Skocz do zawartości

Mój obraz życia. MASAKRA-->Help

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przydatny, gdy obserwujemy i czujemy, że nasze marzenia, plany nie realizują się, a nasze życie nie wygląda tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Rozkład pokaże czy źródło takiego stanu rzeczy tkwi w błędach świadomego planowania, czy może w podświadomych kodach, które tworzą blokadę.

1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- Od dłuższego czasu jest to stan zawieszenia. Na ten moment przyglądanie się Królowa Denarowemu czy jest w stanie ofiarować to co mówi,że jest w stanie ofiarować swoją osobą. Przyglądanie się temu co ja czula w przeszłości i temu co czuje w tej chwili i jak moze wygladac w przyszłości.

4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów-świadomie dąze do tego by poprzez swoje działanie wiecej się nie zadręczać. Stan się znowu Panią losu..

7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- a tak na prawdę jest w okół mnie ktoś kto ciągle próbuje mnie oszukiwać,nie chce tej relacji,ale nie potrafie sie jednoczesnie ze strachu konkretnie uwolnic i oderwać.

10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów-A wyniku to totalnie juz nie rozumiem jak ma sie calkowicie do tego wszystkiego ale chyba widać,ze podejme trud wyzwanie i zawalczę w tej bulawowej o spokój w denarowym.

Wyrazi ktos swoja opinie? Końcówka roku,okropne wachania. Ambicje zawodowe znowu mnie męczą :/ prywatne:/ i jak tu zyc-ale to my decydujemy prawda?

Zatem pytam kart:

Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- tutaj muszę się zastanowić i starannie wypracować w sobie własna decyzje..zadecydować i podjąć ja według własnego bicia serca..według własnych wartości..

Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- Tutaj możliwe ,że pojawią się jakieś możliwości i przy cieżkiej pracy może się udać o ile na starciu nie spiszę tego nba straty bo w głupcu to początek ale również koniec..wiele zalezy ode mnie i mojego podejscia oraz trudu włożonego..

Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - nie wiem dlaczego ale widzę w tych kartach albo smierc albo zaczatek-czyli dziecko..Tak samo jak wyzej w sprawie zawodowej..GŁUPIEC -> 3 kielichów..moze sugerować nowe zycie-

HHHHHHHHHHEEEEEELLLPPPPPP

Ps, Do ostatniego postu o ciązy http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64207-wynik-testu-ciazowego-szybka-weryfikacja-prosze-o-interpretacje.html . Dodam,że wynik wyszedl negatywny,ale okresu nadal brak. za dwa dni robie ponowny test.

Napisano

super rozkład. Opisze ci go ale chetnie ciebie poprosze o zrobienie go dla mnie. Podam ci moje dane na priv jak sie zgodzisz :))

• Maestro
Napisano
super rozkład. Opisze ci go ale chetnie ciebie poprosze o zrobienie go dla mnie. Podam ci moje dane na priv jak sie zgodzisz :))

Ha, ha,ha cwaniara:))))))

Napisano

eee tam cwaniara wczoraj właśnie o tym dyskutowałysmy z moja przyjaciółka i potrzebny mi byl taki rozkład. GdzietaIrlandia jak z nieba z nim :))

Napisano

Ok:) Napisz na Pw bo jestem przy kartach

Napisano

1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- obecnie dojżewasz do czegoś albo życie ci się kręci wokół denarowego i dziecka

4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów- nie masz ochoty na rozpacze i chcesz być zamiast w 9 mieczy w królowej denarów

7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- tu chyba nie swiadomomie chcesz sie rozwijać w ezo.

10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów- wszystko się kochana ułoży i ustabilizuje.

Wyrazi ktos swoja opinie? Końcówka roku,okropne wachania. Ambicje zawodowe znowu mnie męczą :/ prywatne:/ i jak tu zyc-ale to my decydujemy prawda?

Zatem pytam kart:

Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- pracowac na obecna relacją rozwiajać wiecej romantyzmu

Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- nie spinać się cieszyć się, ze jest lub będzie coś stałego

Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - wiesz możliwe kochana, ze dostaniesz zaraz okresu ale znowu się pokazuje możliwość ciazy i cieszenie się z niej :))

Napisano

Selenik,masakra jakas z tymi kartami na ta ciążę:/:/

Napisano

kochana ale widocznie jakaś duszka czeka na ciebie i ty jej i ona tobie jest potrzebna :))

Napisano

1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów

de facto, niewiele sie dzieje, czekasz sobie... a jednoczesnie jest obecny w Twoim zyciu na co dzien, stabilny facet (lub taki, z ktorym dzielisz wydatki) oraz flirt z kims innym pozycja Paz kielichow to tez posaidane dziecko (masz? - nie bij, zapomnialam czy tak jest)

4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów-

dazysz do czegos, co nei ejst dla Ciebie kompromisem, ale czyms, co Cie meczy bardzo, wpedza w depreche - do zwiazku z w/w Krolem...

moze wbrew sobie sama nakrecasz te wydarzenia, a na pewno ich nie zatrzymujesz (Rydwan)

7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG

nie chcesz stalego zwiazku, chcesz lekkosci od zycia, mzoliwosci bycia czarowana i dopieszczana, zeby troche bajki, "glamour" bylo w zyciu (od faceta tyz, a moze przede wszystkim)

10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów

tutaj widac Twoja aktywnosc w czyims kierunku, jakiegos pana, kto w tej chwili za wiele dla Ciebie nie znaczy - ale jest atrakcyjny i moze byc chwilowym ratunkiem, ucieczka od tego, co sie rownolegle toczy

moze troche takie "zabijanie klina klinem"

Rada

uczuciowo--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN suma Rydwan

nie dzialaj pochopnie, a Twoimi wyborami niech kieruja jakies zasady (Twoje,a le nie te tworzone "ad hoc", na potrzebe chwili), szukaj kogos, z kim mozesz utworzyc stabilny zwiazek, kogos, komu mozesz zaufac

Rydwan wskazuje na to, ze idziesz w kierunku Krola monet, patrzac na rozklad wczesniej i dazysz do utworzenia stalego zwiazku z nim/zastanawiasz sie powaznie nad tym

zawodowo-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- suma Pustelnik

mozna rozpozcac nowa zdialalnosc - z kims trzecim/ u kogos

wielkich kokosow na razie z tego nie bedzie, moze nawet ta druga osoba wiecej na tym skorzysta - ale na arzie strat nie widac, ot takie drobne do kieszeni tymczasem

zdrowotnie-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów

tu moze ciaza, ale niepewna, bo zaraz potem Smierc

byc moze jednak nie

jesli ciaza by Cie zmartwila - to 9 kieli pokazuje wlasnei jej brak/niezagniezdzenie sie jajczka albo cos w tym stylu

karty e moga tez obarzowac to, ze myslisz, ze jest ciaza Glupiec, potem przychodzi okres/krwawienie albo negatywny wynik kolejnego testu - i wiesz, ze nie jestes w ciazy

tymi kartami na zdrowie nie ma co sie martwic; tylko zadbac o siebie i moze troche odlozyc zakladanie nowej dzialanosci (Glupiec <-Smierc) i nacieszyc sie zyciem, sprawic sobie troche (duzo) przyjemnosci ->9 kieli

• Lubię to! 1
Napisano

Alatheo,

kurcze prawie wszystko się zgadza z obrazu życia:) Wyczytałas jak z karteczki..

A z tymi radami to mam nadzieje,że to jednak okaże się nie ciążą ,może faktycznie się zbyt denerwuje ,ale to juz taki długi czas ,że się spóżnia..

Zawodowo to chciałabym się zwolnić i zadziałać na swoim polu..ale boję się natomiast tutaj tez nie czuje sie juz komfortowo..

A zdrowotnie to nerki bardzo mnie bolą i konczyny stóp ,rąk..

Muszę iśc po tej chorobie do lekarza.. I masz racje brakuje mi odpoczynku,ciagle w biegu,nie wylezała choroby..

Napisano

to trzeba podleczyc koniecznie, moga byc pozostalosci po tej infekcji, ktora niedawno przeszlas

Gość gość5
Napisano
Przydatny, gdy obserwujemy i czujemy, że nasze marzenia, plany nie realizują się, a nasze życie nie wygląda tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Rozkład pokaże czy źródło takiego stanu rzeczy tkwi w błędach świadomego planowania, czy może w podświadomych kodach, które tworzą blokadę.

1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- hm... troche wywrócone do góry nogami to życie przez pana- z szansą na uczucie

4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów-chciałabyś sterować swoim zyciem i nie martwic sie niepotrzebnie........

7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- do wyjaśnienia sytuacji, oczyszczającej rozmowy, po której bedziesz wiedziała gdzie jestes...............

10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów-podziałasz jak chcesz i bedziesz zadowolona......

Zatem pytam kart:

Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- słuchac głosu rozsądku i działać jak dotychczas

Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- praca w grupie- tez karty radza usilnie pracować nad tym i sie nie poddawać

Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - tutaj nie wiem... :(

HHHHHHHHHHEEEEEELLLPPPPPP