Guest enke89 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 bardzo proszę o sprawdzenie mego toku rozumowania w ustalaniu, czy jakiś związek jest karmiczny, czy nie. z góry dziękuję! na jakiej podstawie określa się, czy jakiś związek jest karmiczny? ona - 23.05.1965 -> 4 on - 05.06.1961 -> 1 wspólna droga życia -> 5 (4+1) podsumowując - dużo w tych datach 5 ona ma 5 w dniu i miesiącu, plus w roku urodzenia, on - w dniu urodzenia. według mnie jest to związek karmiczny. czy dobrze wnioskuję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acura Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Jest to związek karmiczny, ale nie ze względu na te piątki Jej 1 PZ (punkt zwrotny), pokrywa się z jego drogą życia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 dziękuję za odpowiedź! teraz mi klina zabiłaś, bo myślałam, że to sobie dobrze wykombinowałam a tu nagle jakieś punkty zwrotne jeszcze... to są daty urodzenia moich rodziców. i w tym wypadku opinia, że związki karmiczne są trudne, skomplikowane i najczęściej się rozpadają nie pasuje. nie znam bardziej zgodnego małżeństwa ale wiem, że tata dość długo zabiegał o moją mamę, więc zapewne coś przeskrobał w poprzednim wcieleniu pozdrawiam ciepło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts