Skocz do zawartości

Czy coś z tego jeszcze będzie?

missfried

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Więc tak: wcześniej już się spotykaliśmy,lecz nie udało się nam.Ja nadal coś do tej osoby czuję i chciałabym wiedzieć czy coś jeszcze z tego będzie.Niedługo mamy się spotkać na wspólnym przyjęciu. Korzystałam z AW i AM wszystkie w pozycji prostej.

1.Jak mnie spostrzega? 7 DENARÓW

2.Co o mnie myśli? ZAKOCHANI

3.Co do mnie czuje? 10 MONET

4.Co mi pokazuje na zewnątrz? 8 MIECZY

Karty na najbliższe 3 miesiące : GWIAZDA, 5 BUŁAW, 9 MONET

Czyli myśli jakoś pozytywnie,chociaż boi się mojej reakcji i dlatego się zamyka?Ma też nadzieje związane z tym przyjęciem.A karty na 3 miesiące mówią,że wszystko się ułoży i bd dobrze.Nie wiem czy sobie nie nadinterpretowuję pewnych faktów...

Napisano

1.Jak mnie spostrzega? 7 DENARÓW - romantyczna ale nie praktyczna. taka, ktora czeka a nic nie robi

2.Co o mnie myśli? ZAKOCHANI - nie tylko o Tobie mysli, jesteś jedną z osób

3.Co do mnie czuje? 10 MONET - wiesz dobra karta ale ze to 10 to ona konczy pewien cykl i wiecej niz czuje nic nie bedzie. Denary sa ugruntowane a 10 denarów to tłum i raczej bym sądziła, ze traktuje ciebie jako ważną czesc swojego zycia ale bardziej dobra kumpela

4.Co mi pokazuje na zewnątrz? 8 MIECZY - jest ograniczony w działaniu pozycja od 1 do 3 wyraźnie pokazuje dlaczego :)

Karty na najbliższe 3 miesiące : GWIAZDA, 5 BUŁAW, 9 MONET - sąszanse na zrealizowanie się uczucia jaknajbardziej ale z tej 7 denarów musisz wejść na 5 buław :)

Gość SooYoung
Napisano

Czy on ma rodzinę, jakieś zobowiązania wobec kogoś (10 monet) ? To może być powodem jednym z powodów ze nic nie wyszło.

I chociaż 10 den pokazało się w pytaniu jak on Ciebie postrzega to może właśnie obecność rodziny powoduje że nie może pozwolić sobie na uczucia na szaleństwo i jest bardzo zachowawczy, z resztą monety są "mało uczuciowe" w tarocie.

I 8 mieczy jako skrepowanie jakąś sytuacja albo swoimi przekonaniami, dlatego nie widzę tu działania w Twoją stronę, jest czekania i obserwowanie sytuacji.

On dopiero podejmie decyzję i wybierze między czymś albo kimś, a Tobą i to widać w karcie Kochanków.Czyli żeby coś się działo musisz sama zadziałać, dać mu sygnał ze jesteś na tak a to może w końcu sprowokuje go do podjęcia decyzji.

Nie bujaj w marzeniach - Gwiazda tylko dawaj mu znaki bo inaczej sytuacja się nie zmieni - 9 den to karta singla, w każdym razie każde z was zostanie w swoim świecie, zadowolone z tego co ma. To Ty go musisz ruszyć z tej 7 denarów.

Napisano

Nie,nie ma rodziny ;) W sumie teraz jesteśmy pokłóceni...może dlatego.Może na tym spotkaniu coś bd mogła zadziałać ;D

Napisano

dzialaj działaj, dziewczyno nawet jak ktoś ci drogę zagrodzi to masz w podpowiedzi 5 buław :))))

Napisano

Trochę po tym wszystkim co było szczerze mówiąc boję się pierwsza coś działać.On ostatnio coś się odzywał,ale urwałam to,bo byłam zła na niego.Nie chcę żeby mnie zranił drugi raz,ale z drugiej strony chcę żeby to wróciło ;d Takie tam rozterki miłosne ;d

Gość SooYoung
Napisano

To albo wóz albo przewóz. Może mu powiedz czego się obawiasz i on to zrozumie, warto spróbować :) Jesteś stroną decydująca i od Ciebie zależy co będzie dalej.

Napisano

Z podsumowania calego rozkladu ladnie wychodzi VIII Sprawiedliwosc. To m.in. szczera rozmowa, fairness woben drugiej osoby. I mowi o czyms bardzo waznym. Tyle, ile sobie trudu zadasz, takie plony zbierzesz. O czym tutaj? Ano o tym, ze podsum ten sugeruje, jakoby nic sie samo z siebie nie stalo. Jezeli odpowiednio nie zadzialas, jak juz dziewczyny tu wyzej powiedzialy, nie okazesz panu, ze Ci na nim zalezy, co do niego czujesz, to i moze z tego nic nie byc.

Na ten moment panu wydaje sie, jakoby Tobie tak nie do konca zalezalo, a bardziej nawet na nie. Czuje sie z Toba dobrze, tak stabilnie wrecz, duzo nad Toba rozmysla, bierze rozne opcje pod uwage, ale czuje sie zblokowany w dzialaniach, bo nie do konca wie, czego moze sie po Tobie spodziewac.

Karty na najblizsze miesiace pokazuaja, ze pojawi sie szansa, realna szansa, aby sie do siebie zblizyc. Poprzez przyjazn, rozne wspolne dzialania, inicjatywy, ktore moga wywolywac takie wzajemne tarcia, cieplo, z ktorego bedzie mial szanse powstac dosc ostry i piekny plomien. Wazne w tym wszystkim, abys w tym wszystkim byla rzeczywiscie swiadoma i pewna tego, co robisz. Zajrzyj wglab siebie i zastanow sie nad tym. Potem badz juz zdecydowana w swoich decyzjach i czynach i po prostu rob to, co podpowiada Ci Twoje wnetrze.

Dzialac, przede wszystkim z wyczuciem, nie na hurra, ale dzialac.

Napisano

Dziękuję bardzo za pomoc ;) będę działać! chociaż paraliżuje mnie strach przed pierwszym krokiem,to wiem,że jak nie spróbuję to będę tego długo żałować.W sumie pan może tak odczuwać,bo ostatnio to ja zbyt miła nie byłam,ale zasłużył sobie...jeszcze raz dziękuję ;) chyba nigdy nie targały mną tak sprzeczne emocje.