Skocz do zawartości

jaki będzie odzew na kolejnego maila

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

A więc pan odpisał na poprzedniego maila (ale nie wspomniał o kawie, którą sam wcześniej zaproponował). Ja mu też coś znowu odpisałam. I tak sobie co jakiś czas piszemy....

Zadałam kartom pytanie: Jaki będzie odzew na kolejnego maila ?

2 BUŁAWY 4 DENARY 6 BUŁAW

A on myśli i rozważa i tak cały czas. Myślę, że dostał to czego chciał (tzn moją odpowiedź) i teraz znowu będę czekała aż łaskawie się odezwie

Jakby ktoś mógł zerknąć i zweryfikować . Będę bardzo wdzięczna

pozdrawiam

Napisano

On chyba nie wie co Ci teraz napisać. No i tez chyba nie bardzo ma czas. Nie jestem do końca przekonana czy Ci odpisze na tego maila. Lub jesli odpisze to trochę poczekasz.

Napisano

Hmm... to jest ciekawe wlasnie. On nie spodziewal sie takiej odpowiedzi. Dostal odpowiedz, to widac. Ale... Cos musi sobie tam teraz w sobie poukladac. Jakby to co nieco mu zburzylo obraz sprawy. Te 4 Monety moze wskazywac na to, ze on myslal, ze owszem, cos tam do Ciebie napisze, zaproponuje czy jak tam, ale pozostanie to w sferze marzen, bo Ty albo nie odpiszesz albo odmowisz. A tu zonk, pozytywna odpowiedz. Teraz on musi wyjsc z tych swoich 4 scian i konkretnie zadzialac. Podsum to XXII Glupiec i IV Cesarz. Czyli widac, ze cos sobie dopiero planuje, uklada, zeby moc Ci zaproponowac. Podsum (HB) to XII Wisielec i III Cesarzowa. Musi cos konkretnie zmienic w swoich planach/zalozeniach, a moze dopiero je konkretnie poczynic, zeby moc Cie uszczesliwic. ;)