Skocz do zawartości

Jak pan widzi naszą relację? :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Z panem pomagamy sobie w nauce języka, jest to znajomość internetowa... Na razie jest przerwa w kontakcie, ale z drugiej strony karty pokazują, że dłuższa przerwa i tak nastąpi... Co mnie jakoś nie dziwi, bo ciężko jest utrzymać systematyczność...nie mam szczęścia do takich ludzi chyba ;)

8 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, Wisielec, Kochankowie

Pan postrzega tę relację w kryteriach pracy nad sobą, nad językiem... Widzi, że musimy jeszcze się "doszlifować", podocierać pod względem współpracy. Na razie widzi między nami dystans, jest to nowa znajomość... Ale lubi ze mną rozmawiać, widzi, że coś tam wiem ;) i ogólnie jest za tym, by mi pomagać...

Ten Wisielec może też mówić o planowanym/ celowym zawieszeniu relacji...

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na maila od pana w przyszłym tygodniu?

Król Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 3 Kielichów, As Buław - Jest mail i jest powrót do rozmów :)

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam ciepło, :slonko:

Maddie

• Maestro
Napisano

dla pana to jest relacja na zasadzie nauki, widać, ze jesteś pilną uczennicą, dużo myślisz, rozważasz, wg mnie ten wisielec mówi albo o tym, ze coś mu się tam w głowie odwraca i idize w kierunku karty Kochankowie (moja pierwsza myśl!), ew. że widzi Ciebie jako kobietę rozważną, uważną

Król Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 3 Kielichów, As Buław - on bardzo rozsądnie podchodzi do tej relacji, widać, ze się odezwie, pewnie życzenia przy okazji złozy i będzie Ci bardzo miło:)))

Napisano

jak na razie to on widzi ten układ zawodowa/ edukacyjnie / tylko.

a co do drugiego problemu to nie bardzo rozumiem sytuacji, ty napisałaś maila i czekasz na odpowiedz - czy wogóle czekasz na kontakt mailowy od niego. Na jego ruch. ?

Napisano

dla pana to jest relacja na zasadzie nauki, widać, ze jesteś pilną uczennicą, dużo myślisz, rozważasz, wg mnie ten wisielec mówi albo o tym, ze coś mu się tam w głowie odwraca i idize w kierunku karty Kochankowie (moja pierwsza myśl!), ew. że widzi Ciebie jako kobietę rozważną, uważną

Król Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 3 Kielichów, As Buław - on bardzo rozsądnie podchodzi do tej relacji, widać, ze się odezwie, pewnie życzenia przy okazji złozy i będzie Ci bardzo miło:)))

...że coś mu się tam w głowie odwraca :D Też mnie ta karta skojarzyła się w ten sposób... No, ale...myśleć sobie może :) Dziękuję, Inez :buziak:

Napisano
jak na razie to on widzi ten układ zawodowa/ edukacyjnie / tylko.

a co do drugiego problemu to nie bardzo rozumiem sytuacji, ty napisałaś maila i czekasz na odpowiedz - czy wogóle czekasz na kontakt mailowy od niego. Na jego ruch. ?

Podczas ostatniej rozmowy pan powiedział, że umówimy się mailowo na następną rozmowę i to on ma napisać, ze względu na to, że na Święta wyjeżdża... :)

Napisano

aaa czyli to w zasadzie pytanie czy się odezwie

Król mieczy to człowiek ktory swietnie dba o swoje interesy. Więc - patrząc na tło wg mnie być może skreśli życzenia . Tobie bedzie b. miło. Może chlapnie, że miłoby było się spotkać.

Napisano
aaa czyli to w zasadzie pytanie czy się odezwie

Król mieczy to człowiek ktory swietnie dba o swoje interesy. Więc - patrząc na tło wg mnie być może skreśli życzenia . Tobie bedzie b. miło. Może chlapnie, że miłoby było się spotkać.

Jeśli złoży życzenia, to faktycznie będę mile zaskoczona ;) Dziękuję, melyss :)

Napisano

wiesz co ten rycerz kijów to taka osoba trochę działająca bez przemyślenia,z asem kijów to tylko impuls -nic wielkiego. może coś zrobić, powiedziec miłego ale nie do końca przemyślanego. Nie robiłabym sobie nadziei . / na razie /

Napisano
wiesz co ten rycerz kijów to taka osoba trochę działająca bez przemyślenia,z asem kijów to tylko impuls -nic wielkiego. może coś zrobić, powiedziec miłego ale nie do końca przemyślanego. Nie robiłabym sobie nadziei . / na razie /

Ale nadziei, że napisze maila? ;) Bo innych sobie nie robię :) Tylko męczy mnie takie czekanie... Ale skoro idą Święta, może mieć mniej czasu...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

Kochani, pan nie napisał maila w ubiegłym tygodniu... Teoretycznie powinien zrobić to w tym ;) Dam znać :) Pozdrawiam :slonko:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja 2:

Pan napisał dzisiaj :) Czyli 2 tyg. później ;) Nie miał internetu...ale chce już wrócić do rozmów :) Pozdrawiam :papa2:

Napisano

8 Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Denarów, Wisielec, Kochankowie ---> suma X Kolo Forutny, suma HB VIII Sprawiedliwosc

Przede wszytkim pan podchodzi do tego bardzo konkretnie. Ma przed oczami cel taki i taki i wie, jak do tego darzyc, zeby go osiagnac. Widzie, ze masz potencjal, ale czasem potrzebujesz zachety. Czasem trzeba pokazac Ci, ze cos mozna zrobic zupelnie inaczej, bo wg niego masz podstawy, ale lubisz sie ich trzymac. Wiecej uczucia tu by oczekiwal.

Ogolnie uwaza, ze masz duzy potencjal i chce to z Ciebie wydobac. Jest zwolennikiem sumiennej pracy, jako ze uwaza, ze tyle ile wypracujesz, to Twoje. Nic z nieba wg niego nie spada.

Król Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 3 Kielichów, As Buław ---> suma IV Cesarz, suma HB IV Cesarz- Jest mail i jest powrót do rozmów :)

No, pan jest konkretny. Powinien sie odezwac. Kontakt znowu powinien byc stabilny i konkretny.

Napisano
Weryfikacja 2:

Pan napisał dzisiaj :) Czyli 2 tyg. później ;) Nie miał internetu...ale chce już wrócić do rozmów :) Pozdrawiam :papa2:

Heh... nie przeczytalam... A tu juz weryfikacja.

• Lubię to! 1
Napisano
Heh... nie przeczytalam... A tu juz weryfikacja.

Czekałam na odp. 3 tyg. - co pokazała w tym przypadku 3 Kielichów :) Wiadomość niespodziewana, zdecydowanie...i impuls do dalszej nauki... :) Ładnie karty pokazały :) W tym mieczowym pan chyba głowił się, jak tu sobie połączenie przywrócić ;) Dziękuję, SacralNirvana :buziak::)))