Skocz do zawartości

KOło 2013

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Witam

no taki czas, że wszyscy koło na nowy rok sobie robią... to i ja sobie zrobiłam:-)

Podczas tasowania wypadła najpierw sprawiedliwość, a później z impetem kochankowie...

1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław – będę konsekwentna w działaniu i bardzo ostrożna

2.Pieniądze – 8 mieczy – tu będzie do d…. ale o tym wiem, bo musiałam wziąć drugi kredyt… więc nie spodziewam się niewiadomo czego…

3.Zycie codzienne – paź mieczy –to mi się kojarzy z wychowywaniem dzieci, że jakieś drobne problemy może w szkole, bo to pierwsza klasa

4.Dom – 3 puchary – szczęście:-)

5.Wszystko co cieszy – XV diabeł – hm… czyżby jakieś przyjemności cielesne:-)

6.Praca – 7 mieczy – tu będzie jakaś mocna kombinacja….

7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie – wszystko w porządku

8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – a tu to nie wiem…

9.Wyższe poznanie – VII Rydwan – tu będzie się coś dziać, ale nie wiem, jak mam tutaj ugryźć tą kartę…

10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów – że miła jestem, czy jak???

11.Przyjaciele - 4 puchary – mam niewielu przyjaciół (dosłownie paru) i rozczarowanie już przechodzę, ale widzę, że chyba będzie ciąg dalszy….

12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów – chcę i równocześnie boję się, że nie uda mi się rozstać z tym, co jest teraz…

zerknie ktoś?

Gość Iwka78
Napisano
rozumiem, że to koło artologiczne na 12 miesięcy??

tak kochana!:-)

Gość Iwka78
Napisano
ok to ci zrobię tak jak powinno to wygladać :)))

okey:-)))) to ja poproszę w takim razie:-))))

Napisano

1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław/cesarz - śmierc - oj zmienisz się i to na pewno fajna karta :))

2.Pieniądze – 8 mieczy/kapłan - śmieć - no zmiany jak było źle bedzie dobrze

3.Zycie codzienne – paź mieczy/kochankowie - wisielec - bez zmian by sie chciało rzec ale też może coś bedziesz inaczej patrzeć na pewne rzeczy, bedziesz miała tzw zlewkę

4.Dom – 3 puchary/rydwan - sąd - bardzo ładnie bedzie mocna, stabilna rodzina. Jezeli były awantury i jakieś problemy to w 2013 zażegnają się

5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/sprawiedliwość - mag - mysle, ze wrózby, potkania, otwartość i trzymanie się mocno ziemi

6.Praca – 7 mieczy/eremita - wieża. - wiesz nie wiem jak było zpracą. Na pewno nie bedzie tak jak było. Stare struktury się zwyczajnie upadną

7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/moc- cesarzowa - ułozy się wg tego jak ty to widzisz i chcesz. Będziesz miec swoje cesarstwo

8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/śmierć - sprawiedliwość - mozliwe, ze zostaną wyjaśnione sprawy nie jasne do tej pory

9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/umiarkowanie - świat - mozliwe podróże dalekie i myśle, że będziesz wiecej pracowac nad sobą i uda się połączyc ze źródłem

10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/diabeł - kochankowie - bedziesz się ładnie dogadywać

11.Przyjaciele - 4 puchary/gwiazda - wisielec - ja mysle, ze bedzie wiecej fochów i tesknota za niektorymi ludzmi i pewne znajomości na jakiś czas moga sie zawiesić

12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/księżyc - umiarkowanie -nie ma co się obawiać a nadzieje wszelkie powinny się spełnić ze zdrowiem, też nie bedzie większych problemów

1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwój osobisty - śmierć, mag, świat - oj piękna transformacja cię czeka. Slicznie się na swiat otworzysz i bedziesz optymistycznie patrzeć

2 6 10 trygon ziemi: ukazuje świat pieniędzy i pracy - smierć, wieża, kochankowie - podejżewam, ze stare musi odejsc a przyjdą dwie nowe propozycje

3 7 11 trygon powietrza: poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich - wisielec, cesarzowa, wisielec - bedziesz nieco gwiazdorzyć ale też bedziesz miała pewne rzeczy w nosie, mozlwie, ze bedziesz zajęta czyms w 2013 roku co może cię nieco odsunać od kontaktów bo coś bedzie ważniejsze

i rozmów

4 8 12 trygon wody: uczucia i emocje; tęsknoty i pragnienia - sad, sprawiedliwość,umiarkowanie - tu się ładnie wszystko zrealizuje i będzie zgodza miedzy ludźmi z ktorymi mogłas być w konflikcie

ponadto… osie główne:

1 i 7 (1 Ascendent – Ja) wzajemne relacje miedzy swoim a cudzym „ja”

(7 Descendent – Ludzie wokół mnie) - śmieć, cesarzowa/ wieża - mam wrazenie, ze skupisz się na swoich uczuciach i o nie bedziesz dbała

10 i 4 (10 Medium Coelli – miejsce do którego zmierzam, górowanie),

(4 Immun Coelli – moje korzenie, dołowanie). - kochankowie, sąd/ cesarz do trwałej rodziny i partnerstwa i sa szanse na poznanie faceta swojego życia a jak jest ten facet to pojdzie w poważniejsza strone :))

Gość Iwka78
Napisano

6.Praca – 7 mieczy/eremita - wieża. - wiesz nie wiem jak było zpracą. Na pewno nie bedzie tak jak było. Stare struktury się zwyczajnie upadną

no chciałabym swoją działalność otworzyć w tym roku i na tym się skupiam....

7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/moc- cesarzowa - ułozy się wg tego jak ty to widzisz i chcesz. Będziesz miec swoje cesarstwo
teraz jest bardzo dobrze:-) bo kiedyś tak nie było... fajnie, że może być lepiej:-)

9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/umiarkowanie - świat - mozliwe podróże dalekie i myśle, że będziesz wiecej pracowac nad sobą i uda się połączyc ze źródłem
no może to też być związane z tą działalnością gospodarczą...

1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwój osobisty - śmierć, mag, świat - oj piękna transformacja cię czeka. Slicznie się na swiat otworzysz i bedziesz optymistycznie patrzeć
dopiero uczę się tego... tzn. pozytywnego myślenia... kreuję swój świat...

2 6 10 trygon ziemi: ukazuje świat pieniędzy i pracy - smierć, wieża, kochankowie - podejżewam, ze stare musi odejsc a przyjdą dwie nowe propozycje

oby:-)))

(4 Immun Coelli – moje korzenie, dołowanie). - kochankowie, sąd/ cesarz do trwałej rodziny i partnerstwa i sa szanse na poznanie faceta swojego życia a jak jest ten facet to pojdzie w poważniejsza strone :))
innego nie chcę:-) mój ci on!:-))) jestem szczęśliwa:-)))

Selenit, bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas i interpretację:-)

widać, żeś Ty dziewcze zaawansowane:-) jest się od kogo uczyć:-) oj jest:-)

buźka:hahahaha:

Napisano (edytowane)

a moze ktoś łaskawie ktoś jeszcze zajżał...kurcze bo mi zależy na indywidualnych interpretacjach na kołach. Mam już Daffne moze ktoś jeszcze Iwke zrobi. Bardzo chce zobaczyć jak sie zrealizuje za rok :)))

Edytowane przez Selenit666
Gość Daffne
Napisano

to ja jeszcze zrobię wg książki dla porównania kiedyś z Sel :)

1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław

– Troszkę obecnie możesz czuć się niepewnie z powodu trudności, ale wiesz również, że jesteś wytrwała i łatwo się nie poddajesz. Energiczna i potrafiąca myśleć niezależnie.

2.Pieniądze – 8 mieczy/Gwiazda->Cesarzowa

– jeśli jest troszkę więcej wydatków to z pewnością uda się je spłacić i unormować swoje finanse, tym bardziej, że los będzie sprzyjał by pieniążki były.

3.Zycie codzienne – paź mieczy/Mag->Rydwan

– aktualnie możesz odczuwać drażliwość, nerwowość, ale pojawią nowe plany, na których się skupisz, dzięki którym ruszysz do przodu i zacznie Cię to cieszyć

4.Dom – 3 puchary/Umiarkowanie->Kapłan

– w domu myślę, że zależy Ci na dobrej atmosferze, kolejna karta pokazuje, że będzie panowała harmonia i spokój oraz poczucie bezpieczeństwa

5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/Rydwan->Głupiec

– jeśli były trudności, silne emocje, które dawały w kość to znikną, rozpłyną się, a w ich miejsce pojawi sie chęć do działania:)

6.Praca – 7 mieczy/Umiarkowanie->Świat

– tu jakby troszkę nerwów się przekładało w tą sferę...być może jakieś sprawy, zależności związkowe, które moga mieć na to wpływ. Na szczęscie uciechnie i zrobi sie spokojnie ;)

7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/Kochankowie->Sąd

– tu jakby harmonia i cisza...ne znam Twej sytuacji, ale jest spokojnie w relacji, jest porozumienie, ale idzie lepsze, pełnia uczuć :)

8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/Mag->Księżyc

– są jakieś marzenia, plany, wizja przyszłosci...którą zapragniesz wcielić w życie, ale możesz czuć sie niepewna rezultatów na przyszłość

9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/ Sprawiedliwość->Diabeł

– nabrałaś wiatru w żagle albo ktoś swoim dzialanie motywuje Cię, pobudza do pewnych działań, troszkę może to kosztować emocji, może i poplątania, ale widać, że rozsądnie rozważysz i przekalkulujesz.

10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/Świat->Wisielec

– postrzegają Cię jako osobę ciepłą, uczuciową i serdeczną, która bywa romantyczką? Czasem może niepoprawną (wisielec)? :mysli: tu nie wiem bo nie znam sytuacji.

11.Przyjaciele - 4 puchary/Śmierć ->Kapłan

– znajomość, której możesz mieć dość...odejdzie...albo przekształci się w coś głębszego. Może przyjaciel jest jakiś niemrawy, ale się mu odmieni? no ciężko tu cokolwiek powiedzieć.

12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/Pustelnik->Kapłan

- jakieś chwiejności emocjonalne, wahania nastrojów....zakończą się i nastanie spokój:). Stabilniejszy czas, ale możesz obawiać sie, że przez to czegoś będzie brakować...

Napisano

1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław

jestes zlekniona, i wyczulona na wszystko co sei dzieje obok ciebie

2.Pieniądze – 8 mieczy/Gwiazda->Cesarzowa

chwilowo jest przyszpilona i sama wmawiasz sobie ze jest slabo... a tak naprawde widzisz perspektywe

3.Zycie codzienne – paź mieczy/Mag->Rydwan

sprzeczki, male zatajanie prawdy ale wszystko przez to ze wiele sei dzieje

4.Dom – 3 puchary/Umiarkowanie->Kapłan

dobra zabawa jest tonowana przez to ze myslisz ze juz tak nie wypada sie bawic

kurcze albo jakies zaleznosci, powiazania to ze mozesz uzyc wplywo (raz diabel mi pokazal w pewnej sprawie a chodzilo ze uzylem znajomosci ze to kuzyn kolegi i fajny rabat byl)

6.Praca – 7 mieczy/Umiarkowanie->Świat

uwazaj zeby ktos sie nie czail na twoje miejsce pracy w ktorym jestes dosc dlugo

wszystko dobrze,relacja z duzym starzem

a ty sie w kims nie podko****esz na boku?

zmiana miejsca zamieszkanai wplynie na ciebie i to dosc istotnie

10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/Świat->Wisielec

hmm wzbudzasz sympatie w ludziach, ale czy respekt hmm

11.Przyjaciele - 4 puchary/Śmierć ->Kapłan

znacie sie na wylot, potrzebujecie chwili odpoczynku

12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/Pustelnik->Kapłan

a masz nadzieje ze pod wplywem emocji zrobisz porzadek w kilku sprawach i odetchniesz wreszczie powiesz co ci lezalo na sercu

Gość Iwka78
Napisano

wiesz Arshi.... bardzo ciekawa ta Twoja interpretacja:-))))

kurcze albo jakies zaleznosci, powiazania to ze mozesz uzyc wplywo (raz diabel mi pokazal w pewnej sprawie a chodzilo ze uzylem znajomosci ze to kuzyn kolegi i fajny rabat byl)

dobre, dobre:-))))

wszystko dobrze,relacja z duzym starzem

11 lat:-)

a ty sie w kims nie podko****esz na boku?

nie

zmiana miejsca zamieszkanai wplynie na ciebie i to dosc istotnie

i to jest bardzo ciekawe co napisałeś.... kiedyś kilka niezależnych osób powiedziało mi, że pomieszkam w obecnym domu 4 lata i się przeprowadzę, bo będą budować obwodnicę.... w sierpni tego roku właśnie minęło te 4 lata i jest cisza na temat obwodnicy... zobaczymy...

dzięki bardzo:-)

Gość Iwka78
Napisano
Moze w tym roku zaczna ;)

jest tam też sprawiedliwość, a to też urząd... to może jakieś zawiadomienie przybędzie pocztą:-)))))

no ciekawam, ciekawam....:-))))

• Maestro
Napisano

1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław – jesteś osobą konsekwentną, ale też ostrożną jednocześnie, może boisz się przy okazji poniesienie porażki, stąd ten dystans i ostrożność

2.Pieniądze – 8 mieczy – ta kwestia Cię ograniczy, niestety

3.Zycie codzienne – paź mieczy –to co wszędzie, drobne sprzeczki, zaczepki, nieporozumienia

4.Dom – 3 puchary – dom to Twoja radosć, może częściej będziesz organizowała spotkania, imprezy..

5.Wszystko co cieszy – XV diabeł – kupowanie nowych ciuchów, wyjścia na imprezy, seks, generalnie to co niemoralne i zakazane:))))

6.Praca – 7 mieczy – kombinowanie, aby się w niej utrzymać lub pójść szczebel wyzej, albo dostać podwyżkę

7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie – luz, bez obaw

8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – Twoje marzenia, jak również ezoteryka, może nie wszystkim mówisz o takich rzeczach

9.Wyższe poznanie – VII Rydwan – będziesz się intensywnie rozwijała

10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów – społeczęństwo postrzegać Cię będzie bardzo pozytywnie

11.Przyjaciele - 4 puchary –znużenie, możesz mieć faktycznie dość pewnych osób

12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów – boisz się iść naprzód, ale czasem trzeba z czegoś zrezygnowac dla swojego dobra i szczęścia

Gość Iwka78
Napisano

8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – Twoje marzenia, jak również ezoteryka, może nie wszystkim mówisz o takich rzeczach

z nikim nie gadam oprócz jednej osoby i tego forum.....

• Maestro
Napisano
z nikim nie gadam oprócz jednej osoby i tego forum.....

Tak, jak ja:) O mojej pasji wie tylko mama, siostra, mąż i syn i 2 koleżanki.

Gość Iwka78
Napisano
Tak, jak ja:) O mojej pasji wie tylko mama, siostra, mąż i syn i 2 koleżanki.

przebiłaś mnie:-)))))

ja już kiedyś rozgadałam o tym wszystkim.... to był bardzo duży błąd....

później dostałam mocno po dupce.... i teraz wróciłam do ezoteryki, albo raczej po mało wracam... i już nikomu nie gadam....

• Maestro
Napisano
przebiłaś mnie:-)))))

ja już kiedyś rozgadałam o tym wszystkim.... to był bardzo duży błąd....

później dostałam mocno po dupce.... i teraz wróciłam do ezoteryki, albo raczej po mało wracam... i już nikomu nie gadam....

Ja też nikomu już nie gadam, te osoby tylko wiedzą i tyle, reszta jest za zasłoną, nikt ze znajomych nawet nie podejrzewa...

Gość Iwka78
Napisano
pyt techniczne mam skąd w 1 domu 3 karty?

Oto podpytaj Selenit... ona Ci to najlepiej wyjaśni:-)