Skocz do zawartości

Jak się potoczy moja znajomość z Panem :)

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

znajomośc netowa ;)

rozmowy kontakty od czasu do czasu ;)

wieża, 6 denarów., 3 buław

no ja mysle,ze bedzie trwać chyba się w niej cos włąsnei zmienia, no moze wieza tylko na net wskazuje,ale nie wydaje mi się.. symatycznie powinno byc...:)

Napisano

teraz wasza znajomość jest w fazie przemiany, moze obje zaczynacie czuć że to coś więcej moze z tego byc na co warto pracować. Będzie kontakt, wymiana która was zaprowadzi do jakiś podwalim związku ja bym dociągneła po 3 buław kartę jeszcze ... W podsumie jest śmierć ale w którą stronę ją czytać? Myślę ze bedzie przemiana na relacje poważniejszą

Napisano

Wieza wskazuje, ze znajomosc przejdzie na inny etap. Jaki? 6 Monet wskazuje na wyjscie sobie na przeciw, 3 Monety mowi o pracy nad znajomoscia, rozijaniu jej, poglebianiu tej znajomosci.

Podsum XIII Smierc i IV Cesarz mowia o przejsciu relacji w inna forme. Jaka? Tu niewiadoma, ale sam podsum wskazuje na pozytywny rozwoj sprawy. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Czyli tez potwierdzenie, ze znajomosc daje dobry grunt do jej poglebiania.

Napisano

Wieza wskazuje, ze znajomosc przejdzie na inny etap. Jaki? 6 Monet wskazuje na wyjscie sobie na przeciw, 3 Monety mowi o pracy nad znajomoscia, rozijaniu jej, poglebianiu tej znajomosci.

Podsum XIII Smierc i IV Cesarz mowia o przejsciu relacji w inna forme. Jaka? Tu niewiadoma, ale sam podsum wskazuje na pozytywny rozwoj sprawy. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Czyli tez potwierdzenie, ze znajomosc daje dobry grunt do jej poglebiania.

Gość Linkinia
Napisano

Jak potoczy się moja znajomość z panem?

Wieża, 6 denarów, 3 buław

Coś się całkowicie zmieni, będziecie mieć lepszy kontakt z sobą, więcej rozmawiać, dawać z siebie, 3 buław dopełnia całości – relacja będzie się rozwijała, będziecie wyglądać kontaktu z sobą. Szykują się nowe perspektywy. Może spotkanie ;) Pozytywnie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

wieża, 6 denarów., 3 buław suma Śmierć

---Koło Fort.--Słońce---Wieża---

-----Rydwan-----Śmierć------

------------Sąd----------

No relacja przejdzie transformację ~ zdecydowanie na lepsze, Wieża ~ to też determinacja w działaniach, przewartościowanie...ja tutaj tak jak Linkinia ~ widzę spotkanie, i tak sobie myślę że w tej Wieży to wyzwolicie się z ograniczenia jakim na tę chwilę jest dla Was internet...

• Maestro
Napisano

Myslałam, żeś in love with next man.....:lol:

Tu nastąpi nagłe odblokowanie,wstrząs, może jego odzew Tobą tak wstrząśnie??:lol: i widać wymianę informacji z perspektywami;)

Gość gość5
Napisano

znajomośc netowa ;)

rozmowy kontakty od czasu do czasu ;)

jesli to ten sam pan, z ktorym przez chwile nie mialas kontaktu- to teraz pod wpływem tamtych zdarzen wiele sie zmieniło i bedzie spokojnie, miło a co najwazniejsze oboje w rownomiernym stopniu bedziecie chcieli tych kontaktow

• Maestro
Napisano
ne tamten sie poszedl pierdzielic ;]

I very good, a Tobie życzę,zebyś w końcu znalazła swoje Szczęście:)

Gość sheina
Napisano

^^ jak to dobrze,ze chcoiaz obcy mi tego zycza :lol: ;** wzajemnie

• Maestro
Napisano
^^ jak to dobrze,ze chcoiaz obcy mi tego zycza :lol: ;** wzajemnie

Jak obcy???? Twoja ukochana Agusia, a nie "obcy"!!!