Skocz do zawartości

moje czakry

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

czakra podstawy -10 kielichów- tu chyba jest ok

czakra krzyżowa - Mag za bardzo działa (jestem w trakcie okresu )

czakra splotu słonecznego - 4 miecze

oj nic raczej...

czakra serca- 10 mieczy

i tutaj się zdziwiłam ... ponieważ kilka osób mi powiedziało , że to moja najbardziej rozwinięta czakra... a tutaj jednak chyba nic...

czakra gardła- diabeł

tu jest dużo blokad , dużo nie wypowiedzianych słów

czakra 3 oka-]3 buław

nie wiem

czakra korony -9 kielichów

chyba dobrze :)

Edytowane przez nirva2991
Napisano

czakra podstawy -10 kielichów - nie jest dobrze, brak zupełnie uziemienia jakby korzenie się całe wypłukały z ziemi. Grzej sobie nogi często bo moga ci marznać

czakra krzyżowa - Mag - działa bardzo dobrze

czakra splotu słonecznego - 4 miecze za mało sie ruszasz, masz zupełnie nie dotleniona czakrę i przez to ona nie pracuje jest w blokadzie, trzeba delikatnie pobudzić

czakra serca- 10 mieczy no własnie i to mowi 10 mieczy aż za bardzo jest rozwinięta wogole nad nia nie masz kontroli

czakra gardła- diabeł a tu możliwe jest brzydkie podpięcie energetyczne

czakra 3 oka-3 buław tu jest bardzo dobrze dobrze wspołgra z czakrą sexu

czakra korony -9 kielichów wiesz ta karta jest dobra ale tu na tej pozycji moze znaczyć, ze jest w tej głowie za duzo bo przez jezyk nie wychodzi źle pracuje ta czakra z gardłem. Trzeba pamietać, ze osoba tam siedzi owszem z otwartymi nogami ale zamkniętymi rękoma.

• Lubię to! 1