Skocz do zawartości

Rozkład na kolejny ROK - 2013

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Kolejny na rok, ale karty nie moje, tylko Mysterious Woman - dziękuję:*******

1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 ~ Papież

wynoszę moje zasady, którymi mimo wszystko staram się kierować, moją rodzinę, zwiazek

2. Co wydarzy się w kontekście:

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa chyba mam spore szanse na zapanowanie nad chaosem, który obecnie rozgrywa się w moim zyciu i stać się spełnioną kobietą

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet jakiś nieformalny zwiazek, romans, ale uczucia skrywane w sobie

c) umysłu ~ Umiarkowanie wyciszę umysł, wyluzuję (w końcu..)

d) pracy ~ Rycerz Buław - chyba zmiana mi się jednak szykuje, jakbym miała otrzymać propzycję szkoleń, awansu, albo po prostu nowa praca..

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość - dużo kombinacji, aby wyjść na swoje

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - żmudna praca

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - udało mi się spotkac z kimś, na kim mi zależało od bardzo dawna

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów są przede mną perspektywy romansu, miłego spędzania czasu, takiej prawdziwej radości życia

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - jestem na etapie zaczynania czegoś ponownie, być może mam przed sobą szansę na uczucei, albo ogólnie na rozwój, jestem też b. wrażliwa

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - rozwinięcie intuicji, albo w powiazaniu z innymi romansowymi kartami będzie to, co ma być, ktoś mnie może ukrywac

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław - nerwy, lęki, nieprzespane noce, nocne rozmowy telefoniczne z wyrzutami sumienia wobec męza

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - spełnienie w kwestii uczuć, może będzie przy mnie męzczyzna,który odwzajemni moje uczucia

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet - najpierw smutki, tęsknota, rozczarowania, ale widać, ze to umrze i odnajdę swoje miejsce na ziemi, może muszę coś przecierpieć, żeby potem docenić szczęście?

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - miłość, zauroczenie, generalnie pozytywne uczucia

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No pierwsze moje czucie ~ wnosisz małżeństwo swoje...

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa hmm, przepiękna karta w tym punkcie, bo przecież Cesarzowa to archetyp kreatywności; będziesz prezentować tę cechę we wszystkkich aspektach życia..tutaj czeka Cię powodzenie i przyjemności...

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet "jakiś nieformalny zwiazek, romans" ~ dokładnie tak...

c) umysłu ~ Umiarkowanie harmonia i równowaga...uważam że to bardzo ładna karta jeśli chodzi o tę pozycję, odnajdziesz równowagę, "uleczenie" zarówno duchowe jak i fizyczne...po prostu osiągniesz harmonię w potrzebach ducha i ciała - co przyniesie Ci ukojenie i spokój...

d) pracy ~ Rycerz Buław - tutaj jakieś pozytywne wydarzenia...

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość - wiesz, ja widzę to w ten sposób ~ że Twoje wcześniejsze starania zostaną po prostu docenione...naprawdę, nie wiem czy nie podpiszesz jakiejś nowej umowy, kontraktu - co przyniesie Ci większe, niezłe pieniądze...

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - "żmudna praca" - zgadzam się...

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - "udało mi się spotkac z kimś, na kim mi zależało od bardzo dawna" - mhmm ;):)...

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów - no coś na co czekałaś i doczekałaś sie, będzie trwało i da ci duuużooo radości (Twój osiągnięty cel)...

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - rodzą się w Tobie uczucia, jest i nieśmiałość w ich wyrażaniu...poza tym spotkania, flirty, randki iii - ktoś podko****ący się w Tobie skrycie...

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - ukrywane działania i skrywanie emocji...Kapłanka Kochanie to też niezwykłe porozumienie pomiędzy dwojgiem ludzi...związek z przeznaczenia...

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław - "nerwy, lęki, nieprzespane noce" ~ sporo wyzwań i adrenaliny, będziesz tez podejmować ryzyko...

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - "spełnienie w kwestii uczuć, może będzie przy mnie męzczyzna,który odwzajemni moje uczucia" ~ dokładnie tak samo to czuję...

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet - no będą jeszcze smutki, kryzysy...ale to minie, odzyskasz stabilność...ale też, uważam że Twoje małżeństwo nadal będzie trwało...Słoneczko w sumie :)))

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - "miłość, zauroczenie, generalnie pozytywne uczucia"...

Gość Pasqualina
Napisano

ja zerknę, ja! xD ale później, w najgorszym wypadku jutro :)

• Maestro
Napisano
ja zerknę, ja! xD ale później, w najgorszym wypadku jutro :)

Będę Ci wdzięczna aż do końca świata:)))

Gość Pasqualina
Napisano
Będę Ci wdzięczna aż do końca świata:)))

haha jeśli jutro jest koniec świata, to te rozkłady na 2013 rok będą nam o kant tyłka potłuc^^

tacy jak Ty, to będą żyć... aż do śmierci xD

Gość gość5
Napisano

tu tez sie udziele- wieczorkiem - najpozniej w sobote

Gość Daffne
Napisano

wnosisz jak napisała Mysty swoje małżeństwo, a może również swoje zasady, normy, jakimi się kierowałaś i nadal kierujesz. Kapłan to też zagłębianie się w swoje wnętrze, zaduma i w nim szukanie odpowiedzi co dla nas najlepsze.

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa

- będziesz mieć spore pole do popisu. Cesarzowa to kobieta kreatywna, twórcza, jaka "płodnie" realizuje, wprowadza w czyn swoje zamiary. Widać, że będziesz dążyć do samospełnienia zgodnie z swoim wnętrzem.

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet

- w uczuciach będzie iskrzyć, poczujesz entuzjazm, radość, ale w 4 monet widzę jeszcze troszkę ograniczeń. Razem obie karty dają Księżyc, a więc chęć spełnienia swych uczuć, jednakże może nie być jeszcze jasno nakreślonej drogi z przyczyn sytuacyjnych.

c) umysłu ~ Umiarkowanie

- będzie spokój wewnętrzny, jakbyś była we właściwym miejscu...to poczucie przyniesie Ci radość i zadowolenie

d) pracy ~ Rycerz Buław

- w pracy będziesz kreatywna, energiczna i operatywna, jak i elastyczna, dzięki czemu z łatwością będziesz wywiązywać się z powierzonych obowiązków. A może coś nowego Ci się szykuje też? :mysli:

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość

- finanse będziesz obmyślać co by wyjść na swoje...mam tu na myśli..sprawy urzędowe.. Jesteś inteligentna i potrafisz o siebie zadbać, jeśli trzeba, tak więc myślę, że w finansach będzie się dobrze układać :)

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli

- kończyć się może wspinanie się pod górę...jak Syzyf...gdzie nie widziałaś efektów swej pracy...starałaś się i starałaś, ale czasem mógł dopadać...etap wątpliwości, czy aby jest sens wkładać wysiłek...gdy nie ma efektów... jak widać wszystko z czasem daje efekty :)

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł, 2 Kielichów

- odnalazłaś to czego szukałaś...uczucie...którego potrzebujesz, a uniwersalnie patrząc to mogłaś odnaleźć siebie.

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów

- do nowego roku przejdą sprawy związane z nowymi dążeniami, działaniami, jakie podjęłaś jeszcze w starym. Można nazwać to dążeniem małymi kroczkami do przełomu w życiu, który przyniesie zadowolenie.

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów

- dziś jesteś życzliwie nastawiona do otoczenia, przepełnia Cię wrażliwość, emocjonalność. Pamiętam karty z kiedyś..jakie wpadały na Ciebie i sądzę, że dokonała się w Tobie przemiana..:). Stałaś się bardziej...uczuciowa :)

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka

- będziesz starała się mądrze działać, słuchając siebie, wnętrza...bo wiesz, że ono Ci podpowie jak postępować.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław

- trudnością mogą być obawy, chwilowe smutki, jakie mogą dopadać, ale widać, że będziesz walczyć z tymi myślami, by były radośniejsze gdy dopadną te dni

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów

- no ładnie :) Możesz mieć obok siebie mężczyznę ciepłego, troskliwego, który będzie podnosił na duchu i wspierał, gdy będziesz tylko tego potrzebować. Myślę, że Pan będzie spełniał potrzeby Twego wnętrza, zwłaszcza, że sama wypadasz w kielichach ^^.

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet

- zmiany, zmiany, zmiany. Ten rok okaże się dla Ciebie przełomowy. Przełom ten będzie dotyczył zarówno Twego wnętrza jak i życia. Bedziesz wyzbywać się smutnych myśli z coraz większą odwagą, aż przyjdzie taki moment, że powiesz "dość" i dzięki temu oraz sile wewnętrznej jaka się w Tobie obudzi uzyskasz wewnętrzną stabilizacje.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów

- uczucia, wrażliwość, ciepło. Błogosławieństwem na ten Rok będzie wsparcie i ciepło ze strony mężczyzny (poz. 9)

Udanego Roku Inez :icon_smile2:

Napisano

Pierwsza mysl - malzenswo.

Nastepna - zasady, moralnosc, wiedza.

Mysle, ze wszystkiego po trochu.

Cesarzowa to uosobienie kreatywnosci, plodnosc na wszystkich poziomach. Czego sie tknie to wydaje plony. Plodny umysl, kreatywny, jasny - takze ogromne mozliwosci przed Toba. Tylko dzialac. Ziemia jest plodna.

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław

Tak, tu moze byc jakas nieformalna relacja uczuciowa, zwiazek. Dajaca Ci jednak mnostwo zadowolenia i radosci. 4 Bulawy to przeciez takze harmonia i zadowolenie.

c) umysłu ~ Umiarkowanie

Pieknie. Rownowaga, harmonia, zadowolenie. Uda Ci sie znalesc tzw. "zloty srodek". Bedziesz zadowolona.

d) pracy ~ Rycerz Buław

Tu jakby cos Ci sie nowego szykowalo. Albo nowa praca albo rzeczywiscie jakies dzialania, ktore rusza Cie do przodu.

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość

Tu bedziesz musiala wykazac sie sprytem i rozwaga. Dzialania beda musialy byc bardzo przemyslane, aby wyjsc ostatecznie na swoje. Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Tu takze jest mowa o jakis ograniczeniach, przeszkodach, ktore moga sie pojawic i ktore bedziesz musiala pokonac, aby moc sie rzeczywiscie w tym temacie cieszyc.

Tak. Zmudna praca i darzenie do czegos kroczek po kroczku, bez wytchnienia, bez czasu na przyjemnosci.

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów

Mi wydaje sie, ze udalo Ci sie przede wszystkim pozbyc jakis wewnetrznych ograniczen. W tych 2 Kielichach otworzylas sie: na uczucie, na otoczenie, na mezczyzne. Podsum to V Papiez. Tez mowi o rozwalaniu sztywnych ram i spogladaniu na zycie z innej perspektywy. Mozliwe tez, ze wskazuje na Twoje malzenstwo, ktore w jakims stopniu bylo dla Ciebie hamulcem do szukania szczescia gdzie indziej. Podsum (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Tu mowa jest o spojrzeniu na zycie z innej, szerszej perspektywy i ogarnieciu go, rozwazeniu, przyjrzeniu sie z dystansem i odniesieniu sie do niego, rozliczeniu.

Tu wiele robic nie musisz. 3 Bulawy pieknie mowia, ze robote juz zrobilas w poprzednim roku. Jaka? Ano 2 Kielichow. Otworzylas sie... na milosc, uczucie. Teraz pozostalo Ci jedynie zbierac plony tego, co juz zrobilas. Otoz teraz przychodzi 3 Kielichow. A to karta pieknej wymiany energii milosci. Tu mezczyzna-kobieta.

Podsum to XVI Wieza i VII Rydwan. Zburzylas te swoje wewnetrzne ograniczenia (wyzej w Diable, po ktorym nastapilo otwarcie w 2 Kielichach) i teraz mozesz juz tylko dzialac, podlug swoich oczekiwan, podlug swojej woli. Podsum (HB) to VI Kochankowie. Nie wahaj sie kochac, nie wahaj sie kierowac glosem wlasnego serduszka.

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów

Jestes na etapie marzen, a takze adorowania sie nawzajem z jakims panem. :) Robicie sobie mile gesty nawzajem. Jest przyjemnie bardzo.

Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka

No tak. Twoja wiedza, intuicja, beda w tym roku dosc aktywnie brane w obroty.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław

Oj. Dosc nerwowy rok przed Toba. Moze bedzie to mialo zwiazek z mezem. Fakt, ze jest ktos trzeci. W kazdym razie rok ten zmusi Ciebie do wielu kompromisow. Podsum to wlasnie Umiarkowanie (oba rodzaje podsumowania) i Papiez. Zdolnosc do komrpomisow, wyjscie poza wlasne sztywne formy dzialania i spojrzenie na pewne sprawy z innej, glebszej perspektywy.

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów

Bedziesz miala wsparcie ukochanego mezczyzny.

Ja tu widze tak, ze masz swoje marzenia i wyobrazenia, jak pewne sprawy powinny wygladac. Ale cos/ktos zmusi Cie do spojrzenia inaczej. Zobacz wyzej, koniecznosc kompromisow. Wiec to moze Cie mocno rozczarowac i spowodowac, ze pewne podstawy sie po prostu zachwieja. Mozesz miec chwile, gdy nie bedziesz dokladnie wiedziala, na czym stoisz, bedzie niepewnosc, bol, rozczarowanie tym, ze cos nie idzie tak, jak sobie to wyobrazalas pierwotnie. Ale w Smierci widac, ze uda Ci sie z tego wyjsci uczynic najlepsze, co sie da, czyli te 10 Monet. W koncu poczujesz sie bardzo pewni i ogolnie osiagniesz zadowolenie. Podsum to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Zacheta, aby bez wzgledu na to, co sie bedzie dzialo, patrzec na zycie bez wiekszych oczekiwan. Brac to, co jest i dzialac odpowiednio do sytuacji. Ostatecznie wyjdziesz na swoje i bedzie dobrze. Podsum (HB) to VI Kochankowie. Sluchaj glosu swojego serca przede wszystkim Inez.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów

Tak. Mezczyzna, ktory bedzie Cie kochal i ktory bedzie o Ciebie zabiegal.

Powodzenia Inez.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Tak sobie myślę, ze ta 8 monet może mówić też o końcu mojej nauki, w czerwcu skończę studia podyplomowe, Rycerz Buław faktycznie o jakichś zmianach zawodowych, może dadzą mi szansę na zmianę stanowiska?

Napisano

A mozliwe. 8 Monet to systematycznosc m.in, wiec i np. nauka przez dluzszy czas. To tez forma pracy, nie platnej, ale umyslowej na pewno. Rycek Bulaw natomiast wyrywa sie z ograniczen, zrzuca jakies kajdanki i rzuca sie nowe, wiec jak najbardziej moga to byc jakies nowe zadania.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Tak sobie myślę, ze ta 8 monet może mówić też o końcu mojej nauki, w czerwcu skończę studia podyplomowe, Rycerz Buław faktycznie o jakichś zmianach zawodowych, może dadzą mi szansę na zmianę stanowiska?

O ukończeniu studiów ~ jak najbardziej tak, bo przecież motyw przewodni tej karty to - nauka, nauka, jeszcze raz nauka...skoro wypada ta karta to może być znak, że będziemy rozwijać swoje umiejętności, zdolności ~ będziemy się dokształcać i będziemy zdobywali nowe kwalifikacje, czyli generalnie rozwój przez oczywiście naukę - te umiejętności oczywiście nie są tylko dla naszej przyjemności a dadzą w dalszym czasie zyski, spore zyski bo w końcu ta karta z finansami jest związana...i według mnie pięknie się to zgrywa z Rycerzem Buław który niesie pozytywne wydarzenia/zmiany - zmiany na lepsze...

Gość Pasqualina
Napisano

Żelazne zasady, którym byłaś wierna. Związek, w którym jesteś. Pewien bagaż wiedzy, który posiadasz

być może zajmiesz się jakąś dziedziną, do której zawsze miałaś pociąg i w której jesteś wyjątkowo płodna... hmmm może zajmiesz się czymś związanym z ogrodnictwem, jakieś kwiatki, roślinki, etc. Ogólnie będzie wzrost w każdej dziedzinie kreatywności :)

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet

ukrywanie związku, coś nieformalnego może z tego się wykluć :)

c) umysłu ~ Umiarkowanie

będzie swobodny przepływ informacji, ale będziesz potrafiła rozgraniczyć ziarna od plew :)

d) pracy ~ Rycerz Buław -

tu faktycznie zanosi się na zmiany, dosyć nagłe i szybkie, ale zmiany na lepsze :)

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość -

jakoś szału nie ma, ani dobrze ani źle, w ogólnym rozrachunku wyjdziesz fifty fifty, ani długów ani nadwyżek, chociaż będziesz musiała pokombinować trochę...

dłubanie, harówka, ciężka praca również po godzinach

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów -

udało się zauroczyć sobą ważną osobę, uległaś jakiejś pokusie być może...

pojawia się szansa na spełnienie uczuciowe, na niezobowiązującą radość i szczęście, miłe spędzanie czasu :)

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów -

w miejscu, które pobudza Twoje uczucia, odnalazłaś wrażliwszą siebie :)

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka -

trzeba będzie się zmierzyć ze swoim wnętrzem w korespondencji z papieżem, może być walka pomiędzy tym co jawne i co ukryte oraz między tym co wiesz, a tym co czujesz

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław -

jakiś smutek, wyrzuty sumienia, wewnętrzna walka ze sobą, ciężkie decyzje

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów -

spełnienie uczuć, odnajdziesz kogoś troskliwego i życzliwego

cały wachlarz różnych odczuć, od załamiania zatroskania i niepewności o jutro poprzez złamanie schematów i uzyskanie pełni szczęścia i zadowolenia :)

będziesz działać w kwestii uczuć, ten rok będzie pod tym względem na pewno ważny. Możesz odkryć w sobie nowe pokłady miłości i uczucia, o których nie miałaś pojęcia:)

Gość gość5
Napisano

Kolejny na rok, ale karty nie moje, tylko Mysterious Woman - dziękuję:*******

wynoszę moje zasady, którymi mimo wszystko staram się kierować, moją rodzinę, zwiazek- tez pewne ograniczenia

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa- osiagniecie sukcesu- czy to w sferze materialnej czy tez uczuciowej

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet powiedzialabym, ze schadzki w domku z jakims panem

c) umysłu ~ Umiarkowanie nabierzesz dystansu do spraw, ktore wczesniej spedzały ci sen z powiek

d) pracy ~ Rycerz Buław - moze byc zmiana pracy- albo tylko zakresu obowiazków (nie wiem co robisz) -bynajmniej praca wymagajaca ruchu i dzialania

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość - dużo kombinacji, aby wyjść na swoje

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - tu wlasnie uwidocznila sie ta zmiana- z pewnoscia nie bedziesz robic tego co dotychczas

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - opanowac uczucia

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów kontakty z osobami, ktorych nie widzisz na co dzien- bardzo miłe spotkania, zabawa i radosc

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - na poczatku uczuciowej drogi, kiełkuje jakieś uczucie/nowa relacja, która ma szanse sie rozwinąć przy sprzyjających wiatrach

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - byc może twoj talent wrozbiarski ujawni sie z jeszcze wiekszą mocą :)

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław - no moze byc trudnosc w komunikacji nocami z kims na kim bedzie ci zalezec- chociazby ze wzgledu na koniecznosc ukrywania tego przed slubnym

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - myslę, że bedzie ktos komu bedzie na tobie bardzo zalezało i w koncu wypowie co naprawde czuje

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet - byc moze na poczatku bedziesz miala wrazenie, że daremny twoj trud i nie tedy droga, ale w koncu okaze sie ze to byl strzał w 10

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów -pozytywne zmiany w sferze uczuc

Napisano

Naukę na własnych doświadczeniach. Swoje przekonania stosujesz w praktyce. Mądrość jest Twoim przewodnikiem.

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa, to obfitość, Cesarzowa jest żyzna, pełna inwencji twórczej. Co posiejesz to wzrośnie.

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet, jest stały związek ( 4 monet) i wkrada się romansik (4 buław)

c) umysłu ~ Umiarkowanie, opanowanie, rozum zapanuje nad emocjami

d) pracy ~ Rycerz Buław – stabilnie nie będzie, ruch i zmiany, tutaj trzeba chyba będzie przemyśleć wszystkie swoje decyzje, bo ten Rycerz jest bardzo gwałtowny

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość – 7 mieczy – Hermes, Bóg kupców i złodziei :D Sprawiedliwość złodzieja mam nadzieję eliminuje, więc przyjdzie Ci się targować o swoje (kupiec) czyli spryt i przedsiębiorczość. Trzeba uważać by nie zostać oszukanym i chwytać każdą okazję „zarobienia”

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - nudna codzienność…takie dłubanie w jednym miejscu,

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - udało mi się spotkac z kimś, na kim mi zależało od bardzo dawna – tu nie wiem.

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów, pomysły jakie masz będziesz wdrażała w swoje życie i przyniosą Ci zadowolenie- przed Tobą są nowe horyzonty, nowi ludzie. Przed Tobą nowa przygoda i spełnienie.

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów – teraz rozprawiasz się ze swoimi emocjami i uczuciami. Coś w Tobie dojrzewa, słuchasz głosu swego serca.

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka – w milczeniu , spokojnie będziesz szukała swojego powołania, swojej ścieżki.

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław – dręczące myśli i wyrzuty sumienia i mogą być spięcia, kłótnie

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów – mężczyzna, czuły i kochajacy

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet – nie będzie to łatwe ale osiągniesz swój cel. Z niedostatków w tych piątkach w dobrobyt w 10 den

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów – zmiana w sferze uczuc

Gość Iwka78
Napisano

1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 ~ Papież - na pewno małżeństwo, ale też brak moralności... myślami odbiegasz do innego mężczyzny, więc tu jest zarówno pozytyw jak i negatyw tej karty....

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa odnajdziesz swoją kobiecość

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet związek, czyli małżeństwo + romans będą trwać

c) umysłu ~ Umiarkowanie - a dla mnie to też jest czasami karta, która pokazuje osoby, które oszukują... więc ja to interpretuję, że nadal będziesz oszukiwać...

d) pracy ~ Rycerz Buław - będą zmiany, może niewielkie, ale je zauważysz...

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - ciężka, żmudna praca...

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - wyjście poza związek, który dla Ciebie nie jest zadowalający...

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów no ewidentny trójkąt i w domu i w emocjach....

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - jesteś jak dziecko... zagubiona... wrażliwa....

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - rozwinięcie intuicji też, ale działania w ukryciu też pewnie....

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław - nerwy, lęki, nieprzespane noce, nocne rozmowy telefoniczne z wyrzutami sumienia wobec męza... nommmm.....

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - spełnienie w kwestii uczuć, może będzie przy mnie męzczyzna,który odwzajemni moje uczucia, no nie zdziwiona, gdyby to był twój mąż....

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet - najpierw smutki, tęsknota, rozczarowania, ale widać, ze to umrze i odnajdę swoje miejsce na ziemi, może muszę coś przecierpieć, żeby potem docenić szczęście?

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - nowy związek... co wcale może nie oznaczać "nowy"...

• Maestro
Napisano
1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 ~ Papież - na pewno małżeństwo, ale też brak moralności... myślami odbiegasz do innego mężczyzny, więc tu jest zarówno pozytyw jak i negatyw tej karty....

c) umysłu ~ Umiarkowanie - a dla mnie to też jest czasami karta, która pokazuje osoby, które oszukują... więc ja to interpretuję, że nadal będziesz oszukiwać...

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - spełnienie w kwestii uczuć, może będzie przy mnie męzczyzna,który odwzajemni moje uczucia, no nie zdziwiona, gdyby to był twój mąż....

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - nowy związek... co wcale może nie oznaczać "nowy"...

Ja chciałabym tylko dodać, że nie mam podwójnej moralności, to co się u mnie dzieje jest wynikiem wielu czynników, które się w moim zyciu wydarzyły, co do oszukiwania,to hmmm, długo byłam do bólu szczera, bardzo szczera, to ja byłam ta osobą, która nie była godna znać tajemnic mojego męża...Ja teraz po prostu nie mówię wszystkiego, tak jak on mnie nauczył..Powrót moich uczuć do męża jest niemozliwy,zresztą on zawsze jest denarowy, nigdy kielichowy;)

Gość Iwka78
Napisano
Ja chciałabym tylko dodać, że nie mam podwójnej moralności, to co się u mnie dzieje jest wynikiem wielu czynników, które się w moim zyciu wydarzyły, co do oszukiwania,to hmmm, długo byłam do bólu szczera, bardzo szczera, to ja byłam ta osobą, która nie była godna znać tajemnic mojego męża...Ja teraz po prostu nie mówię wszystkiego, tak jak on mnie nauczył..Powrót moich uczuć do męża jest niemozliwy,zresztą on zawsze jest denarowy, nigdy kielichowy;)

Inez, nie oceniam. Odczytałam karty po swojemu, bo o to chyba tu chodzi....

poza tym, każdy ma swoje pojęcie moralności i szczerości.

Też miałam taki etap, że nie mówiłam.... i bardzo dobrze go pamiętam, więc wiem jak jest ciężko wracać do domu itd, itp....:-(

Nikt nie powiedział, że denarowy nie może przemienić się w kielichowego....

W życiu wszystko jest możliwe....:-)

Powodzenia!:-)

• Maestro
Napisano
Inez, nie oceniam. Odczytałam karty po swojemu, bo o to chyba tu chodzi....

poza tym, każdy ma swoje pojęcie moralności i szczerości.

Też miałam taki etap, że nie mówiłam.... i bardzo dobrze go pamiętam, więc wiem jak jest ciężko wracać do domu itd, itp....:-(

Nikt nie powiedział, że denarowy nie może przemienić się w kielichowego....

W życiu wszystko jest możliwe....:-)

Powodzenia!:-)

To nie jest kwestia tego,że mąż mnie nie kocha, wprost przeciwnie, to u mnie na skutek pewnych zdarzeń wypaliły się uczucia...;)

Gość Iwka78
Napisano
To nie jest kwestia tego,że mąż mnie nie kocha, wprost przeciwnie, to u mnie na skutek pewnych zdarzeń wypaliły się uczucia...;)

będzie dobrze:-) głowa do góry:-)

Napisano

1.doświadczenie, przemyslenia, zasady...

2. a-jest szansa, że zaczniesz czuc sie spelniona, zrealizować się...

b-jakaś relacja się ustabilizuje

c-znajdziesz złoty środek, nie będziesz ani nadwyrężać ani zaniedbywać

d-coś się wydarzy, zmiana stanowiska moze

e-tuta bez rewelacji niestety

3.zgadzam sie

4. zbliżyc sie do kogoś, do kogo CIę ciągnęło jak 'diabli'

5. ktoś się pojawi, ktoś trzeci...

6. chyba flirtujesz z kimś, rozpoczynasz relację, która zaowocuje...

7. romans się pojawi

8. poczucie chyba bezradnosci, moze wyrzuty sumienia

9. mozesz byc z kims, z tym jedynym

10. umrą niepowodzenia, nastanie sukces w każdej dziedzinie

11. taaak...miłość:)

Napisano (edytowane)

1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 Papież - małżeństwo

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa - będziesz wszystko robić aby poczuć się spełniona na każdej płaszczyźnie życia

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet - romans, relacje w ukryciu

c) umysłu ~ Umiarkowanie - spokój i równowaga

d) pracy ~ Rycerz Buław - będziwsz bardzo aktywna, może znajdziesz dodatkową pracę albo zmienisz na inną

e) finansów ~ wyp.: 7 Mieczy - Sprawiedliwość - - jęsli dobrze pomyślisz twoje zasoby finansowe bedą na plus

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli -mozolna praca i takie krecenie sie wkółko i wracanie do tego samego punktu.....

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - wkręciłaś się w toksyczną relację, która się uzależniła ....na zasadzie obsesji

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów -nowy romans

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - jesteś pełna uczuć

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - wielka niewiadoma wszystko do odkrycia przed Tobą , przemyslisz wszystko za nim zaczniesz działać, poszukiwanie rozwiązań w samej sobie

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław -"nerwy, lęki, nieprzespane noce" i próba wyjścia z tego ....

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - myslę że zdobycia pewnego Pana i jego uczuć

10. Ogólna prognoza na ten rok ~ 5 Kielichów - 5 Monet - Śmierć - 10 Monet - pozbycie sie niespełnienia uczuciowego i w końcu otrzeźwienie i trzymanie sie tego co daje stablizację - rodzina

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - miłość i ciepło którym obdarzaj a wróci podwójną siła do Ciebie :))

Edytowane przez anais_33
  • Lubię to! 1
  • 11 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

wynoszę moje zasady, którymi mimo wszystko staram się kierować, moją rodzinę, zwiazek

a) działania, kreatywności ~ Cesarzowa chyba mam spore szanse na zapanowanie nad chaosem, który obecnie rozgrywa się w moim zyciu i stać się spełnioną kobietą

B) uczuć ~ wyp.: 4 Buław - 4 Monet jakiś nieformalny zwiazek, romans, ale uczucia skrywane w sobie - w tym przypadku wszystko jest "po staremu":)

c) umysłu ~ Umiarkowanie wyciszę umysł, wyluzuję (w końcu..)

d) pracy ~ Rycerz Buław - chyba zmiana mi się jednak szykuje, jakbym miała otrzymać propozycję szkoleń, awansu, albo po prostu nowa praca.. -karta pokazała walkę o swoje, nie było zadnych mozliwości rozwoju niestety, to co osiągnełam zawdzięczam tlko i wyłącznie sobie i swojej waleczności

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia ~ 8 Pentakli - żmudna praca - raczej moja nauka:)

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone ~ Diabeł ~ 2 Kielichów - udało mi się spotkac z kimś, na kim mi zależało od bardzo dawna - napiszę inaczej: ten ktoś coraz bardziej się na mnie otwiera.........

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku ~3 Buław ~ 3 Kielichów są przede mną perspektywy romansu, miłego spędzania czasu, takiej prawdziwej radości życia

6. Gdzie jestem dziś? ~ Paź Kielichów - jestem na etapie zaczynania czegoś ponownie, być może mam przed sobą szansę na uczucie, albo ogólnie na rozwój, jestem też b. wrażliwa

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku ~ Kapłanka - rozwinięcie intuicji, albo w powiazaniu z innymi romansowymi kartami będzie to, co ma być, ktoś mnie może ukrywac - poza tym wyszło, że stałam się wsparciem dla kilku osób..

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę ~ wyp.: 9 Mieczy - 5 Buław - nerwy, lęki, nieprzespane noce, nocne rozmowy telefoniczne z wyrzutami sumienia wobec męza

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku ~ Król Kielichów - spełnienie w kwestii uczuć, może będzie przy mnie męzczyzna,który odwzajemni moje uczucia - czuję się kochana, lubiana itp.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok ~ Rycerz Kielichów - miłość, zauroczenie, generalnie pozytywne uczucia - wydaje mi się, że ten Rycerz pokazał kogoś, kto raz był, raz znikał, ranił, ale okazuje się, ze jest totalnie zagubiony w życiu i w jakis sposób jestem mu potrzebna..