Skocz do zawartości

Mój temat dot.pana

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ponieważ pan mnie zaskakuje i niekiedy doprowadza do szału tym, że odzywa się w najmniej spodziewanym momencie, skopiowałam od kogoś z forum pytania:D

jak zrealizuje się czekanie na odzew od niego do końca grudnia 2012 r?

5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda

wg mnie kontakt z nim nastąpi szybciej niż przypuszczam

jak zrealizuje się spotkanie z ni do końca grudnia 2012 r

as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce

będzie taki pomysł, inicjatywa i chyba

czym mnie może zaskoczyć do końca roku 2012 r Y

4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd

tym, ze niespodziewanie zatęskni (nie widzieliśmy się od jakiegoś czasu, na razie kontakt telefoniczny i smsowy z braku czasu), coś zmieni w swojej postawie i to solidnie i umówi się ze mną na spotkanie podszyte diabełkiem mówiąc bardzo oględnie...

Gość Iwka78
Napisano

5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda - tak spełnią się twoje nadzieje i odezwie się bardzo szybko i w najmniej spodziewanym momencie:-)

as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce - tak, spotkanie też jest możliwe:-)

4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd - oj nie wiem, czy tutaj jakiegoś większego wyznania nie będzie

Napisano

Inez skontaktuje się, co do spotkania może bedzie w robocie albo zaraz po robocie. Co do zaskoczenia hmmm ja myslę, ze go za bardzo przejżałas zeby miał ciebie czyms zakoczyc.

• Maestro
Napisano
Inez skontaktuje się, co do spotkania może bedzie w robocie albo zaraz po robocie. Co do zaskoczenia hmmm ja myslę, ze go za bardzo przejżałas zeby miał ciebie czyms zakoczyc.

Też tak pomyśalłam w sumie, bo co? Zaskoczy mnie 2 kielichami z Diabłem??:lol: To juz wiem:D

Napisano

5 buław paź buław 8 buław suma Gwiazda - no jak to, na Gwiazdkę napisze życzenia:D

as denarów paź kiel 3denarów rycek buław suma Słońce

będzie i spotkanie, tak jakby mi się wydaje, że Ty jakos subtelnie zasugerujesz, być może po tych życzeniach i on podchwyci temat

4 kiel koło smierć 2 kiel diabel suma Sąd

"spotkanie podszyte diabełkiem mówiąc bardzo oględnie..." :lol: :lol: :lol:

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

To,co mogę zweryfikować,to,że zaskoczył mnie intensywnym kontaktem wczorajszej nocy, co do spotkania,to mam plan mu je zaproponowac, jak mu kac sylwestrowy minie:))