Skocz do zawartości

Mój domek... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. :)

Marzy mi się posiadanie własnego domku :buja_w_oblokach_na: i kiedyś poprosiłam, by sprawdzono wahadełkiem, czy będę takowy mieć :) Odpowiedziano mi, że tak, ale do 10 lat i raczej ten dom kupię niż wybuduję. Po pewnym czasie zadałam to pytanie kartom, tzn.: "Czy do 10 lat kupię dom?".

O to chodzi: Słońce - Szczęście, radość, posiadanie swojego kątu na ziemi :)

To dochodzi do tego: As Kielichów - To na razie tylko marzenie, nadzieja...chęci...

To będzie rozpoznane: Kapłanka - Moja cierpliwość, intuicyjnie będę wyczuwać, że wszystko jest na właściwej drodze...

To będzie wyczuwane: Mag - Poczucie, że sama jestem swoim sterem, buduję swoje życie zgodnie z moimi pragnieniami i mam ku temu odpowiednie "narzędzia"...

To odchodzi: 4 Kielichów - Moje niezadowolenie, znużenie, brak cieszących perspektyw...

To nadchodzi: 6 Denarów - Hm, chyba praca, odkładanie na dom...może i pożyczka.

Tak widzę to ja: Siła - Jestem zdeterminowana i pewnie będę dążyć do celu :)

Otoczenie: 3 Denarów - Podnoszenie kwalifikacji, dalszy rozwój i lepsza pozycja zawodowa...

Moje nadzieje/ obawy: Rycerz Buław: - ...że to tylko słomiany zapał.

Tam to prowadzi: Pustelnik (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Cesarzowa => Cesarz - Nie wiem, jak zinterpretować tego Pustelnika... Może chodzi o to, że będę mieszkać na jakimś odludziu? :) Widać moje spełnienie jako kobiety/ gospodyni/ matki i spokojne życie w tym Umiarkowaniu, więc raczej chyba będzie ten domek...

Proszę o Waszą pomoc :prosi::kwiatek:

Pozdrawiam cieplutko, :slonko:

Maddie

Napisano

Chodzi o szczescie, radosc i spelnienie. Jak sama piszesz, odnalezenie swojego miejsca na ziemi, swojego domowego ogniska.

To, co dochodzi to szansa na spelnienie tego marzenia. Szanse w Asach maja jednak ciekawostke w sobie. Sa tylko, ale i az szansami. Maja juz w sobie jak ziarno gotowe do wysiewu, caly potencjal przyszlego projektu, marzenia, celu. Teraz tylko dac temu sie rozwinac.

To bedzie rozpoznane. Ze trzeba jeszcze nieco poczekac. Trzeba bedzie wykazac sie cierpliwosci a i dzialac w duzej mierze intuicyjnie. Wyczuwac, kiedy jest wlasciwy moment. Nie szturmowac.

Wyczuwany bedzie Twoj ped do dzialania, a takze szukanie roznych mozliwosci, aby osiagnac cel. Mag kombinuje, probuje tego i tamtego. Nie poddaje sie na byle zakrecie. Idzie do przodu jak burza i uzyje wszystkich dostepnych mozliwosci, aby mu sie udalo osiagnac wymarzony cel. Rowniez potrafi sie komunikowac, co pozwala mu przekonac innych do swoich marzen i co za tym idzie, latwiej mu otrzymac pomoc, jezeli taka potrzebuje.

Odchodzi stagnacja i marazm, a takze udawanie, ze cieszy to, co jest. Teraz bedziesz chciala isc do przodu, aktywnie. Jak Mag.

Nadchodzi pomoc i wsparcie. Byc moze ktos bliski Ci pomoze, byc moze rzeczywiscie jakis kredycik. W Magu masz potencjal, aby taka pomoc uzyskac i aby przekonac innych, ze warto Twoje marzenie/Twoj projekt wspierac.

Ty jestes napalona na ten pomysl. Masz niesamowity zapal, ale uzywasz takze sily swojej intuicji. (Sila po zsumowaniu to Kaplanka). Jestes przekonana, ze to jest Twoje szczescie i spelnienie i nie zamierzasz z tego rezygnowac.

Otoczenie, jw. wspiera lub bedzie Cie wspieralo, pomagalo przezwyciezac trudnosci, jezeli takie zaistnieja.

Twoje nadziej to, ze sprawe uda sie ruszyc ostro do przodu. Obawy, zeby to nie byl slomiany zapal.

Doprowadzi Cie to do spelnienia. Eremita jest wierny przede wszystkim sobie. Ty to Twoje marzenia. Dalej masz karty zadowolenia i spelnienia. A Cesarz w podsumie to stabilizacja, takze dom.

Mysle, ze Ci sie uda.

Napisano
Chodzi o szczescie, radosc i spelnienie. Jak sama piszesz, odnalezenie swojego miejsca na ziemi, swojego domowego ogniska.

To, co dochodzi to szansa na spelnienie tego marzenia. Szanse w Asach maja jednak ciekawostke w sobie. Sa tylko, ale i az szansami. Maja juz w sobie jak ziarno gotowe do wysiewu, caly potencjal przyszlego projektu, marzenia, celu. Teraz tylko dac temu sie rozwinac.

To bedzie rozpoznane. Ze trzeba jeszcze nieco poczekac. Trzeba bedzie wykazac sie cierpliwosci a i dzialac w duzej mierze intuicyjnie. Wyczuwac, kiedy jest wlasciwy moment. Nie szturmowac.

Wyczuwany bedzie Twoj ped do dzialania, a takze szukanie roznych mozliwosci, aby osiagnac cel. Mag kombinuje, probuje tego i tamtego. Nie poddaje sie na byle zakrecie. Idzie do przodu jak burza i uzyje wszystkich dostepnych mozliwosci, aby mu sie udalo osiagnac wymarzony cel. Rowniez potrafi sie komunikowac, co pozwala mu przekonac innych do swoich marzen i co za tym idzie, latwiej mu otrzymac pomoc, jezeli taka potrzebuje.

Odchodzi stagnacja i marazm, a takze udawanie, ze cieszy to, co jest. Teraz bedziesz chciala isc do przodu, aktywnie. Jak Mag.

Nadchodzi pomoc i wsparcie. Byc moze ktos bliski Ci pomoze, byc moze rzeczywiscie jakis kredycik. W Magu masz potencjal, aby taka pomoc uzyskac i aby przekonac innych, ze warto Twoje marzenie/Twoj projekt wspierac.

Ty jestes napalona na ten pomysl. Masz niesamowity zapal, ale uzywasz takze sily swojej intuicji. (Sila po zsumowaniu to Kaplanka). Jestes przekonana, ze to jest Twoje szczescie i spelnienie i nie zamierzasz z tego rezygnowac.

Otoczenie, jw. wspiera lub bedzie Cie wspieralo, pomagalo przezwyciezac trudnosci, jezeli takie zaistnieja.

Twoje nadziej to, ze sprawe uda sie ruszyc ostro do przodu. Obawy, zeby to nie byl slomiany zapal.

Doprowadzi Cie to do spelnienia. Eremita jest wierny przede wszystkim sobie. Ty to Twoje marzenia. Dalej masz karty zadowolenia i spelnienia. A Cesarz w podsumie to stabilizacja, takze dom.

Mysle, ze Ci sie uda.

Pięknie to opisałaś... Bardzo Ci dziękuję :uscisk: :uscisk: :uscisk::bukiet: Szkoda, że nie mogę przyznać punkcika reputacji... :buziak:

• Maestro
Napisano

O to chodzi: Słońce - o Twoje szczęście

To dochodzi do tego: As Kielichów - jest to Twoje marzenie

To będzie rozpoznane: Kapłanka - wgłębisz się w siebie samą, przemyślisz, jak poczujesz, że to ten moment to zaczniesz coś w tym kierunku robić

To będzie wyczuwane: Mag - Będziesz sama kierować sytuacją, przewodzić

To odchodzi: 4 Kielichów - wyczekiwanie na to, co się może zdarzyć

To nadchodzi: 6 Denarów - weźmiesz kredyt

Tak widzę to ja: Siła - Jestem zdeterminowana i pewnie będę dążyć do celu :)- zgadzam się

Otoczenie: 3 Denarów - otoczenie będzie Ci pomagało pokonywać przeszkody

Moje nadzieje/ obawy: Rycerz Buław: - ...że to tylko słomiany zapał. - tu też nic dodać nic ując

Tam to prowadzi: Pustelnik (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Cesarzowa => Cesarz - Na pewno trochę potrwa zanim coś się w tej kwestii konkretnego wydarzy,będą takie chwile, gdy będziesz z tym sama, może trzeba będzie Ci zacisnać pasa, bo przecież skoro weźmiesz kredyt, to wiesz, wydatki wzrosną:lol:, ale z czasem jak karty mówią osiągniesz swój cel, czego Ci zyczę:)

Napisano
O to chodzi: Słońce - o Twoje szczęście

To dochodzi do tego: As Kielichów - jest to Twoje marzenie

To będzie rozpoznane: Kapłanka - wgłębisz się w siebie samą, przemyślisz, jak poczujesz, że to ten moment to zaczniesz coś w tym kierunku robić

To będzie wyczuwane: Mag - Będziesz sama kierować sytuacją, przewodzić

To odchodzi: 4 Kielichów - wyczekiwanie na to, co się może zdarzyć

To nadchodzi: 6 Denarów - weźmiesz kredyt

Tak widzę to ja: Siła - Jestem zdeterminowana i pewnie będę dążyć do celu :)- zgadzam się

Otoczenie: 3 Denarów - otoczenie będzie Ci pomagało pokonywać przeszkody

Moje nadzieje/ obawy: Rycerz Buław: - ...że to tylko słomiany zapał. - tu też nic dodać nic ując

Tam to prowadzi: Pustelnik (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Cesarzowa => Cesarz - Na pewno trochę potrwa zanim coś się w tej kwestii konkretnego wydarzy,będą takie chwile, gdy będziesz z tym sama, może trzeba będzie Ci zacisnać pasa, bo przecież skoro weźmiesz kredyt, to wiesz, wydatki wzrosną:lol:, ale z czasem jak karty mówią osiągniesz swój cel, czego Ci zyczę:)

No, na pewno trochę potrwa zanim zacznę działać w tym kierunku... Na razie szukam pracy :lol: Dziękuję, Inez :buziak::uscisk::bukiet: