Gość sheina Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 królowa pucharów, 9 denarów, 7 denarów no i nie wiem koleznka mi mowi,ze ma mi cos waznego do powiedzenia iw tajemnicy, ale musi mi to powiedziec osobiscie, nie chce emaila,,., ani na gg ani smsa... Wspominal ajedynie,ze zamknela jakis etao w swoim zyciu.......... co to moze byc? jakby na coś czekała... ale pytanie na co...dezycje jakiejs kobioety...? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 Też mi do głowy przyszła ciaża, ale sądzę, że chce Ci powiedzieć, ze szuka uczucia, ale nic na siłe, ze chce się cieszyć sobą, swoją niezależnością, a jak coś/ktoś się trafi to luz;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Ta ciaza przyszla mi do glowy... bo: Krolowa Kielichow to tez matka, 9 Monet skojarzylo mi sie z 9. miesiacami a 7 Monet to wyczekiwanie na zasiane plony. W podsumie IV Cesarz, co moze wskazywac tez na slub ze wzgledu na ciaze np. Takie tylko skojarzenie. A... podsum (HB) rowniez mowi o przejsciu na inny rodzaj dzialania. XVI Wieza i VII Rydwan. Mozna tlumaczyc dwojako. Wieza bywa, ze mowi o slubie. Ale moze byc tez, ze rzeczywiscie, rozstala sie z partnerem i ruszyla do przodu jako bogata pewna siebie, gotowa na nowe, jednostka. Jestem ciekawa jaki bedzie rzeczywisty wynik tej rozmowy. Cytuj
Gość e Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Mi się wydaje, że rozstała się z mężczyzną - nawet jeśli z żadnym nie była, może kogoś obdarzyła uczuciami a teraz zdała sobie sprawę, że nic na siłę, że chce korzystać z życia dopóki jest sama... Tak jakby odnalazła w końcu siebie... zrozumiała siebie (: Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 na raczje faceta nie miala moze chodzi o jej ocja bo sie babraa w alimentach ale podejscie do facetow ma takie..: nei amm czasu na glupoty. a jak zapytslam czy o facets chodzi pisala w esie,ze nie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 Wydaje mi się też, ze w kartach wyszła Twoja ciekawość i cierpliwość, a nie faktyczny powód... Podsumuję zatem, może stąd coś wywnioskujemy? Q pucharów 9 monet 7 monet suma Cesarz ..........pustelnik...umiarkowanie...świat ..................mag...........śmierć ...........................umiar Ona jest sama faktycznie,ale planuje wyjechać za granicę, i tam żyć Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2012 Maestro Napisano 20 Grudnia 2012 jutro zweryfikuje Czekamy, czekamy.. Slonko, luknij mi na mojego celta na uczucia i na rozkład roczny z dzisiaj, co? Cytuj
LasMeninas Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 królowa pucharów, 9 denarów, 7 denarów Pierwsze co skojarzyło mi sie z ciążą... ale myśle ze chodzi o sferę uczuć moze stwerdziała ze terazma zamiar sie ustatkować czekać na jakąś stałą strukturą w swoim zyciu Cytuj
Gość sheina Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 uslyszalam,ze 9 denarow to tez karta "zajmowania się sobą" skpiania na swoich sprawach karta idealnie oddała stan tego co wczoraj wyszło. Otoz. ja się z nią NIE spotkałam. zaczeło się od tego,ze mialysmy mowic się w poludnie, ona napisala jednak do mnie,ze nie da rady za bardzo bo ma uzo roboty... czy bede w miejscu x wieczorem bo czasami tam na siebie wpadamy,rzeklam,ze bede,wiec przelozylysmy spotkanie do wieczora. wieczorem gdy juz bylam ze znajomymi w miejsc x jstyna mi napisala,ze niestety nie bedzie jej... Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Pieknie. A 7 Monet to karta rezygnacji m.in. Ladnie karty to oddaly. Zajela sie soba i swoimi sprawami. Dzieki za weryfikacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi