Skocz do zawartości

Czy skradziony materiał się odnajdzie ?

Prebedes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Mam prosbę do bardziej doświadczonych osób, gdyż nie umiem sobie poradzić z interpretacją kart tarota w żaden sposób. Pytanie jakie zadałem tarotowi jest takie: Czy policja odnajdzie złodziei blachy miedzianej, które mi zostały skradzione w nocy z czternastego na piętnastego grudnia, tego roku ? Prawdopodobnie działa szajka osób w naszym regionie co regularnie okrada budowy od 2 miesięcy a policja nie potrafi ich znaleźć. Straty są duże. Wylosowałem 7 kart i ułożyłem je w następującej kolejności: Gwiazda, 2 mieczy, Królowa monet, księżyc, as pałek, dziesiątka pałek, Rycerz pałek. Wszystkie karty wyciągłem w pozycji prostej.

Podaję interpretację swoją:

- Gwiazda: to karta nadzieji więc liczę, że jest szansa na odzyskanie skardzionego mienia.

- 2 mieczy: to rozczarowanie, zwątpienie

- królowa monet: to doświadczenie życiowe

- księżyc: jest wiele spraw ukrytych wymagających wyjaśnienia pogrążonych w niejasności.

- as pałek: inspiracja, dobry poczatek

- 10 pałek: potrzeba odpoczynku, obciążenie pracą

- Rycerz Pałek: wyjazd, zmiana miejsca zamieszkania

Patrząc po kartach widzę, że mało jest prawdopodobne abym odzyskał skradziony towar. Czy ktoś doświadczony umiałby zinterpretować te karty i wskazać jaka będzie właściwa interpretacja. Dziękuje.

Napisano

Nie znajdziesz. Podsum HB to XII Wisielec i III Cesarzowa. Patrzac po tych kartach to wyglada na to, jakby material zostal skradziony przez dwoch mezczyzn, na zlecenie kobiety. Jest teraz w ukryciu i czeka na odebranie, byc moze jest juz jakies zamowienie i lada chwila ruszy w swiat.

Policja szuka przede wszystkim nie tam, gdzie powinna. Ma falszywy trop.

Napisano

Dziękuje Ci za tak szybką odpowiedź SacralNirvana. Nie rozumiem tylko co znaczy skrót HB ? Możesz wyjaśnić ?

co

Napisano

Sa rozne sposoby podsumowywania calych rozkladow. Ten jest wg Hajo Banzhafa (w skrocie HB). ;)

Napisano

nie odzyskasz towaru 2 miecze i krolowa mieczy to strata murowana.