nirva2991 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) czakra podstawy -10 kielichów- tu chyba jest ok czakra krzyżowa - Mag za bardzo działa (jestem w trakcie okresu ) czakra splotu słonecznego - 4 miecze oj nic raczej... czakra serca- 10 mieczy i tutaj się zdziwiłam ... ponieważ kilka osób mi powiedziało , że to moja najbardziej rozwinięta czakra... a tutaj jednak chyba nic... czakra gardła- diabeł tu jest dużo blokad , dużo nie wypowiedzianych słów czakra 3 oka-]3 buław nie wiem czakra korony -9 kielichów chyba dobrze Edytowane 16 Grudnia 2012 przez nirva2991 Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 czakra podstawy -10 kielichów - nie jest dobrze, brak zupełnie uziemienia jakby korzenie się całe wypłukały z ziemi. Grzej sobie nogi często bo moga ci marznać czakra krzyżowa - Mag - działa bardzo dobrze czakra splotu słonecznego - 4 miecze za mało sie ruszasz, masz zupełnie nie dotleniona czakrę i przez to ona nie pracuje jest w blokadzie, trzeba delikatnie pobudzić czakra serca- 10 mieczy no własnie i to mowi 10 mieczy aż za bardzo jest rozwinięta wogole nad nia nie masz kontroli czakra gardła- diabeł a tu możliwe jest brzydkie podpięcie energetyczne czakra 3 oka-3 buław tu jest bardzo dobrze dobrze wspołgra z czakrą sexu czakra korony -9 kielichów wiesz ta karta jest dobra ale tu na tej pozycji moze znaczyć, ze jest w tej głowie za duzo bo przez jezyk nie wychodzi źle pracuje ta czakra z gardłem. Trzeba pamietać, ze osoba tam siedzi owszem z otwartymi nogami ale zamkniętymi rękoma. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi