Skocz do zawartości

Bedzie weryfikacja w nowym roku !

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaa chetnych mam taki oto rozklad na to, jak sie potoczy znajomosc w nowym roku!:) Obecnie zastanawiam sie nad pytaniem, czy Pana X zaprosic na wspolnego sylwestra. Pan jest z daleka ;)

Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - Kolorowo, nie ma na co narzekać, jest milo i przyjemnie. Jedynie, co jest dylematem to czy Pana zaprosic. Boje się, ze moja decyzja o zaproszeniu Pana wszystko popsuje. Podsum -> ???

Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Pan wroci do siebie co widze w 8 kielichów. Po tym, nasza znajomosc dalej będzie kwitła. Po tych kartach widac rozwoj tej znajomosci i mile chwile. W podsumie opcja 1 - znowu wybór, ktory mi się ciagle w kartach pojawia. Mozliwe ze znajomosc z panem sie rozwinie, a w miedzyczasie pan z ktorym zakonczylam relacje 2 mies temu o sobie przypomni i to on bedzie moja przyczyna wyboru? / Sila - Mogę osiagnac wiecej niz mi się wydaje.

Zapraszam! :serduszka:

• Maestro
Napisano

Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - jest szansa na dokonanie zmian, ale chyba coś Ciebie doprowadza do ostateczności

Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - na początku okres rozdarcia emocjonaknego, ale potem widać, że będzie miło, poczujesz się pewniejsza,ale jeszcze jakieś hamulce będą, w każdym razie w tej Sile to TY musisz pokazać, ze jesteś silną kobietą, nie podawać mu się na tacy od razu

Gość Amfora
Napisano

Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag -

Owszem jest miło, ale obawiasz sie działania, zastanawiasz sie, nie dostrzegasz, dobrych stron, zbytnio sie zadręczasz CZY zaprosić czy nie, a jak zareaguje, a jak odmówi. Jesli zależy Ci na tym kontakcie to masz wszystko aby dalej go miło prowadzić ;) Czas wykorzystać sytuacje, bo wszystko masz pod ręką ;)

Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Wróci do siebie, do swojego świata, będzie czesto wspominał sylwester, zaproszenie na sylwestra uścisli wasza relacje, jednak bedzie wiele wahania, chęć zadziałania,ale i obawy. Dobre perspektywy na związek pytanie tylko, czy wykorzystacie tę okazje ;)

Napisano

Madiie ale Pan juz zaproszony jest i caly w skowronkach na sama mysl o sylwestrze:P!

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Dlaa chetnych mam taki oto rozklad na to, jak sie potoczy znajomosc w nowym roku!:) Obecnie zastanawiam sie nad pytaniem, czy Pana X zaprosic na wspolnego sylwestra. Pan jest z daleka ;)

Obecna sytuacja: As kielichów,2 buław, 10 mieczy -> Mag - Kolorowo, nie ma na co narzekać, jest milo i przyjemnie. Jedynie, co jest dylematem to czy Pana zaprosic. Boje się, ze moja decyzja o zaproszeniu Pana wszystko popsuje. Podsum -> ???

Po sylwestrze:8 Kielichów, 10 denarów, Paź kielichów -> 2 miecze/Siła - Pan wroci do siebie co widze w 8 kielichów. Po tym, nasza znajomosc dalej będzie kwitła. Po tych kartach widac rozwoj tej znajomosci i mile chwile. W podsumie opcja 1 - znowu wybór, ktory mi się ciagle w kartach pojawia. Mozliwe ze znajomosc z panem sie rozwinie, a w miedzyczasie pan z ktorym zakonczylam relacje 2 mies temu o sobie przypomni i to on bedzie moja przyczyna wyboru? / Sila - Mogę osiagnac wiecej niz mi się wydaje.

Zapraszam! :serduszka:

Jest juz na tyle dawno od nowego roku ze moge weryfikowac:))

Znajomosc dalej kwitnie, a w tej sile jest moja pewna pozycja w zwiazku:) 8 kielichow, tak jak pisalam, oznaczalo Jego powrot do siebie. Paź kielichow - mile gesty i slowa:) 10 Denarów - jest nam ze soba dobrze i nie chciemy zmian. Podsuma 1 - 2 miecze, oznacza parrnerstwo, a nie jak wczesniej mi sie wydawalo wybor.

Dziękuję wszystkim , którzy wzieli udzial w interpretacji :bukiet: