Gość Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Witam no taki czas, że wszyscy koło na nowy rok sobie robią... to i ja sobie zrobiłam:-) Podczas tasowania wypadła najpierw sprawiedliwość, a później z impetem kochankowie... 1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław – będę konsekwentna w działaniu i bardzo ostrożna 2.Pieniądze – 8 mieczy – tu będzie do d…. ale o tym wiem, bo musiałam wziąć drugi kredyt… więc nie spodziewam się niewiadomo czego… 3.Zycie codzienne – paź mieczy –to mi się kojarzy z wychowywaniem dzieci, że jakieś drobne problemy może w szkole, bo to pierwsza klasa 4.Dom – 3 puchary – szczęście:-) 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł – hm… czyżby jakieś przyjemności cielesne:-) 6.Praca – 7 mieczy – tu będzie jakaś mocna kombinacja…. 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie – wszystko w porządku 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – a tu to nie wiem… 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan – tu będzie się coś dziać, ale nie wiem, jak mam tutaj ugryźć tą kartę… 10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów – że miła jestem, czy jak??? 11.Przyjaciele - 4 puchary – mam niewielu przyjaciół (dosłownie paru) i rozczarowanie już przechodzę, ale widzę, że chyba będzie ciąg dalszy…. 12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów – chcę i równocześnie boję się, że nie uda mi się rozstać z tym, co jest teraz… zerknie ktoś? Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 rozumiem, że to koło artologiczne na 12 miesięcy?? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 rozumiem, że to koło artologiczne na 12 miesięcy?? tak kochana!:-) Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 ok to ci zrobię tak jak powinno to wygladać )) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 ok to ci zrobię tak jak powinno to wygladać )) okey:-)))) to ja poproszę w takim razie:-)))) Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław/cesarz - śmierc - oj zmienisz się i to na pewno fajna karta ) 2.Pieniądze – 8 mieczy/kapłan - śmieć - no zmiany jak było źle bedzie dobrze 3.Zycie codzienne – paź mieczy/kochankowie - wisielec - bez zmian by sie chciało rzec ale też może coś bedziesz inaczej patrzeć na pewne rzeczy, bedziesz miała tzw zlewkę 4.Dom – 3 puchary/rydwan - sąd - bardzo ładnie bedzie mocna, stabilna rodzina. Jezeli były awantury i jakieś problemy to w 2013 zażegnają się 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/sprawiedliwość - mag - mysle, ze wrózby, potkania, otwartość i trzymanie się mocno ziemi 6.Praca – 7 mieczy/eremita - wieża. - wiesz nie wiem jak było zpracą. Na pewno nie bedzie tak jak było. Stare struktury się zwyczajnie upadną 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/moc- cesarzowa - ułozy się wg tego jak ty to widzisz i chcesz. Będziesz miec swoje cesarstwo 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/śmierć - sprawiedliwość - mozliwe, ze zostaną wyjaśnione sprawy nie jasne do tej pory 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/umiarkowanie - świat - mozliwe podróże dalekie i myśle, że będziesz wiecej pracowac nad sobą i uda się połączyc ze źródłem 10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/diabeł - kochankowie - bedziesz się ładnie dogadywać 11.Przyjaciele - 4 puchary/gwiazda - wisielec - ja mysle, ze bedzie wiecej fochów i tesknota za niektorymi ludzmi i pewne znajomości na jakiś czas moga sie zawiesić 12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/księżyc - umiarkowanie -nie ma co się obawiać a nadzieje wszelkie powinny się spełnić ze zdrowiem, też nie bedzie większych problemów 1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwój osobisty - śmierć, mag, świat - oj piękna transformacja cię czeka. Slicznie się na swiat otworzysz i bedziesz optymistycznie patrzeć 2 6 10 trygon ziemi: ukazuje świat pieniędzy i pracy - smierć, wieża, kochankowie - podejżewam, ze stare musi odejsc a przyjdą dwie nowe propozycje 3 7 11 trygon powietrza: poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich - wisielec, cesarzowa, wisielec - bedziesz nieco gwiazdorzyć ale też bedziesz miała pewne rzeczy w nosie, mozlwie, ze bedziesz zajęta czyms w 2013 roku co może cię nieco odsunać od kontaktów bo coś bedzie ważniejsze i rozmów 4 8 12 trygon wody: uczucia i emocje; tęsknoty i pragnienia - sad, sprawiedliwość,umiarkowanie - tu się ładnie wszystko zrealizuje i będzie zgodza miedzy ludźmi z ktorymi mogłas być w konflikcie ponadto… osie główne: 1 i 7 (1 Ascendent – Ja) wzajemne relacje miedzy swoim a cudzym „ja” (7 Descendent – Ludzie wokół mnie) - śmieć, cesarzowa/ wieża - mam wrazenie, ze skupisz się na swoich uczuciach i o nie bedziesz dbała 10 i 4 (10 Medium Coelli – miejsce do którego zmierzam, górowanie), (4 Immun Coelli – moje korzenie, dołowanie). - kochankowie, sąd/ cesarz do trwałej rodziny i partnerstwa i sa szanse na poznanie faceta swojego życia a jak jest ten facet to pojdzie w poważniejsza strone ) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 6.Praca – 7 mieczy/eremita - wieża. - wiesz nie wiem jak było zpracą. Na pewno nie bedzie tak jak było. Stare struktury się zwyczajnie upadną no chciałabym swoją działalność otworzyć w tym roku i na tym się skupiam.... 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/moc- cesarzowa - ułozy się wg tego jak ty to widzisz i chcesz. Będziesz miec swoje cesarstwo teraz jest bardzo dobrze:-) bo kiedyś tak nie było... fajnie, że może być lepiej:-) 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/umiarkowanie - świat - mozliwe podróże dalekie i myśle, że będziesz wiecej pracowac nad sobą i uda się połączyc ze źródłem no może to też być związane z tą działalnością gospodarczą... 1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwój osobisty - śmierć, mag, świat - oj piękna transformacja cię czeka. Slicznie się na swiat otworzysz i bedziesz optymistycznie patrzeć dopiero uczę się tego... tzn. pozytywnego myślenia... kreuję swój świat...2 6 10 trygon ziemi: ukazuje świat pieniędzy i pracy - smierć, wieża, kochankowie - podejżewam, ze stare musi odejsc a przyjdą dwie nowe propozycje oby:-))) (4 Immun Coelli – moje korzenie, dołowanie). - kochankowie, sąd/ cesarz do trwałej rodziny i partnerstwa i sa szanse na poznanie faceta swojego życia a jak jest ten facet to pojdzie w poważniejsza strone ) innego nie chcę:-) mój ci on!:-))) jestem szczęśliwa:-))) Selenit, bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas i interpretację:-) widać, żeś Ty dziewcze zaawansowane:-) jest się od kogo uczyć:-) oj jest:-) buźka:hahahaha: Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) a moze ktoś łaskawie ktoś jeszcze zajżał...kurcze bo mi zależy na indywidualnych interpretacjach na kołach. Mam już Daffne moze ktoś jeszcze Iwke zrobi. Bardzo chce zobaczyć jak sie zrealizuje za rok )) Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Selenit666 Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 to ja jeszcze zrobię wg książki dla porównania kiedyś z Sel 1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław – Troszkę obecnie możesz czuć się niepewnie z powodu trudności, ale wiesz również, że jesteś wytrwała i łatwo się nie poddajesz. Energiczna i potrafiąca myśleć niezależnie. 2.Pieniądze – 8 mieczy/Gwiazda->Cesarzowa – jeśli jest troszkę więcej wydatków to z pewnością uda się je spłacić i unormować swoje finanse, tym bardziej, że los będzie sprzyjał by pieniążki były. 3.Zycie codzienne – paź mieczy/Mag->Rydwan – aktualnie możesz odczuwać drażliwość, nerwowość, ale pojawią nowe plany, na których się skupisz, dzięki którym ruszysz do przodu i zacznie Cię to cieszyć 4.Dom – 3 puchary/Umiarkowanie->Kapłan – w domu myślę, że zależy Ci na dobrej atmosferze, kolejna karta pokazuje, że będzie panowała harmonia i spokój oraz poczucie bezpieczeństwa 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/Rydwan->Głupiec – jeśli były trudności, silne emocje, które dawały w kość to znikną, rozpłyną się, a w ich miejsce pojawi sie chęć do działania:) 6.Praca – 7 mieczy/Umiarkowanie->Świat – tu jakby troszkę nerwów się przekładało w tą sferę...być może jakieś sprawy, zależności związkowe, które moga mieć na to wpływ. Na szczęscie uciechnie i zrobi sie spokojnie 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/Kochankowie->Sąd – tu jakby harmonia i cisza...ne znam Twej sytuacji, ale jest spokojnie w relacji, jest porozumienie, ale idzie lepsze, pełnia uczuć 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/Mag->Księżyc – są jakieś marzenia, plany, wizja przyszłosci...którą zapragniesz wcielić w życie, ale możesz czuć sie niepewna rezultatów na przyszłość 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/ Sprawiedliwość->Diabeł – nabrałaś wiatru w żagle albo ktoś swoim dzialanie motywuje Cię, pobudza do pewnych działań, troszkę może to kosztować emocji, może i poplątania, ale widać, że rozsądnie rozważysz i przekalkulujesz. 10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/Świat->Wisielec – postrzegają Cię jako osobę ciepłą, uczuciową i serdeczną, która bywa romantyczką? Czasem może niepoprawną (wisielec)? tu nie wiem bo nie znam sytuacji. 11.Przyjaciele - 4 puchary/Śmierć ->Kapłan – znajomość, której możesz mieć dość...odejdzie...albo przekształci się w coś głębszego. Może przyjaciel jest jakiś niemrawy, ale się mu odmieni? no ciężko tu cokolwiek powiedzieć. 12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/Pustelnik->Kapłan - jakieś chwiejności emocjonalne, wahania nastrojów....zakończą się i nastanie spokój:). Stabilniejszy czas, ale możesz obawiać sie, że przez to czegoś będzie brakować... Cytuj
Arshi Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław jestes zlekniona, i wyczulona na wszystko co sei dzieje obok ciebie 2.Pieniądze – 8 mieczy/Gwiazda->Cesarzowa chwilowo jest przyszpilona i sama wmawiasz sobie ze jest slabo... a tak naprawde widzisz perspektywe 3.Zycie codzienne – paź mieczy/Mag->Rydwan sprzeczki, male zatajanie prawdy ale wszystko przez to ze wiele sei dzieje 4.Dom – 3 puchary/Umiarkowanie->Kapłan dobra zabawa jest tonowana przez to ze myslisz ze juz tak nie wypada sie bawic 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/Rydwan->Głupiec kurcze albo jakies zaleznosci, powiazania to ze mozesz uzyc wplywo (raz diabel mi pokazal w pewnej sprawie a chodzilo ze uzylem znajomosci ze to kuzyn kolegi i fajny rabat byl) 6.Praca – 7 mieczy/Umiarkowanie->Świat uwazaj zeby ktos sie nie czail na twoje miejsce pracy w ktorym jestes dosc dlugo 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/Kochankowie->Sąd wszystko dobrze,relacja z duzym starzem 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/Mag->Księżyc a ty sie w kims nie podko****esz na boku? 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/ Sprawiedliwość->Diabeł zmiana miejsca zamieszkanai wplynie na ciebie i to dosc istotnie 10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów/Świat->Wisielec hmm wzbudzasz sympatie w ludziach, ale czy respekt hmm 11.Przyjaciele - 4 puchary/Śmierć ->Kapłan znacie sie na wylot, potrzebujecie chwili odpoczynku 12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów/Pustelnik->Kapłan a masz nadzieje ze pod wplywem emocji zrobisz porzadek w kilku sprawach i odetchniesz wreszczie powiesz co ci lezalo na sercu Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 wiesz Arshi.... bardzo ciekawa ta Twoja interpretacja:-)))) 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł/Rydwan->Głupiec kurcze albo jakies zaleznosci, powiazania to ze mozesz uzyc wplywo (raz diabel mi pokazal w pewnej sprawie a chodzilo ze uzylem znajomosci ze to kuzyn kolegi i fajny rabat byl) dobre, dobre:-)))) 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie/Kochankowie->Sąd wszystko dobrze,relacja z duzym starzem 11 lat:-) 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów/Mag->Księżyc a ty sie w kims nie podko****esz na boku? nie 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan/ Sprawiedliwość->Diabełzmiana miejsca zamieszkanai wplynie na ciebie i to dosc istotnie i to jest bardzo ciekawe co napisałeś.... kiedyś kilka niezależnych osób powiedziało mi, że pomieszkam w obecnym domu 4 lata i się przeprowadzę, bo będą budować obwodnicę.... w sierpni tego roku właśnie minęło te 4 lata i jest cisza na temat obwodnicy... zobaczymy... dzięki bardzo:-) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Moze w tym roku zaczna jest tam też sprawiedliwość, a to też urząd... to może jakieś zawiadomienie przybędzie pocztą:-))))) no ciekawam, ciekawam....:-)))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 1.Osobowośc,sposób życia i odbioru wydarzeń – 9 buław – jesteś osobą konsekwentną, ale też ostrożną jednocześnie, może boisz się przy okazji poniesienie porażki, stąd ten dystans i ostrożność 2.Pieniądze – 8 mieczy – ta kwestia Cię ograniczy, niestety 3.Zycie codzienne – paź mieczy –to co wszędzie, drobne sprzeczki, zaczepki, nieporozumienia 4.Dom – 3 puchary – dom to Twoja radosć, może częściej będziesz organizowała spotkania, imprezy.. 5.Wszystko co cieszy – XV diabeł – kupowanie nowych ciuchów, wyjścia na imprezy, seks, generalnie to co niemoralne i zakazane:)))) 6.Praca – 7 mieczy – kombinowanie, aby się w niej utrzymać lub pójść szczebel wyzej, albo dostać podwyżkę 7.Partnerstwo,miłość – XIV umiarkowanie – luz, bez obaw 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – Twoje marzenia, jak również ezoteryka, może nie wszystkim mówisz o takich rzeczach 9.Wyższe poznanie – VII Rydwan – będziesz się intensywnie rozwijała 10.Uznanie społeczne – rycerz kielichów – społeczęństwo postrzegać Cię będzie bardzo pozytywnie 11.Przyjaciele - 4 puchary –znużenie, możesz mieć faktycznie dość pewnych osób 12.Ukryte nadzieje i obawy -8 pucharów – boisz się iść naprzód, ale czasem trzeba z czegoś zrezygnowac dla swojego dobra i szczęścia Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 8.Tajemnice,tabu – 7 pucharów – Twoje marzenia, jak również ezoteryka, może nie wszystkim mówisz o takich rzeczach z nikim nie gadam oprócz jednej osoby i tego forum..... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 z nikim nie gadam oprócz jednej osoby i tego forum..... Tak, jak ja:) O mojej pasji wie tylko mama, siostra, mąż i syn i 2 koleżanki. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Tak, jak ja:) O mojej pasji wie tylko mama, siostra, mąż i syn i 2 koleżanki. przebiłaś mnie:-))))) ja już kiedyś rozgadałam o tym wszystkim.... to był bardzo duży błąd.... później dostałam mocno po dupce.... i teraz wróciłam do ezoteryki, albo raczej po mało wracam... i już nikomu nie gadam.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 przebiłaś mnie:-))))) ja już kiedyś rozgadałam o tym wszystkim.... to był bardzo duży błąd.... później dostałam mocno po dupce.... i teraz wróciłam do ezoteryki, albo raczej po mało wracam... i już nikomu nie gadam.... Ja też nikomu już nie gadam, te osoby tylko wiedzą i tyle, reszta jest za zasłoną, nikt ze znajomych nawet nie podejrzewa... Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 pyt techniczne mam skąd w 1 domu 3 karty? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 pyt techniczne mam skąd w 1 domu 3 karty? Oto podpytaj Selenit... ona Ci to najlepiej wyjaśni:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi