Skocz do zawartości

Zapraszac go, czy nie? Za Inez!

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki uprzejmosci Inez2503 mogę się Wami podzielic kartami!

Jest pewien Pan, ktorego chce zaprosic na sylwestra, ale boje się, ze to za szybko i popsuje nam relacje. I wlasnie..

Kiedy ja stawialam karty: ( poprosilam o pomoc, bo wyszlo mi za kolorowo , a w zyciu tak nie jest)

Jak sie potoczy nasza znajomosc jesli go zaprosze

8mieczy, 3 mieczy, krol kielichow - Strach przed decyzja, obawy, stanie w miejscu, rozterki ale tez pragnienie, aby bylo 'kolorowo' -zobaczlam w tych kartach siebie i swoje obawy, dlatego dolozylam kart.

6mieczy, krol mieczy, as kielichow - czesto go widze w tych 6 mieczy. Pan jest z daleka i laczy to sie z jego drogą. Nie wiem hak rozumiem tego Krola mieczy, moze wlasnie jako jego? Wyglada na to, ze wlasnie dobrze by sie stalo i pomogloby to naszej relacji..

Karty stawiała Inez

Jak nie zaprosisz

10 kiel 3 mieczy głupiec - nic sie nie zmieni, dalej bedzie fajnie, ale nie do konca prawdziwie. Bede dalej sie zamyslala i miala te watpliwosci, zostanie tez naiwnosc.

Jak zaprosisz

as kiel 7 denarów 5 buław 4 mieczy - Jakby fajnie przebiegl ten sylwester w milej atmosferze, to potem cos sie zmieni. Bedzie jaki konflikt i walka o swoje, co ostatecznie doprowadzi do zakonczenia relacji?? Naprawde nie wiem jak to rozumiec.

Gość Daffne
Napisano

te u góry karty to Twoje tak? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam :)

Interpretować dwa?

Napisano

Tak, te na gorze sa moje. Jako, ze nie powinno sie dwa razy pytac o to samo, poprosilam pomocną duszę aby sama zapytala swoich karty.

Gość Daffne
Napisano

Jak sie potoczy nasza znajomosc jesli go zaprosze?

8mieczy, 3 mieczy, krol kielichow, 6mieczy, krol mieczy, as kielichow

dobrze wyczułaś, pierwsze 3 karty to obawy, emocje, że Pan odrzuci propozycje.

Ale z kolejnych Twoich wynika, że po namyśle może się zgodzić. Porównam z tymi poniżej.

Jak nie zaprosisz

10 kiel 3 mieczy głupiec

jak nie zaprosisz będziesz odczuwać niezadowolenie i żal do siebie samej, że nie odważyłaś się podjąć ryzyka by być może miło spędzić razem czas. Mówiłabyś sobie coś w stylu...: " kurde, mogłam spróbować bo go lubie (10 kielichów), ale braklo mi odwagi (3 miecze) i głupio zrobiłam (głupiec)".

Jak zaprosisz

as kiel 7 denarów 5 buław 4 mieczy

jeśli zaprosisz, to będzie trzeba poczekać na decyzję hmm ta 4 mieczy na końcu może mówić, ze on może mieć coś zaplanowane...

Może zanim zaprosisz to dowiedz się czy on przypadkiem gdzieś już się nie szykuje? :mysli:

Napisano

Obecnie wlasnie sytuacja wyglada tak, ze go zaprosilam i on sie bardzo ucieszyl na to i chce przyjechac. Ja mam za to wewnetrzne obawy, ze mnie oleje potem:(

Gość Daffne
Napisano
Obecnie wlasnie sytuacja wyglada tak, ze go zaprosilam i on sie bardzo ucieszyl na to i chce przyjechac. Ja mam za to wewnetrzne obawy, ze mnie oleje potem:(

a to może dlatego ta 4 mieczy właśnie po zaproszeniu...nie wiedzialam jak to rozumieć bo karta ta jest jakby zdystansowaniem. Nie obwiaj się więc i ciesz się tym, że chce :okok: Czarne myśli staraj się odrzucać :))

Napisano

Ciesze sie, tym co juz jest, ale moj pytanie do kart bylo skierowane glownie po to, aby zobaczyc czy ten sylwester nie popsuje nam relacji pozniej:(

Gość Linkinia
Napisano

Twoje karty pokazały obawy, tu się zgodzę. Dociągnięte wskazują na to, że będzie potem dobrze, nic złego się nie stanie.

Jeśli chodzi o karty, które wyciągnęła Inez:

Jeśli go nie zaprosisz, to będziesz żałowała i zastanawiała się, jakby to było. Relacja byłaby w porządku, ale zarzucałabyś sobie, że nie zaryzykowałaś.

Jeśli go zaprosisz, to... relacja z początku bedzie się rozwijała pomyślnie, potem mogą być spiecia i odpoczynek od siebie, jakaś przerwa, zmęczenie, zniechęcenie. Tak widzę to 4 mieczy. Może być też tak, że pan z jakichś powodów zrezygnuje z zaproszenia, przez co będzie między wami sprzeczka i relacja się ochłodzi.

Na Twoim miejscu, jeżeli zależy Ci na znajomości, to w razie odmowy, nie sprzeczałabym się... wtedy myślę, że można by było zapobiec 4 mieczy.

Póki co bądź dobrej myśli i trzymaj emocje na wodzy. Pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja!

4 mieczy - pan sie rozchorowal i w sumie nie wiadomo czy przyjedzie :(