Skocz do zawartości

Czy otrzymam w lutym zlecenie od firmy X?

joannalp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy otrzymam w lutym zlecenie od firmy X?

As kielichów,Słońce,5 buław

wydaje mi się, że mam szanse otrzymać to zlecenie ale będzie to się wiązało z rywalizacją z kimś o nie lub już w tej pracy będę musiała z kimś rywalizować na tle zawodowym

co o tym sadzicie?

Napisano

Tak. Otrzymasz. As Kielichow pokazuje szanse na spelnienie Twoich oczekiwan. Slonce pokazuje spelnienie a 5 Bulaw to nowe wyzwania, zlecenia itp., cos gdzie bedziesz musiala wykazac sie swoimi umiejetnosciami.

Podsum (HB) to VII Rydwan, wiec zacheta do dzialania. Jakis nowy projekt, zlecenie, nad ktorym bedziesz musiala sie skupic.

Napisano

Jezeli jest konkurencja to otrzyma ktoś inny a ty bedziesz mysleć dlaczego

Gość gość5
Napisano

myslę, ze musisz ostro zawalczyc- szansa jest ale.... podobnie jak z dobrymi chęciami...................

Napisano

no właśnie właśnie

tyle że sami mi to zaproponowali jakiś czas temu...

nie wiem...może ktoś inny w tym czasie się pojawi...w sumie dużo czasu jeszcze do lutego

Napisano

Otrzymasz, ale na bardzo krotki okres czasu, bo wspolpraca nie bedzie sie ukladac.

Napisano

As kielichów,Słońce,5 buław

Jest w Asie K dobra nowina, płodność, twórczość,entuzjazm. Słońce wróży pomyślność i satysfakcję. Są to karty, które rządzą naszymi emocjami a mało mówią o działaniu, ruchu, zdrowym rozsądku. Tylko 5 buław przynosi zmagania, motywację,.

Można przyjąć, że ( A Kiel + Słońce) to radość z otrzymania tego zlecenia, a 5 buław ze Słońcem to motywacja do twórczego działania- realizacja projektu.

Jednak pokusiłabym się o radę. NIe siedź z założonymi rękoma. Zadbaj o to ( 5 buław) by to zlecenie Ci dano bo może Ci przejść okazja koło nosa. Zagwarantuj sobie to zlecenie, postaraj się o nie, wynegocjuj. W myśl jest szansa ale sama nie przyjdzie jak nie zareagujesz w czas.

Napisano

Ja jeszcze dodam, ze mi 5 Bulaw pojawialo sie w sytuacjach, gdy musialam sie wykazac wiedza, jakis taki byl kontakt z kims, kto np. sprawdzal to, co juz umiem i sam pokazyla, co umie. Jakby wykazywanie sie obu stron swoimi umiejetnosciami. Skojarzylo mi sie tu z tym zleceniem, ze moze byc to wlasnie takie cos, ze bedziesz musiala wykazac sie w nim, pokazac na co Cie stac. Mi wlasnie takie cos pokazuje czesto 5 Bulaw. :)

Kiedys mialam sytuacje, ze znajomy sprawdzal moje zdolnosci tarotowe itd... (tarocista dobry) i to wlasnie pokazalo sie w 5 Bulawach. Pokazywalam, co potrafie, na co mnie stac, jakie sa moje umiejetnosci.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Sądzę że otrzymasz...ponieważ - As Kielichów ~ zapowiada dobrą passę, Słońce ~ jest generalnie kartą sukcesów - zrealizowania planów, a 5 Buław ~ to przede wszystkim karta wyzwań, to zwiastun współzawodnictwa, intensywnego działania, uważam że odpowiedź brzmi ~ tak :)...

P.S.

Byłąm przekonana że wczoraj już "wklepałam" tę inter. ale wywaliło mnie z forum jak to robiłam...widzę że nie ma, dodaję więc teraz.:)

Napisano

muszę przyznać że praktycznie każda z was ma w jakimś stopniu racje;)

Otrzymasz, ale na bardzo krotki okres czasu, bo wspolpraca nie bedzie sie ukladac.

zlecenie trwa 3 miesiące, i chociaż jest wykonywane dla dobrze mi znanej firmy x to miejscem pracy jest firma y, z którą raczej nie miałam styczności do tej pory..

Tak otrzymasz.. nawet nie jedno.

jest szansa na kolejne zlecenie w czerwcu

NIe siedź z założonymi rękoma. Zadbaj o to ( 5 buław) by to zlecenie Ci dano bo może Ci przejść okazja koło nosa. Zagwarantuj sobie to zlecenie, postaraj się o nie, wynegocjuj. W myśl jest szansa ale sama nie przyjdzie jak nie zareagujesz w czas.

chciałam ich zacząć molestować po Nowym Roku...ale tak sobie myśle że dzisiaj do koleżanki napisze żeby sprawe wybadała

Skojarzylo mi sie tu z tym zleceniem, ze moze byc to wlasnie takie cos, ze bedziesz musiala wykazac sie w nim, pokazac na co Cie stac.

jest to możliwe bo osoba nie znająca programu miała by z tym zleceniem problem...na szczeście ja go mam w małym palcu, a nawet umiem więcej niż stały pracownik...mogą sprawdzać;)

to co napisała MyStErIoUs_WoMaN widziałąm podobnie...ale zweryfikować będę mogła dopiero w lutym;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

w sumie osoby które mówią że dostane i nie dostane miały racje:D

zlecenia były 3 w różnych miejscowościach...dlatego ze względu na dojazdy mogłam brać pod uwagę tylko 2....

i jedno z nich dostałam..ale gorsze...bo tylko na miesiąc i dopiero od kwietnia

dziękuję wszystkim za czas;)