Skocz do zawartości

Ogólny celt dla mnie na uczucia na cały 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Doszłam do wniosku, że nie ma co się rozdrabniać i położyłam karty na uczucia bez myślenia o konkretnej relacji...

To jest Cesarz - może chodzi o moją stabilizację bądź co bądź, wszak jestem w stałej relacji

Krzyżuje się As Kielichów - na skrzyżowaniu stoi szansa na uczucie, nowe, gdzieś się ta moja stabilizacja rozmywa ..

Nastawienie Koło - nastawiam się na to, co mi Los przyniesie, bez walki

Świadomość Księżyc - wiem, że nic nie wiem

Podświadomość 10 mieczy - jestem zablokowana, ale jak to w tej karcie gorzej już być nie może,zatem wiem, ze teraz może być już tylko lepiej:)

Mija 9 denarów - mija okres czucia się niezależną mimo związku, okres może tez takiego egoizmu, może i samotnosci, takiej w zasadzie akceptowanej przeze mnie, ale zawsze samotności

Nadchodzi Rycerz Mieczy - nadchodzi mężczyzna, który będzie krążył koło mnie i zawracał mi głowę

Obawy Paź Mieczy - boję się nieporozumień, że ktoś wyjdzie z inicjatywą, ale nie zrozumie moich intencji, jeśli będę musiała odmówić....

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona

Otoczenie 6 kielichów - uważam, że ten Rycek to ktoś kogo znam

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław - ewidentny rozwój relacji w kierunku bardzo dynamicznego i uzależniającego od siebie romansu

Nie wiem, czy celta się sumuje, ale pokusiłam się o to:

Suma Diabeł/Kochankowie - karty mówią faktycznie o jakimś uzależnieniu, ale bardziej cielesnym chyba

Suma wg HB Śmierć/Cesarz - jakaś konkretna zmiana, chyba muszę zachować powagę i być pewna siebie

Edytowane przez Inez2503
Napisano

To jest Cesarz - Stała relacja, ale także i Twoja trzeźwa ocenia tego związku, brak złudzeń...

Krzyżuje się As Kielichów - Nowe uczucie, nowa nadzieja, zauroczenie... Zrozumienie, które daje nam druga osoba, świadomość szansy na głębokie uczucie, relację dającą poczucie bezpieczeństwa.

Nastawienie Koło - Też tak to widzę: myślisz, że będzie, co ma być... Biernie wyczekujesz biegu zdarzeń.

Świadomość Księżyc - To Twoje obawy, wzorce wyniesione z przeszłości, które mogą zaćmiewać prawdziwy obraz sytuacji... Dla Ciebie jest wiele niejasności, ale Księżyc pokazuje, że niektóre rzeczy mogą być nad wyraz przez Ciebie interpretowane i prowadzić do złego rozumienia sytuacji.

Podświadomość 10 mieczy - Jesteś zamknięta na zmiany, ale wiesz, że nie masz już nic do stracenia... Te wszystkie pesymistyczne myśli, zmartwienia, zwątpienia są spychane do podświadomości, która w odpowiedzi blokuje Cię i tym samym sama odgradzasz się od nowych szans, wyjaśnień, zdarzeń, które mogłyby "oczyścić" problematyczne sytuacje...wyjaśnić je... To jak mechanizm obronny. Podświadomość nas chroni przed tym, co sprawia nam ból... Musisz się otworzyć, zaakceptować Twoje lęki, obawy i dążyć do ich konfrontacji z rzeczywistością oraz wyjaśnienia.

Mija 9 denarów - Twoje zadowolenie z aktualnego stanu rzeczy.

Nadchodzi Rycerz Mieczy - Nerwowe sytuacje, spięcia... Niespodziewane zmiany sytuacji... Pan będzie działać chaotycznie, nieoczekiwanie... Rzeczowe rozmowy z tym Rycerzem... Pan, który żywi do Ciebie głębokie uczucia, ale może został w jego mniemaniu odrzucony, zraniony...jego uczucia wyszły na wierzch, ale nie zostały do końca zaakceptowane lub jego propozycje... W takiej sytuacji mogą przemienić się w rozgoryczenie, żal...i stąd zmiana w zachowaniu, szorstkość, może i obojętność, lecz pod spodem skrywane zranione serce.

Obawy Paź Mieczy - Obawiasz się, że przed Tobą konflikty, nieporozumienia, na czym będą cierpieć ważne dla Ciebie relacje; Obawiasz się, że to wyrzuty, które wynikają z dotychczasowych rozczarowań, mogą przybrać na sile...

Nadzieje 8 mieczy - Że znajdziesz/ znajdziecie siłę, by pokazać swoje prawdziwe ja, czy to zranione, czy niepewne, że wewnętrznie będziecie gotowi, by być z sobą szczerzy tak na 100%, bez żadnych masek...i że ta otwartość znajdzie zrozumienie oraz akceptację.

Otoczenie 6 kielichów - Też tak myślę: spotkania z osobą, którą już znasz...która jest w Twoim otoczeniu.

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław - Uf, dużo emocji :) Dla mnie najważniejsze jest to, że ten Rycek się uspokoi....że dojdziecie do porozumienia w tej 2 Kielichów: widać pogodzenie się, głębokie i ciepłe rozmowy, w tę relację wkroczy świeży wiatr... Chemii również nie zabraknie, nie będziecie potrafili bez siebie żyć :) Jest ładna i ciepła relacja :) Chociaż luźna, nie sformalizowana...ale dająca Ci pełne poczucie bezpieczeństwa i wiele radości :)

---------------------------------------

Suma Diabeł/Kochankowie - Kochankowie to dla mnie też po prostu miłość, wsparcie, zrozumienie... A ten Diabełek...crazy love :)

Suma wg HB Śmierć/Cesarz - Może transformacja związku/ relacji... Wejście w inne struktury... Szykują się znaczne zmiany w Twoim życiu uczuciowym - jak dla mnie, na plus :)

• Lubię to! 1
Napisano

Jest maz. A pojawila sie szansa na uczucie, spelnienie i szczescie.

Twoje nastawienie pokazuje, ze zdajesz sie na los, co da Ci teraz, to wezmiesz. Nie starasz sie zbyt aktywnie ksztaltowac tego, chociaz karta ta daje Ci taki potencjal (Mag). Wykorzystaj go. To jest mozliwe.

Swiadomie wiesz, ze sytuacja jest bardzo niepewna. Duzo niewyjasnionych spraw. Jedna relacja nie do konca zamknieta, druga jeszcze w szansach, czyli po drugiej stronie brzegu. Widzisz, ze mozliwosci sa, ale teraz ruszyc sie, zaryzykowac i przejsc te rzeke.

Podswiadomie chcialabys zamknac jeden etap (byc moze Twoje malzenstwo - skad ja to znam?), zeby moc wreszcie bez krepacji rozpoczac cala soba nastepny etap swojego zycia. Dac szansie rozwinac jej caly zawarty juz w niej potencjal.

Mija Twoje poczucie samotnosci i niespelnienia. Duzo bogactwa w sobie, niby nie sama a jednak samotna.

Nadchodzi czas wielu rozmow, wyjasnien, ale takze chaosu, dzialan byc moze porywczych i lekkomyslnych. To moze byc dobry czas, aby oczyscic atmosfere, wyjasnic co nieco. Wazne, aby nie zgubic sie w tym chaosie i nie zatracic celu tych rozmow, wyjasnien.

Wlasnie i tu widac w obawach. Boisz sie, ze proby takich rozmow skoncza sie klotnia.

Masz nadzieje, ze uda Ci sie pokonac wszystko co Cie w tej chwili jakos blokuje, nie pozwala postepowac tak, jakby chcialo Twoje serce.

W otoczeniu pojawi sie rzeczywiscie byc moze ktos z przeszlosci, ale tez mozliwe, ze ktos da Ci poczucie ciepla, bezpiecznstwa, bliskosci przy nim.

Do konca 2013 widac, ze uda Ci sie pokonac te blokady w 8 Mieczach, otworzyc sie ladnie (2 Kielichy), ruszyc do przodu. Moze byc bardzo goraco i namietnie. Piekny rok Ci sie zapowiada.

Suma Diabel/Kochankowie - musisz pozbyc sie wszystkiego, co Cie ogranicza, abys mogla calkowicie wejsc na droge swojego serduszka.

Podsum HB mowi o tym, ze cos musi odejsc/umrzec, aby mogla powstac nowa forma. Moze tu chodzic o to, ze Twoje malzenstwo wreszcie sie skonczy... i to nowe sie rozwinie silniej, albo, ze to nowe pojdzie w nowy, calkowicie inny etap znajomosci. W kazdym razie jakas forma musi zostac skoszona, wiec przemiania nie bedzie lagodna.

• Lubię to! 1
Gość Pasqualina
Napisano

To jest Cesarz - stała relacja, niezmienna, trochę skostniała

Krzyżuje się As Kielichów - szansa na nowe uczucia, szybsze bicie serca

Nastawienie Koło - co ma być, to będzie. Chociaż po cichu liczysz, że los się odmieni i w końcu w uczuciach zadzieje się lepiej

Świadomość Księżyc - wiesz,że kroi się jakiś romans koło Ciebie, i powoli zaczyna przybierać realne kształty

Podświadomość 10 mieczy - ogólnie jesteś przybita, zmartwiona, powalona całą sytuacją i masz jej dość

Mija 9 denarów - a Twoje singlostwo, bycie razem a jakby osobno. Samostanowienie o sobie

Nadchodzi Rycerz Mieczy - mężczyzna, który robi dużo szumu. Waleczny i szalony, czesto nieprzewidywalny w działaniach

Obawy Paź Mieczy - że przez nadmiar wypowiedzianych słów to się skończy, że będąkłótnie, które do niczego nie prowadzą. Może boisz się, że to takie trochę udawane, nieprawdziwe

Nadzieje 8 mieczy - że ktoś wyrwie Cię z tych więzów, odwiąże oczy:)

Otoczenie 6 kielichów - sprzyja i widzi, że jesteś radosna i pogodna tak jak kiedyś

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław - będą gorące spotkania oraz jakiś nieformalny związek :)

Napisano

Uczucia będą ale w ukryciu.W 2013 roku Ty inaczej spojrzysz na swoje życie uczuciowe,mniej emocjonalnie.Nastawiona jesteś na zmiany,zakończenia relacji jednak pojawią się wątpliwości,obawy,brak pewności siebie co chcesz w życiu osiągnąć.Czy droga którą chciałabyś wybrać jest tą ,którą iść powinnaś.Trzezwo spojrzysz na obecną sytuację i zaczniesz się zastanawiać czy warto?,kiedy można mieć co sie chce zachowując to co się ma.

Gość Linkinia
Napisano

To jest Cesarz - stabilizacja, stała relacja, według litery prawa małżeństwo.

Krzyżuje się As Kielichów - na skrzyżowaniu stoi szansa na uczucie, nowe, gdzieś się ta moja stabilizacja rozmywa -> zgadzam się. Dodałabym jeszcze, że może już jest osoba, do której coś zaczynasz czuć i o niej myślisz.

Nastawienie Koło - co ma być, to będzie, wszystko jest po coś, ma swój sens. Ale też szansa na odmianę, zmianę...

Świadomość Księżyc - tak sobie myślę, jak ugryźć tę kartę... może boisz się pójść do przodu, zmienić coś całkowicie, może trochę oszukujesz, nadinterpretujesz, wyolbrzymiasz, za bardzo się lękasz...

Podświadomość 10 mieczy - jestem zablokowana, ale jak to w tej karcie gorzej już być nie może,zatem wiem, ze teraz może być już tylko lepiej:) -> tu się zgodzę.

Mija 9 denarów - szczęście w związku, trwała relacja, pielęgnowanie jej.

Nadchodzi Rycerz Mieczy - nadchodzi mężczyzna, który będzie krążył koło mnie i zawracał mi głowę --> może działać nieoczekiwanie, nagle, wprowadzi zmiany, chaos. Decyzje, niekoniecznie przemyślane.

Obawy Paź Mieczy - boję się nieporozumień, że ktoś wyjdzie z inicjatywą, ale nie zrozumie moich intencji, jeśli będę musiała odmówić.... -> mhm, tak. Ale może też obawy przed czymś nowym? Na zasadzie ''jestem ciekawa, jakby to było, ale co jeśli się nie uda''

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona -> tak. Że uda się pokonać to, co Cię blokuje, zatrzymuje.

Otoczenie 6 kielichów - uważam, że ten Rycek to ktoś kogo znam -> tak i że będziesz mogła liczyć na wsparcie, ciepło, pomoc bliskich osób.

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław - ewidentny rozwój relacji w kierunku bardzo dynamicznego i uzależniającego od siebie romansu -> oj tak. Gorąco będzie. Uda Ci się pokonać przeszkody, na które wskazuje 8 mieczy i dynamicznie zacznie się nieformalna znajomość, która da Ci wiele radości i przyjemności ;))

Napisano

To jest Cesarz - to jesteś ty masz swoje cesarstwo

Krzyżuje się As Kielichów - początek uczucia

Nastawienie Koło - czekasz co los ci ześle, uzbrajasz się w cierpliwosć

Świadomość Księżyc - odcinasz się od pewnych rzeczy ale i ukrywasz pewne sprawy przed światem ale i czasem oszukujesz samą siebie.

Podświadomość 10 mieczy - ładnie się oczyszcza, wiesz gdzie jesteś i do czego chcesz dążyć chociaż czasem się przed tym bronisz

Mija 9 denarów - okres gdzie w swoich uczuciach byłaś samotna

Nadchodzi Rycerz Mieczy - wiecej zdecydowanych i przemyslanych działań

Obawy Paź Mieczy - obawy jak to wszystko przyjmie Twoj syn

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona - i że bedziesz widziała to co powinnaś

Otoczenie 6 kielichów - relacje z przeszłości

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław bardzo wieloznaczeniowe karty. jakby powiększenie rodziny....jakby dziecko ale nie z mężem

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
To jest Cesarz - to jesteś ty masz swoje cesarstwo

Krzyżuje się As Kielichów - początek uczucia

Nastawienie Koło - czekasz co los ci ześle, uzbrajasz się w cierpliwosć

Świadomość Księżyc - odcinasz się od pewnych rzeczy ale i ukrywasz pewne sprawy przed światem ale i czasem oszukujesz samą siebie.

Podświadomość 10 mieczy - ładnie się oczyszcza, wiesz gdzie jesteś i do czego chcesz dążyć chociaż czasem się przed tym bronisz

Mija 9 denarów - okres gdzie w swoich uczuciach byłaś samotna

Nadchodzi Rycerz Mieczy - wiecej zdecydowanych i przemyslanych działań

Obawy Paź Mieczy - obawy jak to wszystko przyjmie Twoj syn

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona - i że bedziesz widziała to co powinnaś

Otoczenie 6 kielichów - relacje z przeszłości

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław bardzo wieloznaczeniowe karty. jakby powiększenie rodziny....jakby dziecko ale nie z mężem

Gdzie masz dziecko w wyniku? ;)

Napisano

4 buław to czesto własnie mowi o 4ce w domu a jest was aktualnie ile??? do tego diabeł co moze mówić włąsnie o 2ce dzieci i uwiazaniu w relacji gdzie są 4 osoby :)

• Maestro
Napisano
4 buław to czesto własnie mowi o 4ce w domu a jest was aktualnie ile??? do tego diabeł co moze mówić włąsnie o 2ce dzieci i uwiazaniu w relacji gdzie są 4 osoby :)

Hmmm, cholera wie, za rok się dowiem, zresztą Ty na pewno dowiesz się wczęśniej:)

Wejdź na chat na fb:)

Napisano

Fakt... 4 Bulaw czesto pokazuje mnie + moje 3 cory. :)

Napisano
Hmmm, cholera wie, za rok się dowiem, zresztą Ty na pewno dowiesz się wczęśniej:)

Wejdź na chat na fb:)

Już jestem :)))

Napisano

To jest Cesarz - pewna stabilizacja, mąż...

Krzyżuje się As Kielichów - uczucia a więc byc może brak uczuć do ślubnego albo chodzi po prostu o sfere uczuc że ma tutaj duży wpływ na Ciebie

Nastawienie Koło - wyczekujesz darów losu, odmiany...

Świadomość Księżyc - leki, nadzieje snucie róznych wizji ze świadomością że to Twoje imaginacje, równiez niepewność

Podświadomość 10 mieczy - juz wiesz że coś się kończy nieodwołalnie jakoże na 1 pozycjui cesarz moze chodzi o małzeństwo/sparwę z małżonkiem?

Mija 9 denarów -pewien stan komfortu - żyje tym co jest ...

Nadchodzi Rycerz Mieczy - niespodzianki, nieoczekiwane wiadomości osoba która namiesza

Obawy Paź Mieczy - tez tutaj myślę ze chodzi o brak porozumienia, o plotki moze również?

Nadzieje 8 mieczy -na wyjście z ograniczeń na znalezienie wyjścia z sytuacji

Otoczenie 6 kielichów - będziesz wracała do relacji z pzreszłości albo tylko mentalnie albo ktos konkretny

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław -spotkania/radki które szybsko przerodzą się w uzależniający romans

Suma Diabeł/Kochankowie - romans romans romans

Suma wg HB Śmierć/Cesarz -a mi znowu się z małżonekiem Twoim kojarzy - z nim się pożegnasz

• Lubię to! 1
Gość Lukrusia
Napisano

To jest Cesarz - Masz obok siebie mężczyznę silnego psychicznie masz w nim oparcie , ale czasami gdy ktoś silniejszy jest obok nas potrzebujemy kogoś przy kim możemy poczuć się inaczej niż przy Cesarzu -partner stały ,pewny swojej pozycji ale czy nie masz poczucia jego osoby przyrosu nad twoją .

Krzyżuje się As Kielichów Za dużo tutaj dominacji , chęci przewodzenia a za mało uczuć , dopieszczania czułych słów itd.

Nastawienie Koło - Chcesz zmiany , czekasz na to co los może zesłać nawet przez przypadek .Pragniesz zmiany choćby była drastyczna początkach ale przyniosła by to czego oczekujesz.

Świadomość Księżyc - Już nie wytrzymujesz w tym co masz , uczucia gdzieś zostały zatracone .Nie wiesz tak naprawdę na czym stoisz , czehgo możesz oczekiwac ,przemyśł wszystko przy tej karcie płacz potrafi dokonać oczyszczenia a tym samym przynieśc odpowiedz co dalej .

Podświadomość 10 mieczy -

Mija 9 denarów -

Podswiadomie to już się poddałaś , sytuacja cię przerosła , za dużo tego co niekoniecznie dobre dla ciebie .Mija okres kiedy dopieszczałaś siebie ale będąc w związku czułaś się jak sama , to karta dumnej kobiety postrzeganej przez innych jako symbol dobrobytu a tak naprawdę w środku u ciebie brak zadowolenia zawsze przynajmniej w jednej sferze .

Nadchodzi Rycerz Mieczy - Ktoś przyjdzie do twojego życia namiesza , poruszy nieład , oczyści.

Obawy Paź Mieczy - Boisz się kłótni tego że ktoś może cię zranić .

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona

Otoczenie 6 kielichów - Tam jest ktoś kto ciepło o tobie myśli :)

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław

Jak dla mnie to romansik masz pisany :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

... ... ... ... ...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
  • 3 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Podbijam,może ktoś zerknie,weryfikacja w styczniu:)

• 7 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

To jest Cesarz - może chodzi o moją stabilizację bądź co bądź, wszak jestem w stałej relacji - Karta mogła pokazać kogoś, kto istotnie był dla mnie wazny

Krzyżuje się As Kielichów - na skrzyżowaniu stoi szansa na uczucie, nowe, gdzieś się ta moja stabilizacja rozmywa ..- to tylko szansa jak na razie

Nastawienie Koło - nastawiam się na to, co mi Los przyniesie, bez walki - nastawiłam sie na szczęśliwe zrządzenia losu, to prawda...nie wykazywałam niepotrzebnej inicjatywy, choc lekko nie było..

Świadomość Księżyc - wiem, że nic nie wiem - niepewność, czy to się rozwinie, jak rozwinie itp., ale i niepotrzebne lęki i obawy

Podświadomość 10 mieczy - jestem zablokowana, ale jak to w tej karcie gorzej już być nie może,zatem wiem, ze teraz może być już tylko lepiej:) wiem, że coś było i minęło, on zdązył mnie na tyle mocno skrzywdzić, że obojętnieję, chyba zabiłam uczucie..

Mija 9 denarów - mija okres czucia się niezależną mimo związku, okres może tez takiego egoizmu, może i samotnosci, takiej w zasadzie akceptowanej przeze mnie, ale zawsze samotności - tu chyba pokazał sie okres poczucia, że cos zyskałam..

Nadchodzi Rycerz Mieczy - nadchodzi mężczyzna, który będzie krążył koło mnie i zawracał mi głowę - on wprowadzał zamęt, odzywał się nagle i niepodziewanie, był nieprzewidywalny, co mnie zmęczyło

Obawy Paź Mieczy - boję się nieporozumień, że ktoś wyjdzie z inicjatywą, ale nie zrozumie moich intencji, jeśli będę musiała odmówić....- obawy, że się nie dogadamy

Nadzieje 8 mieczy - że nie będę niczym ograniczona - że on nie ograniczy kontaktu ze mna

Otoczenie 6 kielichów - uważam, że ten Rycek to ktoś kogo znam - otoczenie mówi samo za siebie, ci sami ludzie itp.

Wynik do końca 2013 r. 2 kielichów Rydwan Diabeł 4 buław - ewidentny rozwój relacji w kierunku bardzo dynamicznego i uzależniającego od siebie romansu

Nie wiem, czy celta się sumuje, ale pokusiłam się o to:

Suma Diabeł/Kochankowie - karty mówią faktycznie o jakimś uzależnieniu, ale bardziej cielesnym chyba

Suma wg HB Śmierć/Cesarz - jakaś konkretna zmiana, chyba muszę zachować powagę i być pewna siebie

wynik pokazał, że relacja nadal istnieje, że są rozmowy inicjowane przez niego, ale występuje ograniczenie z mojej strony, żebym w to weszła na jego zasadach...jest też inny pan, który bardzo mocno zabiega o relację ze mna, dzwoni, pisze do mnie, z jednej strony fajnie, z drugiej czasem mam dość;)