Gość Linkinia Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Serdecznie dziękuję Inez2503 za postawienie kart W 2013 skończę 21 lat, studiuję. Pan mi się spodobał, wydaje mi się, że ja jemu też. Inne rozkłady pokazują jego działanie w styczniu, by nawiązać kontakt (póki co oficjalna znajomość). Jest ode mnie max 5 lat starszy. Mało uczuciowe te karty, przyjaźń to chyba za duże słowo. Może będę się zamykała na niego - mam złe doświadczenia przez zdradę, teraz każdy jest dla mnie podejrzany... Będę wdzięczna za każdą interpretację. Weryfikacja po kwartale Jak będzie wyglądała moja relacja z M. w roku 2013? I kwartał (styczeń - marzec) – Wisielec, Gwiazda, Rycerz buław --> suma: XI Moc i II Kapłanka Na początku roku zastój, ale z nadzieją, że coś się zmieni. I faktycznie, pan zacznie działać. II kwartał (kwiecień – czerwiec) – 7 buław, 3 denarów, 10 denarów –-> suma: XX Sąd Ostateczny i II Kapłanka dzięki staraniom uda się stworzyć bliska relację. III kwartał (lipiec – wrzesień) – As denarów, 7 mieczy, Giermek denarów, 5 denarów –-> suma: XIII Śmierć i IV Cesarz tu mam problem. Z jednej strony potencjał na coś wiecej, ale jest nieszczerość, zagrywki, może ostrożność. Giermka nie wiem, jak odczytać w sąsiedztwie tych kart. No i 5 denarów, jakieś niedostatki uczuciowe. IV kwartał (październik – grudzień) – 2 mieczy, Giermek mieczy, 4 denarów –-> suma: VI Kochankowie problemy, podejmowanie decyzji, dokonywanie wyboru. Giermka nie wiem jak odczytać. 4 denary to albo skupienie się na sobie, by wybrać rozwiązanie najlepsze dla siebie, czyli nasze drogi mogą się rozejść albo zadbanie, by jednak uchronić, to co jest. EDIT: dodałam sumowanie wg HB. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Linkinia Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Jak będzie wyglądała moja relacja z M. w roku 2013? I kwartał (styczeń - marzec) – Wisielec, Gwiazda, Rycerz buław – No z początku na pewno nie tak jak byś chciała.. może być chwilowe że tak ujmę zawieszenie relacji, po czym pan się nagle ocknie ;D Że przecież.. o kurcze... jak mogłem zapomnieć.. i się wyrwie, napisze, zadzwonic coś.. II kwartał (kwiecień – czerwiec) – 7 buław, 3 denarów, 10 denarów – raczej lipton, on albo Ty będzie poświęcać się innym znajomością.. więc innymi sprawami będziecie zajęci niż sobą III kwartał (lipiec – wrzesień) – As denarów, 7 mieczy, Giermek denarów, 5 denarów – tutaj tez lipa kontakt.. jakiś wyjazd po za tym cie czeka IV kwartał (październik – grudzień) – 2 mieczy, Giermek mieczy, 4 denarów – no w koncu sie zobaczycie.. lecz pan cos nie halo ; / chyba bedzie mu glupio ze sie tak zamknął na ciebie.. w ciagu roku.. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 zerknę przy końcu świata, tj jutro Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Kochana ja nic nie widze, zeby się działo. Nie z tym panem. Ja tu widzę innego lepiej by było sprawdzić jak będzie wyglądało moje zycie uczuciowe np celtem na cały 2013 rok. Bo z tych kart nic nie wynika, nawet mi jakoś trudno zauważyć tu bycia przyjaciółki czy znajomymi..... Cytuj
alathea Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 raczej bedziesz wzdychac do niego z dala, nie widac zaciesnienia znajomosci na przestrzeni roku Cytuj
Vivere Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Pan Ci się podoba i to chyba tylko tyle. Karty nie rokują zacieśnienia relacji między Wami. Będzie kontakt, taki jak do tej pory, może do połowy roku. Im bardziej w "czas" tym większe poluzowanie. W pierwszym kwartale jeszcze będziesz miała nadzieję na zbliżenie. W drugim kwartale uznasz, że jesteś dla Niego "grupą/zespołem" - jakiś tu zespół ludzi współpracujących ze sobą jest. Później chyba kontakt się urwie albo uznasz, że nie ma co oczekiwać, Pan przestanie byc dla Ciebie ważny. Cytuj
alathea Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 III kw. to jeszcze przezywanie tego, IV zamkniecie sie na myslenie o perspektywach tej znajomosci i podejcie konkretnych decyzji (="nie to nie", znajde cos innego) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękuję Wam ;* Teraz mając tyle interpretacji zgadzających się z sobą, mogę uporządkować myśli. Robiłam już rozkład na uczucia na 2013 i wyszło z niego, że szykują się same przelotne znajomości. Jak teraz wezmę pod uwagę jeszcze te karty, to mam spójny obraz. No szkoda, pan mi się spodobał przynajmniej pozbędę się złudzeń i nie będę rozczarowana. Dlatego właśnie zaczęłam zainteresowałam się Tarotem Cytuj
alathea Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 troszke chyba bedziesz bo pierwszy kwartal da nadzieje, na ktorej bedziesz bazowac jeszcze w drugim i trzecim dopiero czwarty wyglada na powolne zamykanie tego Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Jak będzie wyglądała moja relacja z M. w roku 2013? I kwartał (styczeń - marzec) – Wisielec, Gwiazda, Rycerz buław --> suma: XI Moc i II Kapłanka W styczniu jakby nic sie nie dzialo, ale potem sama wyjdziesz z inicjatywa i beda jakies spotknia... niestety szybko dojdziesz do wniosku ze to nie ma sensu .. II kwartał (kwiecień – czerwiec) – 7 buław, 3 denarów, 10 denarów –-> suma: XX Sąd Ostateczny i II Kapłanka Tutaj bym powiedziala,ze uznasz ze nie warto zwracac na niego juz uwagi. mozliwe ze bedzie to zwiazane z pojawieniem sie kogos innego:) III kwartał (lipiec – wrzesień) – As denarów, 7 mieczy, Giermek denarów, 5 denarów –-> suma: XIII Śmierć i IV Cesarz Pan w Twym sercu umrze na dobre. Bedzie ktos inny! IV kwartał (październik – grudzień) – 2 mieczy, Giermek mieczy, 4 denarów –-> suma: VI Kochankowie Bedziesz w innej relacji, ale mozliwe ze czasami myslami wspomnisz pana. 4 denary mowi mi o trzymaniu tego co sie ma i doceneniu tego. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Jak będzie wyglądała moja relacja z M. w roku 2013? I kwartał (styczeń - marzec) – Wisielec, Gwiazda, Rycerz buław --> suma: XI Moc i II Kapłanka Zawieszenie relacji i takie trochę wzdychanie do Pana, który wydaje się być trochę nieosiągalny II kwartał (kwiecień – czerwiec) – 7 buław, 3 denarów, 10 denarów –-> suma: XX Sąd Ostateczny i II Kapłanka będziesz dążyć do spotkania z Panem, ale nic poza spotkaniem przyjacielskim w większym gronie chyba się nie uda III kwartał (lipiec – wrzesień) – As denarów, 7 mieczy, Giermek denarów, 5 denarów –-> suma: XIII Śmierć i IV Cesarz pojawi się szansa na coś nowego, na tym Panu zawiedziesz się i ruszysz w inną stronę, też bym powiedziała, że zjawi się ktoś ciekawszy IV kwartał (październik – grudzień) – 2 mieczy, Giermek mieczy, 4 denarów –-> suma: VI Kochankowie Czasami powrót myślami do tego Pana, ale stwierdzisz, że było minęło i w sumie z perspektywy czasu uznasz, że tak będzie lepiej Cytuj
maddie88 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 I kwartał (styczeń - marzec) – Wisielec, Gwiazda, Rycerz buław --> suma: XI Moc i II Kapłanka - Tutaj Twoje nadzieje na kontakt, będziecie od siebie oddaleni... Możliwe przypadkowe spotkania, ale poza tym brak inicjatywy z obu stron. II kwartał (kwiecień – czerwiec) – 7 buław, 3 denarów, 10 denarów –-> suma: XX Sąd Ostateczny i II Kapłanka Tutaj ktoś może zawalczyć, zaproponować spotkanie - i jest wyjście, przełamanie pierwszych lodów, stabilizacja tej relacji. III kwartał (lipiec – wrzesień) – As denarów, 7 mieczy, Giermek denarów, 5 denarów –-> suma: XIII Śmierć i IV Cesarz Hmmm... Szansa na stworzenie ładnej relacji... Ale albo Ciebie albo pana (chociaż w tym giermku przypuszczam, że wyszłaś Ty), będzie hamować lęk przed otwarciem się i zaangażowaniem, byciem szczerym nie tylko wobec tej drugiej osoby, ale także wobec siebie. IV kwartał (październik – grudzień) – 2 mieczy, Giermek mieczy, 4 denarów –-> suma: VI Kochankowie Jeśli z tej szansy nie skorzystasz, to mamy zawieszenie kontaktu. Oboje będziecie wiedzieć, że w trawie coś piszczy, ale nie przyznacie tego przed sobą. Będziecie bierni, ale ta bierność będzie wynikała z tego, że poczujecie się zaplątani w dany stan rzeczy...będziecie mieć obawy przed odplątaniem tego, co już zaszło...a raczej tego, co nie zaszło... Ja te karty czuję tak, że pan da zielone światło...delikatnie, ale da w tym asiku powyżej, ale Ty się przestraszysz... I powstanie dwuznaczna sytuacja, brak wyjaśnień (4 Denarów) i ostatecznie patosowa sytuacja, bo żadna ze stron nie zrobi kolejnego kroku (2 Mieczy), bo się boi, nie jest pewna, czy powinna... Rok to dużo czasu, jeszcze możesz wpłynąć na wynik tej relacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi