Skocz do zawartości

to co najważniejsze .....

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karty kochankowie, wisielec, 2 kielichów -> moc - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze

zawieszenie chwilowo relacji która tak czy inaczej będzie kontynuowana ...

Karty 5 kielichów, cesarz, as mieczy -> sad - to obraz życia uczuciowego

rozczarowanie postępowaniem Pana, odcięcie sie i życie po swojemu

Karty 3 mieczy, 6 mieczy, świat -> moc - sprawy zawodowe

ok sprzyja nowym wyzwaniom i otwarcie sie na nowe , może lekko jest irytacja i chęć zmiany na coś nowego, nowe wyzwania

Karty 2 mieczy, diabeł, królowa buław -> słońce - nasze plany lub marzenia

uwolnić sie od ograniczeń i poczuć wolność , wziąć sprawy w swoje ręce :))

Karty królowa monet, giermek monet, rycek buław -> diabeł - to wydarzenia niespodziewane

a tutaj to nie wiem .... ciąża??? :ojejku:

Karty 9 buław, 4 monety, król kielichów -> pustelnik - to najbliższa przyszłość w ciągu m-ca, to co najistotniejsze

za jakiś czas pojawi sie jakiś Pan zakochany :))

Karty 2 buław, 10 kielichów, 7 buław -> rydwan - to co najważniejsze do 1 roku

wejście w związek i walka o swoje szczęście

pomocy :bukiet:

Edytowane przez anais_33
Napisano

Karty kochankowie, wisielec, 2 kielichów - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze

Trzeba podjąć jakąś decyzję, na jakąś znajomość spojrzeć z trochę innej perspektywy

Karty 5 kielichów, cesarz, as mieczy - to obraz życia uczuciowego

Zamykasz się na pana, który jest i czeka na rozmowę, która wyjaśni sytuacje

Karty królowa monet, giermek monet, rycek buław - to wydarzenia niespodziewane

No Q monet to kobieta oczekująca... a paź monet to ulubiona karta Sacral :hahahaha: Też podobno zaciążona więc trzeba uważać na tego Rycerza

Karty 9 buław, 4 monety, król kielichów - to najbliższa przyszłość w ciągu m-ca, to co najistotniejsze

takie siedzenie na tyłku, zbytnie skupienie na tym co się posiada, a ten Król chyba czeka...

A to ostatnie to faktycznie, coś się zadzieje

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Karty kochankowie, wisielec, 2 kielichów -> moc - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze

są dylematy,poczucie,że czas podjąc decyzję,ale widać, ze po okresie zawieszenia dojdzie do miłego spotkania

rozczarowanie, smutek z powodu faceta - egoisty, ktory się chwilowo odciąlł

póki co sa problemy (mi się wydaje, że tu o Twoje zdrowie chodzi), ale widać dużą poprawę w tych kwestiach, może awans?

musisz podjąć decyzję, czy chcesz wejść w romans, klarty radzą zastanowić sie, bo relacja moze być toksyczna

Karty królowa monet, giermek monet, rycek buław -> diabeł - to wydarzenia niespodziewane

sądzę, ze może pojawić się jakiś nowy facet i z nim romans

Karty 9 buław, 4 monety, król kielichów -> pustelnik - to najbliższa przyszłość w ciągu m-ca, to co najistotniejsze

po okresie dystansu i zatrzymania spraw pan się może otworzyć,ale hmm, wielu diziałań tu nie ma

rozważania nad tym co dla Ciebie ważne, w celu osiagnięcia szcześcia i walka o to:)

Napisano

Stoisz przed dylematem, wahasz sie, musisz podjac decyzje... ale karty doradzaja by sie z tym nie spieszyc, bo sytuacja sie jeszcze zmieni o 180 stopni:)

Na razie nic nie zmienisz, chociaz bys bardzo chciala - Los, sila wyzsza ma w tym udzial:) ostatecznie wydaje mi sie, ze planujesz jakas zmiane wizerunku.

I karty mowia ze bedzie ona bardzo udana;) mam wrazenie ze bedzie stala za tym jakas kobieta

Smutek i rozczarowanie obecnym systemem wartosci, hierarchii ktora dominuje w zyciu uczuciowym, chec "postawienia się" (lepiej poznop niz wcale, chociaz im pozniej tym trudniej), chec powrotu do tego co bylo wczesniej, koniecznosc naprawienia relacji (ladnie pokazuje to karta As mieczy - karta wyjasniania, bez emocji, skupianie sie na konkretach)

Chyba nie bylo za fajnie, co? 3 mieczy to taka niespecjalnie fajna karta, zawsze kiedy cierpimy lub cos nas uwiera, to ta karta wychodzi. W tym roku dostaniesz powera by to zmienic, mozliwe ze nawet bedzie to wyjazd i zaczynanie wszystkiego od nowa. Nowe kwalifikacje, albo nowe spojrzenie na ten zawod i kwalifikacje ktore juz masz. Karty mowia, ze masz ku temu wystarczajacy power w sobie ;)

Do tej pory nie mialas odwagi lub mozliwosci by sie realizowac, chociaz w srodku az Cie skrecalo... Moze nawet wywolywalo to jakies niezdrowe emocje czy komplikacje, czulas sie przytloczona, uwieziona... Krolowa mowi ze wezmiesz sprawy w swoje rece i zaczniesz dzialac, organizowac - a swieci ku temu sloneczko.

Pamietaj jednak, by Cie ono nie oslepilo.

Dla mnie to raczej zauroczenie sie w kims, fiksacja na czyims punkcie ;)

Oj kobietki... ciagle Wam ciaza po glowach chodzi:P

ale ostroznosc nie zawadzi - bo Diabel to czasem taki diabel z pudelka, cos nieoczekiwanego (pekniecie gumy:P)

haha ;)

Ja tu widze raczej karte singla, skoncentrowanie sie na sobie i swoich ptrzebach, okreslenie sie, moze jakas kuracja lub terapia albo leczenie,

co moze byc powodem takiej izolacji (dobrowolnej). Moze stwierdzisz, ze potrzebujesz troche odetchnac w samotnosci.

Najwazniejsze - zrobic pierwszy krok, pozniej wszystko potoczy se samo. Najwazniejsza jest rodzina, walka o swoje, a takze umiejetnosc panowania nad soba,

samoswiadomosc (swojego ciala glownie). no i Moze wyjazd?

• Lubię to! 1
Napisano

Ja tu widze raczej karte singla, skoncentrowanie sie na sobie i swoich ptrzebach, okreslenie sie, moze jakas kuracja lub terapia albo leczenie,

co moze byc powodem takiej izolacji (dobrowolnej). Moze stwierdzisz, ze potrzebujesz troche odetchnac w samotnosci.

no tu nie wpadłabym masz 1000% racji jesteś genialny ... faktycznie jestem na kuracji biorę szczepionke i się izoluję :)) ona mnie trochę osłabia mam złe samopoczucie i to też wymaga odemnie większego dbania o siebie ....

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

~ "bijesz się z myślami", zastanawiasz się jaką decyzję podjąć, co dalej będzie - jak to się potoczy ~ i ewidentnie dotyczy to relacji z mężczyzną, ktora na daną chwilę jest zawieszona...

~ w jakimś stopniu cierpisz emocjonalnie..."Pan zasiadł na tronie i zastygł w bezruchu", a Tobie smutno i źle...nie wiesz jakie są powody tego "odcięcia" a chciałabyś wiedzieć, chciałabyś odrodzenia relacji...

~ czy Ty nie masz pracy polegającej na przemieszczaniu się ? Pytam ponieważ; 3 Miecze jeśli idzie o sprawy zawodowe, może mówić właśnie o podróżach, delegacjach, tyle że przy tej karcie należy uważać na jakieś drobne straty które można wtedy ponieść, typu; zguba, podpisanie umowy nie takiej jakbyś chciała...no, do tego 6 Mieczy & Świat - one też mówią o podróżach, przemieszczaniu się, i do tego ta Moc...odczytuję te karty naprawdę pozytywnie, otworzą się przed Tobą nowe możliwości...ale # Mieczy mówi też o pamięciowym przyswajaniu wiedzy, więc jeśli Twoją praca nie polega na przemieszczaniu się, to wygląda na to że będziesz się dokształcać - podnosić swoje kwalifikacje...

~ pragniesz aby wszelkie ograniczenia i niedomówienia dotyczące relacji w którą jesteś zaangażowana w końcu skończyły się, aby w końcu było po Twojej myśli...

~ spotkanie z Twoim Rycerzem, baaardzo namiętne...

~ no nie widzę tutaj za bardzo otwarcia, tzn. wylewności uczuć, co prawda jest-będzie Kielichowy, Pan który ma do Ciebie sporo uczuć, ale wszystkie pozostałe karty łącznie z sumą mówią o tym iż Pan nie będzie wylewny w okazywaniu uczuć, ma po prostu z tym jakiś problem...przez co Ty będziesz czuła się samotna...

~ związek - relacja, będziesz "walczyć" o to by poszła na przód, rozwinęła się...

P.S.

Dla mnie tutaj jako najważniejsza zaznacza sie sfera uczuciowa - relacja z pewnym Panem....

Napisano

Anais, kochanie, możesz mi zrobić taki rozkład we wzajemnej gdzieś?

Juz sie biore za interpretę:*

• Maestro
Napisano

Witamy, witamy :lol:

Napisano

Kochana Cornelio jak miło że jesteś :) już robię :)))

Napisano

Obecnie najistotniejsze dla Ciebie jest posłuchanie siebie i podjęcie decyzji odnośnie życia uczuciowego, co zrobić, by ruszyć jakoś z marazmu. Popracuj nad cierpliwością, ale nie myl jej ze stagnacją. Musisz sobie w głowie odpowiedzieć na pytanie czego oczekujesz, czego tak naprawdę chcesz, na co i po co czekasz? Określ sobie jasno cele i się ich trzymaj.

no masakra, chyba było rozstanie z Panem, tęsknisz i liczysz na powrót, ewentualnie jeśli nie byliście razem to oczekiwanie na to, że jemu się zmieni... Ale on jest uparty i zmieniać się nie zamierza, zbyt dumny też by samemu wyciągnąc dłoń, by zauważyć, że cos jest nie tak

wydaje mi się, że chciałabyś jechac na jakies dodatkowe przeszkolenie, które podniosłoby Ci kwalifikację, szukasz może możliwości zrobienia jakiegos kursu? ewentualnie szukasz fajnej pracy i nie znajdujesz blisko, a na wyjazdy nie jesteś emocjonalnie gotowa...

No jest w Tobie taka chęć bycia tzw kobietą sukcesu, tak jakbyś póki co tkwiła w swoich kompleksach, ale chciała wszystkim pokazać, że a właśnie że jesteś harda, że śmiała i że podbijająca tłumy;) Chcesz święcic triumfy i wzbic się ponad otoczenie dla podbudowania własnego ego i by w końcu zadziało sie po Twojej myśli, bo stagnacja Cię zabija.

hoho, jakiś szybki bzyk z kolegą z pracy się zapowiada

Sorry, ale dalej to samo... :/ a Pan bierny W zasadzie nie wydarzy się nic wow przez ten czas, to taki okres na wsłuchanie się w siebie i może odkryjesz co tak naprawdę czujesz i czego chcesz

Zawalczysz o własne szczęście i odnajdziesz spełnienie, no w końcu! Ruszysz przebojem przez życie :slonko:

Napisano

ooo a ja dzisiaj o corni myślałam czy dalej jest w temacie Tarota ;)))

Napisano

W tej chwili duzo w Tobie sprzecznosci, duzo wahac, koniecznosc podejmowania decyzji, na ktore w tej chwili jeszcze nie jestes gotowa. Ale powoli, bo powoli, za to skutecznie, zaczynasz sie otwierac.

Podsum (HB) to XX Sad i II Kaplanka. Wazne, abys w tej chwili nie szarzowala, zaufala raczej temu, ze Twoj los jest w dobrych rekach, idzie w dobrym kierunku i kiedy trzeba sluchala sie swojej intuicji.

Twoje zycie uczuciowe w tej chwli jest w fazie zbierania sie, tych potluczonych kielichow gdzies tam z podlogi. Mialas swoje oczekiwania, swoje marzenia i plany a jednak nie wyszlo tak, jak tego chcialas. Dotarlo do Ciebie, ze to, czego Ty chcesz nie jest tym, czego chce pan.

Podsum (HB) to X Kolo Fortuny i I Mag. Daj sobie czas, pozwol sie sprawom dziac, z drugiej strony nie oddajacy calkowicie steru losowi i przypadkowi. Dzialaj wtedy, gdy uznasz, ze dzialac trzeba i tak sobie to wszystko ukladaj, aby byc szczesliwa. Wiec zacznij sprawy dopasowywac pod siebie i mniej juz pod innych. W koncu to Ty masz byc zadowolona.

W sprawach zawodowych duzo moze sie dziac. Na poziomie intelektualnym moze byc to wspolpraca z roznymi ludzmi, ale takze zdobywanie wiedzy z roznych zrodel. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Bardzo ladna karta. Wskazuje ona na to, ze przed Toba mozliwosci wykazania sie swoimi umiejetnosciami i takiego dzialania, ktore bedzie przynosilo plony i bedzie Cie zadowalalo.

Co planujesz czy o czym marzysz to pogodzic w swoim zyciu pewne sprawy, ktore na te chwile wydaja sie nie do pogodzenia, poza Twoim zasiegiem, pozbyc sie wszelkich ograniczen i zaczac wreszcie dzialac dokladnie tak, jak Ty sobie tego zyczysz. Chcesz byc samodzielna, spelniona, chcesz zyc i oddychac cala piersia.

Podsum (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Jest koniecznosc spojrzenia na pewne sprawy z dystansem a nastepnie rzetelnie to ocenic i postepowac konsekwentnie, ale i rozwaznie, rozsadnie.

To niespodziewane wydarzenie to jakis romansik bedzie. :) I tak, uwazaj na ciaze.

W ciagu miesiaca bedziesz miala do czynienia z pewnym panem, ale Ty sama bedziesz wobec niego dosc nieufna i ostrozna. Bedziesz tak troche patrzyla na jego starania z dystansikiem, trzymala sie tego, co masz i nie za bardzo byla do niego wyrywna. Podsum (HB) to XIII Smierc i IV Cesarz. Jezeli chcialabys, aby z tego cos bylo to w tej formie, co tutaj wyzej nie ma szans, trzebaby popchnac znajomosc na zdecydowanie inny poziom.

To, co najwazniejsze to bedzie popychanie jakiejs fajnej relacji wyzej. Dojdziecie do punktu, gdzie trzeba bedzie stwierdzic, teraz wol albo przewoz. Podsum (HB) to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Brac, to, co sie bedzie dzialo na luzie, z radoscia i cieszyc sie tym. I w odpowiednim momencie dzialac stosownie do sytuacji. Wykorzystywac konkretne sytuacje, te korzystne, dla siebie... i czerpac z tego to, co najlepsze. :)

Napisano
ooo a ja dzisiaj o corni myślałam czy dalej jest w temacie Tarota ;)))

nie tylko Ty ja też ostatnio sie nad tym zastanawiałam :))

Napisano

8 zawsze mi podchodzi ze sprawiedliwością i tak ona mi tu w podsumie pasuje. ty liczysz na odrodzenie i to, że będzie super ale jestes w podsumie przy ksiezycu zreszta tu jest też wisielec przy kochankach i 2 kielichów. Natomiast sprawka na koncu mowi o zakonczeniu o zbliżającym sie koncu przeszłości. reszta kart w odsumie sugeruje zebyś sie odrodziła i poszła dalej.

no nie za fajny pan się kontaktuje jak potrzebuje pocieszenia i rad i bardziej traktuje to na zasadzie "ona to dobra koleżanka jest"

ehhh kiepskie karty bardzo mi znajome i nic fajnego tu sie nie zapowiada. Skup się bardziej na pracy bo widać, ze jestes obserwowana i opiniowana. tu się moze źle skonczyć

dla mnie blokada w tych marzeniach jest i planach. Jakby ruchy były krępowane przez decyzje innych i ty zamiast iść w swoja stronę to się trzymasz czegoś mega toksycznego

bardziej to, że poznasz kogoś młodszego od siebie

Karty 9 buław, 4 monety, król kielichów -> pustelnik - tu się nic nie zmieni w działaniach pana, ktoremu dobrze jest jak jest i nie zmieni tego.

tu jest już zupełnie inny zwiazek z kims nowy 2 buław to nowa osoba, nowy facet, nowa relacja tu nie ma ani jednej karty przeszłości.

Napisano
nie tylko Ty ja też ostatnio sie nad tym zastanawiałam :))

Ściągnęłyście mnie myslami;)

• Maestro
Napisano
Ściągnęłyście mnie myslami;)

Ja Cię włąsnie ściągam do moich wątków....myślami...:lol:

Napisano

Anes rozumiem, ze od punktu 1 do 5 włącznie to teraźniejszość??

Napisano
Anes rozumiem, ze od punktu 1 do 5 włącznie to teraźniejszość??

tak to teraźniejszość

Napisano

Inez Anais sprzężenie mi się zrobiło i wyszło jak wyszło hahahaha