Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 Jak spędzę 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - otwarta jestem na propozycje,gotowa nawet zawalczyc o to 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - no, była propozycja jakas ale się zmyła i nastawiłam się na siedzenie w domu 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - nadal jestem otwarta 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - chyba padnie zaproszenie 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) - hmmm, czyżby padła propozycja od meżczyzny, ale chyba w rezultacie on sam zostanie Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - no chcesz iść sie wybawić wśród ludzi ) 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - Sylwester nie koniecznie w scisle z rodzina 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - no jest twoja chęć wyjscia do świata i otwarta jesteś na propozycje, nawet wyjazdową 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - no posypią sie propozycje 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) powinno się spełnić wyjscie i wyszalenie się ale myśleć będziesz o rycerzu denaró - gdzie on co on robi itp. Możliwe, ze bedziecie po cichaczu sobie słać sms ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - no chcesz iść sie wybawić wśród ludzi )2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - Sylwester nie koniecznie w scisle z rodzina 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - no jest twoja chęć wyjscia do świata i otwarta jesteś na propozycje, nawet wyjazdową 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - no posypią sie propozycje 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) powinno się spełnić wyjscie i wyszalenie się ale myśleć będziesz o rycerzu denaró - gdzie on co on robi itp. Możliwe, ze bedziecie po cichaczu sobie słać sms ) No,to prawdopodobne wielce, że nie dam rady go z Ryckiem spędzić) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 Podbijam, Sylwester za tydzień Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Jak spędzę 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - otwarta jestem na propozycje,gotowa nawet zawalczyc o to 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - no, była propozycja jakas ale się zmyła i nastawiłam się na siedzenie w domu 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - nadal jestem otwarta 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - chyba padnie zaproszenie 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) - hmmm, czyżby padła propozycja od meżczyzny, ale chyba w rezultacie on sam zostanie Inez jak dla mnie to bedziesz czekac na zaproszenie od pana i miez nadzieje, że bedziecie gdzies razem we dwoje.......... tak mi sie skojarzyło- Gwiazda to nadzieja a tło :denarowy z tobą w pustelni czyli sami w jakims domku/mieszkanku- bynajmniej gdzies gdzie nikt wam nie bedzie przeszkadzał Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Jak spędzę 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - otwarta jestem na propozycje,gotowa nawet zawalczyc o to 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - no, była propozycja jakas ale się zmyła i nastawiłam się na siedzenie w domu 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - nadal jestem otwarta 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - chyba padnie zaproszenie 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) - hmmm, czyżby padła propozycja od meżczyzny, ale chyba w rezultacie on sam zostanie Inez jak dla mnie to bedziesz czekac na zaproszenie od pana i miez nadzieje, że bedziecie gdzies razem we dwoje.......... tak mi sie skojarzyło- Gwiazda to nadzieja a tło :denarowy z tobą w pustelni czyli sami w jakims domku/mieszkanku- bynajmniej gdzies gdzie nikt wam nie bedzie przeszkadzał Tzn.wg Ciebie na nadziei się skończy? Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Tzn.wg Ciebie na nadziei się skończy? tego nie wiem- pomyslalam zebys polozyla karty czy spedzisz Sylwestra z NIM bo tu tylko sama radosc na mysl o Sylwku z nim widać i takie oczekiwanie Cytuj
Izabela123 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 wg mnie czekasz na propozycje od pewnego Pana, byc moze nawet ta popozycja padnie, ale i tak sylwestra spedzisz w domu.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 wg mnie czekasz na propozycje od pewnego Pana, byc moze nawet ta popozycja padnie, ale i tak sylwestra spedzisz w domu.. Wielce prawdopodobne,że w domu, nawet jak wyskoczy mi z propozycją, to z przyczyn obiektywnych nie będę mogła jej przyjąć... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Pan się odezwał, mieliśmy dosć sporą wymiane sms'ów i telefonów w noc dzisiejszą, ale zostałam w swoim towarzystwie:)))Nie zgodziłam się jechac, bo on tak chce... Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - 3 buław 5 buław - no chcesz iść sie wybawić wśród ludzi )2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) 10 mieczy Kapłan - Sylwester nie koniecznie w scisle z rodzina 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji -Świat - no jest twoja chęć wyjscia do świata i otwarta jesteś na propozycje, nawet wyjazdową 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać Mag - no posypią sie propozycje 5- wynik / rezultat Gwiazda (Rycerz Denarów Kochankowie Pustelnik) powinno się spełnić wyjscie i wyszalenie się ale myśleć będziesz o rycerzu denaróW - gdzie on co on robi itp. Możliwe, ze bedziecie po cichaczu sobie słać sms ) Byłas hahahaah najblizej,były cichaczem słane smsy i nawet telefon od niego,który musiałam odebrać hahaha po kryjomu,czyli na dworze:))) Ogólnie było milo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi