domination Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Witam, miałam dzisiaj nieco niepokojący sen, w związku z czym proszę o pomoc w jego interpretacji Dokładnie śniło mi się, że jechałam autem, zaparkowałam gdzieś jakby w centrum miasta, a następnie weszłam do jakiegoś klubu gdzie odbywał się koncert sławnego artysty. Gdy skończył śpiewać, podszedł do mnie i złapał mnie za tyłek, a ja go zaczęłam bić (dodam jeszcze, że często śni mi się że kogoś bije, a dokładniej chce bić ale nigdy nie mogę uderzyć, jakby mnie coś trzymało, tak też było w tym przypadku). Ten artysta przeprosił i długo ze mną rozmawiał, ja natomiast miałam głowę spuszczoną w dól i nie byłam zainteresowana. Potem znalazłam się znów w samochodzie, najpierw na parkingu, potem w pięknej sali kinowej a na końcu snu jechałam do domu z koleżanką i miałam zepsute hamulce, nie mogłam hamować, więc wjechałam w jakieś ogrodzenie/szlaban. Niewiem, co myśleć o tym śnie, jednak nie daje mi on spokoju cały dzień. Proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts