Arshi Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Co o mnie mysli antyczna? 8mieczy-10bulaw-7denarow=smierc Yy nie wiem moze mysli ze jestem zablokowany, ze jestem zawalony sprawami? Co o mnie mysli k? rydwan-5kielichow-sprawiedliwosc-9bulaw=gwiazda Ze stracilem zainteresowanie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Co o mnie mysli antyczna? Ze nie potrafisz sie otworzyc. Ze Cie zranilas i pod wplywem tego zesztywniales i przestales widziec sens, zeby o te znajomosc zabiegac. Podsum (HB) to VII Rydwan. Chcialaby dzialania z Twojej strony. Co o mnie mysli k? Spodziewala sie czegos wiecej. Teraz widzi pewien dystans z Twojej strony. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Tak, jakby zastanawiala sie czy jednak jakos o Ciebie nie zawalczyc, nie okazac wiecej zaangazowania w Twoja strone. W kazdym razie zyczylaby sobie wiecej zycia i zaangazowania w Waszych relacjach. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Co o mnie mysli antyczna? 8mieczy-10bulaw-7denarow=smierc mysle, że antyczna boi sie zrobic ruch w twoja stronę i na razie tak będzie- chociaz ciezkie to dla niej.......... Co o mnie mysli k? rydwan-5kielichow-sprawiedliwosc-9bulaw=gwiazda fajnie było ale sie popsuło....... ma nadzieję, że jeszcze cos bedzie - chociaz uraziło ją Twoje zachowanie....... Cytuj
Arshi Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 Ciekawe spojrzenia na sprawy macie Cytuj
Caliel Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1. Ze sknocila... moze sie nawet obwinia, czeka na dogodny moment by cos zmienic 2. Ze jej nie ufasz i stales sie zdystansowany i odlegly, zimny. PS. Z tego co wiem to takich rozkladow mialo nie byc hehe Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1. to nic nie mysli 2. hmm albo jest zła na ciebie albo, że jesteś kims na kogo może liczyć jezeli szuka pocieszenia (na rozmowę )) Cytuj
Arshi Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 1. Ze sknocila... moze sie nawet obwinia, czeka na dogodny moment by cos zmienic 2. Ze jej nie ufasz i stales sie zdystansowany i odlegly, zimny. PS. Z tego co wiem to takich rozkladow mialo nie byc hehe Skoro mialo nie byc to czemu sa? Po tytulach na IR juz widze ze nie jestem jedyna osoba ktora wrzucila rozkla ktory nie da sie zweryfikowac Cytuj
Caliel Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 no wlasnie... i tu jest bol wlasnie, bo nikt nie przestrzega wymogow interpretacji ;P rownie dobrze moge zrobic sobie: Co ezoforum mysli o moich zdolnosciach ezo Sorry za offtop ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 no wlasnie...i tu jest bol wlasnie, bo nikt nie przestrzega wymogow interpretacji ;P rownie dobrze moge zrobic sobie: Co ezoforum mysli o moich zdolnosciach ezo Sorry za offtop ) Sprawdzić Ci w domu??:lol: Czepiasz się :* Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 sorki ze się wtrące ale nie zawsze da się zweryfikować rozkłady. Np jak się robi na karmę miedzy ludzmi, co mają do przepracowania, co ich łaczy itp. Tu mozna i z 20 lat czekać albo i całe zycie albo jak sprawdzają ludzie swoje zdolności Ezo albo zadania duszy to tez rozkład na całe życie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 Co o mnie mysli antyczna? 8mieczy-10bulaw-7denarow=smierc wg niej ograniczasz kontakty, bo chyba jest Ci źle i próbujesz się ogarnąć, ona chyba myśli, że coś sie u Ciebie wydarzyło i dlatego dochodzisz do siebie, albo po prostu myśli, że masz nadmiar zajęć Co o mnie mysli k? rydwan-5kielichow-sprawiedliwosc-9bulaw=gwiazda rozczarowałeś się chyba relacją z nią i doszedłeś do wniosku, ze czas się zdystansować, że chcesz być teraz bardziej ostrożny Cytuj
Caliel Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Lubie sie czepiac Ale nie ejstem upierdliwy na Wasze szczescie Cytuj
Arshi Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 powinienes zostac obronca regulaminu ;p Cytuj
Arshi Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 2. hmm albo jest zła na ciebie albo, że jesteś kims na kogo może liczyć jezeli szuka pocieszenia (na rozmowę )) Predzej te pierwsze Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Predzej te pierwsze rydwan z 5 pucharów to własnie konflikt złość ale tez pocieszenie. W 1 pozycji nie ma złośći 1 karta 8 mieczy to wresz mowi, ze nie zwraca uwagi na to.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi