Gość sheina Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 znajomośc netowa rozmowy kontakty od czasu do czasu wieża, 6 denarów., 3 buław no ja mysle,ze bedzie trwać chyba się w niej cos włąsnei zmienia, no moze wieza tylko na net wskazuje,ale nie wydaje mi się.. symatycznie powinno byc... Cytuj
LasMeninas Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 wieża, 6 denarów., 3 buław teraz wasza znajomość jest w fazie przemiany, moze obje zaczynacie czuć że to coś więcej moze z tego byc na co warto pracować. Będzie kontakt, wymiana która was zaprowadzi do jakiś podwalim związku ja bym dociągneła po 3 buław kartę jeszcze ... W podsumie jest śmierć ale w którą stronę ją czytać? Myślę ze bedzie przemiana na relacje poważniejszą Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Wieza wskazuje, ze znajomosc przejdzie na inny etap. Jaki? 6 Monet wskazuje na wyjscie sobie na przeciw, 3 Monety mowi o pracy nad znajomoscia, rozijaniu jej, poglebianiu tej znajomosci. Podsum XIII Smierc i IV Cesarz mowia o przejsciu relacji w inna forme. Jaka? Tu niewiadoma, ale sam podsum wskazuje na pozytywny rozwoj sprawy. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Czyli tez potwierdzenie, ze znajomosc daje dobry grunt do jej poglebiania. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Wieza wskazuje, ze znajomosc przejdzie na inny etap. Jaki? 6 Monet wskazuje na wyjscie sobie na przeciw, 3 Monety mowi o pracy nad znajomoscia, rozijaniu jej, poglebianiu tej znajomosci. Podsum XIII Smierc i IV Cesarz mowia o przejsciu relacji w inna forme. Jaka? Tu niewiadoma, ale sam podsum wskazuje na pozytywny rozwoj sprawy. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Czyli tez potwierdzenie, ze znajomosc daje dobry grunt do jej poglebiania. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Jak potoczy się moja znajomość z panem? Wieża, 6 denarów, 3 buław Coś się całkowicie zmieni, będziecie mieć lepszy kontakt z sobą, więcej rozmawiać, dawać z siebie, 3 buław dopełnia całości – relacja będzie się rozwijała, będziecie wyglądać kontaktu z sobą. Szykują się nowe perspektywy. Może spotkanie Pozytywnie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 wieża, 6 denarów., 3 buław suma Śmierć ---Koło Fort.--Słońce---Wieża--- -----Rydwan-----Śmierć------ ------------Sąd---------- No relacja przejdzie transformację ~ zdecydowanie na lepsze, Wieża ~ to też determinacja w działaniach, przewartościowanie...ja tutaj tak jak Linkinia ~ widzę spotkanie, i tak sobie myślę że w tej Wieży to wyzwolicie się z ograniczenia jakim na tę chwilę jest dla Was internet... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Myslałam, żeś in love with next man..... Tu nastąpi nagłe odblokowanie,wstrząs, może jego odzew Tobą tak wstrząśnie?? i widać wymianę informacji z perspektywami;) Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 znajomośc netowa rozmowy kontakty od czasu do czasu wieża, 6 denarów., 3 buław jesli to ten sam pan, z ktorym przez chwile nie mialas kontaktu- to teraz pod wpływem tamtych zdarzen wiele sie zmieniło i bedzie spokojnie, miło a co najwazniejsze oboje w rownomiernym stopniu bedziecie chcieli tych kontaktow Cytuj
Gość sheina Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 ne tamten sie poszedl pierdzielic ;] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 ne tamten sie poszedl pierdzielic ;] I very good, a Tobie życzę,zebyś w końcu znalazła swoje Szczęście:) Cytuj
Gość sheina Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 ^^ jak to dobrze,ze chcoiaz obcy mi tego zycza ;** wzajemnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 ^^ jak to dobrze,ze chcoiaz obcy mi tego zycza ;** wzajemnie Jak obcy???? Twoja ukochana Agusia, a nie "obcy"!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi