Skocz do zawartości

Dżampra!

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

w piatek idziemy z dwiema kumpelami potancowac, jak to tam bedzie?

słonce, as bułąw, dwojak denarów :)

fajnei duzo tanca

czy poznam jakiegoś faceta?

pustelnik, 6 mieczy, trojak kielichów

ni ewiem pustel mi sie kojarzy albo z takim starszym mądgrym gosciem, albo pokazuje zem ja samo bynde ;p

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ojjjjj....ale ja Cięęę Lovciammm sheinuś...Kocham Twoje wAtki, Twoje teksty, słowa, poczucie humoru...oby więcej ludzi takich jak TY.:*

Będzie milutko, będzie się sporo działo...możesz mieć zmienne wahania nastrojów...ale ogólnie będzie oki.:)

Hmm, czy poznasz jakiegoś faceta ? ogólnie możesz poznać nie jednego, ale raczej nic w temacie który Cię interesuje...:*

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No wiem że nic...jesteś SOBĄ po prostu...:* a to ~ w dzisiejszych czasach, na wagę złota jest.

Napisano

Wg mnie również zabawa udana :) Co do panów...to widać przede wszystkim zabawę w damskim towarzystwie...więc może jacyś przewijać się będą, ale to będzie raczej bez znaczenia i tak ;)

Gość Amfora
Napisano

Będziesz błyszczeć, szaleć, działać spontanicznie. Poznawać ludzi, zaczepiać ich wręcz ;)

Panowie będą, ale bardzo przelotnie, kolezanki chyba będą Ci podrywać faceta na którym będziesz chciała sie skupić, pozatym dosyć pozytywnie i nic na dobre nie popsuje Ci humoru ;)

Gość sheina
Napisano

aa tam ja się ide bawic a nie podrywac, nei moja natura a jzu na pewno nei na dyskotekach haha dzieki ;*

Gość Pasqualina
Napisano

w piatek idziemy z dwiema kumpelami potancowac, jak to tam bedzie?

słonce, as bułąw, dwojak denarów :)

wybawisz się, będą tańce wygibańce :) radośnie, wesoło, fantastycznie

czy poznam jakiegoś faceta?

pustelnik, 6 mieczy, trojak kielichów

raczej nie poznasz nikogo fajnego, będziesz zajęta imprezowaniem z koleżankami, na facetów nie będziesz zwracać większej uwagi

• 2 tygodnie później...
Gość Pasqualina
Napisano

i jak shei, pamietasz jeszcze te impreze? ;>

Gość sheina
Napisano

hahaha pamiÄtam :D

byl kolega jeden i wszystkie osoby co mialy dotrzec odtarly, bardzo symatycznie,

jakis zul sie do mnei rpzyczepil :/ nazywaja go moim chlopakiem :D:lol: wrr

Gość Pasqualina
Napisano
hahaha pamiÄtam :D

byl kolega jeden i wszystkie osoby co mialy dotrzec odtarly, bardzo symatycznie,

jakis zul sie do mnei rpzyczepil :/ nazywaja go moim chlopakiem :D:lol: wrr

no widzisz to się pokazał przyszły chłopak Pustelnik/ menel :D fakt takich imprez sie nie zapomina xD