Arshi Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) 1- karta Główna:tzw mag - bajerki i jeszcze raz bajerki 2 karta Ostrzegająca kochankowie - uwaga w co sie czlowiek pakuje? 3 karta co robić 9kielichow - byc zadowolnym z siebie 4 karta obciążenia z przeszłości 7kielichow - wciaz moze jeszcze jest uczucie do innej 5 karta partnerzy,osoby bliskie paz denarow - no nie wiem... 6 karta co teraz się dzieje 5mieczy - a innteresuje sie innymi kobietami i wszystkim do okola byle mi sie nie nudzilo 7 karta niespodzianka,przyszłość 10 kielichow - niespoedziewana radosc? 8 karta co sie nie zmieni wieza - ze ta znajomosc nie uda sie ? nic nie wyjdzie? 11 co sie nie uda ksiezyc - ukrywac ze licza sie inne kobiety? 12 wgląd na karty 4denary - za duza psywnosc? karta 13 od 7 karty do roku 2miecze-3kielichy-glupiec-pustlenik-sprawka-krol kielichow Wiec widac glownie rozmowy na FB z nia smianie sie ciekawe urozmaicenie czasu z jej strony ale bez bliskosci wszystko przez neta... Przez co stwierdze ze czuje pustke i nie wiem moze zainteresuje sie kims innym? Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Arshi Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Ja troszke poznie, ale napisze. Chwilowo zabralam sie za interpecenie, ale mam za duzy chaos tutaj (dzieci) a nie chce odwalic kichy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 1- karta Główna:tzw mag - jesteście na etapie wzajemnego flirtu, czarowania się nawzajem 2 karta Ostrzegająca kochankowie - powinieneś rozważyć, czy warto dawać jej złudne nadzieje, albo uważać na to, aby ona Ci ich nie dawała 3 karta co robić 9kielichow -bawić się 4 karta obciążenia z przeszłości 7kielichow - jesteś marzycielem, pewnie tworzysz czasem nierealne wyobrażenia 5 karta partnerzy,osoby bliskie paz denarow - ona jest póki co tylko Twoją koleżanka 6 karta co teraz się dzieje 5mieczy - zagrywki, podrywy, ale jak to w 5 mieczy - pyrrusowe zwycięstwo, coś tam niby jest na horyzoncie, ale nie tak chciałeś 7 karta niespodzianka,przyszłość 10 kielichow - będziesz spełniony 8 karta co sie nie zmieni wieza -nie wiem, ze to i tak się posypie 11 co sie nie uda ksiezyc - chyba się z nią nie prześpisz;( 12 wgląd na karty 4denary - relacja netowa, zamknięta za bardzo karta 13 od 7 karty do roku 2miecze-3kielichy-glupiec-pustlenik-sprawka-krol kielichow dla mnie to będą zahamowania, czy wchodzić w to, może po czasie podejmiecie jednak decyzję o spotkaniu, takim spontanicznym, ale cos tu ulegnie zmianie, nie wiem wycofasz się, aby pomyśleć nad swoim życiem uczuciowym?? Cytuj
Arshi Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 W punkcie 5 chodzi o osoby blidkie raczej nie o nia... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 W punkcie 5 chodzi o osoby blidkie raczej nie o nia... Moje doświadczenie zwiazane z poprzednim rozkładem tego typu mówi, ze ta karta pokazuje nie tyle osoby bliskie, co relacje między mną a tą konkretną osobą.. Cytuj
Gość e Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 1- karta Główna:tzw mag - takie początki. Bajerowanie na pewno. Takie jeszcze dzieciaczki co się bawią. Próbują (; 2 karta Ostrzegająca kochankowie - Uważaj abyś się nie zakochał. (; 3 karta co robić 9kielichow - No ja bym powiedziała aby się bawić. Spotkać się. Poznawać bliżej. 4 karta obciążenia z przeszłości 7kielichow - Za dużo marzeń zbyt mało działań. 5 karta partnerzy,osoby bliskie paz denarow - Znajomość internetowa to na razie jest. 6 karta co teraz się dzieje 5mieczy - Tak jak piszesz aby jak najwięcej aby się nie nudzić. To tu jakaś kobieta to tam. ;P 7 karta niespodzianka,przyszłość 10 kielichow - Być może bardzo bliska relacja. Może rodzina w dalszej przyszłości? ;P 8 karta co sie nie zmieni wieza - Twoje trochę pokaleczone serce p 11 co sie nie uda ksiezyc - Z ta kobietą nie będzie romansu - Ona nie będzie chciała ukrywanej znajomości i tylko seksu. Ona chciałaby normalnego związku - prawdziwej miłości. 12 wgląd na karty 4denary - Potraktuj ją poważnie - jak prawdziwą kobietę a nie panienkę do zaliczenia. karta 13 od 7 karty do roku 2miecze-3kielichy-glupiec-pustlenik-sprawka-krol kielichow W tej 3 Pucharów widzę 3 osoby - jakby Ona zaczęła czuć coś więcej a Ty nie będziesz mógł odwzajemnić tego uczucia i znajomość się zakończy. Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) brakuje 9 i 10 )) a to ważne punkty trzeba je ze sobą powiazac 3,6,9 i 10 to punkty ktore wspołgrają w tym rozkładzie. Potem trzeba je połaczyć i zobaczyć co pokazały wspolnie Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Selenit666 Cytuj
Arshi Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 brakuje 9 i 10 )) a to ważne punkty inez zaspamowala takim rozkladem ezo A powaznie to taki okrojony sprawdzil sie idealnie rok temu na ++ Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 To akurat nie Inez zrobiła pierwsza tylko już nie pamietam kto. Potem powiedziała, ze zapomniała je dodać Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 inez zaspamowala takim rozkladem ezo A powaznie to taki okrojony sprawdzil sie idealnie rok temu na ++ ale jest nie pełny i ci włąsnie uciekły te punkty ostrzegajace, do ktorych mogłes sie zastosowac i uniknąć pewnych rzeczy ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 1- karta Główna:tzw mag Wzajemna fascynacja, przyciaganie jest. 2 karta Ostrzegająca kochankowie Abys nie ignorowal swojego serca. Wczuj sie w jego mowe. Wszelkie wahania, jakie sie pojawiaja, wynikaja z nieumiejetnosci sluchania glosu swojego serca. Naukowo udowodnione jest (Gregg Braden), ze to serce podejmuje najpierw decyzje a potem wysyla sygnaly do mozgu i dopiero wtedy dziala mozg. Serce posiada komorki identyczna z mozgowymi a tym samym wlasna inteligencje. Wiec ostrzezenie - nie ignoruj tego. 3 karta co robić 9kielichow Rozpoznac, ze wlasnie pojawia sie u Ciebie gotowosc, aby byc z kims. Pragniesz te swoje 9 Kielichow zamienic w 10 Kielichow. Piekne wnetrze, ktore az wola, aby podarowac je drugiej tak pieknej osobie. 4 karta obciążenia z przeszłości 7kielichow Tez mysle, ze to jeszcze rozmyslania o poprzedniej, niespelnionej milosci. 5 karta partnerzy,osoby bliskie paz denarow Jest cieplo, bliskosc, cos przyciaga dosc ostro, ale w taki delikatny, zmyslowy sposob. 6 karta co teraz się dzieje 5mieczy Ty dalej tkwisz w swoim sposobie myslenia "nie uda sie", "czy to aby to?" itd. Zamykasz sie w tym i skazujesz sam na porazke. 7 karta niespodzianka,przyszłość 10 kielichow Twoje 9 Kielichow zamieni sie w 10 Kielichow. Zadowolenie, spelnienie. 8 karta co sie nie zmieni wieza Fakt, ze musisz wyjsc poza swoje ograniczenia. One caly czas sa (zauwaz na gorze te 5 Mieczy). Dopiero wtedy bedziesz mial szanse ruszyc ostro i skutecznie do przodu (Wieza po zsumowaniu daje VII Rydwan). 11 co sie nie uda ksiezyc Nie uda ci sie wyjsc poza swoje leki czy jakies niejasnosci. Przejsc tej drogi. Dlaczego? Za malo w tym temacie ufasz sobie i swojej intuicji. Ksiezyc zacheca jednak do samotnosci przez chwile jeszcze (IX Eremita po zsumowaniu) a jezeli nie to jednak do zastanowienia sie nad tym, czy to jest to czego pragniesz? 12 wgląd na karty 4denary Jezeli nie wyjdziesz poza swoje bezpieczne ramy to bedziesz siedzial sam ze soba i gnusnial. 4 Monety to trzymanie sie tego, co jest. Jakbys tak nie do konca mial ochote cos zmienic. Ale bedziesz musial, bo w sprawach niezmiennych jest Wieza. I ona zmusi cie do konkretnych zmian. Czy tu czy gdzie indziej, niewazne. Wazne, ze porzadnie Toba potrzasnie. karta 13 od 7 karty do roku 2miecze-3kielichy-glupiec-pustlenik-sprawka-krol kielichow ---> suma XXI Swiat i III Cesarzowa; suma (HB) XXII Glupiec i IV Cesarz Ciekawie. Wydaje mi sie, ze bedzie troche rozmow miedzy Wami. U Ciebie nadal beda pojawiac sie uczucia do tamtej dziewczyny. Bedziesz jednak duzo myslala na ten temat. Co pozniej przyjdzie. Na pewno znajomosc przejdzie w calkiem nowy, inny temat. I tu mozliwe, ze otworzycie sie jednak na siebie. Ale to potrzeba na to czasu. I szczerosci, wobec siebie/swoich uczuc i wobec drugiej strony. Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 9. Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. 10. Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Cytuj
Arshi Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 A tak bede kowalem swego losu Karty nie zasugeruja moich dzialan Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Arshi to poco je rozkładasz...przeciez karty się rozkłada własnie poto zeby nam pomogły spojżeć na pewne sprawy jak nam sie to nie spodoba to mozemy dzieki temu zmienić )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 To akurat nie Inez zrobiła pierwsza tylko już nie pamietam kto. Potem powiedziała, ze zapomniała je dodać Co to za obgadywane mnie?? Rozkład robiła rok temu Lukrusia i ja od niej go zwaliłam, nie mając pojęcia, że ucięła te 2 pozycje... Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Co to za obgadywane mnie?? Rozkład robiła rok temu Lukrusia i ja od niej go zwaliłam, nie mając pojęcia, że ucięła te 2 pozycje... ano dokładnie )) Bo luksia nie zrobiła go tak jak powinna Cytuj
LasMeninas Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 1- karta Główna:tzw mag - Twoje działania w jej stronę chcesz wziac sparwy w swoje rece 2 karta Ostrzegająca kochankowie - uważaj na co się decydujesz 3 karta co robić 9kielichow - na luzie i z pozytwynym podejsciem działać 4 karta obciążenia z przeszłości 7kielichow - idealizowanie "obiektów" uczuć 5 karta partnerzy,osoby bliskie paz denarow - jest nastawienie na systemetyczne działanie małymi kroczkami do przodu 6 karta co teraz się dzieje 5mieczy - ja bym czytała jako jakieś wycofywanie się i ucieczke w obawie przed przegraną 7 karta niespodzianka,przyszłość 10 kielichow - spełnienie, osiagniesz to co zamierzałeś 8 karta co sie nie zmieni wieza - zamki z piasku muszą się rozpaść... moze szukasz nie tam gdzie trzeba 11 co sie nie uda ksiezyc - utrzymanie w tajemnicy pewnych spraw 12 wgląd na karty 4denary - nie za bardzo rozumiem ta pozycję... karta 13 od 7 karty do roku 2miecze-3kielichy-glupiec-pustlenik-sprawka-krol kielichow ta znajomosc raczej po kosciach sie rozejdzie Ty sie wycofasz podejmeijsz decyzję ze nie chcesz tego ciagnać i mozliwe ze się zakochasz po prostu w kims ... Cytuj
Arshi Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 Pozycja wglad na karty oznacza chyba przez pryzmat jakiej karty patrzy sie na caly rozklad. Poprawcie mnie jesli sie myle? Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Co to za obgadywane mnie?? Rozkład robiła rok temu Lukrusia i ja od niej go zwaliłam, nie mając pojęcia, że ucięła te 2 pozycje... A co ciekawe ja zamierzalam zwalic go od Ciebie Inez... i polecialabym tak, gdyby nie Selenit... Gapilam sie jak sroka w gnat i za chiny ludowe nie widzialam, ze tam czegos brak. Cytuj
Vivere Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Rozkład Jóźwiaka (13 kart) biega po necie i jest bardzo ładnie rozpisany. Chętnie z niego korzystam, polecam. Czasami ciągnę do 6 a czasami do 13. Tu się nie powinno nic, żadnego punktu pominąć . Dzięki interwencji Sel "zakumałam" o co chodzi Teraz już wiem jak podejść do interpretacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi