Skocz do zawartości

mój statut związkowy na 30.12.2012

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Paż pucharów- 8 buław - Król Buław

Edit : u mnie chyba przypływ uczuc do pana buławowego bo i w podsumie Moc, czyli kobieca energia i emocje

statut mojego Pana

śmierć- 5 pucharów- rycerz Mieczy

Edit : chyba transfformacja naszej znajomości na grunt kumpelski chyba jednak jakby nie wyszła na zdrowie? Bo w podsumie Księżyc i Eremitaczyli te emocje to jakby związane z kobietą

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

ja tutaj związku nie widzę , raczej szybki sex bez zobowiązań

może Cię rozczarować i być nie miły w rozmowie , porywczy jakieś żale i pyskówki ...

• Lubię to! 1
Napisano

no nie, ten typ nie pyskuje anie nie jest niemiły, akurat tego rycka w odniesieniu do niego nie rozumiem, bo on jest strasznie spokojnym facetem, nigdy się nie unosi,to ja robię awantury jeśli już, a on próbuje wyjaśniać, rozmawiać i zawsze jest spokojny ;) więc to pewnie ja jestem tym Ryckiem i go uraże słowem

Napisano
no nie, ten typ nie pyskuje anie nie jest niemiły, akurat tego rycka w odniesieniu do niego nie rozumiem, bo on jest strasznie spokojnym facetem, nigdy się nie unosi,to ja robię awantury jeśli już, a on próbuje wyjaśniać, rozmawiać i zawsze jest spokojny ;) więc to pewnie ja jestem tym Ryckiem i go uraże słowem

ale na początku masz smierć wiec jest transformacja więc może w końcu ruszysz Pana i wybuchnie :)) hehe

albo pod wpływem jakiś emocji zmieni Pan nastawienie do Ciebie ...

Napisano

A on nie jest w zwiazku z jakas kobieta jeszcze? Moze zamknie cos, co jeszcze wymaga domkniecia... i karty pokazaly wlasnie to?

Napisano

Twierdzi, że nikogo nie ma, ale tak naprawdę, ża facetem nie trafisz..., może i ukrywa przede mną inną...

Napisano

Aa... Rycerz Mieczy to dla mnie akurat nie nerwowosc. Raczej Paz Mieczy. Rycek Mieczy to chaos i robienie kilku rzeczy na raz. Moze czasem zbyt duzo gadania, takie wyjasnianie, ktore ostatecznie do niczego nie prowadzi... ale klotnia to bardziej w przypadku Pazka.

Tu widac, rozminiecie sie z oczekiwaniami i wyobrazeniami i to konkretne, skoro az koszaca wszystko Smierc sie pojawila. Takie cos rodzi rozczarowanie i pojawia sie tu chec wyjasniania tego, co zaszlo ewentualnie.

Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. I tu takze mamy mowe o rozmowie. Bedziecie musieli byc wobec siebie fair i uczciwi. Wyjasnic sobie konkretnie cos tam i pamietac, aby przy okazji nie ranic tej drugiej osoby, jak rowniez o tym, ze terazniejsze decyzje, jakie podejmiecie beda mialy potem oddzwiek w przyszlosci.

Napisano

Moze pan cos zaproponuje... jakas forme spedzenia razem czasu czy cos razem... i Ty mu zburzysz ten plan. :)

Napisano

a z moim charakterem, to wszystko możliwe. Nie, żeby ze mną było się trudno dogadać, po prostu Pan, jest bardzo oszczędny w słowach.W powinnam mu czytać w myślach...

Napisano

no czułe gesty i szybki seks to raczej nie związkowo :hahahaha:głodnemu chleb na myśli

statut mojego Pana

coś się skończy lub zmieni, przeobrazi, co sprawi, że powrócą stare smutki i on będzie się znowu miotać w tym rycku

A mozliwe jest, że w nowym/natępnym roku pojawi się w Twoim życiu ktoś nowy, kto będzie Ciebie adorował? I ten Pan, o którego teraz pytasz pójdzie w odstawkę?

Napisano
a z moim charakterem, to wszystko możliwe. Nie, żeby ze mną było się trudno dogadać, po prostu Pan, jest bardzo oszczędny w słowach.W powinnam mu czytać w myślach...

Większość Panów wymaga od kobiet umiejętności czytania w ich myślach.

Z drugiej strony, jeśli mają język giętki to stają się mniej interesujący :D

Napisano
A mozliwe jest, że w nowym/natępnym roku pojawi się w Twoim życiu ktoś nowy, kto będzie Ciebie adorował? I ten Pan, o którego teraz pytasz pójdzie w odstawkę?
tacy co próbują adorować,są stale gdzieś w pobliżu, ale lubie tego mruka, więc pewnie to będzie znowu jakieś spięcie w komunikacji.Ogólnie bardziej ufam temu jego milczeniu, niż wylewności innych panów.Ten co dużo gada, mało może itp ;)
Napisano

hehe ogólnie przyznam się...to jest po prostu jedyny facet, który mnie nie nudzi ;)

Gość gość5
Napisano

no czułe gesty i szybki seks to raczej nie związkowo no fakt zwiazkowo nie- ale za to miło :):hahahaha:głodnemu chleb na myśli

statut mojego Pana

coś się skończy lub zmieni, przeobrazi, co sprawi, że powrócą stare smutki i on będzie się znowu miotać w tym rycku

ja myslę, że on bardzo odczuje brak bliskiej osoby- co nie wprawi go w najlepszy nastrój
Napisano
A on nie jest w zwiazku z jakas kobieta jeszcze? Moze zamknie cos, co jeszcze wymaga domkniecia... i karty pokazaly wlasnie to?
Trafiłaś, z tym, że to związek ze mną zamierza domknąć, bo wróciła do niego jego była dziewczyna i postanowił dać szanse starej miłości.... inna sprawa, że w takim razie nie rozumiem mojego radosnego statusu ;) może w ostatnich dniach roku przeżyje ekspresową miłość? ;)
Napisano (edytowane)

to jeszcze nic, Pan wczoraj zadzwonił, żeby mnie wysfatać ze swoim kumplem.... wycofał się z pomysłu, jak mu powiedziałam, co o tym myślę

Dlaczego mi to zaproponował

Rydwa-- 9monet---paź mieczy Bomu strzeliło do łba coś czego nie przemyślał do końca

ewentualnie faktycznie chciał do mnie przyjechać i potrzebował przyzwoitki, żeby do niczego nie doszło

Edytowane przez agaMAJ
  • 2 tygodnie później...
Napisano

30.12. więc weryfikacja

u mnie po prostu niezrozumiały przypływ cieplejszych uczuć, z którymi staram się walczyć

u pana teoretycznie powinno być super, bo między nami po zamiatane, więc może sobie spokojnie układać życie na nowo ze swoją Byłą, tylko tu jakoś tej radości w kartach nie widać