Vivere Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Mój syn zadzwonił, że jest juz w pociągu. Zmartwił mnie informacją o złym samopoczuciu. Wkrótce, pobiorę Go z pociągu i doprowadzę do lekarza - nocny dyżur. rzadko choruje a i do lekarza wołami trzeba ciągnąć. Tym razem sam szuka natychmiastowej pomocy. Pytanie o stan zdrowia syna: As kielichów, 3 buław, As buław, 10 Mieczy Stan zdrowia się pogarsza, jest w pierwszej fazie choroby. O gorączce wspominał. Te karty jakies takie na dolegliwości kobiece... Może zamiast jajników migdałki u chłopców, a może zapalenie ślinianki? Weryfikacja za parę godzin. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 As kielichów, 3 buław, As buław, 10 Mieczy wydaje mi się, że może być to coś z zatokami, śluz mu pewnie ścieka po ściankach gardła, co może powodować drapanie, ale ja uważam, ze szybko wyzdrowieje Cytuj
Vivere Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Diagnoza: Grypa. Nie ma kaszlu, nie ma kataru, nie ma kichania. Jest goraczka, niemoc i ból - nawet włosy i paznokcie Wystraszył mnie, bo wszelkie objawy o których mi opowiadał były podobne do "Świnki". Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Diagnoza: Grypa. Nie ma kaszlu, nie ma kataru, nie ma kichania. Jest goraczka, niemoc i ból - nawet włosy i paznokcie Wystraszył mnie, bo wszelkie objawy o których mi opowiadał były podobne do "Świnki". Czyli wirus, wyjdzie z tego szybko;) Zdrowia mu zycze:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 nie znam sie na zdrowiu w tarocie ale podobnie jak Inez- w pierwszym momencie pomyslałam o katarze i zapaleniu zatok (as kielichów) - 3 buław to szukanie pomocy a reszta - błyskawiczne działanie w celu zapanowania nad chorobą....- teraz taka pora- ciepło/zimno - sama 3 tygodne temu poszłam na łyżwy bez szalika- potem prawie 2 tygodnie walczyłam żeby oskrzela zaczely normalnie pracować- bo az swistało........ duzo zdrowia dla synka Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 O! fajnie- weryfikacja juz była :> ja znowu spozniona....... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi