Skocz do zawartości

Znalezione w sieci:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Odnalazłam zagubionego celta na relacje z męzem na 6 miesięcy z 26.10.2012 r.

Celt na mój związek na pół roku...

To jest Rycerz Denarów - przywiązanie do materii,do pracy,stałość

Krzyżuje się Świat - powiedziałabym, że moja otwartość na zmianę życia

Jaźń/Nastawienie 3 buław - jestem otwarta na to co przyniesie los

Świadomość - Pustelnik/Głupiec (dwie mi wyszły naraz) jestem w jakimś tam stopniu osamotniona,ma swoje problemy,którymi się raczej nie dzielę w domu,ten Głupiec to albo mój optymizm mimo wszystko,albo dziecko

Podświadomość 4 buław - jest dom,stabilizacja, nie musze się martwić o pewne sprawy

Okres, który mija 6 mieczy - był moment uczuciowego,emocjonalnego odejscia

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - będziemy musieli zacząć podejmować decyzje

Obawy Król Mieczy - nie wiem, że mąż mnie nie będzie nadal rozumiał?

Nadzieje 2 denarów - że dojdziemy do porozumienia, że nie będzie gierek??

Otoczenie 5 buław - dużo się dzieje, są spory, kłótnie

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - ja tu widzę wpadkę i ciążę i 2 dzieci,albo los mi cos przyniesie,jakies zmiany??

• Maestro
Napisano

KatiJo

To jest Rycerz Denarów - mąż daje Ci poczucie stabilizacji, jest taki "oswojony", znany, wiesz czego się spodziewać, nie masz czego się bać...

Krzyżuje się Świat - chyba jesteś lekko znużona tym związkiem i chciałabyś popróbować czegoś innego... Może nie wyszalałaś się przed ślubem i teraz odzywa się włoczykij;)

Jaźń/Nastawienie 3 buław - czy tam ktoś trzeci nie wchodzi w grę? Jakbyś chciała ruszyć w inną stronę lub w nieznane...

Świadomość - Pustelnik/Głupiec - czujesz się trochę wyalienowana i nierozumiana, masz chęć na coś nowego...

Podświadomość 4 buław - jest dom,stabilizacja, nie musze się martwić o pewne sprawy

Okres, który mija 6 mieczy - nie wiem czy któreś z Was nie rozważało odejścia wręcz fizycznego... Emocjonalne oddalenie na pewno...

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - postawienie sprawy na ostrzu noża i jednoznaczna decyzja co dalej z Wami, z Waszym związkiem...

Obawy Król Mieczy - albo on faktycznie taki ciężki, albo z góry przekreślasz jego chęć współpracy i rozumienia...

Nadzieje 2 denarów - liczysz na to, że jakoś samo się rozwiąże i nastanie jako taka równowaga...

Otoczenie 5 buław - otoczenie albo bruździ, albo powoduje jakiś taki wzrost adrenalinki...

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - dla niego liczą się czyny i działanie, dla Ciebie romantyczne gesty i rozmowy o uczuciach... Każdy będzie trwał przy swoim i zamknie się w swoim świecie... Nastąpi zdecydowany zwrot - szczera rozmowa i zmiana postępowania, albo rozstanie... Albo też wpadka Was scementuje, ale czy to dobra metoda...?

Alathea

To jest Rycerz Denarów - nuda dnia codziennego, rutyna

Krzyżuje się Świat - chec wyrwania sie, odetchniecia pelna piersia, zachwycenia sie swiatem, chcialabys nowych mozliwosci

Jaźń/Nastawienie 3 buław - - wygladasz powyzszego jak kania dżdżu... marzenia Cie trzymaja na powierzchni

Świadomość - Pustelnik/Głupiec - czujesz sie niezrozumiana, stoisz z boku i sie przygladasz

Glupiec to chec zrobienia czegos narwanego, doswiadczenia glebokich emocji - jak dziecko, ktore smieje sie w glos badz placze z calych sil; zeby przyszlo Nowe

Podświadomość 4 buław - czujesz, ze tam daleko cos na Ciebie czeka, nowi mili ludzie, nieznani jeszcze przyjaciele...

nie miewasz czasem ochoty pomieszkac w hotelu, wyjechac, podrozowac?

Okres, który mija 6 mieczy - bylas nieobecna duchem, mzoe nawet czasami chwiejna emocjonalnie, moze omsknelas sie o depresje

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - tu troche spokojniej, ale decyzji jeszcze nie widac

za to jest chec do zakonczenia obecnej sytuacji, choc nie ma jeszcze tego impulsu do akcji (blokuja 2 kije)

Obawy Król Mieczy - maz sie poczuje urazony i da Ci to odczuc, raczej nie bedzie tu zrozumienia

Nadzieje 2 denarów - - nie wiesz, czy jeszcze masz nadzieje, zastanawiasz sie co zrobic, czy warto

tu rodzina, tam realizacja - ale czy na pewno..? nie wiesz tego na dzis

Otoczenie 5 buław - patrzysz i widzisz, ze walcza, szarpia sie i troche Ci to zwisa... s

orki za porownanie, ale jak sfora ujadajacych (gdzies daleko) psow

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło

szkoda, ze do Kola nic nie ma

na moj gust to oboje mniej lub wiecej flirtujecie, kazde sobie szuka szczescia na 5 minut, a moze nawet jakas zdrada bedzie - ale niekoniecznie

Kolo moze przyniesc jakas niespodzianke, nagłe zawirowania

troche mi sie jawi jak zimny prysznic po tych 9 kielichach

Pasqualina

To jest Rycerz Denarów - skostniała relacja, która nie przynosi satysfakcji, ale jest znana i stała

Krzyżuje się Świat - ruszyłabyś z kopyta na poszukiwanie innego stabilnego mężczyzny :)

Jaźń/Nastawienie 3 buław - tu tak jak wyżej rozglądasz się za ewentualną wymianą Pana, jesteś otwarta na coś nowego

Świadomość - Pustelnik/Głupiec (dwie mi wyszły naraz) - masz świadomość tego, że i radości i smutki dzielisz sama, jesteś obok męża a nie z nim. zamknęłaś się w swoim świecie i nikt nie ma do Ciebie dostępu

Podświadomość 4 buław - że zawsze jest gdzie wrócić, może nie chcesz, żeby cierpiało dziecko

Okres, który mija 6 mieczy - odcięliście się od siebie

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - jakieś poważne rozmowy się szykują, albo separacja...

Obawy Król Mieczy - że mąż będzie kierował się tylko logiką, nie weźmie pod uwagę Twoich uczuć

Nadzieje 2 denarów - że uda się wybrać mniejsze zło

Otoczenie 5 buław - podsyca między wami gorącą atmosferę

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - będziecie się bawić i flirtować, zachowywać się jak single. (chociaż i wpadka może być...)

GdzieTaIrlandia

To jest Rycerz Denarów - myślę,że w rycerzu są to twoje konkretne działania i myśli. Bardziej stabilne,namacalne,realne i materialne. Stałość życia i dobroci z nim zwiazanych.

Krzyżuje się Światt - Masz czasem poczucie,że juz wszystko przezyłaś i obawy,że wiecej już nic Cie nie czeka? Tak jakbys zakonczyła swoją podróż a serce wciąz gna dalej,dalej..z nadzieją,że jeszcze cos sie przytrafi co Cie usatysfakcjonuje choć przeszłaś już tyle swoich podróży przez AW..Świat jest końce tej drogi,ale rozpoczyna tez nową kolejną..Zatem od której karty ty rozpoczniesz?Która ze ścieżek podązysz?

Jaźń/Nastawienie 3 buław - Wyczekujesz swojego statku który podpłynie? A jak podpłynie to wciąz się bedziesz zastanawiać czy faktycznie jest przy brzegu czy to tylko złudzenie? Co jest prawdą a co iluzją..Jeśli bedzie prawdą to bedzie zastanawianie się czy wsiąść,zaryzykować czy zostać na bezpiecznym brzegu..Jak wsiądziesz to gdzie popłyniesz? Tam szerokie nieznane drogi..

Świadomość - Pustelnik/Głupiec (dwie mi wyszły naraz) -Masz w sobie tą widzę czego byś chciała by uczynić z siebie szczęśliwą,ale czasem po prostu brak Ci tej dziecinnej decyzji bez oglądania się na konsekwencje..

Podświadomość 4 buław - Dyktuje ,że w domu ciepło,stabilnie,że nalezy o to dbać.

Okres, który mija 6 mieczy -

to okres w którym nie bedziesz już oglądała się za siebie..

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław -

Należy konkretnie podjąć decyzje i działania ku obranej decyzji.

Obawy Król Mieczy -

Mam wrażenie jakbyś obawiała się chłodu swojego męża,że zaczniesz się otwierać a on nie zrozumie,że pokaże swój miecz,siłe..ze to on jest Królem ,ma swoje zdanie i koniec..?

Nadzieje 2 denarów - ze pojawi się jakaś inna opcja? że pojawiją się rozwiązania .

Otoczenie 5 buław - różnie reagują. Nie którzy przychylnie, nie którzy troszkę mniej,inni zas nie wtrącają się..W ludziach sprzeczności,podzielone zdania i reakcje..

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - Myślę,że wasze relacje zdecydowanie się polepsza(tak jak w innych rozkadach było widocznie tutaj również), W Paziu buławów może być jakaś niespodziewana wiadomość-> która was umocni emocjonalnie i zbliży(Paz Kielichów)-->i pojawi się radość i powód do świetowania:) a potem--> to juz wszystko zalezne od losu który wam ześle życie..

nirva

To jest Rycerz Denarów - przywiązanie do materii oraz taka bierna postawa ze strony męża . mało w nim porywów

Krzyżuje się Świat - Twoje zamkniecie się na Niego

Jaźń/Nastawienie 3 buław - nie dość , że otwarta , to tego chcesz . oderwania się od tego wszystkiego

Świadomość - Pustelnik/Głupiec - czujesz się przy nim samotna , bardzo samotna i chcesz to przerwać , zacząć nowe życie

Podświadomość 4 buław - szaleństwa Ci trochę brakuje , jakiś gorących spotkań

Okres, który mija 6 mieczy - mija emocjonalne oddalenie się od siebie

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - mogą być lekkie sprzeczki i wzajemna obserwacja

Obawy Król Mieczy - mąż jest bardzo zimny w stosunku co do Ciebie? jakby nie dawał Ci pewnego ciepła , którego każda kobieta potrzebuje

Nadzieje 2 denarów - że jednak utrwali się was związek

Otoczenie 5 buław - jakby trochę za dużo ich interesowało

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - albo wpadka albo każdy pójdzie w swoją stronę ..

• Maestro
Napisano

Świadomość - Pustelnik/Głupiec (dwie mi wyszły naraz) jestem w jakimś tam stopniu osamotniona,ma swoje problemy,którymi się raczej nie dzielę w domu,ten Głupiec to albo mój optymizm mimo wszystko,albo dziecko

Okres, który nadchodzi As Mieczy 2 buław - będziemy musieli zacząć podejmować decyzje

Wynik na 6 miesięcy (tj. mniej więcej do końca kwietnia) Paź Buław Paź Kielichów 9 kielichów Koło - ja tu widzę wpadkę i ciążę i 2 dzieci,albo los mi cos przyniesie,jakies zmiany??

Mam wrażenie, że ten celt NIE POKAZ\Ł mojego męza,ale innego pana w typie Rycerza Denarów...Otoczenie 5 buław - to on,czyli pan, który próbuje zawalczyć

Napisano

Uważam jednak, że denarowy to mąż, a 5 buław to ten pan, który Ci spędza sen z powiek...

• Maestro
Napisano (edytowane)
Uważam jednak, że denarowy to mąż, a 5 buław to ten pan, który Ci spędza sen z powiek...

KatiJo, nie...Mąz zawsze mi jako Król Denarów wypada, a ten drugi w Rycerzach w zależności od sytuacji. Mój mąż nigdy ryckiem nie był, choćby dlatego, że jest ode mnie kilka lat starszy.

Edytowane przez Inez2503
Napisano

No, ale stawiałaś na sytuację z mężem przecież...

Nie może być tak, że w takim rozkładzie wcale go nie ma...

Może on polotu dostanie, więc się zmienił z króla w rycka;)

• Maestro
Napisano
No, ale stawiałaś na sytuację z mężem przecież...

Nie może być tak, że w takim rozkładzie wcale go nie ma...

Może on polotu dostanie, więc się zmienił z króla w rycka;)

Nie KatiJo, to moje karty i wiem co mi pokazują:)))

• 6 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKUJĘ:

Nie narzekam, mąż mi bardziej pomaga w domu, przy dziecku, bo mu kilka razy się porządnie wyżaliłam.Wpadki nie było:))) Mąż nie flirtuje na boku z nikim (piszę, bo ktoś to sugerował), nie zachowujemy się jak single:)

Gość Gość3
Napisano

Czy tak czy siak ..........tarot znowu dal znac prawda o sobie ....

Ciesze sie ,ze zlapaliscie rownowage . ....!!!!:ok::_okok:

• Maestro
Napisano
Czy tak czy siak ..........tarot znowu dal znac prawda o sobie ....

Ciesze sie ,ze zlapaliscie rownowage . ....!!!!:ok::_okok:

Tak, mnie też Tarot zaskakuje:)Bo każdy rozkład wcześniej czy później się sprawdza:)