Veroniczka Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 - Gwiazda - No mogę powiedzieć z czystym sercem, że spełniło się wiele moich marzeń, wiele spraw które myślałam że nie będą miały miejsca bytu - były. Była wiara, nadzieja.. to dużo dało. Mimo wszystkich przeciwności szłam z optymizmem na przód - ku lepszemu jutro. 2. Co wydarzy się w kontekście: a) działania, kreatywności - Koło Fortuny - Widzę że tutaj ja samodzielnie na wiele spraw mogę nie mieć wpływu, po prostu los będzie mnie naprowadzał na różne sytuacje i działania, będę musiała się temu po prostu poddać. uczuć - Kochankowie - Tutaj serce nie raz mocniej zabije.. Tyle tylko że mogę mieć problem, na kogo się zdecydować.. Nie raz Rozum feta serce.. Po za tym mnóstwo pożądania, miłość ogólnie powinna być.. c) umysłu - Wisielec - Haha, no widzę umysł będzie myślał i medytował.. Czasem mogę mieć zawiechy - będę starała się coś przemyśleć na spokojnie. d) pracy - Umiarkowanie - Raz będzie raz nie.. Taka kołomyja.. Nie spodziewam się tutaj cudów e) finansów - 7 Denarów - Ale z finansami nie powinno być źle.. 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia - 9 Buław - No cóż, odejdą ode mnie jakieś lęki.. niechęci wszelakie. Będę szła na przód, odważnie tym razem. 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone - Król Denarów - Jakąś pozycję dobrą 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku - As Pucharów/Głupiec ---> Sprawiedliwość - Chyba sprawy uczuć.. będę poznawać nowych ludzi.. ale i przeszłość trochę przewijać się będzie - tyle że już na świeżych fundamentach - po za tym na pewno będę oceniać innych, ich zachowanie.. emocje.. itd. 6. Gdzie jestem dziś? - Diabeł - Na razie sobie korzystam z życia. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - 2 Buław - Będę czasami na rozdrożu.. 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę - Diabeł/9 Denarów ---> Wisielec - No nie wiem, chyba tutaj moje wewnetrznie jakieś sprawy wyjdą na wierzch 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - Rycerz Buław - Będę pędzić i działać 10. Ogólna prognoza na ten rok - Umiarkowanie/Rycerz Mieczy ---> Świat - W sumie nie będzie źle.. czasami wiadomo z kimś nie będę umiała się dogadać - bo inne światopoglądy, ale nie powinno być źle. 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok - Rycerz Denarów - No ładnie Będę dalej czerpać naukę z życia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi