Veroniczka Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Jak do końca tego roku będzie się rozwijała moje relacja z kooocuuurrreeem? As Pucharów, Walet Mieczy, Walet Buław ---> Świat No widzę to dość w kolorowych barwach Przede wszystkim, widać wzajemność w tej relacji - i czy tu już jakieś uczucie czasem kiełkować nie będzie? ;D As Pucharów - pod Mieczowym - Kochankowie, czyli porywy serca będą jak widać.. Walet Buław wskazuje że nudy nie będzie.. Bo cały czas kontakt będzie wrzeć.. A i Świat mówi, że wszystko stoi przed nami otworem.. ino rozwijać ;D Walet Buław - czyli Cesarz - no Pan widać rękę na pulsie będzie miał.. i dobrze ;p :_okok: Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 dosc szybko- Veroniczka- dość szybko->prawdopodobnie tak jakbys tego chciała Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Jak do końca tego roku będzie się rozwijała moje relacja z kooocuuurrreeem? As Pucharów, Walet Mieczy, Walet Buław ---> Świat Szczerze ? No widać ewidentnie że będzie się to rozwijało w bardzo dobrym kierunku, fajnie ~ pierwsza moja myśl jak spojrzałam na te karty - wzrok mój przykuła suma --> Świat ~ powiem Ci Kochana że ta karta przy tym pytaniu i kartach pozostałych wróży Ci "sukces" - powodzenie, szczęście, spełnienie marzeń i planów, no serio jest doskonałą "pieczątka" kart pozostałych... Wiesz, myślę że będzie to się rozwijało fajniutko, bo widzę że tak dość subtelnie i nieśmiało, nic na hurra, sporo spotkań pomiędzy Wami, rozmów etc. Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Walet buław to takie rozwijanie się relacji szybciej niżby nakazywał rozsądek Walet mieczy to trochę awanturnik ale w połączeniu z tym Asem, cóż, pozazdrościć )) 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Napisano 19 Grudnia 2012 Walet buław to takie rozwijanie się relacji szybciej niżby nakazywał rozsądek Walet mieczy to trochę awanturnik ale w połączeniu z tym Asem, cóż, pozazdrościć )) Czyli co to znaczy? Walet Mieczy w połączeniu z Asem? :> Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Że dobrze, bo ten As go w moim odczuciu łagodzi, wydobywa jego dobre cechy,będzie szybko i energicznie ;)sorki pracuje i dlatego stosuje skróty myślowe Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Bedzie szlo jak burza. Walet Bulaw to taki szybcioch, co nie patrzy, ze obok ludzie, ze cenzurka czy co tam, on chce i jak co to na stole Cie wezmie a i przy ludziach bez krepacji. Walet Mieczy to z kolei tez nie trzymanie sie jakis wiekszych norm, po prostu ped do przodu, taka mlodziencza swiezosc. Takze ten caly As Pucharow zostanie solidnie rozbuchany. Relacja bedzie sie rozwijala wrecz wybuchowo... i bardzo szybko. Z HB podsum to I Mag... czyli rada, aby zaufac swojemu, potencjalowi, inteligencji i energii. Ladnie Cie pokieruja tutaj i masz szanse z tego wyciagnac dla Ciebie, co najlepsze. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Napisano 19 Grudnia 2012 Walet Bulaw to taki szybcioch, co nie patrzy, ze obok ludzie, ze cenzurka czy co tam, on chce i jak co to na stole Cie wezmie a i przy ludziach bez krepacji. Ooo......... :D ... Hahaha So bad !! Dzięki, SacralNirvana za obszerną interpretację ;* Już sobie wyobrażam to wszystko Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Haha... czytam pozniej... z kocuuurem. I mysle, kurka... czy tu chodzi o prawdziwego kota i tak patrze na te interpretacje i "branie na stole" i myslalam, ze padne. A to o innego kocuuuuura chodzi... ok... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Walt Buław czyli Cesarz, hmm, no ciekawa jestem tej "prędkości" w działaniach...koniecznie zweryfikuj. Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Napisano 19 Grudnia 2012 Haha... czytam pozniej... z kocuuurem. I mysle, kurka... czy tu chodzi o prawdziwego kota i tak patrze na te interpretacje i "branie na stole" i myslalam, ze padne. A to o innego kocuuuuura chodzi... ok... Hahaha.. ja Ci powiem, że super extra to napisałaś.. bo to pasuje do niego ^^ On taki sexy jest.. ahh... Delikatesy Cytuj
Vivere Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) As Pucharów, Walet Mieczy, Walet Buław ---> Świat Będzie się rozkręcała: "Zaś z gustem i ze smakiem". Nudzić się nie będziecie. Póki co to będzie taka improwizacja, zalotne gesty. Ma ta relacja tendencje do zapuszczania korzeni. As Kiel z Waletem Mieczy kojarzy mi się z droczeniem, z takim ciepłym, serdecznym tzn igraszki intelektualne, takie nic nie powiedziane wprost ale sygnały wysłane zostaną poprawnie odebrane. Podrywanie na poziomie intelektualnym. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Vivere 1 Cytuj
niiwa Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 W kartach widać zauroczenie, zainteresowanie oraz spotkania, ale to pazie, które działają pod wpływem impulsu a nie planu/Rycerz/. Jeśli więc zauważysz, że coś zaczyna "więdnąć" to znak aby szybko relację ożywić, bo dana sytuacja szybko może zmienić bieg rzeczy - /no chyba, że sama odpuścisz. Paź buław na końcu to świeży nowy poryw - a więc ktoś cię porwie/zainspiruje - z Asem Puch-zapewne będzie to nowa osoba - mimo starań/podsycania tego co jest między tobą a panem w zadanym pytaniu 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Jak do końca tego roku będzie się rozwijała moje relacja z kooocuuurrreeem? As Pucharów, Walet Mieczy, Walet Buław ---> Świat Bardzo ładne karty. Relacja będzie się rozwijała ładnie, dynamicznie, myślę, że przyniesie Ci zadowolenie. W Asie pucharów upatruję szansę na rozwinięcie czegoś poważniejszego, na pewno więcej niż koleżeństwo. Jesteście oboje siebie ciekawi i tego, co mogłoby być. Będziecie dużo się ze soba komunikować i Kocuuur podziała na pewno ;D Flirt, pozytywna energia, otwarcie na siebie i przyciąganie Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi