Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2012 Maestro Napisano 17 Grudnia 2012 Rok temu na innego robiłam i powiem Wam, że się sprawdził)) 1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - podboje,jest to karta romanoswa, moze mówić o tym, że on teraz o mnie zabiega 2 karta Ostrzegająca Król Kielichów -w negatywie to alkoholik,nie znam jego nałogów, nie ujawnił mi 3 karta co robić 7 denarów - być cierpliwą 4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław -jego słomiany zapał i chęc tylko jednego.. 5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - z poprzedniego rozkładu wiem, że karta w tej pozycji oznacza nasz stosunek do siebie - jest między nami ogrom emocji 6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- silna namiętnośc między nami 7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- romans jak nic 8 karta co sie nie zmieni Kapłan będziemy sobie cały czas bliscy 11 co sie nie uda 4 mieczy - nie odetniemy się od siebie 12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - na razie nieporozumienia i wzajemna tęsknota karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd- widac rozterki, romans w ukryciu i jakbym faktycznie z nim w ciażę zaszła, co może nawet poprawić tę relację Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - no widać tu energie nie jednego Pana ale kilku 2 karta Ostrzegająca Król Kielichów -ten Pan reprezentuje stałego partnera czyli Twojego hasbenda i tu masz ostrzeżenie uwazaj zeby nic sie nie ujawniło 3 karta co robić 7 denarów - znasz tą karte na tego pana masz ją pernamentnie - zaczekaj nie spiesz się a los ci to wynagrodzi 4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław -energiczny pan co dużo gadał szybko robił ale to tylko płomienne zamiary bez rezultatu 5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - cała zgraja ale wiesz kogo mam na mysli 6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- no dokładnie to się dzieje miedzy Wami. Wczorajszy stęskniony sms 7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- lovelas z przeszłości, ktory nie daje o sobie zapomnieć 8 karta co sie nie zmieni Kapłan - małżeństwo będzie trwało 11 co sie nie uda 4 mieczy - ruszyć pewnych spraw do przodu, separacja rozwód a moze pozbycie sie J 12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - postępuj z godnie z droga jakie wskazują karty bo dzieki temu unikniesz nieporozumień karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd- Twoje wątpliowości i wahania. wybór miedzy znanym a nie znanym. Branie pod uwagę dobro dziecko i jego potrzeby. Cytuj
Arshi Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Zrobisz mi taki rozklad:D Bo jak stawialas na + to sie na nia sprawdzil idealnie 1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - troche takie pogrywki,przejaw ego, i pokzaywanie kto ma wplyw na sprawy 2 karta Ostrzegająca Król Kielichów - zbyt emocjonalny moze koles jest 3 karta co robić 7 denarów - zerwac owoc bo juz gotowy 4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław - zbyt szybko sie wypala chlopaczyna 5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - radosc ale taka nie namacalna... jak ta tecza... 6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- pochamowanie namietnosci, i instynktow 7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- romans 8 karta co sie nie zmieni Kapłan - wasze zasday czyli choc bedziecie razem to hmm ciagle bedziecie tkwili w starych strukturach 11 co sie nie uda 4 mieczy - pochamowac tej relacji 12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - tutaj bardziej widac niedomowienie jakeis karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd - rozstania i powroty skrywanie powodow przez ktore nabierzesz dystansu pozniej znow pokusa bedzie silniejsza i powrot relacji... ale w jakiej formie...? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 .................podbijam.................. Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Iniez zachowaj obydwa kochana rozkłady i zobaczymy co się stanie ) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1. Karta główna – 6 buław – owszem, może chodzić o wasze zabieganie o siebie, ale też o grę, o pokazanie, kto dyktuje warunki, do kogo należy ostatnio słowo, kto jest ‘’ważniejszy’’ w tej relacji. 2. Karta ostrzegająca – Król pucharów – za duże zaufanie i okazywanie uczuć wobec pana może zaszkodzić. 3. Karta co robić – 7 denarów – być cierpliwą. 4. Obciążenia z przeszłości – Rycerz buław – jego temperament, gwałtowność, może nieprzemyślane decyzje, szybkie działania i chęć postawienia na swoim. 5. Partnerzy, osoby bliskie – 10 pucharów – tak jak piszesz, duży nakład emocji. Jesteście ważni dla siebie. 6. Co teraz się dzieje – Moc, 2 buław, Mag – namiętność pasuje, ale mi się skojarzyło: przekomarzanie się, czekanie kto pierwszy się odezwie, zaproponuje coś, pasuje mi to do 6 buław w punkcie 1. 7. Niespodzianka, przyszłość – Rycerz pucharów – romans 8. Co się nie zmieni – Kapłan – trzymanie się pewnych niepisanych/nienazwanych głośno zasad, które kształtują waszą relację… np. niewspominanie o partnerze, czy układ bez zobowiązań. 11. Co się nie uda – 4 mieczy – zwolnienie tej relacji, ona rozpędzi się dalej. 12. Wgląd na karty – Giermek mieczy, 5 pucharów – tu mam problem. Z jednej strony ciekawość, otwartość na nowe doświadczenia, ale z zachowaniem ostrożności. Z drugiej strony zaś rozpamiętywanie, analiza, tęsknota, trochę osamotnienie. Może chodzi o to, że będziecie oboje chcieć (albo jedno z was), ale będziecie się obawiać konsekwencji… karta 13 od 7 karty do roku – 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd – tyle kart obok siebie to trochę ciężki orzech do zgryzienia dla mnie, ale spróbuję Ja tu widzę ochotę na działanie, ale podszytą lękiem. Wahanie się, czy to będzie dobre, czy warto. Trochę podchody. Jakieś zakłamanie/fałsz (Księżyc) bądź też trzymanie znajomości w ukryciu. Ciąży tutaj nie widzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi