Gość sheina Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 w piatek idziemy z dwiema kumpelami potancowac, jak to tam bedzie? słonce, as bułąw, dwojak denarów fajnei duzo tanca czy poznam jakiegoś faceta? pustelnik, 6 mieczy, trojak kielichów ni ewiem pustel mi sie kojarzy albo z takim starszym mądgrym gosciem, albo pokazuje zem ja samo bynde ;p Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Ojjjjj....ale ja Cięęę Lovciammm sheinuś...Kocham Twoje wAtki, Twoje teksty, słowa, poczucie humoru...oby więcej ludzi takich jak TY.:* Będzie milutko, będzie się sporo działo...możesz mieć zmienne wahania nastrojów...ale ogólnie będzie oki. Hmm, czy poznasz jakiegoś faceta ? ogólnie możesz poznać nie jednego, ale raczej nic w temacie który Cię interesuje...:* Cytuj
Gość sheina Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 haha ej no nic takiego nei robie przeciez Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 No wiem że nic...jesteś SOBĄ po prostu...:* a to ~ w dzisiejszych czasach, na wagę złota jest. Cytuj
maddie88 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Wg mnie również zabawa udana Co do panów...to widać przede wszystkim zabawę w damskim towarzystwie...więc może jacyś przewijać się będą, ale to będzie raczej bez znaczenia i tak Cytuj
Gość Amfora Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Będziesz błyszczeć, szaleć, działać spontanicznie. Poznawać ludzi, zaczepiać ich wręcz Panowie będą, ale bardzo przelotnie, kolezanki chyba będą Ci podrywać faceta na którym będziesz chciała sie skupić, pozatym dosyć pozytywnie i nic na dobre nie popsuje Ci humoru Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 aa tam ja się ide bawic a nie podrywac, nei moja natura a jzu na pewno nei na dyskotekach haha dzieki ;* Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 w piatek idziemy z dwiema kumpelami potancowac, jak to tam bedzie? słonce, as bułąw, dwojak denarów wybawisz się, będą tańce wygibańce radośnie, wesoło, fantastycznie czy poznam jakiegoś faceta? pustelnik, 6 mieczy, trojak kielichów raczej nie poznasz nikogo fajnego, będziesz zajęta imprezowaniem z koleżankami, na facetów nie będziesz zwracać większej uwagi Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 i jak shei, pamietasz jeszcze te impreze? ;> Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 hahaha pamiÄtam byl kolega jeden i wszystkie osoby co mialy dotrzec odtarly, bardzo symatycznie, jakis zul sie do mnei rpzyczepil :/ nazywaja go moim chlopakiem wrr Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 hahaha pamiÄtam byl kolega jeden i wszystkie osoby co mialy dotrzec odtarly, bardzo symatycznie, jakis zul sie do mnei rpzyczepil :/ nazywaja go moim chlopakiem wrr no widzisz to się pokazał przyszły chłopak Pustelnik/ menel fakt takich imprez sie nie zapomina xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi