Skocz do zawartości

Rok 2013 u Linkinii

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Witajcie ;) zrobiłam sobie wieloaspektowy rozkład na 2013 rok, po jednej karcie. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny i zerknie. Szczególny problem mam przy punkcie 6, 14 i 15.

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – nieumiejętność radzenia sobie. Niedostatki uczuciowe (samotność).

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – zadowolenie z singielstwa. Zapomnienie o ex.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – wyczekiwanie na przyjazd pana w styczniu, kiedy okaże się, czy coś między nami będzie.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – spotkania ze znajomymi, imprezy, dogadzanie sobie słodyczami itp.

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – młody, wrażliwy mężczyzna. Coś się zacznie dziać w życiu uczuciowym.

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – tata straci pracę?

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – zacznę zarabiać albo stworzę związek.

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – skupię się na studiach, rozwijaniu zainteresowań.

9. Zdrowie - 9 denarów – wszystko w porządku albo dużo wydam pieniążków…

10. Miłość - 2 miecze – blokada, ostrożność, strach przed zaangażowaniem się, racjonalne myślenie, analizowanie.

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – zadowolenie z tego co jest, ciasny krąg bliskich znajomych, zacieśnianie więzi.

12.Finanse - Giermek mieczy – studenckie wydatki.

13. Praca - Cesarz – hmm… nadal na utrzymaniu rodziców.

14. Niespodzianki - Cesarzowa – ciąża?!

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – nie wiem…

• Maestro
Napisano

Ja tez na jutro,aaaaaaa naprędce sobie zrobiłam i w niespodziankach mi 9 kielichów wyszło,aaaaaa

Gość gość5
Napisano

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – koniecznosc korzystania z czyjejs pomocy

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – umiejętnosc cieszenia sie tym co tu i teraz

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – bliski kontakt z druga osobą

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – dbasz o swoje przyjemnosci bez myslenia o przyszłości

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – moze pojawic sie ktos, kto bedzie darzył cie uczuciem...

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – nastanie okres niestabilny finansowo

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – zacznę zarabiać albo stworzę związek- to sie zgadza

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – nauka, poszerzanie horyzontów

9. Zdrowie - 9 denarów – wszystko w porządku albo dużo wydam pieniążków…- tu nie wiem

10. Miłość - 2 miecze – chyba bedzie sie bala zaangazowac cała sobą

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – tu nic sie nie zmieni- cały czas ten sam krag ludzi

12.Finanse - Giermek mieczy – troche nerwow

13. Praca - Cesarz – hmm… nadal na utrzymaniu rodziców.....

14. Niespodzianki - Cesarzowa – albo jakis zwiazek- z kims kto ma partnerke (mi tak sie cesarzowa objawia... )

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – bedzie dobrze- oprocz małych potknięć, które nie beda miały wiekszego wpływu na Twoje zycie- ten rok powinnas zaliczyc do udanych

tylko dlaczego mam praoblem z wrzuceniem interpretacji????????

Gość Linkinia
Napisano

Nie mam pojęcia, może jakiś chwilowy błąd się pojawił...

Gość gość5
Napisano

odp. juz jest- w tej ramce zedytowałam......... znów broje jak pijany zając............

Napisano

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów

Poczucie braku stabilnosci. Czegokolwiek by to dotyczylo. Egzystencji, uczuc. Bieda na roznym poziomie zadowalanie sie tym, co jest, takie troche skapstwo wrecz. Musze trzymac to, co mam, bo moze byc mniej.

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów

Przede wszystkim udalo Ci sie uporzadkowac swoje emocje i to na tyle, aby moc zaczac dopuszczac do siebie innych ludzi, ale tak rzeczywiscie, z pelnym otwarciem sie na nich.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław

Dzialania skoncentrowane na pchaniu pewnych spraw do przodu. Masz w sobie duzo niewykorzystanej energii i wole dzialania.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł

Pomimo sporego otwarcia w 9 Kielichach, jeszcze sa w Tobie powazne ograniczenia. Cos, co powoduje, ze nie potrafisz rozwinac w sobie pelnego potencjalu. Moze niewiara we wlasne sily, moze nieumiejtnosc cieszenia sie do konca tym, co masz, moze umniejszanie sobie.

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów

Tak, moze pojawic sie jakis mezczyzna. Moze tez byc, ze to Ty zajmiesz sie soba i zaczniesz szukac rownowagi miedzy tym, czego chcialby rozum a tym, czego chcialoby serce.

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet

Wieza czesto mowi tez o ograniczeniach, ktore tkwia po prostu w nas. Wyzej masz Diabla, ktory mowi, gdzie jestes dzisiaj. Nie do konca pozwalasz sobie na bycie soba. Byc moze ogranicza Cie Twoj sposob myslenia. Mozliwe, ze wychodzac poza niego, dasz miejsce dla jakiegos fajnego mezczyzny w Twoim zyciu. :) Podsum HB to wlasnie pozbycie sie ograniczen i pozwolenie sobie na konkretne dzialania, bo do Wiezy dochodzi Rydwan.

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów

Przede wszystkim ustanowienie dobrych podstaw zyciowych dla siebie. Stabilizacje i wyjscie tym samym poza te kleske materialna, a moze takze uczuciowa, 1. pkt. czyli 5 Monetach.

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów

Odezwie sie w Tobie silna potrzeba bliskosci, bycia z kims, milosci, zmyslowosc.

9. Zdrowie - 9 denarów –

Bedzie dobrze, zadbasz o siebie odpowiednio i nic Ci tam nie bedzie doskwierac.

10. Miłość - 2 miecze

Tu za duzo bedzie rozwazan na poziomie intelektualnym. Za malo dopuszczania uczuc. Uwaga, zeby na tym nie utknac, bo konsekwencja 2 Mieczy jest 3 Mieczy.

Mozliwe, ze bedzie konieczne sieganie po rozne kompromisy, kierowanie sie w duzej mierze logika, intelektem. Bardzo tez mozliwe, ze ucierpia tu na tym uczucia.

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary

Stabilnie. To, co do tej pory. Ale dobrze, milo, bezpiecznie. Nic nowego.

13. Praca - Cesarz

Mozliwe, a mozliwe tez, ze sama sie ustabilizujesz. Wymagac to bedzie jednak konkretnych planow i realistycznego, rzetelnego podejscia. Zadnych marzen nierealnych. Trzymac sie tego, co mozliwe.

14. Niespodzianki - Cesarzowa

Spelnienie w milosci. Dawanie i branie przede wszystkim. Poczujesz sie jak kobieta, znaczy 100%, o ktora ktos zabiega i docenia.

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów

Skojarzylo mi sie, ze bedziesz Krolowa Moneta dla tego Krola Monet, dla ktorego zrobisz miejsce po tych zmianach, ktore niesie ze soba Wieza. ;)

• Maestro
Napisano

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – poczucie, że jest Ci xle, totalny niedosyt, smutki, zmartwienia, także błaganie o uczcuia

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – udało Ci się zawalczyć o siebie, poczułaś się szczęśliwa będąc sama z sobą

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – jesteś na rozdrożu, nie wiesz co będzie...

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – dogadzassz sobie, żyjesz pełnią życia, uważaj na nałogi;)

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – jakaś nowa miłość:)

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – coś się zakończy posypie i będziesz musiała poprosić kogoś o pomoc

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – poczucie bezpieczeństwa, dużą wiedzę, może pracę

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – będziesz się uczyć i dalej rozwijać

9. Zdrowie - 9 denarów – w porządku

10. Miłość - 2 miecze – chyba lęki, żeby nie powtórzyć błędów z poprzedniej relacji, nie dasz się ponieść uczuciu, sama się zablokujesz

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – Ci sami ludzie

12.Finanse - Giermek mieczy – możesz ich za dużo nie mieć, trzeba będzie użyć sprytu..

13. Praca - Cesarz – dla mnie znajdziesz stabilną posadę

14. Niespodzianki - Cesarzowa – mozesz zajść, jeszcze w świetle tej 9 denarów wyżej...

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – jestes fantastyczną, atrakcyjną kobietą,zadbaną, elegancką - pamiętaj o tym i zawsze bądź sobą i trzymaj się swoich zasad:)

Napisano

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – wszelkie braki jakie miałas :)

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – zadowolenie z singielstwa. Zapomnienie o ex. - zgadza sie

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – to akurat są zupełnie nowe cele.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – nie do konca tam gdzie byś chciała

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – nie wiem czy nowe moze od nowa to co już było ten to akurat ktoś już istniejacy, kogoś kogo znamy

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża wszystko zostanie pokonane po prostu przestaniesz budować mur wokół siebie

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – mocno sie bedziesz trzymać na ziemi i może jakiś spadek 10 denarów to karta bardziej spadkowa niż zarobiona

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – solidne bez zaburzeń

9. Zdrowie - 9 denarów – dobre zdrowie, bardzo dobre :))

10. Miłość - 2 miecze – dwa możliwe wybory, ktore trzeba będzie dokonać

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – grono się nie powiekszy ale to co jest jest trwałe i dobre dla ciebie

12.Finanse - Giermek mieczy – wydatki z głową

13. Praca - Cesarz – samodzielność

14. Niespodzianki - Cesarzowa – zaraz ciąża ;) może zaręczyny albo inne niespodzianki typu Twojego zadowolenia ze statusu posiadania i spełnienia w miłości

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – no co pełnia szczęscia, obdarowywana kobieta :))

• 1 rok później...
Gość Linkinia
Napisano

Pragnę bardzo szczerze podziękować za poświęcony czas i pomoc :bukiet:

WERYFIKACJA

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarównieumiejętność radzenia sobie. Niedostatki uczuciowe (samotność).

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharówzadowolenie z singielstwa. Zapomnienie o ex.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – wyczekiwanie na przyjazd pana w styczniu, kiedy okaże się, czy coś między nami będzie. --> tu chodziło o to, że byłam ciekawa kontynuacji relacji, które były dla mnie ważne.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł spotkania ze znajomymi, imprezy, dogadzanie sobie słodyczami itp.

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – młody, wrażliwy mężczyzna. Coś się zacznie dziać w życiu uczuciowym. --> same flirty były i przelotne znajomości, które zajmowały moje myśli. Więcej gadania niż działania.

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – tata straci pracę? --> przejście z teorii na praktykę, czyli konfontacja z zawodem...

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – zacznę zarabiać albo stworzę związek. --> zacieśniłam więzy z bliskimi mi osobami, z paroma nazwalam się przyjaciółmi. Osiągnęłam stabilizację - bardziej sobie radzę na studiach ze sprawami codziennymi.

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarówskupię się na studiach, rozwijaniu zainteresowań. --> starałam się ''wyjść do ludzi'', inicjować coś. Szybko sobie radziłam z niepowodzeniami. Ogólnie okej.

9. Zdrowie - 9 denarów – wszystko w porządku albo dużo wydam pieniążków… --> choroba zakaźna, garściami wypadaly mi włosy, przeziębienie. Chodziłam też do gabinetu dermatologii estetycznej.

10. Miłość - 2 mieczeblokada, ostrożność, strach przed zaangażowaniem się, racjonalne myślenie, analizowanie.

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denaryzadowolenie z tego co jest, ciasny krąg bliskich znajomych, zacieśnianie więzi.

12.Finanse - Giermek mieczystudenckie wydatki.

13. Praca - Cesarz – hmm… nadal na utrzymaniu rodziców.

14. Niespodzianki - Cesarzowa – ciąża?! -

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – nie wiem…

Punkt 14 i 15... dwie sprawy: odzyskałam pewność siebie, poczułam się kobieco. W styczniu w kręgu moich znajomych pojawiła się Inez i tak sie rozgościła, że rozmawiamy codziennie, czasami kilka godzin ;) Strasznie wiele wniosła w moje życie, dużo się od niej nauczyłam i zawsze mogłam liczyć na pomoc. <3

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów

Poczucie braku stabilnosci. Czegokolwiek by to dotyczylo. Egzystencji, uczuc. Bieda na roznym poziomie zadowalanie sie tym, co jest, takie troche skapstwo wrecz. Musze trzymac to, co mam, bo moze byc mniej.

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów

Przede wszystkim udalo Ci sie uporzadkowac swoje emocje i to na tyle, aby moc zaczac dopuszczac do siebie innych ludzi, ale tak rzeczywiscie, z pelnym otwarciem sie na nich.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław

Dzialania skoncentrowane na pchaniu pewnych spraw do przodu. Masz w sobie duzo niewykorzystanej energii i wole dzialania.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł

Pomimo sporego otwarcia w 9 Kielichach, jeszcze sa w Tobie powazne ograniczenia. Cos, co powoduje, ze nie potrafisz rozwinac w sobie pelnego potencjalu. Moze niewiara we wlasne sily, moze nieumiejtnosc cieszenia sie do konca tym, co masz, moze umniejszanie sobie.

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów

Tak, moze pojawic sie jakis mezczyzna. Moze tez byc, ze to Ty zajmiesz sie soba i zaczniesz szukac rownowagi miedzy tym, czego chcialby rozum a tym, czego chcialoby serce.

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet

Wieza czesto mowi tez o ograniczeniach, ktore tkwia po prostu w nas. Wyzej masz Diabla, ktory mowi, gdzie jestes dzisiaj. Nie do konca pozwalasz sobie na bycie soba. Byc moze ogranicza Cie Twoj sposob myslenia. Mozliwe, ze wychodzac poza niego, dasz miejsce dla jakiegos fajnego mezczyzny w Twoim zyciu. :)Podsum HB to wlasnie pozbycie sie ograniczen i pozwolenie sobie na konkretne dzialania, bo do Wiezy dochodzi Rydwan.

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów

Przede wszystkim ustanowienie dobrych podstaw zyciowych dla siebie. Stabilizacje i wyjscie tym samym poza te kleske materialna, a moze takze uczuciowa, 1. pkt. czyli 5 Monetach.

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów

Odezwie sie w Tobie silna potrzeba bliskosci, bycia z kims, milosci, zmyslowosc.

9. Zdrowie - 9 denarów –

Bedzie dobrze, zadbasz o siebie odpowiednio i nic Ci tam nie bedzie doskwierac.

10. Miłość - 2 miecze

Tu za duzo bedzie rozwazan na poziomie intelektualnym. Za malo dopuszczania uczuc. Uwaga, zeby na tym nie utknac, bo konsekwencja 2 Mieczy jest 3 Mieczy.

Mozliwe, ze bedzie konieczne sieganie po rozne kompromisy, kierowanie sie w duzej mierze logika, intelektem. Bardzo tez mozliwe, ze ucierpia tu na tym uczucia.

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary

Stabilnie. To, co do tej pory. Ale dobrze, milo, bezpiecznie. Nic nowego.

13. Praca - Cesarz

Mozliwe, a mozliwe tez, ze sama sie ustabilizujesz. Wymagac to bedzie jednak konkretnych planow i realistycznego, rzetelnego podejscia. Zadnych marzen nierealnych. Trzymac sie tego, co mozliwe.

14. Niespodzianki - Cesarzowa

Spelnienie w milosci. Dawanie i branie przede wszystkim. Poczujesz sie jak kobieta, znaczy 100%, o ktora ktos zabiega i docenia.

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów

Skojarzylo mi sie, ze bedziesz Krolowa Moneta dla tego Krola Monet, dla ktorego zrobisz miejsce po tych zmianach, ktore niesie ze soba Wieza. ;)

Gość Linkinia
Napisano

rogi7:

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – koniecznosc korzystania z czyjejs pomocy

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – umiejętnosc cieszenia sie tym co tu i teraz

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – bliski kontakt z druga osobą

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – dbasz o swoje przyjemnosci bez myslenia o przyszłości

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – moze pojawic sie ktos, kto bedzie darzył cie uczuciem...

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – nastanie okres niestabilny finansowo

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – zacznę zarabiać albo stworzę związek- to sie zgadza

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – nauka, poszerzanie horyzontów

9. Zdrowie - 9 denarów – wszystko w porządku albo dużo wydam pieniążków…- tu nie wiem

10. Miłość - 2 miecze – chyba bedzie sie bala zaangazowac cała sobą

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – tu nic sie nie zmieni- cały czas ten sam krag ludzi

12.Finanse - Giermek mieczy – troche nerwow

13. Praca - Cesarz – hmm… nadal na utrzymaniu rodziców.....

14. Niespodzianki - Cesarzowa – albo jakis zwiazek- z kims kto ma partnerke (mi tak sie cesarzowa objawia... )

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – bedzie dobrze- oprocz małych potknięć, które nie beda miały wiekszego wpływu na Twoje zycie- ten rok powinnas zaliczyc do udanych

Gość Linkinia
Napisano

I ostatnie weryfikacje:

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – poczucie, że jest Ci xle, totalny niedosyt, smutki, zmartwienia, także błaganie o uczcuia

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – udało Ci się zawalczyć o siebie, poczułaś się szczęśliwa będąc sama z sobą

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – jesteś na rozdrożu, nie wiesz co będzie...

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – dogadzassz sobie, żyjesz pełnią życia, uważaj na nałogi;) --> jak nie wypiję kawy, to boli mnie głowa...

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – jakaś nowa miłość:)

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża. Dociągnięty Król monet – coś się zakończy posypie i będziesz musiała poprosić kogoś o pomoc

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – poczucie bezpieczeństwa, dużą wiedzę, może pracę

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – będziesz się uczyć i dalej rozwijać

9. Zdrowie - 9 denarów – w porządku

10. Miłość - 2 miecze – chyba lęki, żeby nie powtórzyć błędów z poprzedniej relacji, nie dasz się ponieść uczuciu, sama się zablokujesz

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – Ci sami ludzie

12.Finanse - Giermek mieczy – możesz ich za dużo nie mieć, trzeba będzie użyć sprytu..

13. Praca - Cesarz – dla mnie znajdziesz stabilną posadę

14. Niespodzianki - Cesarzowa – mozesz zajść, jeszcze w świetle tej 9 denarów wyżej...

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – jestes fantastyczną, atrakcyjną kobietą,zadbaną, elegancką - pamiętaj o tym i zawsze bądź sobą i trzymaj się swoich zasad:)

1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 5 denarów – wszelkie braki jakie miałas :)

2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone) - 9 pucharów – zadowolenie z singielstwa. Zapomnienie o ex. - zgadza sie

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - 2 buław – to akurat są zupełnie nowe cele.

4. Gdzie jesteś dzisiaj? - Diabeł – nie do konca tam gdzie byś chciała

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku - Rycerz pucharów – nie wiem czy nowe moze od nowa to co już było ten to akurat ktoś już istniejacy, kogoś kogo znamy

6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - Wieża wszystko zostanie pokonane po prostu przestaniesz budować mur wokół siebie

7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku - 10 denarów – mocno sie bedziesz trzymać na ziemi i może jakiś spadek 10 denarów to karta bardziej spadkowa niż zarobiona

8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - Giermek denarów – solidne bez zaburzeń

9. Zdrowie - 9 denarów – dobre zdrowie, bardzo dobre :))

10. Miłość - 2 miecze – dwa możliwe wybory, ktore trzeba będzie dokonać

11. Przyjaciele i rodzina - 4 denary – grono się nie powiekszy ale to co jest jest trwałe i dobre dla ciebie

12.Finanse - Giermek mieczy – wydatki z głową

13. Praca - Cesarz – samodzielność

14. Niespodzianki - Cesarzowa – zaraz ciąża ;) może zaręczyny albo inne niespodzianki typu Twojego zadowolenia ze statusu posiadania i spełnienia w miłości

15. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok - Królowa denarów – no co pełnia szczęscia, obdarowywana kobieta :))