Skocz do zawartości

Jak będzie się rozwijała ta relacja do końca tego rokuuu?? :>

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak do końca tego roku będzie się rozwijała moje relacja z kooocuuurrreeem?

As Pucharów, Walet Mieczy, Walet Buław ---> Świat

No widzę to dość w kolorowych barwach :)

Przede wszystkim, widać wzajemność w tej relacji - i czy tu już jakieś uczucie czasem kiełkować nie będzie? ;D As Pucharów - pod Mieczowym - Kochankowie, czyli porywy serca będą jak widać.. Walet Buław wskazuje że nudy nie będzie.. Bo cały czas kontakt będzie wrzeć.. A i Świat mówi, że wszystko stoi przed nami otworem.. ino rozwijać ;D Walet Buław - czyli Cesarz - no Pan widać rękę na pulsie będzie miał.. i dobrze ;p

:_okok::_okok:

Gość gość5
Napisano

dosc szybko- Veroniczka- dość szybko->prawdopodobnie tak jakbys tego chciała :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Szczerze ? :) No widać ewidentnie że będzie się to rozwijało w bardzo dobrym kierunku, fajnie ~ pierwsza moja myśl jak spojrzałam na te karty - wzrok mój przykuła suma --> Świat ~ powiem Ci Kochana że ta karta przy tym pytaniu i kartach pozostałych wróży Ci "sukces" - powodzenie, szczęście, spełnienie marzeń i planów, no serio jest doskonałą "pieczątka" kart pozostałych...

Wiesz, myślę że będzie to się rozwijało fajniutko, bo widzę że tak dość subtelnie i nieśmiało, nic na hurra, sporo spotkań pomiędzy Wami, rozmów etc.

Napisano

Walet buław to takie rozwijanie się relacji szybciej niżby nakazywał rozsądek ;) Walet mieczy to trochę awanturnik ale w połączeniu z tym Asem, cóż, pozazdrościć ;)))

• Lubię to! 1
Napisano
Walet buław to takie rozwijanie się relacji szybciej niżby nakazywał rozsądek ;) Walet mieczy to trochę awanturnik ale w połączeniu z tym Asem, cóż, pozazdrościć ;)))

Czyli co to znaczy? :D Walet Mieczy w połączeniu z Asem? :>

Napisano

Że dobrze, bo ten As go w moim odczuciu łagodzi, wydobywa jego dobre cechy,będzie szybko i energicznie ;)sorki pracuje i dlatego stosuje skróty myślowe ;)

Napisano

Bedzie szlo jak burza. Walet Bulaw to taki szybcioch, co nie patrzy, ze obok ludzie, ze cenzurka czy co tam, on chce i jak co to na stole Cie wezmie a i przy ludziach bez krepacji. Walet Mieczy to z kolei tez nie trzymanie sie jakis wiekszych norm, po prostu ped do przodu, taka mlodziencza swiezosc. Takze ten caly As Pucharow zostanie solidnie rozbuchany. Relacja bedzie sie rozwijala wrecz wybuchowo... i bardzo szybko. Z HB podsum to I Mag... czyli rada, aby zaufac swojemu, potencjalowi, inteligencji i energii. Ladnie Cie pokieruja tutaj i masz szanse z tego wyciagnac dla Ciebie, co najlepsze. :)

• Lubię to! 1
Napisano
Walet Bulaw to taki szybcioch, co nie patrzy, ze obok ludzie, ze cenzurka czy co tam, on chce i jak co to na stole Cie wezmie a i przy ludziach bez krepacji.

Ooo......... :D :D ... Hahaha :hahahaha:

So bad !! :uscisk:

Dzięki, SacralNirvana za obszerną interpretację ;* Już sobie wyobrażam to wszystko :D

Napisano

Haha... czytam pozniej... z kocuuurem. I mysle, kurka... czy tu chodzi o prawdziwego kota i tak patrze na te interpretacje i "branie na stole" i myslalam, ze padne.

A to o innego kocuuuuura chodzi... ok... :hahahaha:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Walt Buław czyli Cesarz, hmm, no ciekawa jestem tej "prędkości" w działaniach...koniecznie zweryfikuj.:)

Napisano
Haha... czytam pozniej... z kocuuurem. I mysle, kurka... czy tu chodzi o prawdziwego kota i tak patrze na te interpretacje i "branie na stole" i myslalam, ze padne.

A to o innego kocuuuuura chodzi... ok... :hahahaha:

Hahaha.. ja Ci powiem, że super extra to napisałaś.. bo to pasuje do niego ^^ On taki sexy jest.. ahh... :D Delikatesy :serduszka:

Napisano (edytowane)

Będzie się rozkręcała: "Zaś z gustem i ze smakiem". Nudzić się nie będziecie. Póki co to będzie taka improwizacja, zalotne gesty. Ma ta relacja tendencje do zapuszczania korzeni. As Kiel z Waletem Mieczy kojarzy mi się z droczeniem, z takim ciepłym, serdecznym tzn igraszki intelektualne, takie nic nie powiedziane wprost ale sygnały wysłane zostaną poprawnie odebrane. Podrywanie na poziomie intelektualnym.

Edytowane przez Vivere
  • Lubię to! 1
Napisano

W kartach widać zauroczenie, zainteresowanie oraz spotkania, ale to pazie, które działają pod wpływem impulsu a nie planu/Rycerz/. Jeśli więc zauważysz, że coś

zaczyna "więdnąć" to znak aby szybko relację ożywić, bo dana sytuacja szybko może zmienić bieg rzeczy - /no chyba, że sama odpuścisz.

Paź buław na końcu to świeży nowy poryw - a więc ktoś cię porwie/zainspiruje - z Asem Puch-zapewne będzie to nowa osoba - mimo starań/podsycania tego co jest między tobą a panem w zadanym pytaniu

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Bardzo ładne karty. Relacja będzie się rozwijała ładnie, dynamicznie, myślę, że przyniesie Ci zadowolenie. W Asie pucharów upatruję szansę na rozwinięcie czegoś poważniejszego, na pewno więcej niż koleżeństwo. Jesteście oboje siebie ciekawi i tego, co mogłoby być. Będziecie dużo się ze soba komunikować i Kocuuur podziała na pewno ;D Flirt, pozytywna energia, otwarcie na siebie i przyciąganie ;)

Edytowane przez Linkinia