Veroniczka Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Ciekawi mnie co tam dostanę pod choinkę od Mikołaja Będzie weryfikacja, po wigilii.. Co dostane w prezencie od X i jego rodziców? Mag, Koło Fortuny, 6 Pucharów --> Kapłan Mag skojarzył mi się z czymś kolorowym.. Koło Fortuny.. Okrągłe.. 6 Pucharów - coś co będzie wzbudzać we mnie miłe uczucia - przypominać mi o czymś.. Raczej przydatny prezent zważając na Kapłana.. Przemyślany A co dostane od Pana Y? 8 Mieczy, Rycerz Buław, 10 Denarów Przyszły mi na myśl jakieś kolczyki Lub coś z biżuterii.. 10 Denarów - no chyba się wykosztuje Macie jakieś pomysły? :> Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 pierwsza myśl patelnia:hahahaha:od nich coś użytkowego chyba albo album na zdjęcia chociaż to mało kto już dziś używa od faceta z biżuterii może byc a on gdzieś w podroży nie był? 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 pierwsza myśl patelnia:hahahaha:od nich coś użytkowego chyba albo album na zdjęcia chociaż to mało kto już dziś używaod faceta z biżuterii może byc a on gdzieś w podroży nie był? Niee on ostatnio cały czas w PL siedzi, ale jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie to jego siostra pracuje zagranicą Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 a to może stamtąd ten prezent dla ciebie? a może to będzie gorsecik?:hahahaha:albo telefon Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Co dostane w prezencie od X i jego rodziców? Mag, Koło Fortuny, 6 Pucharów --> Kapłan hehehe patelnię! Może faktycznie ;D mnie się skojarzyła płyta. Mag jako artysta, twórca, Koło jako kształt, 6 pucharów... wkładanie do odtwarzacza hahah, a tak poważniej to dzielenie się, wspominanie, odsłuchiwanie ileś razy. No i Kapłan jako wykonawca ze słuchaczami... ;D A co dostane od Pana Y? 8 Mieczy, Rycerz Buław, 10 Denarów A tu już prościej. Od razu pomyślałam o komplecie biżuterii - uszy, szyja, bo są odkryte na 8 mieczy i pokazane na Rycerzu Buław. A 10 denarów, to komplet. Stawiam na kolczykach i przywieszce razem z łańcuszkiem lub bez. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Linkinia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Mag, Koło Fortuny, 6 Pucharów --> Kapłan Tutaj stawiam na perfumy, z nutą kwiatową, w okrągłym/owalnym flakoniku... A co dostane od Pana Y? 8 Mieczy, Rycerz Buław, 10 Denarów Hmmm, przychodzi mi na myśl - jakiś fajny ciuszek...sukienka, czy coś w ten deseń, w każdym razie coś baaardzo kobiecego...tylko ta 8 Mieczy mnie zastanawia (zamknięcie, ograniczenie), no miejmy nadzieję że to będzie po prostu pudełeczko w które będzie zapakowany prezent... Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 a jeszcze dopytam kim dla ciebie jest ten x? może tu chodzi o to ze pamiątkę rodzinna dostaniesz od nich? Cytuj
Veroniczka Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 a jeszcze dopytam kim dla ciebie jest ten x?może tu chodzi o to ze pamiątkę rodzinna dostaniesz od nich? A X to mój przyjaciel najlepszy akurat Zawsze mogę na niego liczyć.. Dobra dusza A co do jego rodziny, no to tak się zgrało że miałam ich odwiedzić w Święta i z tej okazji kupili coś dla mnie wspólnego Ale X nie chciał zdradzić co to Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 to nie patelnia na pewno a wiedza ze wróżysz? Cytuj
Veroniczka Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 to nie patelnia na pewno a wiedza ze wróżysz? Nie, tego akurat nie widzą Hmmm.. tak sama myślę co oni by mi mogli dać.. nie mam pomysłów ale wszystko się wyjaśni na dniach Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Hmm, wiesz co, myślę że od X i Jego rodziców, to może też być książka, albo zegarek... Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 ciekawi mnie co tam dostanę pod choinkę od mikołaja Będzie weryfikacja, po wigilii.. co dostane w prezencie od x i jego rodziców? Mag, koło fortuny, 6 pucharów --> kapłan mag skojarzył mi się z czymś kolorowym.. Koło fortuny.. Okrągłe.. 6 pucharów - coś co będzie wzbudzać we mnie miłe uczucia - przypominać mi o czymś.. Raczej przydatny prezent zważając na kapłana.. Przemyślany a co dostane od pana y? 8 mieczy, rycerz buław, 10 denarów przyszły mi na myśl jakieś kolczyki Lub coś z biżuterii.. 10 denarów - no chyba się wykosztuje Macie jakieś pomysły? :> od x dostałam kosmetyki ;d a od y - nic nie dostałam... ; (( Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Ajj...czyli ta 8 Mieczy ~ tak jak przypuszczałam...ale napisałam tak nie wprost a z podtekstem bo...liczyłam na to że źle czuje... Aaa że tak zapytam jeśli można Słonko, kosmetyki ~ czy było coś o zapachu z nutą kwiątowa ? albo i np. w okrągłym flakoniku - pudełeczku ? Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Ajj...czyli ta 8 Mieczy ~ tak jak przypuszczałam...ale napisałam tak nie wprost a z podtekstem bo...liczyłam na to że źle czuje...Aaa że tak zapytam jeśli można Słonko, kosmetyki ~ czy było coś o zapachu z nutą kwiątowa ? albo i np. w okrągłym flakoniku - pudełeczku ? Dużo ich dostałam ;D Balsamy, odżywki itd Raczej większość podłużna była.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi