Skocz do zawartości

Co oznacza ta pająkowa halucynacja? ;o

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy ja mam jakieś halucynacje, ale dla mnie to nie jest normalne ;D

Od tygodnia gdzieś.. widzę kontem oka, jakby pełzał pająk.. na danym przedmiocie.. który znajduje się w pobliżu mnie i tym podobne.. nie wiem o co w tym chodzi bo nigdy tak nie miałam, a oczywiście żadnego pająka żywego i realnego nie ma :lol:

No więc pytam, co to ma znaczyć? Wieża, Głupiec, Cesarz ---> Sąd Ostateczny

No pięknie same AW.. Wieża wskazuje na jakąś zmianę totalną - Głupiec nowa droga.. hmm... Nie wiem co o tym sądzić.. eh : / :poklon:

Napisano (edytowane)

Wiesz co. Pomijajac juz rozklad, zaraz do niego przejde. Istnieja istoty pajecze. Znajomy tlumaczyl mi, ze np. Indianscy szamani mieli z nimi dobre uklady. Czasem wcieleniowo takie cos sie dziedziczy.

Ja sama mialam dwa razy przygode z pajakami, ale raz podczas medytacji i raz podczas snu. Raz podczas medytacji widzialam, jak plotly wokol mnie piekna zlota siec. Gdy cora mnie wyrwala ze stanu medytacyjnego budzac sie, obraz ten zniknal. Rozmawialam o tym z tym znajomym (facet ma rzeczywiscie pojecie, o czym gada) i stwierdzil, ze mam jakies uklady z istotami pajeczymi i te wplataly mnie w swoja siec po prostu.

Innym razem podczas choroby, po 3. dniach, przysnilo mi sie, ze zlote pajaczki przeda wokol mnie siec uzdrowienia. I rzeczywiscie wstalam bez bolu i zdrowa.

To tak tyle o pajakach.

Rozklad wskazuje, ze wychodzisz poza swoje wlasne ramy. Byc moze poza to, czego do tej pory doswiadczylas albo sobie przyjelas, jako dopuszczalne. W Glupcu moga byc nowe doswiadczenia, ktore powinnas przyjmowac z otwartoscia. W Cesarzu widze zachete do zdystansowania sie do tego emocjami. Np. Buddysta zenowiec medytujacy ciagle pyta siebie "czym jestem? nie wiem" itd. Bez wzgledu na obrazy, ktore sie przed nim pojawiaja, skupiony jest na swojej prawdziwej istocie, docieka "czym jestem? nie wiem". Obrazy przychodza i odchodza. Demony, pajaki czy cokolwiek. Staja sie tylko obrazami, ktore gdzies tam sa.

To tak ogolnie. Podsum rozkladu (HB) to VI Kochankowie. Tu sprawe trzeba wziac na odczucia. Serce, intuicja. Nie ma czego sie bac. Zreszta o tym samym mowi Sad, ktory po zsumowaniu daje Kaplanke.

Byc moze iluzja, byc moze po prostu masz wsparcie istot pajeczych.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

SacralNirvana :bukiet:

Nie wiem czy to może mieć związek z moją zmarłą ciocią? Ona odeszła, tydzień temu dokładnie.. Wiem że jej zależało na mnie, zawsze się martwiła o mnie.. Hmm..

Nie wiem co sądzić o tych pająkach.. no bo nigdy tak nie miałam :) Oczywiście się nie boję, tylko stwierdzam że to coś dla mnie niezwykłego.. Szczególnie że np jestem na czymś skupiona, i widzę przechodzącego czarnego pająka kątem oka, np po ścianie, blacie stołu lub łóżku.. odwracam się, zerkam ale przecież tam nic nie ma :) Ehh..

Dzięki, za cudną interpretację.. Ciekawe czy można się o tym gdzieś coś więcej dowiedzieć?

Napisano
Nie wiem czy ja mam jakieś halucynacje, ale dla mnie to nie jest normalne ;D

Od tygodnia gdzieś.. widzę kontem oka, jakby pełzał pająk.. na danym przedmiocie.. który znajduje się w pobliżu mnie i tym podobne.. nie wiem o co w tym chodzi bo nigdy tak nie miałam, a oczywiście żadnego pająka żywego i realnego nie ma

Pająk

To kreatywność i tkanie losu. Dla Indian jest łącznikiem z przyszłością i przyszłością.Ze względu na jego odwłok można go porównać do 8 więc tak jak i ona uczy nas łączenia świata materialnego i duchowości. Mówi nam o swoistej transformacji. Pająk jest symbolem mocy Twórczej, strażnikiem starożytnych języków alfabetów.

Tutaj z grubsza opisałam cechy pająka może coś Ci się przyda.

A co do kwestii tkania sieci to chodzi o tkanie swego życia z myśli i emocji.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Zgadzam się z Sacral...pająki mogą symbolizować istotę, która ma umiejętności szamańskie, jakie wykorzystywane być mogą w dobry i zły sposób. Patrząc też na karty odnoszę wrażenie, że pewien mężczyzna zdecydowany będący w Twoim otoczeniu może mieć zdolności Pająka...czyli umiejętność omotania emocjonalnego, psychicznego...zamanipulowania ofiary... Pająk jak wiadomo ma swoją sieć..., w którą łapie swoje ofiary, jakie dają się zwabić skuszone korzyściami. Zwróć też uwagę na kolor pająka...kolor będzie symbolizował intencje danego Pająka...czyli osoby.

A Verka jeśli jest ktoś taki w Twoim otoczeniu to pomyśl, jaki ma na Ciebie wpływ...no i oczywiście kolor ważny (czarny, szary, biały, inny?)

Edytowane przez Daffne
Gość Daffne
Napisano
Pająk

To kreatywność i tkanie losu. Dla Indian jest łącznikiem z przyszłością i przyszłością.Ze względu na jego odwłok można go porównać do 8 więc tak jak i ona uczy nas łączenia świata materialnego i duchowości. Mówi nam o swoistej transformacji. Pająk jest symbolem mocy Twórczej, strażnikiem starożytnych języków alfabetów.

Tutaj z grubsza opisałam cechy pająka może coś Ci się przyda.

A co do kwestii tkania sieci to chodzi o tkanie swego życia z myśli i emocji.

a tak, 8-mki numero często miewają korzenie szamańskie...i mogą mieć umiejętności Pająka. Realizowanie się może zależeć od wolnej woli :).

Napisano
Zgadzam się z Sacral...pająki mogą symbolizować istotę, która ma umiejętności szamańskie, jakie wykorzystywane być mogą w dobry i zły sposób. Patrząc też na karty odnoszę wrażenie, że pewien mężczyzna zdecydowany będący w Twoim otoczeniu może mieć zdolności Pająka...czyli umiejętność omotania emocjonalnego, psychicznego...zamanipulowania ofiary... Pająk jak wiadomo ma swoją sieć..., w którą łapie swoje ofiary, jakie dają się zwabić skuszone korzyściami. Zwróć też uwagę na kolor pająka...kolor będzie symbolizował intencje danego Pająka...czyli osoby.

A Verka jeśli jest ktoś taki w Twoim otoczeniu to pomyśl, jaki ma na Ciebie wpływ...no i oczywiście kolor ważny (czarny, szary, biały, inny?)

Dużo osób jest w moim otoczeniu - jedni są wrażliwi, inni zaś udają silnych i twardych :/

Tak zdążyłam zauważyć.. a pająk którego widzę od tygodnia ma kolor czarny, i szybko pełza.. tak w mgnieniu oka..

Napisano
a tak, 8-mki numero często miewają korzenie szamańskie...i mogą mieć umiejętności Pająka. Realizowanie się może zależeć od wolnej woli :).

Ja jestem numerologiczną 3 Daffne :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Dużo osób jest w moim otoczeniu - jedni są wrażliwi, inni zaś udają silnych i twardych :/

Tak zdążyłam zauważyć.. a pająk którego widzę od tygodnia ma kolor czarny, i szybko pełza.. tak w mgnieniu oka..

Czarny...rozejrzyj się wokół siebie...jest jakiś Pan, który może mieć niezbyt dobre intencje wobec Ciebie i nerwowo na niego reagujesz, gdy flirtuje z Tobą. Jest mężczyzna, ktory budzi takie emocje w Tobie dość...niepewne...nerwowe...?

A o 8 chodziło mi o mężczyznę... ale nie musi to być akurat ta wibracja.

napisz do mnie na pw

Edytowane przez Daffne
lit.
Napisano
Czarny...rozejrzyj się wokół siebie...jest jakiś Pan, który może mieć niezbyt dobre intencje wobec Ciebie i nerwowo na niego reagujesz, gdy flirtuje z Tobą. Jest mężczyzna, ktory budzi takie emocje w Tobie dość...niepewne...nerwowe...?

A o 8 chodziło mi o mężczyznę... ale nie musi to być akurat ta wibracja.

napisz do mnie na pw

Tak wiem o kim mowa.. ale on jest dużo starszy ode mnie.. nie w moim typie.. ciągle się na mnie wścieka.. i mnie prowokuje :/

Do "nie miłych słów" w jego kierunku - ale ja już go znam tyle lat.. że jakby zaczęłam mieć to gdzieś ;c ehh..