blueeyes210 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Witam,jesli ktos znajdzie czas zeby zerknac bede wdzieczna Nie musi byc szczegolowo,kazda informacja sie przyda. 18.04.1993 1.dziecinstwo - XVIII Ksiezyc 2.wiek sredni - IV Kaplanka 3.dalsza czesc zycia - XXII Glupiec 4.podswiadomosc - XXII Glupiec 5.swiadomosc- IV Kaplanka 6. nadswiadomosc - IV Kaplanka 7.misja - XXII Glupiec 8.Srodki do realizaji misji - VIII Sprawiedliwosc 9.karma,kim bylam - XIV Rownowaga 10. Co robilam - XVIII Ksiezyc 11.Lekcja - IV Kaplanka 12.harmonia,komfort - VIII Sprawiedliwosc 13.wnetrze - XXII Glupiec 14.na zewnatrz - VIII Sprawiedliwosc 15.jak odrobic lekcje karmiczna - XIV Rownowaga 17.komfort karm. - VIII Sprawiedliwosc 18.jak pracowac z misja na obecne wcielenie - XII Wisielec liczylam kilka razu ale ciagle wychodzi mi to..nie podobaja mi sie te powtorzenia,czy aby na pewno jest prawidlowo obliczone ? Cytuj
isik Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Ja dopiero się uczę, ale NeoNówka w sąsiednim wątku (w wyjaśnieniach portretu psychologicznego) napisała: "Karty, które występują pojedynczo w portrecie traktujemy jakby leżały w pozycji prostej, natomiast Karty, które występują podwójnie w tym samym portrecie traktujemy jakby były odwrócone, to od naszej woli zależy czy przepracujemy je w ciągu życia i zmienimy na wartości pozytywne i naszą wewnętrzną siłę czy tez pozwolimy by one nas zdominowały i zrealizowały sie negatywnie. Uwaga: jeśli na pozycji 7. i 8. wystąpią dwie takie same karty nie traktujemy ich jak odwrócone! Karty występujące trzykrotnie świadczą o ogromnych talentach i możliwościach." Cytuj
EdittAniess Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Masz błąd w opisie karta IV Cesarz , kKapłanka to karta II Pozdr Cytuj
blueeyes210 Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 No własnie tylko, że u mnie w talii karta II to Cesarz a IV to Kapłanka Cytuj
KatiJo Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 To jakaś dziwna talia. Jednak, jaka by nie była - przy portrecie przyjmujemy standardowe wartości i nazwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi