Skocz do zawartości

Co o mnie mysli?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co o mnie mysli antyczna?

8mieczy-10bulaw-7denarow=smierc

Yy nie wiem moze mysli ze jestem zablokowany, ze jestem zawalony sprawami?

Co o mnie mysli k?

rydwan-5kielichow-sprawiedliwosc-9bulaw=gwiazda

Ze stracilem zainteresowanie?

Napisano

Ze nie potrafisz sie otworzyc. Ze Cie zranilas i pod wplywem tego zesztywniales i przestales widziec sens, zeby o te znajomosc zabiegac.

Podsum (HB) to VII Rydwan. Chcialaby dzialania z Twojej strony.

Co o mnie mysli k?

Spodziewala sie czegos wiecej. Teraz widzi pewien dystans z Twojej strony.

Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Tak, jakby zastanawiala sie czy jednak jakos o Ciebie nie zawalczyc, nie okazac wiecej zaangazowania w Twoja strone. W kazdym razie zyczylaby sobie wiecej zycia i zaangazowania w Waszych relacjach.

Gość gość5
Napisano

mysle, że antyczna boi sie zrobic ruch w twoja stronę i na razie tak będzie- chociaz ciezkie to dla niej..........

Co o mnie mysli k?

fajnie było ale sie popsuło....... ma nadzieję, że jeszcze cos bedzie - chociaz uraziło ją Twoje zachowanie.......

Napisano

1. Ze sknocila... ;) moze sie nawet obwinia, czeka na dogodny moment by cos zmienic

2. Ze jej nie ufasz i stales sie zdystansowany i odlegly, zimny.

PS. Z tego co wiem to takich rozkladow mialo nie byc :P hehe

Napisano

1. to nic nie mysli

2. hmm albo jest zła na ciebie albo, że jesteś kims na kogo może liczyć jezeli szuka pocieszenia (na rozmowę :)))

Napisano
1. Ze sknocila... ;) moze sie nawet obwinia, czeka na dogodny moment by cos zmienic

2. Ze jej nie ufasz i stales sie zdystansowany i odlegly, zimny.

PS. Z tego co wiem to takich rozkladow mialo nie byc :P hehe

Skoro mialo nie byc to czemu sa? :D

Po tytulach na IR juz widze ze nie jestem jedyna osoba ktora wrzucila rozkla ktory nie da sie zweryfikowac :P

Napisano

no wlasnie...

i tu jest bol wlasnie, bo nikt nie przestrzega wymogow interpretacji ;P

rownie dobrze moge zrobic sobie:

Co ezoforum mysli o moich zdolnosciach ezo :D

Sorry za offtop )

• Maestro
Napisano
no wlasnie...

i tu jest bol wlasnie, bo nikt nie przestrzega wymogow interpretacji ;P

rownie dobrze moge zrobic sobie:

Co ezoforum mysli o moich zdolnosciach ezo :D

Sorry za offtop )

Sprawdzić Ci w domu??:lol::lol:

Czepiasz się :*

Napisano

sorki ze się wtrące ale nie zawsze da się zweryfikować rozkłady. Np jak się robi na karmę miedzy ludzmi, co mają do przepracowania, co ich łaczy itp. Tu mozna i z 20 lat czekać albo i całe zycie albo jak sprawdzają ludzie swoje zdolności Ezo albo zadania duszy to tez rozkład na całe życie.

• Maestro
Napisano

wg niej ograniczasz kontakty, bo chyba jest Ci źle i próbujesz się ogarnąć, ona chyba myśli, że coś sie u Ciebie wydarzyło i dlatego dochodzisz do siebie, albo po prostu myśli, że masz nadmiar zajęć

Co o mnie mysli k?

rozczarowałeś się chyba relacją z nią i doszedłeś do wniosku, ze czas się zdystansować, że chcesz być teraz bardziej ostrożny

Napisano

2. hmm albo jest zła na ciebie albo, że jesteś kims na kogo może liczyć jezeli szuka pocieszenia (na rozmowę :)))

Predzej te pierwsze :D

Napisano
Predzej te pierwsze :D

rydwan z 5 pucharów to własnie konflikt złość ale tez pocieszenie. W 1 pozycji nie ma złośći 1 karta 8 mieczy to wresz mowi, ze nie zwraca uwagi na to..