JagodowaTruskawka Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Dlaa chetnych mam taki oto rozklad na to, jak sie potoczy znajomosc w nowym roku! Obecnie zastanawiam sie nad pytaniem, czy Pana X zaprosic na wspolnego sylwestra. Pan jest z daleka Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - Kolorowo, nie ma na co narzekać, jest milo i przyjemnie. Jedynie, co jest dylematem to czy Pana zaprosic. Boje się, ze moja decyzja o zaproszeniu Pana wszystko popsuje. Podsum -> ??? Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Pan wroci do siebie co widze w 8 kielichów. Po tym, nasza znajomosc dalej będzie kwitła. Po tych kartach widac rozwoj tej znajomosci i mile chwile. W podsumie opcja 1 - znowu wybór, ktory mi się ciagle w kartach pojawia. Mozliwe ze znajomosc z panem sie rozwinie, a w miedzyczasie pan z ktorym zakonczylam relacje 2 mies temu o sobie przypomni i to on bedzie moja przyczyna wyboru? / Sila - Mogę osiagnac wiecej niz mi się wydaje. Zapraszam! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - jest szansa na dokonanie zmian, ale chyba coś Ciebie doprowadza do ostateczności Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - na początku okres rozdarcia emocjonaknego, ale potem widać, że będzie miło, poczujesz się pewniejsza,ale jeszcze jakieś hamulce będą, w każdym razie w tej Sile to TY musisz pokazać, ze jesteś silną kobietą, nie podawać mu się na tacy od razu Cytuj
Gość Amfora Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - Owszem jest miło, ale obawiasz sie działania, zastanawiasz sie, nie dostrzegasz, dobrych stron, zbytnio sie zadręczasz CZY zaprosić czy nie, a jak zareaguje, a jak odmówi. Jesli zależy Ci na tym kontakcie to masz wszystko aby dalej go miło prowadzić Czas wykorzystać sytuacje, bo wszystko masz pod ręką Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Wróci do siebie, do swojego świata, będzie czesto wspominał sylwester, zaproszenie na sylwestra uścisli wasza relacje, jednak bedzie wiele wahania, chęć zadziałania,ale i obawy. Dobre perspektywy na związek pytanie tylko, czy wykorzystacie tę okazje Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 Madiie ale Pan juz zaproszony jest i caly w skowronkach na sama mysl o sylwestrze:P! Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Dlaa chetnych mam taki oto rozklad na to, jak sie potoczy znajomosc w nowym roku! Obecnie zastanawiam sie nad pytaniem, czy Pana X zaprosic na wspolnego sylwestra. Pan jest z daleka Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - Kolorowo, nie ma na co narzekać, jest milo i przyjemnie. Jedynie, co jest dylematem to czy Pana zaprosic. Boje się, ze moja decyzja o zaproszeniu Pana wszystko popsuje. Podsum -> ??? Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Pan wroci do siebie co widze w 8 kielichów. Po tym, nasza znajomosc dalej będzie kwitła. Po tych kartach widac rozwoj tej znajomosci i mile chwile. W podsumie opcja 1 - znowu wybór, ktory mi się ciagle w kartach pojawia. Mozliwe ze znajomosc z panem sie rozwinie, a w miedzyczasie pan z ktorym zakonczylam relacje 2 mies temu o sobie przypomni i to on bedzie moja przyczyna wyboru? / Sila - Mogę osiagnac wiecej niz mi się wydaje. Zapraszam! Jest juz na tyle dawno od nowego roku ze moge weryfikowac:)) Znajomosc dalej kwitnie, a w tej sile jest moja pewna pozycja w zwiazku:) 8 kielichow, tak jak pisalam, oznaczalo Jego powrot do siebie. Paź kielichow - mile gesty i slowa:) 10 Denarów - jest nam ze soba dobrze i nie chciemy zmian. Podsuma 1 - 2 miecze, oznacza parrnerstwo, a nie jak wczesniej mi sie wydawalo wybor. Dziękuję wszystkim , którzy wzieli udzial w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi