Skocz do zawartości

Prognoza na 2013 rok

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012 - Gwiazda - No mogę powiedzieć z czystym sercem, że spełniło się wiele moich marzeń, wiele spraw które myślałam że nie będą miały miejsca bytu - były. Była wiara, nadzieja.. to dużo dało. Mimo wszystkich przeciwności szłam z optymizmem na przód - ku lepszemu jutro.

2. Co wydarzy się w kontekście:

a) działania, kreatywności - Koło Fortuny - Widzę że tutaj ja samodzielnie na wiele spraw mogę nie mieć wpływu, po prostu los będzie mnie naprowadzał na różne sytuacje i działania, będę musiała się temu po prostu poddać.

B) uczuć - Kochankowie - Tutaj serce nie raz mocniej zabije.. Tyle tylko że mogę mieć problem, na kogo się zdecydować.. Nie raz ;) Rozum feta serce.. Po za tym mnóstwo pożądania, miłość ogólnie powinna być..

c) umysłu - Wisielec - Haha, no widzę umysł będzie myślał i medytował.. Czasem mogę mieć zawiechy - będę starała się coś przemyśleć na spokojnie.

d) pracy - Umiarkowanie - Raz będzie raz nie.. Taka kołomyja.. Nie spodziewam się tutaj cudów :D

e) finansów - 7 Denarów - Ale z finansami nie powinno być źle.. :)

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia - 9 Buław - No cóż, odejdą ode mnie jakieś lęki.. niechęci wszelakie. Będę szła na przód, odważnie tym razem.

4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone - Król Denarów - Jakąś pozycję dobrą :)

5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku - As Pucharów/Głupiec ---> Sprawiedliwość - Chyba sprawy uczuć.. będę poznawać nowych ludzi.. ale i przeszłość trochę przewijać się będzie - tyle że już na świeżych fundamentach - po za tym na pewno będę oceniać innych, ich zachowanie.. emocje.. itd.

6. Gdzie jestem dziś? - Diabeł - Na razie sobie korzystam z życia.

7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - 2 Buław - Będę czasami na rozdrożu..

8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę - Diabeł/9 Denarów ---> Wisielec - No nie wiem, chyba tutaj moje wewnetrznie jakieś sprawy wyjdą na wierzch :D

9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - Rycerz Buław - Będę pędzić i działać :)

10. Ogólna prognoza na ten rok - Umiarkowanie/Rycerz Mieczy ---> Świat - W sumie nie będzie źle.. czasami wiadomo z kimś nie będę umiała się dogadać - bo inne światopoglądy, ale nie powinno być źle.

11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok - Rycerz Denarów - No ładnie :) Będę dalej czerpać naukę z życia.