Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Rozkład na mnie i pewnego Pana. Należy wspomnieć, że Pan jest z kimś w związku, a spotyka się, bajeruje i zdobywa mnie. Robi to od ponad roku, zaczął jeszcze zanim poznał swoją nową dziewczynę, ja go ciągle olewałam, a On nigdy nie dał za wygraną, ostatnio się w tą znajomość wkręcam, jego to zaskoczyło i wydaje mi się, że nie wie co robić teraz. W mowie: JA: 3 monety: mówie otwarcie o tym, że wszystko zależy od niego i jego decyzji, wystawiam go słownie trochę na próbę. ON: Umiarkowanie: stara sie nie mówić za wiele, nie zdradza tego co myśli i czuje, W myśli: JA: 4 puchary: marze o tym, czego nie ma, ale spokojnie sobie czekam, nie spieszy mi się ON: 4 mieczy: On sobie w głowie kalkuluje, co mu się bardziej opłaca, wymienia wszystkie za i przeciw, analizuje, robi rachunek zysków i strat. W sercu: JA: Walet kijów: trochę sobie z nim pogrywam, bo mi się nudzi, mam ochotę podbić jego serce, ale nie widzę w tym powagi, takie jak nie ten to następny ON: Królowa kijów: On czuje ogromny pociąg fizyczny, bardziej myśli o mnie jako o kochance. W czynach: JA: Królowa monet: jestem zdystansowana i zimna, egoistyczna ON: 6 kijów: on działa, on wykazuje inwencje, dąży do zdobycia mnie.. pytanie czy serca czy ciała? Co wnosi: JA: Sprawiedliwość: surowość, trzymam całą znajomość w pewnych ryzach, wymagania ON: Walet mieczy: wnosi niepewność, miesza, mota, kręci Co łączy lub dzieli: 5 kijów: niepokój oraz walka Przyszłość: 5 monet+ 9 pucharów+ walet monet --> Kochankowie Cóż będzie wybór i wybierze mnie, będzie miłość i związek. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Madlen_88 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 Ja sie odniosę do ostatniego punktu Przyszłość: 5 monet+ 9 pucharów+ walet monet --> Kochankowie ja tu widze jedynie luźną relację oparta głównie na seksie 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) hmm a gdzie ta 3scia? Tzn? Co masz na myśli? O niej po prostu napisałam w streszczeniu sytuacji, nie stawiałam na nią kart. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Madlen_88 Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 bo napisałas w temacie i ta 3cia?? to się pytam gdzie ona? Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Tytuł: on, ona czyli jego dziewczyna i ja jako ta trzecia. Nie wiem czy się rozumiemy.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Biorąc całość pod uwagę, powiem że ja nie widzę tutaj aby z tego miało coś być, jedynie co tutaj można zauważyć według mnie, to to, że Pan nadal będzie "podbijał" do Ciebie, uwodził, ale jedynie dla sexu...tutaj nie widać w ogóle uczuć do Ciebie z Jego strony...w sercu On ma inna kobietę... No ale wiadomo, piszę to tylko na podstawie tego co widzę w kartach... Cytuj
Ewitta Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Nie będzie żadnego związku, czy seksu. Każde zostanie przy swoim ganku złota i sytuacja przez najbliższy czas się wcale nie zmieni. Ani tobie, ani jemu poważnie nie zależy na tej znajomości. Chociaż jeśli ściągniesz majtki, to wiadomo, że skorzysta, bo który facet by nie skorzystał? :jezyk2_na: Ale nic nie będzie. To jest człowiek, który czuje i myśli jedno, a robi drugie. Podbija, bo lubi być w centrum uwagi, lubi szokować i być zauważonym. Nie ma w nim uczuć. A ty jesteś znudzona, więc kiwasz na niego palcem. W tym rozkładzie jeśli w sercu pojawia się postać kobiety, to ja interpretuję to zawsze jako inną kobietę. Jeśli jego obecna się zorientuje co się święci, to zdzieli go lagą przez łeb i się skończy. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Ewitta 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Ty oczekujesz, ze pan sie na cos zdecyduje konkretnego, ruszy sprawe do przodu, ze bedzie konkretnie w te albo we w te a pan jest zadowolony z obecnej sytuacji, stara sie pogodzic ze soba rozne rzeczy i cieszyc sie z tego, co z tego wynika. W myslach chodzi Tobie po glowie, ze cos niecos stanelo tu w martwym punkcie i tak naprawde nic sie nie dzieje (wyzej 3 Monety, chcialabys, zeby cos ruszylo do przodu), on na razie nie jest w stanie cokolwiek takiego zrobic, jako ze sam jeszcze uklada sobie rozne sprawy w glowie i zastanawia sie, porzodkuje sobie. W czynach pokazujesz, ze zalezy Tobie na faktach, ze chcesz czynow, a nie slow, ze chcesz stabilizacji, wreszcie wiedziec, na czym stoisz. Krolowa Monet nie zadowala sie slowkami, chocby najpiekniejszymi, to nie Kielichowa. I zimna tez nie jest, to nie Mieczowa. Ona chce po prostu konkretow. A pan pokazuje, ze wprawdzie dzialac potrafi i to nawet skutecznie, ale jego postepowanie jest zorientowane na jego osobe, takze robi dobrze, ale sobie. Ty wnosisz rozwage, dystans do pewnych spraw i rzetelne spojrzenie na sprawe. Jestes odpowiedzialna, nic nie robisz ot tak sobie, bo Ci sie chce. Pan natomiast jest niedojrzaly i zorientowany na swoja osobe, to co jemu sluzy. Chce wolnosci, chce czuc sie niczym nieskrepowany. I jezeli trzeba bedzie to zawalczy o to nawet klotnia. Co Was laczy i/lub dzieli: seks, pociag fizyczny, to duzo i bardzo malo. Przyszlosc nadal bedzie bardzo niepewna, nadal bedziesz ta trzecia i bedzie Was laczyc po prostu seks, bliskosc fizyczna i uwazaj na ciaze w tym Paziu Monet, zeby Was tez ciaza nie laczyla. PS. A to ten pan, o ktorym kiedsy pisalas, ze pisalas do niego o Twoich uczuciach itd. ze mial przyjechac? 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 w 100% to co napisała Misty. Nic dodać nic ująć Cytuj
Madlen_88 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 Ok czyli generalnie potwierdzacie to, co na ten temat myślałam i czułam dzięki za pomoc Cytuj
Madlen_88 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 PS. A to ten pan, o ktorym kiedsy pisalas, ze pisalas do niego o Twoich uczuciach itd. ze mial przyjechac? Nie to absolutnie nie jest on On jest uczciwy, a nasza relacja jest bardziej prawdziwa i czysta. Taka niezwykła, ale też jak wiesz na razie niemożliwa do rozwinięcia No w tym czasie działa ten Pan z tego tematu, ale miałam przeczucia, że jego intencje są czysto fizyczne, jestem przy nim niepewna i dlatego te karty postawiłam które z resztą potwierdzają moje przeczucia Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Nie to absolutnie nie jest on On jest uczciwy, a nasza relacja jest bardziej prawdziwa i czysta. Taka niezwykła, ale też jak wiesz na razie niemożliwa do rozwinięcia No w tym czasie działa ten Pan z tego tematu, ale miałam przeczucia, że jego intencje są czysto fizyczne, jestem przy nim niepewna i dlatego te karty postawiłam które z resztą potwierdzają moje przeczucia Wlasnie sie doczytalam. Wiec te relacje tu bym sobie odposcila. Caly czas bedziesz ta trzecia, bedzie niepewnie (5 Monet), niedostatek uczuc. Jezeli liczysz na czysty seks, to bedzie. Wiecej niestety nic. Pan patrzy ta, aby jemu bylo dobrze. Egoista jednym slowem. Cytuj
anais_33 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 nie bedę sie powtarzać podpisuję sie pod słowami Misty Cytuj
Madlen_88 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 Weryfikacja. Relacja z Panem się nie zmieniła. On uwodzi ja to odrzucam i traktuję go jak kolegę. Wielokrotnie starałam się go zniechęcić do siebie, ale on cały czas jest, nie poddaje się. Robiłam tak ponieważ dostrzegłam, że jemu zależy tylko na jednym, że kręci i jest nieszczery, mówi to co ja chcę usłyszeć. Z mojej strony już nic nie ma, więc mimo, że on ciągle działa, to mogę zweryfikować, że nic z tego nie będzie. Aha! No i nadal jest z tą dziewczyną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi