Selenit666 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) jak macie ochotę. To jest rozład taki jaki robiła Inezka nasza kochana ale z pozycjami brakującymi )) Inez dzięki za karciochy Ogolnie o rozkładzie. Dotyczy pewnego pana, ktory był dość ważny dla mnie od jakiegoś czasu kieruje mną bardziej przyzwyczajenie niż prawdziwe uczucie. Ten rozkład ma pokazać nie tylko relację ale również nas samych wobec danej osoby. Ja jestem otwarta już na nowe doznania ale życie jest przewrotne i nie wiadomo co nam naszykuje. Zresztą za chwile sie przekonacie o czym mowię 1 karta główna - 7 buław - Wychodzenie z inicjatywa i walka z przeszkodami, kłodami rzucanymi pod nogi. 2 karta ostrzegająca - Król mieczy - jezeli nie zmienie postępowania dana osoba dalej bedzie zła na mnie albo chodzi o mojego stałego partnera, zeby uważać co robię. 3 karta co robić - 6 mieczy - odciać się od negatywnego myslenia i przestać uciekać. 4 karta obciązenie z przeszłości /co będzie gdy nic nie zrobie - król buław - a ten to mnie ost prześladuje namiętnie, raczej kogoś nowego w życiu uczuciowym pokazuje. 5 karta partnerzy/ osoby bliskie - paź denarów - nie wiem nie umiem rozgryźć tej karty na tej pozycji 6 karta to teraz - koło - a no wszystko jest tu możliwe. Jak to koło nic nie trwa wiecznie, wiec mozliwy jest przełom 7 karta co niespodziewane - 3 buław nowe lepsze perspektywy 8 karta co się nie zmieni - cesarzowa - dalej będę ważną osobą w zyciu pana albo zwyczajnie dalej będę miała męża ) 9 karta w czym się doskonalić - as buław - we wszystkim co nowe. Często czuje impuls do działań 10 karta jaki pożytek dla mnie i innych- śmierć - koniec i początek. Możliwość do rozpoczęcia czegoś nowego w swoim życiu będa mieli inni 11 co się nie uda mimo chęci - Krolowa kielichów - a to że mimo moich chęci trzymania jezyka za zebami i bycia uprzejmą serdeczną...zawsze odwalę coś niemiłego 12 ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz - to że rozkład jest mocno uziemiony i ma szanse ogromne szanse na realizację 13 wynik do konca roku 2013 - kapłanka a tu jeszcze nic nie jest przesądzone bo zależy to przyniesie los (pozycja nr 6) Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Selenit666 Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 ja ssie zapisuje- po południu wzruce Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1 karta główna - 7 buław Tu jest taka walka o swoje. Wbrew niesprzyjajacym okolicznosciom, nieprzyjaznemu otoczeniu, jak sama piszesz, klodom rzucanym pod nogi. 2 karta ostrzegająca - Król mieczy Tu rzeczywiscie moze chodzic o mezczyzne. Mozliwe, ze o meza. 3 karta co robić - 6 mieczy Pozwolic sobie na zmiany, odciac sie od starego. 4 karta obciązenie z przeszłości /co będzie gdy nic nie zrobie - król buław Mam to samo z Kielichowym. Tez nie wiem, co to za czort. Tu jakis facet moze sie pokazac i ostro o Ciebie zabiegac. 5 karta partnerzy/ osoby bliskie - paź denarów W zasadzie jest to karta bliskosci, ciepla. Tak, jakby laczylo Was jakies cieplo. Ewentualnie dziecko laczy Was. 6 karta to teraz - koło Status quo. Czas, gdy mozna tylko sie przygladac i byc uwaznym. Ogolnie nic nie robic, tylko patrzec, co kiedy sie pojawia i ewentualnie wtedy dzialac. Takie to wszystko, co sie dzieje, jakby nie do konca bylo dla Ciebie mozliwe do sterowania. A jednak jest mozliwosc, jw. trzeba byc tylko uwaznym (z Kola jest I Mag). 7 karta co niespodziewane - 3 buław Jak sama piszesz, dobre perspektywy. Jestescie teraz w sytuacji, ktora opisuje Kolo Fortuny. 3 Bulawy ma podobna wymowe, nalezy czekac, obserwowac i dzialac odpowiednio do tego, co sie pojawiaj. Co przynosi ze soba ta karta to harmonie tego, co widza oczy z tym, czego chca serce i dusza. 8 karta co się nie zmieni - cesarzowa Dokladnie, jak piszesz sama. On czuje, ze jestes jego kobieta i tak bedzie Ciebie traktowal, jako swoja Cesarzowa. 9 karta w czym się doskonalić - as buław Wykorzystywac potencjal, jaki niosa za soba wszystkie nowe impulsy, jakie pojawia sie w Waszym zyciu. Dla Asa mozna wykorzystac potencjal Maga, jak i dla Kola wyzej, opisujacego Wasza terazniejsza sytuacje. 10 karta jaki pożytek dla mnie i innych- śmierć Zmiana konkretna. Cos umrze, aby moglo narodzic sie cos nowego. 11 co się nie uda mimo chęci - Krolowa kielichów Nie bedziesz potrafila sie wczuc tak do konca w role czulej, troskliwej i adorujacej swojego Cesarza kobiety. Zadziorna jestes i to bedzie co chwila dawac o sobie znac. 12 ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz Tu chodzi o Twoja stabilizacje, poczucie bezpieczenstwa, ale takze o jasnosc i klarownosc sytuacji. 13 wynik do konca roku 2013 - kapłanka Wynik do konca nie jest przesadzony, poniewaz duzo tu zalezy od gry losu, ale i od Twojej (Waszej) uwaznosci i sprytu, rozwadze w dzialaniach. 1 Cytuj
Arshi Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1 karta główna - 7 buław - jedna osoba tak naprawde sie stara a drugiej to lekko zwisa 2 karta ostrzegająca - Król mieczy - druga osoba jest zdystansowana i podchodzi z rozsadkiem do sprawy, jesli nie bedzie widziec korzysci to nic nie zrobi 3 karta co robić - 6 mieczy - przestac uciekac od odpowiedzialnosci, trzeba pozamiatac swoje podworko 4 karta obciązenie z przeszłości /co będzie gdy nic nie zrobie - król buław - tu widac ze ta osoba wciaz bedzie dla ciebie istotna pomimo wszystkiego 5 karta partnerzy/ osoby bliskie - paź denarów - ocoby bliskie sa mega ostrozne, obchodza sie z toba jak z jajkiem deliktanie do niczego nie namawiaja to ma byc twoje rozsadne dzialanie 6 karta to teraz - koło - ze to co sie dzieje to bylo wam pisane karma 7 karta co niespodziewane - 3 buław nowe lepsze perspektywy 8 karta co się nie zmieni - cesarzowa - dalej bedziesz grala na bis 9 karta w czym się doskonalić - as buław - yyy bardziej w rozbudzaniu namietnosci 10 karta jaki pożytek dla mnie i innych- śmierć - zakonczyc jedna relacje 11 co się nie uda mimo chęci - Krolowa kielichów - a to ze nie bedziesz spelniona w milosci tylkobedziesz sentymentalnie podchodzic do sprawy 12 ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz - oznacz to ze tak czy siak bedzie bez wiekszych zmian 13 wynik do konca roku 2013 - kapłanka- dalej ukrywanie prawdy 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 hmm Król Buław jakos mi się nie kojarzy z kimś o kogo trzeba zabiegać, wręcz przeciwnie to on lubi miec w tym ster Krolowa kielichów nie jest osoba spełnioną w miłości, ale jest osobą ciepłą jak najbardziej, więc co się nie uda??? Bo jest wowczas podwojne zaprzeczenie nie uda sie nie być spełnioną uczuciowo??? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1 karta główna - 7 buław – Konsekwencja i uparte dążenie do celu mimo przeciwności losu i nastawienia innych… 2 karta ostrzegająca - Król mieczy – dla mnie to karta obecnego partnera, który może rozszyfrować o co chodzi… 3 karta co robić - 6 mieczy – zakończyć to co chcesz zakończyć i przejść na drugi brzeg rzeki…. 4 karta obciązenie z przeszłości /co będzie gdy nic nie zrobie - król buław – mi ta karta często pokazuje po prostu jakiegoś przyjaciela 5 karta partnerzy/ osoby bliskie - paź denarów – to tak jakby Partner miał jakieś zrywy, taki trochę słomiany zapał, raz chce zmian, a raz nie…. 6 karta to teraz - koło – no niewiadomo co los przyniesie… 7 karta co niespodziewane - 3 buław nowe lepsze perspektywy 8 karta co się nie zmieni - cesarzowa - dalej będę ważną osobą w zyciu pana albo zwyczajnie dalej będę miała męża ) 9 karta w czym się doskonalić - as buław - we wszystkim co nowe i co pobudza Cię do działania, co pobudza energię 10 karta jaki pożytek dla mnie i innych- śmierć – dla mnie to po prostu koniec… 11 co się nie uda mimo chęci - Krolowa kielichów – dla mnie to karta kobiety, która się zbyt emocjonuje z jednej strony, a z drugiej ma ogromne pokłady ciepła…. 12 ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz – stabilność, realizacja 13 wynik do konca roku 2013 - kapłanka – no i oczywiście kapłanka wszystko zakryła… Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 Bardzo dziękuje zawsze mogę na Was liczyć )) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 1.karta główna - 7 buław -walka samej ze sobą i z otoczeniem i żeby wygrać musisz startować z dobrej pozycji,być czujną i zręczną. 2.karta ostrzegająca- Król mieczy - może nie doceniasz mężczyzny,którego ta karta reprezentuje,ale On teraz bardziej myśli niż czuje. 3.co robić 6 mieczy - dążyć do zmiany życia,odciąć sie od tego co jest mimo niepewności a może nawet lęku. 4.karta obciążenie z przeszłości/co będzie gdy nic nie zrobię -król buław -nie ma siły żebyś nic nie zrobiła. 5.karta partnerzy/osoby bliskie - paz denarów -myślę że osoba bliska to Twój syn a partner to może ktoś młodszy kto wnosi w Twoje życie impuls,który może zmienić Twoją drogę życia. 6.karta to teraz - koło - zmiany,dalsze doświadczenia życiowe. 7.karta co niespodziewane - 3 buław - zmiany perspektywiczne związane z wyjazdem. 8.karta co sie nie zmieni - cesarzowa -będziesz uparcie dążyła do realizacji swoich planów. 9.karta w czym się doskonalić - as buław - w działaniach,które wymagają przedsiębiorczości,odwagi i podjęcia ryzyka. 10.karta jaki pożytek dla mnie i innych - śmierć - zmiana wewnętrzna w Tobie, 11.co się nie uda mimo chęci - królowa kielichów - być kochającą żoną. 12.ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz - trzezwe i przejrzyste spojrzenie na związęk. 13.wynik do końca 2013 roku- kapłanka -na konkretny wynik to jeszcze nie ten czas. Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Napisano 18 Grudnia 2012 Anez dzieki kochana Twoje interpretacje otwieraja mi oczy ))) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Anez dzieki kochana Twoje interpretacje otwieraja mi oczy ))) Miło to słyszeć i aby Ci pomogły. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 -- Rozkład Jóźwiaka na relację Selenit jak macie ochotę. To jest rozład taki jaki robiła Inezka nasza kochana ale z pozycjami brakującymi )) Inez dzięki za karciochy Ogolnie o rozkładzie. Dotyczy pewnego pana, ktory był dość ważny dla mnie od jakiegoś czasu kieruje mną bardziej przyzwyczajenie niż prawdziwe uczucie. Ten rozkład ma pokazać nie tylko relację ale również nas samych wobec danej osoby. Ja jestem otwarta już na nowe doznania ale życie jest przewrotne i nie wiadomo co nam naszykuje. Zresztą za chwile sie przekonacie o czym mowię 1 karta główna - 7 buław - pokonywanie przeciwnosci 2 karta ostrzegająca - Król mieczy - przemyslec i przekalkulowac zanim sie cokolwiek zrobi 3 karta co robić - 6 mieczy - przeszłosc zostawic za sobą 4 karta obciązenie z przeszłości /co będzie gdy nic nie zrobie - król buław - jak nic nie zrobisz to bedzie to co jest teraz 5 karta partnerzy/ osoby bliskie - paź denarów - jest ktos kto chce ci pomoc z mąki upiec chleb 6 karta to teraz - koło - los kołkiem kręci - wiec jedyna stała- jest zmienna 7 karta co niespodziewane - 3 buław nowe lepsze perspektywy 8 karta co się nie zmieni - cesarzowa - mi cesarzowa pokazuje osobe trzecia tzw.- czyli jesli masz stalego partnera i takiego w ukryciu- to dla tego w ukryciu nadal bedziesz najpiekniejsza najcudowniejsza i wszystkie naj jakie sie z tym wiążą 9 karta w czym się doskonalić - as buław - w działaniu 10 karta jaki pożytek dla mnie i innych- śmierć - koniec i początek.gdy cos sie zakonczy rozpocząc bedzie mogło sie cos 11 co się nie uda mimo chęci - Krolowa kielichów -dla mnie kielichowa to czestoa taka ciapa uczuciowa- zawsze patrzy na dobro innych a rzadko na swoje- wiec gdyby tak wyszlo to i dobrze- szczypta egoizmu nie zaszkodzi 12 ogólny wgląd na cały rozkład - cesarz - wiesz jak i dlaczego- masz plan- teraz tylko działać trzeba 13 wynik do konca roku 2013 - kapłanka jak kapłanka to cd historii zakryty .... Cytuj
Selenit666 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Czesciowa weryfikacja. Pogodziliśmy się, jest kontakt. Pan się chyba tak stęksnił za rozmowami, ze aż się spowiada z tego co się dzieje, co robi itp. Jak nigdy do tej pory. Za poł roku pełna weryfikacja. aaa 7 buław odważne wyjście z inicjatywa ) Oboje to zrobiliśmy wobec siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi