agaMAJ Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) 10 pucharów---8 monet---Król pucharów w domu, najpierw będę pracować pilnie a później będę piła. równie pilnie Edytowane 19 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
Czarownica Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 No tak jak mówisz mnie się wydaje, że picie do monitora hahaha gadając z jakimś menem;D Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 chyba, ze kielichowy zrobi mi, akuku,tu jestem,wpuść mnie Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 no pewnie w domu przy żmudnej robocie... i jakiś kieliszeczek będzie... może ktoś cię nawiedzi w ten wieczór? Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Napisano 26 Grudnia 2012 no moje plany nie są zbyt zachęcające, te, które chciano mi siłą narzucić, odrzuciłam, ale ja zawsze odrzucam propozycje do nieodrzucenia ;DDD Mój plan to wieczór z butelka szampana ) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Z jakimś Panem będziesz miło rozmawiaać )) Nie będziesz sama, a przynajmniej nie duchem Może ktoś wyjdzie z nieśmialą propzycją do Ciebie? Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 mysle,ze w domu postanowicie z Oanwem przygotować coś we dwoje, ewentualnei zawitają do Was przyjaciele, ale ni wydaje mi się, w denarach widzialabym raczej moze przygotowywanie jaksi potraw tylko dla was Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 była nieśmiała propozycja, ale od Pana, który mnie nie interesuje, a nie lubie robić nadziei, gdy wiem, że z mojej strony, nic z tego. Piłam do kompa a wcześniej się zaziębiłam, zimny szampan też zrobił swoje, więc dziś jestem chora ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi