Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 Wczoraj robiłam, poprosze o opinię, zastanawiałam sie, czy wstawić... Z panem mamy lepszy kontakt, ale on wyskakuje jak Filip z konopii i czasem musze mu odmówic, po tym on się jakby obra za na kilka dni... Położyłam karty, czy powinnam pierwsza się odezwać po ostatnim incydencie... Problem Rycerz Buław - on i jego słomiany zapał Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie - ano widać, że jak mu napiszę, to poczuję się dobrze, bo on mi pewnie odpisze, ale poczekam sobie chyba nieco na kolejny kontakt Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- odezwie się pod wpływem impulsu, bo mu się zachce......Będzie ciepły, ale zacznie mnie kusić .... Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan-widać, ze w wyniku podjetej przeze mnie decyzji nastąpi wymiana miłych smsów i kontynuacja relacji Cytuj
agaMAJ Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 w pierwszym wypadku wyrwiesz go z marazmu, w drugim, może i to troche potrwa ,ale sam zorientuje się, że coś za spokojnie z wami i zacznie działać. Tak czy inaczej będzie Ci dobrze )Bo w podsumie konkretne te emocje ciekawe jak dokłądnie zweryfikujesz ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 w pierwszym wypadku wyrwiesz go z marazmu, w drugim, może i to troche potrwa ,ale sam zorientuje się, że coś za spokojnie z wami i zacznie działać. Tak czy inaczej będzie Ci dobrze )Bo w podsumie konkretne te emocje ciekawe jak dokłądnie zweryfikujesz ;P Zależy co się wydarzy..... Cytuj
agaMAJ Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 8 buław, 4 buławy do tego rydwan i ta rozmarzona Gwiazdeczka ? No chyba, że ta Gwiazda oznacza ,że pod choinką ... Cytuj
Gość Amfora Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Problem Rycerz Buław -Chce żebyś zawsze była gotowa na jego zaproszenia, Takie rozwydrzone dziecko, ktore tupie nogami bo chce, teraz i natychmiast, jak nie to foch Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie Poczuje sie zwyciezca Uda, że go to nie obchodzi, będzie zwlekał z odpowiedzią Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- Reakcja będzie spontaniczna, będzie może troche skryty, ale bardzo miły. Będzie to taki kontakt z dystansem Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan Miły sympatyczny kontakt, uskrzydlający, dający kopa do dalszego działania Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 18 Grudnia 2012 8 buław, 4 buławy do tego rydwan i ta rozmarzona Gwiazdeczka ? No chyba, że ta Gwiazda oznacza ,że pod choinką ... Pod choinką powiadasz? Juz się boję........ Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Problem Rycerz Buław -on i jego brak zahamowań, robienie szalonych pomysłów, które nie są zbyt bezpieczne Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie Ucieszy się bardzo ale nie da po sobie poznać, będzie może czekał na jakieś deklaracje z Twojej strony, albo liczy, że go odwiedzisz, żebyście mogli "popracować" Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- Zareaguje pod wpływem impulsu. Napisze Ci coś szalonego i miłego Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan Może być nagłe spotkanie albo odwiedzinki Cytuj
LasMeninas Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Z panem mamy lepszy kontakt, ale on wyskakuje jak Filip z konopii i czasem musze mu odmówic, po tym on się jakby obra za na kilka dni... Położyłam karty, czy powinnam pierwsza się odezwać po ostatnim incydencie... Problem Rycerz Buław - w ogóle taka wybuchowość, szybko działa zapala się Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie On będzie wyglądał kontaktu z Twojej strony tutaj jest cierpliwość i oczekiwanie w 2 buław taka zgoda potrzeba tej drugiej osoby i współdziałania oczywiscie on się poczuje dowartosciowany tym Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- sam zadziała z miłym słowem wyjdzie z jakąś propozycją Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan- uleczenie sytuacji i dalej do przodu razem Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 on jest za bardzo narwany- chcialby zeby juz natychmiast, jesli sie odezwiesz bedziesz zbierac "plony", jesli sie nie odezwiesz- on bedzie bil sie z myslami- w koncu sam sie odezwie ale w tym diable to albo nerw bedzie mu skakal i bedzie chowal swoja uraze albo tym bardziej bedzie cisnal na "spotkanie". bynajmniej w wyniku widac fajna relacje- dosc szybko sie rozwijajacą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi