Mega60 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Kochani:) Dzisiaj sniło mi sie ze targałam duzy wieniec pogrzebowy ze sztucznych kwiatów, wiem ze szłam na pogrzeb... - co to moze znaczyc? jestem wystraszona tym snem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Targałaś, czyli targałaś czy niosłaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Był taki duzy ze targa łam go,ciężko mi było-wiem ze był bardzo piekny. Nie nie nisołam-ciagnełam go... pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Nie martw się, wszystko co sztuczne wskazuje na coś, co nie działa na naszą korzyść, jest oparte na na słabych fundamentach, fałszywe. Kwiaty wskazują na uczucia, wieniec zaś to symbol kobiecy. Pogrzeb mówi o żegnaniu czegoś, w tym wypadku uczucia. to że jest Ci ciężko je pożegnać widać po tym ile siły w to wkładasz. Jakie to uczucie - albo miłość, albo przyjaźń, która oparta była na fałszywych przesłankach. Myślę, że może chodzić o jakąś kobietę, bo ta relacja przybiera formę koła - kobiecego symbolu. Ale może też wskazywać na jakiś związek z mężczyzną (koło to symbol pełni, więc może mówić o związku). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Wiesz ten wieniec miał kształt serca... -zapomniałam napisać. Dziekuje Ci bardzo-pieknie to mi wytłumacvzyłas-kazdy detal mojego snu-jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts