Veroniczka Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? odpowiedź: 8 Mieczy/6 Denarów suma Kapłanka tło: As Denarów, Kochankowie, 2 Puchary suma Rydwan No jeśli się wyrwę ze swojego miasta, i podejmę kroki w sprawie tego wyjazdu Sobotniego, to jak najbardziej powinien się on udać dla mnie na korzyść - a widać że jednak pojadę. : ))) Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? 2 Denary, 2 Buław, 5 Pucharów suma Siła Będziemy musieli się dogadać - wszystkie za i przeciw - i będę musiała się zdecydować, czy podejmuję się czy nie.. Hmm.. 5 Pucharów mi się tu nie podoba.. Nie chciałabym się rozczarować tym spotkaniem, bo jednak zależy mi na pracy.. Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? Królowa Mieczy, Umiarkowanie, 2 Buław suma Kapłan A tutaj chyba będę coś w nie sosie, taka oschła mogę być i tak będę go obserwować - może coś mi nie będzie pasować? Haha.. Lub po prostu brak humoru. Jak uda się wypad na koncert? 5 Mieczy, 3 Puchary, Król Pucharów suma Cesarz No niby mimo wszystko bardzo mi zależy żeby się na ten koncert udać : (( Nie wyobrażam sobie że mogłabym na nim nie być ! Powinnam się dobrze bawić.. Może nawet kogoś poznam, jakoś przypadkowo? :> Cytuj
Gość e Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? odpowiedź: 8 Mieczy/6 Denarów suma Kapłanka tło: As Denarów, Kochankowie, 2 Puchary suma Rydwan Moim zdaniem raczej nie pojedziesz. Szansa jest, ale jakbyś nie była pewna czy chcesz jechać - jakbyś się z jakiegoś powodu zablokowała na te wyjazd. Jakby pojawiły się jakieś wątpliwości... Na końcu 2 Pucharów - więc powinnaś pojechać, ale ja mam mieszane uczucia - tak w sumie jakby wszytsko jeszcze nie było pewne... Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? 2 Denary, 2 Buław, 5 Pucharów suma Siła Mhm.. Tutaj też takie zastanawianie się ,myślenie czy to dobra propozycja. Takie raczej negatywne myśli się pojawią... Nie chcę być jakimś złym prorokiem, ale jakbyś nie dostała tej pracy albo coś Cię wprawi w smutek - może zbyt niskie wynagrodzenie? Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? Królowa Mieczy, Umiarkowanie, 2 Buław suma Kapłan No będziesz znów analizowała, na chłodno podchodziła do tego co Ci powiedział. Jejku mnóstwo myśli. Raczej chłód - mało emocji. Powiedziałabym, że jakoś szczególnie czuć się nie będziesz - raczej tak obojętnie, nijak - ani zadowolona ani zdołowana... Jak uda się wypad na koncert? 5 Mieczy, 3 Puchary, Król Pucharów suma Cesarz Mhm... Kurczę, no nie jestem pewna czy będziesz na tym koncercie... Lub jeśli pojedziesz to wszystkie troski jakie miałaś dotychczas na chwilę znikną (: Oby ta wersja była (; Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Takze wydaje mi sie, ze nie pojedziesz. Jakby cos mialo wyniknac, co Ci w tym przeszkodzi. Bedziesz musiala zrezygnowac na korzysc kogos, moze ktos poprosi Cie o pomoc. Zadowolona po spotkaniu w sprawie pracy raczej nie bedziesz. Pojdziesz tam z entuzjazmem i roznymi mozliwosciami w glowie a to, co uslyszysz, zobaczysz, rozczaruje Cie, bedzie inaczej niz sobie wyobrazalas. Podsum (HB) to IX Eremita. Bedziesz musiala sie jeszcze raz zastanowic, czy to jest akurat to, co Tobie odpowiada. Czy bedziesz zadowolona po spotkaniu z J. Cos pojdzie troche inaczej niz zamierzalas. Bedziesz musiala pogodzic ze soba jakies rozne sprawy, ktorych wczesniej nie bralas pod uwage. Troche Cie to zdystansuje do niego/sprawy. Podsum (HB) to XVI Wieza i VII Rydwan. Tu tez widac, ze cos zostanie efektywnie rozwalone. Czegos sie dowiesz, czy moze cos trzeba bedzie inaczej zrobic. Moze bedziesz musiala zmienic do jakiejs sprawy swoje nastawienie. Zeby moc w ogole zaczac dzialac. Koncert. Zacznie sie nieciekawie. Cos bedzie szlo troche krzywo, tak ze jadac tam bedziesz miala poczucie, ze nie bedzie to fajnie spedzony czas. Ale ogolnie z czasem bedzie lepiej i jakis pan byc moze sprawi, ze bedziesz tam sie fajnie czula. Podsum (HB) to Sprawiedliwosc. Byc rozwaznym w dzalaniach. Nie robic nic pochopnie. Nawet jak bedziesz miala dola na poczatku czy bedziesz niezadowolona to uwazaj, zeby tego swojego zlego humoru nie przelewac na innych, bo potem moze to do Ciebie wrocic. 1 Cytuj
niiwa Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? odpowiedź: 8 Mieczy/6 Denarów suma Kapłanka tło: As Denarów, Kochankowie, 2 Puchary 8 mieczy wskazuje, że nie będziesz chciała tam jechać, będziesz miała jakieś opory,, z kart wynika,że zrobisz to bardziej ze względu na kogoś niż na własną chęć i ochotę. Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? 2 Denary, 2 Buław, 5 Pucharów nie będziesz zadowolona niestety, żadnych konkretów, ani ustaleń Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? Królowa Mieczy, Umiarkowanie, 2 Buław Nie będziesz zadowolona, spotkanie da ci dużo do myślenia, będziesz rozważać różne opcje, zaczniesz brać pod uwagę zupełnie inne ewentualności Jak uda się wypad na koncert? 5 Mieczy, 3 Puchary, Król Pucharów Jakoś te karty na wyjazd/koncert nie są za specjalne/biorąc pod uwagę twój stan psychiczny - za dużo kalkulujesz, masz jakieś "ale". Przemyśl czy warto, abys była w zgodzie ze swoimi poglądami,potrzebami, weź też pod uwagę jakiegoś wrażliwego Pana, który chciałby ci okazać swoje uczucia, ale jakoś atmosfera nie będzie sprzyjać, za dużo spięć, zamieszania. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 Dzięki e, SacralNirvana i niiwa... Hmm.. coś smutno i nie ciekawie to widzę - ewentualnie karty pokazały to że jednak nie pojadę tak jak mówicie.. no cóż w sobotę wszystko wyjdzie na tace ) Także dam potem weryfikację spójną Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? odpowiedź: 8 Mieczy/6 Denarów suma Kapłanka tło: As Denarów, Kochankowie, 2 Puchary suma Rydwan pojedziesz , ale czegoś się obawiasz w tych 8 mieczy Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? nie bardzo , nic konkretnego nie ustalisz . Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? nie bardzo . możliwe , że nie wyjaśnicie sobie wszystkiego jakbyś chciała Jak uda się wypad na koncert? 5 Mieczy, 3 Puchary, Król Pucharów suma Cesarz możesz się lekko spóźnić albo pójść w średnim nastroju. ale potem będzie rewelacyjnie 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? Wydaje mi się, że nie pojedziesz... Twoje obawy staną na drodze albo ktoś. Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? Nie bardzo... rozczarujesz się. Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? Hm... znudzona. Wpatrywanie się, obserwowanie. Nie wszystko będzie takie, jakbyś chciała, by było, stąd humor i nastawienie niezbyt. Jak uda się wypad na koncert? Nie pojeziesz albo spóźnisz się/będziesz miała trochę problemów, nim tam dotrzesz. Jak dotrzesz, to będzie super Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Jak uda się mój sobotni wyjazd do pewnego miasta? odpowiedź: 8 Mieczy/6 Denarów suma Kapłanka tło: As Denarów, Kochankowie, 2 Puchary suma Rydwan Jakieś sprawy będą próbowały Cię zatrzymać (rodzice?) Aczkolwiek powinno się udać Czy będę zadowolona po spotkaniu z M, w sprawie pracy? 2 Denary, 2 Buław, 5 Pucharów suma Siła niezbyt będziesz zadowolona, może zaproponować coś jakbyś miała być tylko z doskoku od czasu do czasu, co sprawi Ci trochę zawodu (a może na jkaiś krótki czas) Czy będę zadowolona po spotkaniu z J? Królowa Mieczy, Umiarkowanie, 2 Buław suma Kapłan Tak bez szału może być, ani Cię będzie ziębić ani grzać... Jak uda się wypad na koncert? 5 Mieczy, 3 Puchary, Król Pucharów suma Cesarz Jedziesz tam ze swoim facetem?albo jakimś kumplem? uważaj, żeby nie przesadził z alkoholem... Ogólnie na początku może coś popsuć Ci nastrój, może liczyłaś, że będzie fajniej, a wyszło tak jakoś nijak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi