Skocz do zawartości

Decyzja

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wczoraj robiłam, poprosze o opinię, zastanawiałam sie, czy wstawić...

Z panem mamy lepszy kontakt, ale on wyskakuje jak Filip z konopii i czasem musze mu odmówic, po tym on się jakby obra za na kilka dni...

Położyłam karty, czy powinnam pierwsza się odezwać po ostatnim incydencie...

Problem Rycerz Buław - on i jego słomiany zapał

Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie - ano widać, że jak mu napiszę, to poczuję się dobrze, bo on mi pewnie odpisze, ale poczekam sobie chyba nieco na kolejny kontakt

Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- odezwie się pod wpływem impulsu, bo mu się zachce......Będzie ciepły, ale zacznie mnie kusić ....

Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan-widać, ze w wyniku podjetej przeze mnie decyzji nastąpi wymiana miłych smsów i kontynuacja relacji

Napisano

w pierwszym wypadku wyrwiesz go z marazmu, w drugim, może i to troche potrwa ,ale sam zorientuje się, że coś za spokojnie z wami i zacznie działać. Tak czy inaczej będzie Ci dobrze ;))Bo w podsumie konkretne te emocje :hahahaha: ciekawe jak dokłądnie zweryfikujesz ;P

• Maestro
Napisano
w pierwszym wypadku wyrwiesz go z marazmu, w drugim, może i to troche potrwa ,ale sam zorientuje się, że coś za spokojnie z wami i zacznie działać. Tak czy inaczej będzie Ci dobrze ;))Bo w podsumie konkretne te emocje :hahahaha: ciekawe jak dokłądnie zweryfikujesz ;P

Zależy co się wydarzy.....;)

Napisano

8 buław, 4 buławy do tego rydwan i ta rozmarzona Gwiazdeczka ? No chyba, że ta Gwiazda oznacza ,że pod choinką ...;)

Gość Amfora
Napisano

Problem Rycerz Buław -Chce żebyś zawsze była gotowa na jego zaproszenia, Takie rozwydrzone dziecko, ktore tupie nogami bo chce, teraz i natychmiast, jak nie to foch ;)

Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę

6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie

Poczuje sie zwyciezca :) Uda, że go to nie obchodzi, będzie zwlekał z odpowiedzią

Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę

As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec-

Reakcja będzie spontaniczna, będzie może troche skryty, ale bardzo miły. Będzie to taki kontakt z dystansem

Wynik Decyzji

8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan

Miły sympatyczny kontakt, uskrzydlający, dający kopa do dalszego działania ;)

• Maestro
Napisano
8 buław, 4 buławy do tego rydwan i ta rozmarzona Gwiazdeczka ? No chyba, że ta Gwiazda oznacza ,że pod choinką ...;)

Pod choinką powiadasz? Juz się boję........:lol:

Gość Pasqualina
Napisano

Problem Rycerz Buław -on i jego brak zahamowań, robienie szalonych pomysłów, które nie są zbyt bezpieczne

Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę

6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie

Ucieszy się bardzo :) ale nie da po sobie poznać, będzie może czekał na jakieś deklaracje z Twojej strony, albo liczy, że go odwiedzisz, żebyście mogli "popracować" :)

Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę

As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec-

Zareaguje pod wpływem impulsu. Napisze Ci coś szalonego i miłego

Wynik Decyzji

8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan

Może być nagłe spotkanie albo odwiedzinki :)

Napisano

Z panem mamy lepszy kontakt, ale on wyskakuje jak Filip z konopii i czasem musze mu odmówic, po tym on się jakby obra za na kilka dni...

Położyłam karty, czy powinnam pierwsza się odezwać po ostatnim incydencie...

Problem Rycerz Buław - w ogóle taka wybuchowość, szybko działa zapala się

Jak się potoczy w tym tygodniu jak się odezwę 6 buław 7 monet 2 buław suma Cesarzowa, wg HB Diabeł/Kochankowie On będzie wyglądał kontaktu z Twojej strony tutaj jest cierpliwość i oczekiwanie w 2 buław taka zgoda potrzeba tej drugiej osoby i współdziałania oczywiscie on się poczuje dowartosciowany tym

Jak się potoczy w tym tygodniu, gdy pomilczę As Buław 5 buław Król Kielichów As Denarów Diabeł suma Księżyc, wg HB Cesarz/Głupiec- sam zadziała z miłym słowem wyjdzie z jakąś propozycją

Wynik Decyzji 8 buław Gwiazda 4 buław suma Rydwan- uleczenie sytuacji i dalej do przodu razem

Gość gość5
Napisano

on jest za bardzo narwany- chcialby zeby juz natychmiast, jesli sie odezwiesz bedziesz zbierac "plony", jesli sie nie odezwiesz- on bedzie bil sie z myslami- w koncu sam sie odezwie ale w tym diable to albo nerw bedzie mu skakal i bedzie chowal swoja uraze albo tym bardziej bedzie cisnal na "spotkanie".

bynajmniej w wyniku widac fajna relacje- dosc szybko sie rozwijajacą :)