agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Paż pucharów- 8 buław - Król Buław Edit : u mnie chyba przypływ uczuc do pana buławowego bo i w podsumie Moc, czyli kobieca energia i emocje statut mojego Pana śmierć- 5 pucharów- rycerz Mieczy Edit : chyba transfformacja naszej znajomości na grunt kumpelski chyba jednak jakby nie wyszła na zdrowie? Bo w podsumie Księżyc i Eremitaczyli te emocje to jakby związane z kobietą Edytowane 29 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
anais_33 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 ja tutaj związku nie widzę , raczej szybki sex bez zobowiązań może Cię rozczarować i być nie miły w rozmowie , porywczy jakieś żale i pyskówki ... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 no nie, ten typ nie pyskuje anie nie jest niemiły, akurat tego rycka w odniesieniu do niego nie rozumiem, bo on jest strasznie spokojnym facetem, nigdy się nie unosi,to ja robię awantury jeśli już, a on próbuje wyjaśniać, rozmawiać i zawsze jest spokojny więc to pewnie ja jestem tym Ryckiem i go uraże słowem Cytuj
anais_33 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 no nie, ten typ nie pyskuje anie nie jest niemiły, akurat tego rycka w odniesieniu do niego nie rozumiem, bo on jest strasznie spokojnym facetem, nigdy się nie unosi,to ja robię awantury jeśli już, a on próbuje wyjaśniać, rozmawiać i zawsze jest spokojny więc to pewnie ja jestem tym Ryckiem i go uraże słowem ale na początku masz smierć wiec jest transformacja więc może w końcu ruszysz Pana i wybuchnie ) hehe albo pod wpływem jakiś emocji zmieni Pan nastawienie do Ciebie ... Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 heh, znowu mogę narozrabiać, muszę uważać )) Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 A on nie jest w zwiazku z jakas kobieta jeszcze? Moze zamknie cos, co jeszcze wymaga domkniecia... i karty pokazaly wlasnie to? Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Twierdzi, że nikogo nie ma, ale tak naprawdę, ża facetem nie trafisz..., może i ukrywa przede mną inną... Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Aa... Rycerz Mieczy to dla mnie akurat nie nerwowosc. Raczej Paz Mieczy. Rycek Mieczy to chaos i robienie kilku rzeczy na raz. Moze czasem zbyt duzo gadania, takie wyjasnianie, ktore ostatecznie do niczego nie prowadzi... ale klotnia to bardziej w przypadku Pazka. Tu widac, rozminiecie sie z oczekiwaniami i wyobrazeniami i to konkretne, skoro az koszaca wszystko Smierc sie pojawila. Takie cos rodzi rozczarowanie i pojawia sie tu chec wyjasniania tego, co zaszlo ewentualnie. Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. I tu takze mamy mowe o rozmowie. Bedziecie musieli byc wobec siebie fair i uczciwi. Wyjasnic sobie konkretnie cos tam i pamietac, aby przy okazji nie ranic tej drugiej osoby, jak rowniez o tym, ze terazniejsze decyzje, jakie podejmiecie beda mialy potem oddzwiek w przyszlosci. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Moze pan cos zaproponuje... jakas forme spedzenia razem czasu czy cos razem... i Ty mu zburzysz ten plan. Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 a z moim charakterem, to wszystko możliwe. Nie, żeby ze mną było się trudno dogadać, po prostu Pan, jest bardzo oszczędny w słowach.W powinnam mu czytać w myślach... Cytuj
Vivere Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Paż pucharów- 8 buław - Król Buław no czułe gesty i szybki seks to raczej nie związkowo :hahahaha:głodnemu chleb na myśli statut mojego Pana śmierć- 5 pucharów- rycerz Mieczy coś się skończy lub zmieni, przeobrazi, co sprawi, że powrócą stare smutki i on będzie się znowu miotać w tym rycku A mozliwe jest, że w nowym/natępnym roku pojawi się w Twoim życiu ktoś nowy, kto będzie Ciebie adorował? I ten Pan, o którego teraz pytasz pójdzie w odstawkę? Cytuj
Vivere Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 a z moim charakterem, to wszystko możliwe. Nie, żeby ze mną było się trudno dogadać, po prostu Pan, jest bardzo oszczędny w słowach.W powinnam mu czytać w myślach... Większość Panów wymaga od kobiet umiejętności czytania w ich myślach. Z drugiej strony, jeśli mają język giętki to stają się mniej interesujący Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 A mozliwe jest, że w nowym/natępnym roku pojawi się w Twoim życiu ktoś nowy, kto będzie Ciebie adorował? I ten Pan, o którego teraz pytasz pójdzie w odstawkę?tacy co próbują adorować,są stale gdzieś w pobliżu, ale lubie tego mruka, więc pewnie to będzie znowu jakieś spięcie w komunikacji.Ogólnie bardziej ufam temu jego milczeniu, niż wylewności innych panów.Ten co dużo gada, mało może itp Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 hehe ogólnie przyznam się...to jest po prostu jedyny facet, który mnie nie nudzi Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Paż pucharów- 8 buław - Król Buław no czułe gesty i szybki seks to raczej nie związkowo no fakt zwiazkowo nie- ale za to miło :hahahaha:głodnemu chleb na myśli statut mojego Pana śmierć- 5 pucharów- rycerz Mieczy coś się skończy lub zmieni, przeobrazi, co sprawi, że powrócą stare smutki i on będzie się znowu miotać w tym rycku ja myslę, że on bardzo odczuje brak bliskiej osoby- co nie wprawi go w najlepszy nastrój Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 A on nie jest w zwiazku z jakas kobieta jeszcze? Moze zamknie cos, co jeszcze wymaga domkniecia... i karty pokazaly wlasnie to?Trafiłaś, z tym, że to związek ze mną zamierza domknąć, bo wróciła do niego jego była dziewczyna i postanowił dać szanse starej miłości.... inna sprawa, że w takim razie nie rozumiem mojego radosnego statusu może w ostatnich dniach roku przeżyje ekspresową miłość? Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) to jeszcze nic, Pan wczoraj zadzwonił, żeby mnie wysfatać ze swoim kumplem.... wycofał się z pomysłu, jak mu powiedziałam, co o tym myślę Dlaczego mi to zaproponował Rydwa-- 9monet---paź mieczy Bomu strzeliło do łba coś czego nie przemyślał do końca ewentualnie faktycznie chciał do mnie przyjechać i potrzebował przyzwoitki, żeby do niczego nie doszło Edytowane 22 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 30.12. więc weryfikacja u mnie po prostu niezrozumiały przypływ cieplejszych uczuć, z którymi staram się walczyć u pana teoretycznie powinno być super, bo między nami po zamiatane, więc może sobie spokojnie układać życie na nowo ze swoją Byłą, tylko tu jakoś tej radości w kartach nie widać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi