Jump to content

Tygrys,ślub,ryba

Jadis

Recommended Posts

Miałam dzisiaj taki sen:

Najpierw śniło mi się,że budzę się,jestem w jakieś sypialni,ale nie mojej.Na łóżku obok mnie leży biały tygrys(jeśli chodzi o odczucia w stosunku do tygrysa-bardzo pozytywne).Ja wstaję z łóżka,a tygrys wyskoczył przez okno(ale miałam poczucie,że wróci).Wszystko w tym śnie było białe,idealnie równe ściany i łóżko,wręcz sterylne,bardzo dużo światła i wszędzie biel.

Następnie sen się urwał,potem był następny:byłam na czyimś weselu,kogoś z rodziny,chyba kuzynki.Tam też wszystko było białe i świetliste.

I znowu następny urywek: myłam naczynia w czystej wodzie,naczynia tez były czyste,kuchnia była biała i wszystkie meble tam też,dużo światła...

I ostatni,najdziwniejszy-znowu wszystko było wszędzie białe,ale zobaczyłam jakąś sadzawkę z mętna wodą,złowiłam rybę(wyglądała jak karp,wsadziłam do szklanej kuli i zaniosłam do domu).

Wszystkie te sny śniły mi się jednej nocy jeden po drugim i były bardzo wyraziste,dlatego zapamiętałam ze szczegółami.

Uprzejmie proszę o interpretację i z góry dziękuję za odpowiedź.

Same pozytywne symbole dotyczące uczuć. Mycie naczyń - oczyszczanie uczuć, tygrys - tu: opanowanie swojej drapieżnej strony, ukazującej się w związku z partnerem, która zaczyna działać na naszą korzyść. Biała kuchnia - jasne, dobre uczucia wśród najbliższych, a w tym wypadku w związku. Dużo światła, więc zrozumienie.

Natomiast złowienie ryby i wsadzenie do kuli (symbol kobiecy, płodny) to już albo ciąża albo też jakiś zysk uczuciowy.

3 możliwe znaczenia:

1. Albo poznałaś nowego mężczyznę, albo poznasz takiego. Z którym stworzysz udany związek (jestem za tym, że to już się stało).

2. Zajdziesz w najbliższym czasie w ciążę.

3. Oczyszczenie i solidna naprawa związku, szczęście, płodność, rozwój.

gusherra