Maestro Inez2503 Napisano 16 Grudnia 2012 Maestro Napisano 16 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec widać zabiegania młodszego męzczyzny i chyba w tym Wislelcu nadal będę w związku Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy jakbym cos porzuciła,zostawiła za sobą i zaczęła angażowac się w relację z kims młodszym (kurde, sami gówniarze koło mnie...) Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka hmmmm, szybki romans i chyba w tej kapłance w ukryciu, albo karty ukryły co dalej... Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec tu raczej bez zmian nie bedzie nikoto nowego a raczej ten kogo znasz Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy a tu inez to chyba w tym okresie po prostu wybierzesz to co już znasz. Bardziej skupienie przy dziecku będzie. Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka a tu znowu powrót do gorrrrącego romansu ) Cytuj
nirva2991 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec albo lekko znudzisz się zalotami ze strony innych Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy też mi tutaj nasunęło się dziecko , może będzie wymagało bardziej Twojej uwagi i na nim się skupisz Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka też mi się wydaje , że coś ukrytego . I tutaj może Ty sama zaczniesz grać pierwsze skrzypce? Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec mi sie wydaje, że szansa na jakis zwiazek jest- ale przeszkód za duzo i utknie.... Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy proby zakonczenia czegos -ale bedzie niestety jak było ( te 8 denarow zawsze mnie wnerwia w pytaniach gdzie chcialabym zobaczyc jakis ruch)-szansa na cos fajnego bedzie -ale chyba na [pczatek tylko rozmowy- lub relacja netowa...... Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka no tu sie ruszy, ale za zasłonka- znaczy w ukryciu Cytuj
Gość davo Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec - kontynuowanie tego co jest, bez jakichkolwiek widoków na zmiany. Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy- tutaj nastąpi jakieś nagłe zdarzenie, które postawi relację pod znakiem zapytania, moze pojawi sie ktos inny, ale to raczej wyglada na cos co bardzo negatywnie wplynie na was. Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka - tu pojawi sie ktos trzeci kto wszystko wywali do gory nogami, bedzie istne szalenstwo jak grom z nie, ale mezczyzna bedzie w zwiazku z inna kobieta i mimo pragnien z Twojej strony bedzie tylko romans. Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak będzie wygladał mój status zwiażkowy do lutego 2013 r.? Paź Kielichów 5 buław Wisielec No ja nie widzę większych zmian.. raczej kontynuacja tego co jest, duuużo osób będzie się kręcić ale mało konkretów - niektóre znajomości będą wznowione i będą starania o nie.. niektóre natomiast będą zawieszone.. Mój status od lutego do maja 2013 r.? 8 kielichów 8 denarów As kielichów Paź Mieczy Zmienisz sposób myślenia na temat Miłości ogólnie.. tutaj widzę pracę nad relację z jakimś Mieczowym.. głównie dużo "gadania" Od maja do sierpnia 2013 r.? 8 buław Królowa Buław Kapłanka a tutaj przypływ pozytywnej energii, wyzwoli się Twoja kobiecość - będzie kręcić i uwodzić swoim zachowaniem, więc widzę dużo znajomości z facetami lecz przelotnych niestety Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi