GdzieTaIrlandia Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Przydatny, gdy obserwujemy i czujemy, że nasze marzenia, plany nie realizują się, a nasze życie nie wygląda tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Rozkład pokaże czy źródło takiego stanu rzeczy tkwi w błędach świadomego planowania, czy może w podświadomych kodach, które tworzą blokadę. 1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- Od dłuższego czasu jest to stan zawieszenia. Na ten moment przyglądanie się Królowa Denarowemu czy jest w stanie ofiarować to co mówi,że jest w stanie ofiarować swoją osobą. Przyglądanie się temu co ja czula w przeszłości i temu co czuje w tej chwili i jak moze wygladac w przyszłości. 4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów-świadomie dąze do tego by poprzez swoje działanie wiecej się nie zadręczać. Stan się znowu Panią losu.. 7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- a tak na prawdę jest w okół mnie ktoś kto ciągle próbuje mnie oszukiwać,nie chce tej relacji,ale nie potrafie sie jednoczesnie ze strachu konkretnie uwolnic i oderwać. 10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów-A wyniku to totalnie juz nie rozumiem jak ma sie calkowicie do tego wszystkiego ale chyba widać,ze podejme trud wyzwanie i zawalczę w tej bulawowej o spokój w denarowym. Wyrazi ktos swoja opinie? Końcówka roku,okropne wachania. Ambicje zawodowe znowu mnie męczą :/ prywatne:/ i jak tu zyc-ale to my decydujemy prawda? Zatem pytam kart: Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- tutaj muszę się zastanowić i starannie wypracować w sobie własna decyzje..zadecydować i podjąć ja według własnego bicia serca..według własnych wartości.. Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- Tutaj możliwe ,że pojawią się jakieś możliwości i przy cieżkiej pracy może się udać o ile na starciu nie spiszę tego nba straty bo w głupcu to początek ale również koniec..wiele zalezy ode mnie i mojego podejscia oraz trudu włożonego.. Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - nie wiem dlaczego ale widzę w tych kartach albo smierc albo zaczatek-czyli dziecko..Tak samo jak wyzej w sprawie zawodowej..GŁUPIEC -> 3 kielichów..moze sugerować nowe zycie- HHHHHHHHHHEEEEEELLLPPPPPP Ps, Do ostatniego postu o ciązy http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64207-wynik-testu-ciazowego-szybka-weryfikacja-prosze-o-interpretacje.html . Dodam,że wynik wyszedl negatywny,ale okresu nadal brak. za dwa dni robie ponowny test. Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 super rozkład. Opisze ci go ale chetnie ciebie poprosze o zrobienie go dla mnie. Podam ci moje dane na priv jak sie zgodzisz ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 super rozkład. Opisze ci go ale chetnie ciebie poprosze o zrobienie go dla mnie. Podam ci moje dane na priv jak sie zgodzisz ) Ha, ha,ha cwaniara:)))))) Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 eee tam cwaniara wczoraj właśnie o tym dyskutowałysmy z moja przyjaciółka i potrzebny mi byl taki rozkład. GdzietaIrlandia jak z nieba z nim ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Ok:) Napisz na Pw bo jestem przy kartach Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- obecnie dojżewasz do czegoś albo życie ci się kręci wokół denarowego i dziecka 4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów- nie masz ochoty na rozpacze i chcesz być zamiast w 9 mieczy w królowej denarów 7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- tu chyba nie swiadomomie chcesz sie rozwijać w ezo. 10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów- wszystko się kochana ułoży i ustabilizuje. Wyrazi ktos swoja opinie? Końcówka roku,okropne wachania. Ambicje zawodowe znowu mnie męczą :/ prywatne:/ i jak tu zyc-ale to my decydujemy prawda? Zatem pytam kart: Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- pracowac na obecna relacją rozwiajać wiecej romantyzmu Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- nie spinać się cieszyć się, ze jest lub będzie coś stałego Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - wiesz możliwe kochana, ze dostaniesz zaraz okresu ale znowu się pokazuje możliwość ciazy i cieszenie się z niej ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Selenik,masakra jakas z tymi kartami na ta ciążę:/:/ Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 kochana ale widocznie jakaś duszka czeka na ciebie i ty jej i ona tobie jest potrzebna ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 No prooooooszeeeeeee Cie....... Cytuj
alathea Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów de facto, niewiele sie dzieje, czekasz sobie... a jednoczesnie jest obecny w Twoim zyciu na co dzien, stabilny facet (lub taki, z ktorym dzielisz wydatki) oraz flirt z kims innym pozycja Paz kielichow to tez posaidane dziecko (masz? - nie bij, zapomnialam czy tak jest) 4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów- dazysz do czegos, co nei ejst dla Ciebie kompromisem, ale czyms, co Cie meczy bardzo, wpedza w depreche - do zwiazku z w/w Krolem... moze wbrew sobie sama nakrecasz te wydarzenia, a na pewno ich nie zatrzymujesz (Rydwan) 7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG nie chcesz stalego zwiazku, chcesz lekkosci od zycia, mzoliwosci bycia czarowana i dopieszczana, zeby troche bajki, "glamour" bylo w zyciu (od faceta tyz, a moze przede wszystkim) 10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów tutaj widac Twoja aktywnosc w czyims kierunku, jakiegos pana, kto w tej chwili za wiele dla Ciebie nie znaczy - ale jest atrakcyjny i moze byc chwilowym ratunkiem, ucieczka od tego, co sie rownolegle toczy moze troche takie "zabijanie klina klinem" Rada uczuciowo--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN suma Rydwan nie dzialaj pochopnie, a Twoimi wyborami niech kieruja jakies zasady (Twoje,a le nie te tworzone "ad hoc", na potrzebe chwili), szukaj kogos, z kim mozesz utworzyc stabilny zwiazek, kogos, komu mozesz zaufac Rydwan wskazuje na to, ze idziesz w kierunku Krola monet, patrzac na rozklad wczesniej i dazysz do utworzenia stalego zwiazku z nim/zastanawiasz sie powaznie nad tym zawodowo-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- suma Pustelnik mozna rozpozcac nowa zdialalnosc - z kims trzecim/ u kogos wielkich kokosow na razie z tego nie bedzie, moze nawet ta druga osoba wiecej na tym skorzysta - ale na arzie strat nie widac, ot takie drobne do kieszeni tymczasem zdrowotnie-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów tu moze ciaza, ale niepewna, bo zaraz potem Smierc byc moze jednak nie jesli ciaza by Cie zmartwila - to 9 kieli pokazuje wlasnei jej brak/niezagniezdzenie sie jajczka albo cos w tym stylu karty e moga tez obarzowac to, ze myslisz, ze jest ciaza Glupiec, potem przychodzi okres/krwawienie albo negatywny wynik kolejnego testu - i wiesz, ze nie jestes w ciazy tymi kartami na zdrowie nie ma co sie martwic; tylko zadbac o siebie i moze troche odlozyc zakladanie nowej dzialanosci (Glupiec <-Smierc) i nacieszyc sie zyciem, sprawic sobie troche (duzo) przyjemnosci ->9 kieli 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Alatheo, kurcze prawie wszystko się zgadza z obrazu życia:) Wyczytałas jak z karteczki.. A z tymi radami to mam nadzieje,że to jednak okaże się nie ciążą ,może faktycznie się zbyt denerwuje ,ale to juz taki długi czas ,że się spóżnia.. Zawodowo to chciałabym się zwolnić i zadziałać na swoim polu..ale boję się natomiast tutaj tez nie czuje sie juz komfortowo.. A zdrowotnie to nerki bardzo mnie bolą i konczyny stóp ,rąk.. Muszę iśc po tej chorobie do lekarza.. I masz racje brakuje mi odpoczynku,ciagle w biegu,nie wylezała choroby.. Cytuj
alathea Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 to trzeba podleczyc koniecznie, moga byc pozostalosci po tej infekcji, ktora niedawno przeszlas Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Przydatny, gdy obserwujemy i czujemy, że nasze marzenia, plany nie realizują się, a nasze życie nie wygląda tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Rozkład pokaże czy źródło takiego stanu rzeczy tkwi w błędach świadomego planowania, czy może w podświadomych kodach, które tworzą blokadę. 1,2,3 - obecny obraz twojego życia-WISIELEC,Król Denarów,Paż Kielichów- hm... troche wywrócone do góry nogami to życie przez pana- z szansą na uczucie 4,5,6 - do jakiego obrazu życia dążę świadomie- 9 mieczy,RYDWAN,Królowa Denarów-chciałabyś sterować swoim zyciem i nie martwic sie niepotrzebnie........ 7,8,9 - do jakiego obrazu życia dążę podświadomie-Paż Buław,7 mieczy,MAG- do wyjaśnienia sytuacji, oczyszczającej rozmowy, po której bedziesz wiedziała gdzie jestes............... 10,11,12 - wynik-Królowa Buław,Rycerz Denarów, 9 denarów-podziałasz jak chcesz i bedziesz zadowolona...... Wyrazi ktos swoja opinie? Końcówka roku,okropne wachania. Ambicje zawodowe znowu mnie męczą :/ prywatne:/ i jak tu zyc-ale to my decydujemy prawda? Zatem pytam kart: Rada kart dla mnie w sferze uczuciowej--> 8 denarów, KOCHANKOWIE,KAPLAN- słuchac głosu rozsądku i działać jak dotychczas Rada kart dla mnie w sferze zawodowej-->GLUPIEC,3 kielichów, 8 denarów- praca w grupie- tez karty radza usilnie pracować nad tym i sie nie poddawać Rada kart dla mnie w sferze zdrowotnej-->GŁUPIEC,SMIERC,9 kielichów - tutaj nie wiem... HHHHHHHHHHEEEEEELLLPPPPPP Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 Dziekuję bardzo:) Dodaje weryfikacje do rozkładu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64207-wynik-testu-ciazowego-szybka-weryfikacja-prosze-o-interpretacje.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi