Skocz do zawartości

Mój status związkowy 2013 za SacralNirvaną

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Hej ;) Spodobał mi się rozkład SacralNirvany, postawiłam karty i sami zobaczycie, co się pokazało. Ciężko samej obiektywnie podejść do tematu, szczególnie dotyczącego uczuć. Po każdym kwartale będzie weryfikacja. To duży rozkładzik, więc będę bardzo wdzieczna za każdą interpretację ;)

2013

I kwartał - (styczeń - marzec) - 5 denarów, Królowa denarów, Księżyc

Tu jakoś nie widzę, by się miało coś dziać. Raczej ja będę snuła jakieś marzenia…

II Kwartał - (kwiecień - czerwiec)9 denarów, Diabeł, 3 denarów

W tym czasie będzie gorąco, ale Diabeł i 3 denarów niepokoją mnie, czy czasem jakieś oszustwo typu ukryta dziewczyna na boku się nie szykuje.

III Kwartał - (lipiec - wrzesień)As denarów, Cesarzowa, 10 denarów

Mam nadzieję, że karty nie oznaczają zajścia w ciążę i założenia rodziny… ale początek związku, takiego wartościowego, z odwzajemnioną miłością.

IV Kwartał - (październik - grudzień)9 buław, Cesarz, Giermek pucharów

Hmm… chyba dbanie o relację, staranie się, pokonywanie przeszkód albo nieufność, troszkę strach przed dokonywaniem zmian. Cesarz to już miłość, która kwitnie w bezpiecznych ramach, a w Giermku widziałabym wyznanie miłosne.

--------------

2014

I kwartał - (styczeń - marzec) - Królowa buław, Wisielec, 7 denarów

Królowa buław to albo ja, jako pewna siebie i swojego uroku kobieta albo dominacja partnera w związku. Duże zmiany/zawieszenie/problemy. Poradzenie sobie z tym, pielęgnowanie tego, co jest, patrzenie jak się rozwija.

II Kwartał - (kwiecień - czerwiec)Giermek mieczy, Kapłanka, 10 mieczy

Pierwsze wrażenie po spojrzeniu na karty, to wyjście na jaw tajemnicy, zdrady i moje załamanie.

III Kwartał - (lipiec - wrzesień)Królowa mieczy, 7 pucharów, 6 pucharów

Tu widać rozpamiętywanie, ból, tęsknotę za tym, co było, uciekanie we wspomnienia.

IV Kwartał - (październik - grudzień)Królowa denarów, 5 denarów, 10 denarów

Hmm… zbieranie się w sobie, stabilizacja.

Napisano

ja tu stalego zwiazku na te dwa lata nie widze w tych kartach, jakies krotkotrwale zauroczenia, ale nic na stale.

Napisano

2013

I kwartał - (styczeń - marzec) - 5 denarów, Królowa denarów, Księżyc

Tutaj sama sobie.. Owszem będzie Ci brakować kontaktu z jakąś osobą o której będziesz rozmyślać..

II Kwartał - (kwiecień - czerwiec) – 9 denarów, Diabeł, 3 denarów

Widać że tutaj co najmniej 2 osoby będą się wokół Ciebie kręcić - ale to nic poważnego po prostu zwrócą uwagę na Twoją urodziwość i pociąg do Ciebie będzie :) spotkania owszem.. jak najbardziej :)

III Kwartał - (lipiec - wrzesień) – As denarów, Cesarzowa, 10 denarów

Tutaj skupisz sie na tym co dla Ciebie najważniejsze.. Ciąży to nie widze.. raczej liczne kontakty z innymi - szczegolnie z rodziną matką.. dbanie o wartości materialne i byle sobie troszkę dogodzić

IV Kwartał - (październik - grudzień) – 9 buław, Cesarz, Giermek pucharów

Tutaj jakiś pan bardzo nieśmiało może zacząć puszczać Ci sygnały - lecz za bardzo zablokowany - troche lipa.. boi dupka :)

--------------

2014

I kwartał - (styczeń - marzec) - Królowa buław, Wisielec, 7 denarów

A tutaj będziesz ciągnęła - i czekała na efekty jakiejś znajomości - lub wypatrywała kogoś.. hmm.. drzwi otwarte do ciebie ale to chyba nie tylko od Twojej osoby zależy czy ktoś przez nie wejdzie..

II Kwartał - (kwiecień - czerwiec) – Giermek mieczy, Kapłanka, 10 mieczy

Jakiś Pan coś Ci powie.. głupio - co cie dobije - lecz sprawa się wyjaśni - specjalnie coś powie..

III Kwartał - (lipiec - wrzesień) – Królowa mieczy, 7 pucharów, 6 pucharów

będziesz wkurzona ze nic nie idzie po twojej mysli.. bedziesz myslala o jakiejs relacji z przeszłości.. moze ci jej brakowac..

IV Kwartał - (październik - grudzień) – Królowa denarów, 5 denarów, 10 denarów

no w miare stabilnie lecz nadal bedzie ci kogos brakowac.. kogos z kim mogłabys stworzyc prawdziwy zwiazek, a nawet rodzinke

Napisano

i dltego ja nie lubię takich rozkładów, bo wszystko fajnie jak pokazuje się w nich to, o czym marzymy. Gorzej jak pokazują, że nasze życvie wciąż będzie takie samo..

W tych kartach faktycznie niczego poważnego nie widać, jakieś przelotne zajomości, może serce zabije, ale to jakby jeszcze nie to. Musisz pamiętać,by cieszyć się tym co masz, bo czasem tylko zmiana nastawienia, większe otwarcie się na świat, sprawi, że pomimo nieciekawych kart, pojawi się jednak ten wymarzony ;)))

Gość Linkinia
Napisano

No właśnie, agaMAJ... teraz widzę, że odczytałam po swojemu, tak jakbym chciała by było... smutno, że to już kolejny rok i jeszcze jeden, kiedy nic tak naprawdę się nie zmieni. Jak ja nie lubię tych przelotnych znajomości, ileż ich można mieć... Chyba się zacznę przyzwyczajać do myśli, że pisana mi samotność. Studia miną i jak sama byłam, tak sama zostanę.

Napisano

Kobieto, nie panikuj ;) może te znajomości są przelotne ze względu na tTwoje nastawienie? zapomnij o rozkładzie i przestań szukać, a samo się znajdzie ;))

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że mam dobre nastawienie... jestem otwarta na ludzi, lubię ich poznawać, chodzę na imprezy (z wyjątkiem klubów, bo nie lubię), więc coś robię, nie siedzę i nie narzekam. I wychodzę z założenia, że nic na siłę, co ma być to będzie, że samo się znajdzie ;)

Napisano

W II kwartale 2013 roku może być romans w układzie trójkowym, więc jeżeli Ci na tym nie należy to bądź ostrożna.