Skocz do zawartości

Czemu stał się oschły? - Dla kumpeli

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czemu Y stał się dla niej taki jakby oschły? - Pyta koleżanka

Rycerz Pucharów, 8 Pucharów, Wieża/Rycerz Buław

On wgl jakimś skrytym typem jest.. Może on po prostu jakiś strasznie rozdarty wewnętrznie jest? Nie wie co ma robić.. Jak ma przebić ten mur.. Hm..

Napisano

Nie wiem. Mi tak to wyglada, jakby on poczul, ze za duzo z siebie dawal nie otrzymujac nic w zamian. Poczul sie wewnetrznie wypalony. Postanowil to zmienic i stac sie bardziej egoistyczny. Podsum zarowno (jezu, nie napisze, ze normalny, bo wyjdzie, ze inne sa nienormalne :ojejku:) ten ogolnie uzywany, jak i z HB to VI Kochankowie. Teraz ona powinna o niego pozabiegac, wykazac sie sercem. Zeby wrocil ten Rycek Kielichow.

• Lubię to! 1
Napisano
Nie wiem. Mi tak to wyglada, jakby on poczul, ze za duzo z siebie dawal nie otrzymujac nic w zamian. Poczul sie wewnetrznie wypalony. Postanowil to zmienic i stac sie bardziej egoistyczny. Podsum zarowno (jezu, nie napisze, ze normalny, bo wyjdzie, ze inne sa nienormalne :ojejku:) ten ogolnie uzywany, jak i z HB to VI Kochankowie. Teraz ona powinna o niego pozabiegac, wykazac sie sercem. Zeby wrocil ten Rycek Kielichow.

Ona ma zabiegać o niego? :) No to rzeczywiście.. nie zły amant.

Napisano
Czemu Y stał się dla niej taki jakby oschły? - Pyta koleżanka

Rycerz Pucharów, 8 Pucharów, Wieża/Rycerz Buław

On wgl jakimś skrytym typem jest.. Może on po prostu jakiś strasznie rozdarty wewnętrznie jest? Nie wie co ma robić.. Jak ma przebić ten mur.. Hm..

A kim Y dla koleżanki jest? Czy to jest bliska relacja/uczuciowa? Coś się może Ykowi posypało i jest przygnębiony? Tak jakby szedł do nikąd abo tam gdzie chciał dojść to go odrzucono? Emocjonalne gruzy...

To mi wygląda na: zmianę miejsca pobytu lub stanął w konkury do Pani i został odrzucony

Wieża/Rycerz buław może byc agresywny.

Za mało o tej parze wiem i strzelam kulą armatnią w muchę

Napisano
A kim Y dla koleżanki jest? Czy to jest bliska relacja/uczuciowa? Coś się może Ykowi posypało i jest przygnębiony? Tak jakby szedł do nikąd abo tam gdzie chciał dojść to go odrzucono? Emocjonalne gruzy...

To mi wygląda na: zmianę miejsca pobytu lub stanął w konkury do Pani i został odrzucony

Wieża/Rycerz buław może byc agresywny.

Za mało o tej parze wiem i strzelam kulą armatnią w muchę

No niby to jej chłopak.. tzn zaczęli kręcić ze sobą, tyle o ile wiem... było wszystko okej.. a nagle taki się zrobił dziki.. nie wie o co mu chodzi, czy to jakaś zagrywka.. czy kij wie co.

Napisano

no nie mam pojęcia. W tych kartach bezpośredniego powodu (czemu?) doszukać się (teraz) nie umiem. Tylko takie załamanie nerwowe przychodzi mi do głowy.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja powiem tylko tak. Tak do konca to nie wiadomo nigdy, bo przyjaciolka przyjaciolka, ale cos sie wydarzylo, ze facet poczul sie wypalony. Moze przyjaciolka Ci o czyms nie mowi a moze po prostu ona nie zdaje sobie sprawy, ze cos tam zaszlo, co na pana tak podzialalo. Tak tez w zyciu bywa. On po prostu jest teraz na etapie, gdzie postanowil sie skupic na sobie. Czuje, ze nie ma sil i ze dosyc zrobil w tym Rycku Kielichow. Ta Wieza tu pojawia sie, jakby chcial tupnac jej na otrzezwienie "koniec z tym!"... Ale to tylko tyle, co z tych tu kart widac. :)

Napisano

Dobra.. Hm, a jak on zareaguje jeśli ona przestanie zwracać na niego uwagę, i też będzie oschła?

Głupiec, 10 Mieczy, Rycerz Denarów ---> Kapłan

Chyba będzie taki sam....

Gość PannaDorotka
Napisano

Rycerz denarów to bardziej przyjaciel niż chłopak- myślę, że w taką rolę własnie wejdzie, może nie do końca będzie mu się to podobać (10 mieczy), ale emocjonalnie to odcięty i wypalony, tak jak sacralka napisała. Dystans, żal i coś na zasadzie "dam sobie z tym spokój, bo nie warto".

Lepiej spytać karty (moim zdaniem), co będzie, jak Pani zacznie wykazywać inicjatywę i też o tę relację troszkę zawalczy, skoro jej zależy, a nie tylko czekać na działania Pana. Skoro był kielichowym ryckiem, to chyba warto, nie? ;)

Napisano
No niby to jej chłopak.. tzn zaczęli kręcić ze sobą, tyle o ile wiem... było wszystko okej.. a nagle taki się zrobił dziki.. nie wie o co mu chodzi, czy to jakaś zagrywka.. czy kij wie co.

ma dosyc tego, ze wciaz on sie stara...

ona za malo

w Rycku den - bedzie obok, ale nie podejmie nowych dzialan

Napisano

No dobrze a więc: Co będzie jeśli wykaże się inicjatywą w stosunku do niego i będzie zabiegać?

3 Puchary, Królowa Pucharów, Król Mieczy ---> Wisielec

Nie no.. ona może skakać nad nim i nic to nie da na ten moment.. widocznie on chce pobyć trochę sam..

:ojejku:

Napisano

a ona jeszcze z kims na boku nie krecila (facetem), nie gadala - tak, ze sie chlopak zaciął troche ?

Napisano
a ona jeszcze z kims na boku nie krecila (facetem), nie gadala - tak, ze sie chlopak zaciął troche ?

Nie, natomiast dowiedziałam się że on przeżywa jeszcze swoja byłą dziewczynę..

Napisano

nie wyglada mi na to

raczej pani zbyt dobrze sie bawi i malo uwagi mu poswieca (3 puch., Q puch)

moze nawet niechcacy wyszlo tak, ze byla dla kogos milsza niz dla niego i to go urazilo

tu nigdzie nie wyszla druga pani ani nikt wazny po stronie kolezanki

Ryc puch., 8 puch. - pan jakby sie zawinal, obrocil na piecie i w druga strone poszedl (wycofal sie)

po ostatniej relacji moze byc nadwrazliwy (Wieza zaraz po 8 puch.)) i miec poczucie, ze samo nic gladko nie idzie, ze on musi za kazdym razem przebijac mur (Ryc.kij)

Napisano
Dobra.. Hm, a jak on zareaguje jeśli ona przestanie zwracać na niego uwagę, i też będzie oschła?

Głupiec, 10 Mieczy, Rycerz Denarów ---> Kapłan

Chyba będzie taki sam....

No dobrze a więc: Co będzie jeśli wykaże się inicjatywą w stosunku do niego i będzie zabiegać?

3 Puchary, Królowa Pucharów, Król Mieczy ---> Wisielec

Nie no.. ona może skakać nad nim i nic to nie da na ten moment.. widocznie on chce pobyć trochę sam..

Hmm..ani tak ani siak. W pierwszym nie najlepiej w drugim nie za dobrze. Niezaleznie od przyczyny, skutki Pani działań raczej mało pomyślne. Nasuwa mi sie zatem wniosek: nie demonstrować za bardzo żadnych z obranych opcji. Ani nie strzelać demonstracyjnego focha ani nie zabiegać za bardzo. Po prostu być i czekać az się Pan "wypowie" lub przemysli. W pierwszym przypadku Pan powie "nie to nie" w drugim może uznać, że Pani jest zbyt kochliwa - 3 puchary Królowa Pucharów - przepełnienie emocjonalne ale takie nadużyte bo Król Mieczy krytyczny jest. Pan chyba pani nie ufa.