Skocz do zawartości

Prezenty.. ciekawe.. :)) Będzie weryfikacja w Święta :D

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawi mnie co tam dostanę pod choinkę od Mikołaja :hahahaha: Będzie weryfikacja, po wigilii..

Co dostane w prezencie od X i jego rodziców?

Mag, Koło Fortuny, 6 Pucharów --> Kapłan

Mag skojarzył mi się z czymś kolorowym.. Koło Fortuny.. Okrągłe.. 6 Pucharów - coś co będzie wzbudzać we mnie miłe uczucia - przypominać mi o czymś..

Raczej przydatny prezent zważając na Kapłana.. Przemyślany :D

A co dostane od Pana Y?

8 Mieczy, Rycerz Buław, 10 Denarów

Przyszły mi na myśl jakieś kolczyki :lol: Lub coś z biżuterii.. 10 Denarów - no chyba się wykosztuje :lol:

Macie jakieś pomysły? :>

Napisano

pierwsza myśl patelnia:hahahaha:od nich coś użytkowego chyba albo album na zdjęcia chociaż to mało kto już dziś używa

od faceta z biżuterii może byc a on gdzieś w podroży nie był?

• Lubię to! 1
Napisano
pierwsza myśl patelnia:hahahaha:od nich coś użytkowego chyba albo album na zdjęcia chociaż to mało kto już dziś używa

od faceta z biżuterii może byc a on gdzieś w podroży nie był?

Niee on ostatnio cały czas w PL siedzi, ale jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie to jego siostra pracuje zagranicą :D

Napisano

a to może stamtąd ten prezent dla ciebie?

a może to będzie gorsecik?:hahahaha:albo telefon

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Co dostane w prezencie od X i jego rodziców?

hehehe patelnię! Może faktycznie ;D mnie się skojarzyła płyta. Mag jako artysta, twórca, Koło jako kształt, 6 pucharów... wkładanie do odtwarzacza hahah, a tak poważniej to dzielenie się, wspominanie, odsłuchiwanie ileś razy. No i Kapłan jako wykonawca ze słuchaczami... ;D

A co dostane od Pana Y?

A tu już prościej. Od razu pomyślałam o komplecie biżuterii - uszy, szyja, bo są odkryte na 8 mieczy i pokazane na Rycerzu Buław. A 10 denarów, to komplet. Stawiam na kolczykach i przywieszce razem z łańcuszkiem lub bez.

Edytowane przez Linkinia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tutaj stawiam na perfumy, z nutą kwiatową, w okrągłym/owalnym flakoniku...

A co dostane od Pana Y?

Hmmm, przychodzi mi na myśl - jakiś fajny ciuszek...sukienka, czy coś w ten deseń, w każdym razie coś baaardzo kobiecego...tylko ta 8 Mieczy mnie zastanawia (zamknięcie, ograniczenie), no miejmy nadzieję że to będzie po prostu pudełeczko w które będzie zapakowany prezent...;)

Napisano

a jeszcze dopytam kim dla ciebie jest ten x?

może tu chodzi o to ze pamiątkę rodzinna dostaniesz od nich?

Napisano
a jeszcze dopytam kim dla ciebie jest ten x?

może tu chodzi o to ze pamiątkę rodzinna dostaniesz od nich?

A X to mój przyjaciel najlepszy akurat :D:) Zawsze mogę na niego liczyć.. Dobra dusza :D

A co do jego rodziny, no to tak się zgrało że miałam ich odwiedzić w Święta i z tej okazji kupili coś dla mnie wspólnego :) Ale X nie chciał zdradzić co to :(

Napisano
to nie patelnia na pewno a wiedza ze wróżysz?

Nie, tego akurat nie widzą :) Hmmm.. tak sama myślę co oni by mi mogli dać.. nie mam pomysłów ale wszystko się wyjaśni na dniach :_okok:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Hmm, wiesz co, myślę że od X i Jego rodziców, to może też być książka, albo zegarek...;)

Napisano
ciekawi mnie co tam dostanę pod choinkę od mikołaja :hahahaha: Będzie weryfikacja, po wigilii..

co dostane w prezencie od x i jego rodziców?

Mag, koło fortuny, 6 pucharów --> kapłan

mag skojarzył mi się z czymś kolorowym.. Koło fortuny.. Okrągłe.. 6 pucharów - coś co będzie wzbudzać we mnie miłe uczucia - przypominać mi o czymś..

Raczej przydatny prezent zważając na kapłana.. Przemyślany :D

a co dostane od pana y?

8 mieczy, rycerz buław, 10 denarów

przyszły mi na myśl jakieś kolczyki :lol: Lub coś z biżuterii.. 10 denarów - no chyba się wykosztuje :lol:

Macie jakieś pomysły? :>

od x dostałam kosmetyki ;d

a od y - nic nie dostałam...

; ((

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ajj...czyli ta 8 Mieczy ~ tak jak przypuszczałam...ale napisałam tak nie wprost a z podtekstem bo...liczyłam na to że źle czuje...

Aaa że tak zapytam jeśli można Słonko, kosmetyki ~ czy było coś o zapachu z nutą kwiątowa ? albo i np. w okrągłym flakoniku - pudełeczku ?

Napisano
Ajj...czyli ta 8 Mieczy ~ tak jak przypuszczałam...ale napisałam tak nie wprost a z podtekstem bo...liczyłam na to że źle czuje...

Aaa że tak zapytam jeśli można Słonko, kosmetyki ~ czy było coś o zapachu z nutą kwiątowa ? albo i np. w okrągłym flakoniku - pudełeczku ?

Dużo ich dostałam ;D Balsamy, odżywki itd :) Raczej większość podłużna była.. :D