Skocz do zawartości

Rozkład Lupa

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Rok temu na innego robiłam i powiem Wam, że się sprawdził:)))

1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - podboje,jest to karta romanoswa, moze mówić o tym, że on teraz o mnie zabiega

2 karta Ostrzegająca Król Kielichów -w negatywie to alkoholik,nie znam jego nałogów, nie ujawnił mi

3 karta co robić 7 denarów - być cierpliwą

4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław -jego słomiany zapał i chęc tylko jednego..

5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - z poprzedniego rozkładu wiem, że karta w tej pozycji oznacza nasz stosunek do siebie - jest między nami ogrom emocji

6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- silna namiętnośc między nami

7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- romans jak nic

8 karta co sie nie zmieni Kapłan będziemy sobie cały czas bliscy

11 co sie nie uda 4 mieczy - nie odetniemy się od siebie

12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - na razie nieporozumienia i wzajemna tęsknota

karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd- widac rozterki, romans w ukryciu i jakbym faktycznie z nim w ciażę zaszła, co może nawet poprawić tę relację

Napisano

1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - no widać tu energie nie jednego Pana ale kilku

2 karta Ostrzegająca Król Kielichów -ten Pan reprezentuje stałego partnera czyli Twojego hasbenda i tu masz ostrzeżenie uwazaj zeby nic sie nie ujawniło ;)

3 karta co robić 7 denarów - znasz tą karte na tego pana masz ją pernamentnie - zaczekaj nie spiesz się a los ci to wynagrodzi

4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław -energiczny pan co dużo gadał szybko robił ale to tylko płomienne zamiary bez rezultatu

5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - cała zgraja ale wiesz kogo mam na mysli

6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- no dokładnie to się dzieje miedzy Wami. Wczorajszy stęskniony sms ;)

7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- lovelas z przeszłości, ktory nie daje o sobie zapomnieć

8 karta co sie nie zmieni Kapłan - małżeństwo będzie trwało

11 co sie nie uda 4 mieczy - ruszyć pewnych spraw do przodu, separacja rozwód a moze pozbycie sie J

12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - postępuj z godnie z droga jakie wskazują karty bo dzieki temu unikniesz nieporozumień

karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd- Twoje wątpliowości i wahania. wybór miedzy znanym a nie znanym. Branie pod uwagę dobro dziecko i jego potrzeby.

Napisano

Zrobisz mi taki rozklad:D Bo jak stawialas na + to sie na nia sprawdzil idealnie :)

1- karta Główna:tzw lupa 6 buław - troche takie pogrywki,przejaw ego, i pokzaywanie kto ma wplyw na sprawy

2 karta Ostrzegająca Król Kielichów - zbyt emocjonalny moze koles jest

3 karta co robić 7 denarów - zerwac owoc bo juz gotowy

4 4 karta obciążenia z przeszłości Rycerz Buław - zbyt szybko sie wypala chlopaczyna

5 karta partnerzy,osoby bliskie 10 kielichów - radosc ale taka nie namacalna... jak ta tecza...

6 karta co teraz się dzieje Moc 2 buław Mag- pochamowanie namietnosci, i instynktow

7 karta niespodzianka,przyszłość Rycerz Kielichów- romans

8 karta co sie nie zmieni Kapłan - wasze zasday czyli choc bedziecie razem to hmm ciagle bedziecie tkwili w starych strukturach

11 co sie nie uda 4 mieczy - pochamowac tej relacji

12 wgląd na karty Paź mieczy 5 kiel - tutaj bardziej widac niedomowienie jakeis

karta 13 od 7 karty do roku 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd - rozstania i powroty skrywanie powodow przez ktore nabierzesz dystansu pozniej znow pokusa bedzie silniejsza i powrot relacji... ale w jakiej formie...?

• Maestro
Napisano

.................podbijam..................

Napisano

Iniez zachowaj obydwa kochana rozkłady i zobaczymy co się stanie :))

Gość Linkinia
Napisano

1. Karta główna – 6 buław – owszem, może chodzić o wasze zabieganie o siebie, ale też o grę, o pokazanie, kto dyktuje warunki, do kogo należy ostatnio słowo, kto jest ‘’ważniejszy’’ w tej relacji.

2. Karta ostrzegająca – Król pucharów – za duże zaufanie i okazywanie uczuć wobec pana może zaszkodzić.

3. Karta co robić – 7 denarów – być cierpliwą.

4. Obciążenia z przeszłości – Rycerz buław – jego temperament, gwałtowność, może nieprzemyślane decyzje, szybkie działania i chęć postawienia na swoim.

5. Partnerzy, osoby bliskie – 10 pucharów – tak jak piszesz, duży nakład emocji. Jesteście ważni dla siebie.

6. Co teraz się dzieje – Moc, 2 buław, Mag – namiętność pasuje, ale mi się skojarzyło: przekomarzanie się, czekanie kto pierwszy się odezwie, zaproponuje coś, pasuje mi to do 6 buław w punkcie 1.

7. Niespodzianka, przyszłość – Rycerz pucharów – romans

8. Co się nie zmieni – Kapłan – trzymanie się pewnych niepisanych/nienazwanych głośno zasad, które kształtują waszą relację… np. niewspominanie o partnerze, czy układ bez zobowiązań.

11. Co się nie uda – 4 mieczy – zwolnienie tej relacji, ona rozpędzi się dalej.

12. Wgląd na karty – Giermek mieczy, 5 pucharów – tu mam problem. Z jednej strony ciekawość, otwartość na nowe doświadczenia, ale z zachowaniem ostrożności. Z drugiej strony zaś rozpamiętywanie, analiza, tęsknota, trochę osamotnienie. Może chodzi o to, że będziecie oboje chcieć (albo jedno z was), ale będziecie się obawiać konsekwencji…

karta 13 od 7 karty do roku – 8 kielichów Królowa Kielichów Księzyc Paź Buław 6 denarów Sąd – tyle kart obok siebie to trochę ciężki orzech do zgryzienia dla mnie, ale spróbuję ;) Ja tu widzę ochotę na działanie, ale podszytą lękiem. Wahanie się, czy to będzie dobre, czy warto. Trochę podchody. Jakieś zakłamanie/fałsz (Księżyc) bądź też trzymanie znajomości w ukryciu. Ciąży tutaj nie widzę.