Prebedes Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Mam prosbę do bardziej doświadczonych osób, gdyż nie umiem sobie poradzić z interpretacją kart tarota w żaden sposób. Pytanie jakie zadałem tarotowi jest takie: Czy policja odnajdzie złodziei blachy miedzianej, które mi zostały skradzione w nocy z czternastego na piętnastego grudnia, tego roku ? Prawdopodobnie działa szajka osób w naszym regionie co regularnie okrada budowy od 2 miesięcy a policja nie potrafi ich znaleźć. Straty są duże. Wylosowałem 7 kart i ułożyłem je w następującej kolejności: Gwiazda, 2 mieczy, Królowa monet, księżyc, as pałek, dziesiątka pałek, Rycerz pałek. Wszystkie karty wyciągłem w pozycji prostej. Podaję interpretację swoją: - Gwiazda: to karta nadzieji więc liczę, że jest szansa na odzyskanie skardzionego mienia. - 2 mieczy: to rozczarowanie, zwątpienie - królowa monet: to doświadczenie życiowe - księżyc: jest wiele spraw ukrytych wymagających wyjaśnienia pogrążonych w niejasności. - as pałek: inspiracja, dobry poczatek - 10 pałek: potrzeba odpoczynku, obciążenie pracą - Rycerz Pałek: wyjazd, zmiana miejsca zamieszkania Patrząc po kartach widzę, że mało jest prawdopodobne abym odzyskał skradziony towar. Czy ktoś doświadczony umiałby zinterpretować te karty i wskazać jaka będzie właściwa interpretacja. Dziękuje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Nie znajdziesz. Podsum HB to XII Wisielec i III Cesarzowa. Patrzac po tych kartach to wyglada na to, jakby material zostal skradziony przez dwoch mezczyzn, na zlecenie kobiety. Jest teraz w ukryciu i czeka na odebranie, byc moze jest juz jakies zamowienie i lada chwila ruszy w swiat. Policja szuka przede wszystkim nie tam, gdzie powinna. Ma falszywy trop. Cytuj
Prebedes Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 Dziękuje Ci za tak szybką odpowiedź SacralNirvana. Nie rozumiem tylko co znaczy skrót HB ? Możesz wyjaśnić ? co Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Sa rozne sposoby podsumowywania calych rozkladow. Ten jest wg Hajo Banzhafa (w skrocie HB). Cytuj
Gość davo Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 nie odzyskasz towaru 2 miecze i krolowa mieczy to strata murowana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi