Skocz do zawartości

Jak spędzę sylwestra w tym roku?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

10 pucharów---8 monet---Król pucharów

w domu, najpierw będę pracować pilnie a później będę piła.;) równie pilnie ;)

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

No tak jak mówisz mnie się wydaje, że picie do monitora hahaha gadając z jakimś menem;D

Napisano

chyba, ze kielichowy zrobi mi, akuku,tu jestem,wpuść mnie

Gość Iwka78
Napisano

no pewnie w domu przy żmudnej robocie... i jakiś kieliszeczek będzie... może ktoś cię nawiedzi w ten wieczór?

Napisano

no moje plany nie są zbyt zachęcające, te, które chciano mi siłą narzucić, odrzuciłam, ale ja zawsze odrzucam propozycje do nieodrzucenia ;DDD Mój plan to wieczór z butelka szampana ;))

Gość Daffne
Napisano

Z jakimś Panem będziesz miło rozmawiaać :)))

Nie będziesz sama, a przynajmniej nie duchem :D

Może ktoś wyjdzie z nieśmialą propzycją do Ciebie? :)

Gość sheina
Napisano

mysle,ze w domu postanowicie z Oanwem przygotować coś we dwoje, ewentualnei zawitają do Was przyjaciele, ale ni wydaje mi się, w denarach widzialabym raczej moze przygotowywanie jaksi potraw :) tylko dla was

Napisano

była nieśmiała propozycja, ale od Pana, który mnie nie interesuje, a nie lubie robić nadziei, gdy wiem, że z mojej strony, nic z tego. Piłam do kompa a wcześniej się zaziębiłam, zimny szampan też zrobił swoje, więc dziś jestem chora ;(