Calineczka241 Napisano 25 Stycznia 2009 Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, proszę o interpretacje snu. Mojemu chłopakowi od tygodnia śnią się byłe dziewczyny. A na samym końcu każdego snu twarz tych dziewczyn zmienia sie na moją. Macie jakieś pomysły jak to zinterpretować ? Z góry dzięki
donia2 Napisano 25 Stycznia 2009 Napisano 25 Stycznia 2009 Może chciał by mieć harem? Myślę,że podświadomie chce abyś miała coś z tych dziewczyn? Albo po prostu pokazuje się jemu przeszłość a twoja twarz na końcu przypomina jemu o teraźniejszości czyli o tobie? Ale to on powinien przemyśleć czemu mu sie śnią.... (pamiętaj to tylko intuicyjna interpretacja, nie znam twojego chłopaka, czy jego byłych dziewczyn)
Sephira Napisano 26 Stycznia 2009 Napisano 26 Stycznia 2009 Calineczka241, sny opisane przez osobę inną niż sam śniący są praktycznie niemożliwe do zinterpretowania we właściwy sposób. O sposobie opisywania snów przeczytasz pod linkiem w moim opisie. Odnośnie snu, to nauczona doświadczeniem mogę przypuszczać, że Twój chłopak potrzebują jakichś drobnych zmian w waszym związku (spokojnie, nie chodzi o zmianie partnera a jedynie relacji między wami ). Zaczyna doszukiwać się w Tobie poszczególnych cech (tych, które dla niego były atutami) swoich poprzednich dziewczyn. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi