Skocz do zawartości

jak widzi damsko -męskie sprawy kolega :)

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Jak kolega widzi moje życie damsko - męskie czy wg.niego byłam już związana z jakimś facetem ?

Jak te sprawę widzi mój kolega podpytuje , a ja nie odpowiadam tylko go zbywam więc jestem ciekawa jak on to widzi Wisielec, 10 Kielichów, Król kijów

Wisielec - przygląda sie , analizuje wszystko , ale 10 kieliochów mówi już o sobie - uczuciowa strona jest pełna emocji , uczuć związek jakiś już mam za sobą i to zapewne szczęśliwy wg niego .Chociaż wisielec z 10 kieliochó to może być i romans zawieszony w czasie .Król kijów faceci byli energiczni raczej już mam nie tylko wg niego doświadczenia związkowe ale i fizycznie tez się bawiłam już z kimś .

Gość Daffne
Napisano

Pan uważa, że jesteś z kimś w związku i jesteś szczęśliwa i zakochana (10 kielichów) z przystojnym energicznym Panem (Król Buław).

Może też sądzić, że nie od razu weszłaś w nową relacje, wisielec to czas przemyśleń, jaki mogłaś wg niego sobie samej dać zanim się związałaś.

Napisano

jak cię widzi?

podobnie bym zinterpretowała do Daffne . Nic nie robi bo widzi cię w związku - dobrym, że masz przy sobie kogoś właśnie takiego jak król kiji.

Napisano

Wisielec juz na poczatku rozkladu wskazuje na to, ze pan czuje niemoznosc wykonania jakiegokolwiek ruchu w Twoja strone. Dlaczego? Tu przychylam sie do stwierdzenia Daffne. Widze to tak samo. Ze chodzi o innego mezczyzne (Krol Bulaw), z ktorym jestes (?) w zwiazku.

Gość Marina33
Napisano

Dziewczyny ale ona pyta o to jak ten facet widzi ogół tej sprawy czy była z kimś lub jest ,jak jej sytuacja wygląda , czy była już kimś bliżej itd.

>Jak kolega widzi moje życie damsko - męskie czy wg.niego byłam już związana z jakimś facetem ?

>Jak te sprawę widzi mój kolega podpytuje , a ja nie odpowiadam tylko go zbywam więc jestem ciekawa jak on to widzi

Wisielec, 10 Kielichów, Król kijów

Dla niego jesteś nieodkryta , nie posiada dostatecznej wiedzy aby wydać opinię ostateczną , ale pan zdaje ma odczucia do króla kijów - nie jesteś na jego oko już dziewicą = lubisz seks i romanse , flirty . Widzi , że boisz się być samotna i pragniesz czuć opiekę , poczucie troski w moejscu pracy , szkole itp.

Miłość jest dla ciebie bardzo ważna bo uczucia ,stawiasz na wysokim miejscu w życiu .

Napisano

W kontekscie tego, jak widzi. Ano widzi jako osobe, ktora nie umie wyjsc z inicjatywa, sama zadzialac, taka bardzo pasywna osoba, ktora zdaje sie na to, co zrobi facet. I ten, ktory zadziala w sposob bardziej zdecydowany, ten ma szanse ja zdobyc, bo ona sama tego nie zrobi. Znaczy jakis Kielichowy Niemraw nie mialby u niej szans, bo bylby bezruch z obu stron.

A podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Widzi, ze chyba stoisz na probu czegos nowego, ze przezywasz teraz cos, gdzie moglby pojawic sie mezczyzna i Ciebie wlasnie zdobyc.