nirva2991 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Zweryfikuję jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław odezwie się jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012 r pustelnik , as denarów ,paź kielichów no nie wiem .... pierwsza karta mówi , że nie , a dwie pozostałe są na tak ? czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 5 buław , rycek kielichów , królowa buław , świat on mnie notorycznie zaskakuje ... chociaż myślę , że już nic mnie nie zadziwi to zawsze potrafi zadziwić mnie coraz bardziej (negatywnie ) więc zacznie kogoś uwodzić , mnie lub inną kobietę. Cytuj
Arshi Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Y nie odezwie sie... Wydaje mi sie ze zrobi z zaskocznia jakies spotkanie... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012r.? Gdyby było tylko 6 mieczy, to bym napisała, że skończy się na Twoim oczekiwaniu... ale reszta jest pozytywna, więc chyba się odezwie. jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012r? Nie spotkacie się. czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012r. Y? Będzie ''walczył'' o kobietę, której nie znasz... Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Linkinia Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław Da znać, możliwe że odzew związany będzie z życzeniami świątecznymi -> as pucharów jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012 r pustelnik , as denarów ,paź kielichów Jak się namyśli to propozycja spotkania będzie,ale nie ma tu kart mówiących o działaniu, ruchu, są tylko plany. Nie wiem czy znajdzie czas, może się czymś wymówić :/ czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 5 buław , rycek kielichów , królowa buław , świat Że skupi się na sobie i swoim świecie, no i masz tu inną kobietę która jest postrzegana przez niego w seksualny sposób. Chyba ze to Ty jesteś ze znaków trygonu ognistego i możesz pokazać się w królowej buław. Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 jeśli chodzi o królową buław , to jeśli ja się pytam o niego , to ja mu zwykle tak wychodzę . druga kobieta wychodzi w denarowej . a jak nie wiadomo o którą mu chodzi w danym momencie to pojawia się kapłanka Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław "odezwie się" ~ zdecydowanie powinien...6 Mieczy to bardzo często po prostu karta ruszenia "na przód", do tego As Kiel. & As Buław...zdecydowanie stawiam na TAK... jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012 r pustelnik , as denarów ,paź kielichów Kochanie, według mnie, do spotkania w tym czasie niestety nie dojdzie.... czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 5 buław , rycek kielichów , królowa buław , świat Jak na moje "oko" zaskoczy Cię propozycją spotkania face to face...ale raczej do tego spotkania nie dojdzie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław Na pewno się odezwie i to nawet szybko:) jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012 r pustelnik , as denarów ,paź kielichów On będzie o tym myślał, bo będzie czuł się samotny, na pewno wyjdzie w takową inicjatywą, ale sądzę, ze spotkanie odbędzie się w przyszłym roku czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 5 buław , rycek kielichów , królowa buław , świat tym, że zawalczy, najdzie go na "amory", TY się poczujesz fajnie, taka kobieca, zdobywana.. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 ak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław niestety, chyba się nie odezwie, szkoda, że po asach nie dobrałaś...może Cię podglądać na jakiś portalach,ale sam nie zagada jak zrealizuje się spotkanie z Y do końca grudnia 2012 r pustelnik , as denarów ,paź kielichów Na razie nic z tego... czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 5 buław , rycek kielichów , królowa buław , świat może być jakaś kłótnia między Wami o sprawy związane z uczuciami, nie wiem czy z tego oddalenia nie będzie ;/:( Cytuj
Vivere Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 6 mieczy jest milczące i te Asy - jeśli Pan od dłuższego czasu milczy, bo nie wiem jak ta relacja wygląda to ma jakis inny kierunek dązenia, oddala się od Ciebie. Spotkanie tez raczej nie nastąpi. i ja tu konkurentkę widzę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 Mi 6 mieczy pokazała szybki odzew:) Cytuj
nirva2991 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od Y do końca grudnia 2012 r? 6 mieczy , as kielichów , as buław Da znać, możliwe że odzew związany będzie z życzeniami świątecznymi -> as pucharów no to odezwał się przed chwilą z życzeniami świątecznymi Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 to teraz mogę w pełni zweryfikować co do spotkania , to były od niego aż 3 propozycje spotkania - których ja odmówiłam ponieważ mało czasu było . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 No to piiiknie sprawdziła się moja interka... Dziękuję Piiiknie za weryfikację... Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) wszystkie rozkłady staram się weryfikować ) ale po rożnym okresie czasowym Edytowane 2 Stycznia 2013 przez nirva2991 literówka :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi