Gość Lukrusia Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Jak kolega widzi moje życie damsko - męskie czy wg.niego byłam już związana z jakimś facetem ? Jak te sprawę widzi mój kolega podpytuje , a ja nie odpowiadam tylko go zbywam więc jestem ciekawa jak on to widzi Wisielec, 10 Kielichów, Król kijów Wisielec - przygląda sie , analizuje wszystko , ale 10 kieliochów mówi już o sobie - uczuciowa strona jest pełna emocji , uczuć związek jakiś już mam za sobą i to zapewne szczęśliwy wg niego .Chociaż wisielec z 10 kieliochó to może być i romans zawieszony w czasie .Król kijów faceci byli energiczni raczej już mam nie tylko wg niego doświadczenia związkowe ale i fizycznie tez się bawiłam już z kimś . Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Pan uważa, że jesteś z kimś w związku i jesteś szczęśliwa i zakochana (10 kielichów) z przystojnym energicznym Panem (Król Buław). Może też sądzić, że nie od razu weszłaś w nową relacje, wisielec to czas przemyśleń, jaki mogłaś wg niego sobie samej dać zanim się związałaś. Cytuj
melyss Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 jak cię widzi? podobnie bym zinterpretowała do Daffne . Nic nie robi bo widzi cię w związku - dobrym, że masz przy sobie kogoś właśnie takiego jak król kiji. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Wisielec juz na poczatku rozkladu wskazuje na to, ze pan czuje niemoznosc wykonania jakiegokolwiek ruchu w Twoja strone. Dlaczego? Tu przychylam sie do stwierdzenia Daffne. Widze to tak samo. Ze chodzi o innego mezczyzne (Krol Bulaw), z ktorym jestes (?) w zwiazku. Cytuj
Gość Marina33 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Dziewczyny ale ona pyta o to jak ten facet widzi ogół tej sprawy czy była z kimś lub jest ,jak jej sytuacja wygląda , czy była już kimś bliżej itd. >Jak kolega widzi moje życie damsko - męskie czy wg.niego byłam już związana z jakimś facetem ? >Jak te sprawę widzi mój kolega podpytuje , a ja nie odpowiadam tylko go zbywam więc jestem ciekawa jak on to widzi Wisielec, 10 Kielichów, Król kijów Dla niego jesteś nieodkryta , nie posiada dostatecznej wiedzy aby wydać opinię ostateczną , ale pan zdaje ma odczucia do króla kijów - nie jesteś na jego oko już dziewicą = lubisz seks i romanse , flirty . Widzi , że boisz się być samotna i pragniesz czuć opiekę , poczucie troski w moejscu pracy , szkole itp. Miłość jest dla ciebie bardzo ważna bo uczucia ,stawiasz na wysokim miejscu w życiu . Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 W kontekscie tego, jak widzi. Ano widzi jako osobe, ktora nie umie wyjsc z inicjatywa, sama zadzialac, taka bardzo pasywna osoba, ktora zdaje sie na to, co zrobi facet. I ten, ktory zadziala w sposob bardziej zdecydowany, ten ma szanse ja zdobyc, bo ona sama tego nie zrobi. Znaczy jakis Kielichowy Niemraw nie mialby u niej szans, bo bylby bezruch z obu stron. A podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Widzi, ze chyba stoisz na probu czegos nowego, ze przezywasz teraz cos, gdzie moglby pojawic sie mezczyzna i Ciebie wlasnie zdobyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi