Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 Ponieważ pan mnie zaskakuje i niekiedy doprowadza do szału tym, że odzywa się w najmniej spodziewanym momencie, skopiowałam od kogoś z forum pytania:D jak zrealizuje się czekanie na odzew od niego do końca grudnia 2012 r? 5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda wg mnie kontakt z nim nastąpi szybciej niż przypuszczam jak zrealizuje się spotkanie z ni do końca grudnia 2012 r as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce będzie taki pomysł, inicjatywa i chyba czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd tym, ze niespodziewanie zatęskni (nie widzieliśmy się od jakiegoś czasu, na razie kontakt telefoniczny i smsowy z braku czasu), coś zmieni w swojej postawie i to solidnie i umówi się ze mną na spotkanie podszyte diabełkiem mówiąc bardzo oględnie... Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od niego do końca grudnia 2012 r? 5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda - tak spełnią się twoje nadzieje i odezwie się bardzo szybko i w najmniej spodziewanym momencie:-) jak zrealizuje się spotkanie z ni do końca grudnia 2012 r as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce - tak, spotkanie też jest możliwe:-) czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd - oj nie wiem, czy tutaj jakiegoś większego wyznania nie będzie Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Inez skontaktuje się, co do spotkania może bedzie w robocie albo zaraz po robocie. Co do zaskoczenia hmmm ja myslę, ze go za bardzo przejżałas zeby miał ciebie czyms zakoczyc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 Inez skontaktuje się, co do spotkania może bedzie w robocie albo zaraz po robocie. Co do zaskoczenia hmmm ja myslę, ze go za bardzo przejżałas zeby miał ciebie czyms zakoczyc. Też tak pomyśalłam w sumie, bo co? Zaskoczy mnie 2 kielichami z Diabłem?? To juz wiem:D Cytuj
Czarownica Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 jak zrealizuje się czekanie na odzew od niego do końca grudnia 2012 r? 5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda - no jak to, na Gwiazdkę napisze życzenia:D jak zrealizuje się spotkanie z ni do końca grudnia 2012 r as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce będzie i spotkanie, tak jakby mi się wydaje, że Ty jakos subtelnie zasugerujesz, być może po tych życzeniach i on podchwyci temat czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y 4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd "spotkanie podszyte diabełkiem mówiąc bardzo oględnie..." :lol: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 To,co mogę zweryfikować,to,że zaskoczył mnie intensywnym kontaktem wczorajszej nocy, co do spotkania,to mam plan mu je zaproponowac, jak mu kac sylwestrowy minie:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi