Skocz do zawartości

Rozklad na 2013 - za Inez

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw

Umiejetnosc skutecznego dzialania. Umiem realizowac cele, ktore sobie postawie.

2. Co wydarzy sie w kontekscie:

a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa

Powinno byc chyba dobrze. Krolowa Bulaw samorealizuje sie. Krol Bulaw dziala. W podsumie Cesarzowa. Kreatywnosc wiec.

B) uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa

Tu dwoch mamelow sie spotka. Ale widac w podsumie znowu, ze chyba bedzie zadowolenie.

c) umyslu - 9 Kielichow

Otwartosc na innych, otoczenie. Wewnetrzne uporzadkowanie, harmonia, zadowolenie.

d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa

Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze.

e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa

Bede umiejetnie zarzadzac tym, co mam. Lawirowac pomiedzy wydatkami a potrzebami i tym, co mam.

3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc

Zakonczy sie etap dzialania po ciemku, niewiedzy, leku, co bedzie jutro.

4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc

Pokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie.

5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad

Moja potrzeba wsparcia i stabilizacji.

6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce

Tu gdzie jestem, akceptuje to w pelni i przyjmuje takie, jak jest.

7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc

No chyba nie ciaza. U mnie Paz Monet to ciezarna Ksiezniczka. Te 4 Monet i Sprawka jakos tak dziwnie do tego. No ale mozliwe tez, po prostu bede sie cieszyc cieplem domowym, rodzinnym i rozliczac z roznych spraw.

8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc

Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie.

9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez

Tego zestawu jakos nie czuje. Hmm... Kojazy mi sie z rodzina, malzenstwem (nadal?). Chyba nie, bo widac na gorze, ze jedno umiera.

10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie

Umiarkowanie to takze moja karta na ten rok (z daty urodzenia). W kazdym razie tu rozne kompromisy trzeba bedzie zawierac, zdecydowanie dzialac i widac rozliczanie sie z roznych spraw.

11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa

Jakas nieformalna relacja? Hmm... w kazdym razie widac tu moje zadowolenie chyba w Cesarzowej.

Pokusilam sie o ten rozkladzik. Ciekawe, ze w podsumach tyle mi Cesarzowych wyszlo.

Edytowane przez SacralNirvana
poprawilam 2012 na 2013
Napisano (edytowane)

1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw - jak dla mnie pewien sukces i pewność siebie

mi sie wydaje ze znajdziesz jakiegoś kolege, człwoieka z którym będziesz coś praktykować i to Cię bardzo rozwinie

Tu dwoch mamelow sie spotka. Ale widac w podsumie znowu, ze chyba bedzie zadowolenie.

c) umyslu - 9 Kielichow

tak zgodze sie zadowolenie i komfort ale też uważaj żeby nie osiąść na laurach żeby się nie rozleniwić

Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze. Notak tu nic nie dopiszę możę sie jakieś przedsięwziecie szykować zwiazane z doradztwem, ezoteryka.... wróżąc dodatkowo spełnienie w tej cesarzowej

a ja tutaj widzę wlasnie jakieś dodtakowe zajęcie może się pojawić, które Cię jeszcze lepiej 'ustawi'

3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc

niepewności odchodzą, lęki i obawy

4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc

Pokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie. - zgadza sie ciemna stronę swoją pokonałas zobaczyłaś ze to tylko takie "nocne widziadła"

5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad

wydaje mi się ze jakaś Twoja charytatywna robota,doradzanie ludziom i wspieranie w cesarzu Ty jako opoka

na razie jest Ci dobrze wyszłaś z tego Ksieżyca tam u góry rozjaśniło się dookoła Ciebie

7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc

pazik monet to też takie praktyczne podejscie, popychanie sparw małymi kroczkami do przpdu z 4 monet wydaje mi się że chodzi o kwestie codzienności że tutaj tzreba będzie bardziej skupić się na przyziemnych sprawach

8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc

Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. chyba nic tu więcej nie dopiszę

9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez

nie wiem jak w wynku rozwodu kwestie materialne między Tobą a małzonkiem będą wyglądać ale wiesz co... tak mi się skojarzyło ze jeśli wykarzeż się sprytem i pokombinujesz to wywalczysz więcej dla siebie z tego materialnego aspektu waszego małżeństwa...

10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie

Ten rok bardziej niz inny będzie mówił że tzreba isc droga środka, trzymac równowagę, kontrolowac się z rozwaga używac swojej mocy bo co posiejesz to zbierzesz...

11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa

No moze byc romans jakiś :)

P.s. ja przepraszam, że tak ubogo ale w wiekszosci na tyle trafnie opisujesz sama dane pozycje ze nie trzeba za wiele dodawać ...

Ten rok w tych cesarzowych to moim zdaniem znak że bedziesz spełniona....

Edytowane przez LasMeninas
  • Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Stałaś się kobietą sukcesu, jakikolwiek on by nie był, silna, pewna siebie, przede wszystkim wiesz czego chcesz od życia

pieknie, może jakiś mężczyzna będzie Ciebie wspierał w samorealizacji?

pieknie, rozwiniesz wrażliwość i intuicję, poza tym pisane Ci przezycie miłości - ciekawe, że ten Rycek też się u mnie pojawia, czyżby to ten sam facet?:lol:

c) umyslu - 9 Kielichow

zadowolenie, spełnienie, radosc, odblokujesz się na uciechy...cielesne

Tez uważam, że chyba zaczniesz się bardziej w ezo realizować.

zacznie się zarabianie, kto wie, czy nie na kilka sposobów, w każdym razie będziesz spełniona

odejdzie niepewność, lęki, takie myślenie w stylu : nie wiem co to w ogóle bedzie...

pokonałaś jakieś leki i obawy, mozesz spać spokojnie, bo to co najgorsze odeszło

Twoja stabilnośći i umiejętność radzenia sobie w zyciu, z pełną wiarą w siebie i swoje mozliwości

we właściwym miejscu i o właściwym czasie

wg mnie nowa znajomość, cenna dla Ciebie, ale chyba bez większego rozwoju

zakończysz ewidentnie jakiś etap swojego życia i zyskasz nadzieję i wiarę w to, że teraz to już tylko lepiej...

hmm, staniesz się bardziej cwana, będziesz umiała jeszcze lepiej wykorzystać swój potencjał, jaki posiadasz, nie tracąc przy tym siebie

wyciszysz się, osiągniesz harmonię i zapał, aby podążąć przed siebie zgodnie ze swoimi zasadami, na zasadach równości, nie zamierzasz być wykorzystywana, dasz tyle ile otrzymasz , nic ponadto, poza tym będziesz imponować innym swoją siłą, pewnością siebie i sex appealem:)

podobnie do mnie - jakaś relacja luźna co prawda się szykuje, ale taka, która Cię spełni jako kobietę:)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje LasMeninas...:bukiet: Dziekuje Inez... :bukiet:

Przepiekne interpretacje. Ogromnie dziekuje Wam za Wasz czas i poswiecenie, jakie wlozylyscie w pomoc w interpretacji tego rozkladu. :roza::k020:

Ciekawe, co przyniesie mi ten rok. Ale czuje podswiadomie, ze bedzie wyjatkowy...

A czuja mam dobrego.

Rok temu w Sylwestra stalam w oknie, patrzylam na strzelajace petardy i czulam, ze pewne sprawy umra, ze odejda z mojega zycia, te zmiany bardzo powazne, jakby Smierc starego i tak sie stalo. Teraz czuje harmonie i zadowolenie i czuje, ze rok bedzie dla mnie dobry... Takie jakies wewnetrzne uczucie.

Zobaczymy w praktyce, jak to sie sprawdzi.

Gość Pasqualina
Napisano

zostawiam ślad :_kwiatek:i zerknę może dziś,a jak nie to jutro :)

Gość gość5
Napisano

potrafisz doskonale radzic sobie sama- taka prawdziwa Zosia-Samosia

uuuu.... same działania, dajace poczucie bezpieczenstwa, władzy i spokoju

hm... trafi swoj na swego- najwazniejsze aby dobrze było :)

c) umyslu - 9 Kielichow

bedzie ci dobrze z tym jak jest, bedzie stabilizacja i zadowolenia uczuciowe

no wychodzi podobnie jak u Inez- tez mi sie skojarzylo, że twoja wiedza ulegnie pogłebieniu i to dosc sporemu - co oczywiscie pozytywnie wpłynie na samopoczucie

mam wrazenie, że nauczysz sie jeszcze bardziej dysponowac posiadanymi funduszami- byc moze znajdziesz jakas metode, ktora pomoze ci w doskonały sposób zarządzac domowym budżetem, lub tez po prostu bedziesz miala pracę, która w jakims stopniu bedzie wymagała swiezego spojrzenia, a takze bedzie to scisła wspolpraca z druga osoba

z pewnoscia zakoncza sie sprawy, ktore wymagały wyjasnienia, o niepewnym zakonczeniu, czas lęku i obaw

poszlas po rozum do głowy, ze na kiego ci te wyimaginowane strachy

wsparcie ze strony pana- ktos z rodziny?

prawie jak nowe zycie- bezpieczenstwo dobre relacje z otoczeniem i radosc zycia :)

mam wrazenie, że na nowo zbudujesz swoj wlasny swiat

Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plany. Rozliczanie sie.- cos sie zakonczy- ale jednoczesnie zaswieci nadzieja na odciecie sie od przeszlosci i zbudowania wszystkiego wg wlasnego gustu i upodoban

stabilizacja w domu, chociaz bedzie to wymagało sporo wysiłku umysłowego

generalnie spokój, choc czasami podszyty nerwami- nie wiem czy nie zwiazane z twoim rozwodem i koniecznoscia dokonywania wyborów.

mysle Sacral, że jesteś na bardzo dobrej drodze do spełnienia- cały czas działasz w tym kierunku........

ooo... piekne karty- działaj a osiagniesz co chcesz

Gość Daffne
Napisano

wnosisz własne działanie, energiczne i skuteczne oraz fakt, że jeśli obierasz cel, to się go trzymasz.

bardzo ładnie, jest w Tobie mądrość, ale i duża kreatywność. Masz umiejętność łatwego wcielania w życie zamierzeń i myślę, że w przyszłym roku pojawi się ktoś kto będzie stanowić dodatkowo motywację i jednoczesnego dążenia do uszczęśliwienia się :)

oj, będziesz zakochana to nie ulega wątpliwości, zapragniesz obdarzać i otrzymywać uczucie. Pięknie spaja się to z dążeniami, kreatywnością.

c) umyslu - 9 Kielichow

Radość wewnętrzna przede wszystkim rzuca mi się w oczy...zadowolenie z tego co nadejdzie, również z siebie i podjętych działań

a pracy możesz otrzymać intratną propozycję, w której będzie trzeba wykorzystać umiejętności Kapłanki, a więc mądrości wnętrza, takiego troszkę "matkowania". Tak sobie myślę, że Ty zapewne w pracy dosłownej to żywiołowa jesteś, więc...może szykuje się dodatkowa praca z wykorzystaniem intuicyjności, mądrości i pomaganie innym? :mysli:

Pieniążków myślę, ze nie zabraknie. Widać, że masz wiele pomysłów na realizację siebie. A może wprowadzisz w czyn swoje projekty, zamierzenia zawodowe? Albo zaczniesz się do tego przygotowywać.

zakończy się czas niepewności, niewiadomej...czasu...gdzie nie wiemy jaką drogą podążać.

zgadzam się z tym co napisałaś. Ładniej bym tego nie ujęła. Odnalazłaś siebie...wyzwoliłaś się z niepewności, lęków.

do nowego roku przechodzi mąż i relacje z nim, które będą stanowić stały element w Twoim życiu.

Dziś jesteś sobą, czujesz że żyjesz tak jak chcesz, to daje Ci poczucie wolności, swobody i możliwość kreowania rzeczywistości codziennej tak jak tego pragniesz i jak chcesz by ono wyglądało. Potrafisz czerpać radość z życia.

nowe doświadczenia czekają...tworzenie własnej przestrzeni...stabilizacji...powolutku, krok po kroczku, ale do celu. Jeszcze zaznaczają się tu sprawy urzędowe, więc do tego czasu taka mała stabilizacja będzie.

wyzwaniem z pewnością będzie obdarzenie uczuciem albo wejście w nowy związek. Wnętrze będzie musiało być przygotowane, rozliczone, dzięki czemu przywitasz z radością nowy okres życia, który przepełni się ciepłymi uczuciami, jakich Ci trzeba.

dążenie do stabilizacji...bezpieczeństwa finansowego, zawodowego i życiowego ogólnie. Potrzebujesz stałych, pewnych ram, zwłaszcza finansowych, które dadzą Ci poczucie stałości i komfort psychiczny.

czas rozliczeń, kojenia wnętrza, czekanie na rozliczenie się z tego co odejść powinno, odnalezienie w sobie silnej woli by zrealizować i tym samym umożliwić sobie nową drogę zgodną z wnętrzem.

świat Ci sprzyja, los również, wystarczy tylko się otworzyć na szczęście jakie będzie wokół Ciebie się kręcić :)

Gość Pasqualina
Napisano

Wnosisz swoją pewność siebie, gotowość do walki oraz wszelkiego rodzaju sukcesy. Los Ci sprzyjał i wiedziałaś co osiągnąć oraz w jaki sposób :)

sukces, połączenie aktywności i pasywności może będzie realizacja na wielu polach. Będziesz ambitna i jednocześnie skuteczna

będziesz otwarta na uczucia, będziesz empatyczna i ciepła, zrobisz się wrażliwsza na podrygi serduszka, może poznasz kogoś dzięki czemu zawiruje trochę świat :)

c) umyslu - 9 Kielichow

Piękna karta mówiąca o tej wrażliwszej stronie umysłu, być może będzie jakiś rozwój artystyczny i ezoteryczny (chociaż jak dla mnie, to już osiągnęłaś szczyty tej wiedzy ;)) Będzie się wszystko układać jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :)

Coś się zadzieje na plus, możliwy jakiś rozwój swojej wiedzy zamkniętej, wiązałabym to z 9 Kieli :)

z finansami nie powinno być najgorzej, chociaż widać, że wszystko jest na Twojej głowie, ale powinnaś umiejętnie zarządzać wszystkimi zasobami :)

Kończą się sprawy, które napawały Cię lękiem. Już nic nie będzie tajemnicze, będzie w końcu gra w otwarte karty.

Udało Ci się przezwyciężyć lęk przed samotnością. Twoje obawy odnośnie tego czy poradzisz sobie sama (nie gniewaj się,tak mi się skojarzyło...)

Obdarzanie wsparciem Twoje dzieciaczki, jesteś im mentorem i taką kobietą, która musi nosić spodnie w tej rodzinie :)

Jesteś w miejscu, które daje Ci spełnienie i radość, w którym wiesz, że masz ciepło i akceptację, w miejscu, którym możesz przewodzić :)

będziesz przede wszystkim sama dla siebie oparciem. Będziesz też może mocniej skupiona na starszym dziecku

Czas zmierzyć się z czymś co się skończyło, ale widać, że sytuacja ta nie przyprawia Cię o strach tylko daje nadzieję, że będzie lepiej, jest takim pozytywnym znakiem. Zdajesz sobie sprawę z tego, że coś musi się skończyć, żeby mogło coś się zacząć

Jak będziesz dobrze kombinować to uda Ci się uwolnić od kogoś kto Cię ogranincza i daje surowe rady

Trzeba będzie panować nad swoimi emocjami, bo będziesz dostawać różne informacje, trzeba będzie się umieć do nich dostosować

Pięknie Twój świat to Twój dom, jest też szansa na ogólne porozumienie z ludźmi. Będziesz pełna harmonii uda Ci się wszystko to co sobie zaplanowałaś. Pomyślny rok :)

Co do tych Cesarzowych, może one wskazują, że wiele zależy od Ciebie samej i może chodzi też o to, że to Ty jesteś pozostawiona sama sobie, ale na pewno dasz sobie radę, bo przecież Cesarzowa nie potrzebuje nikogo, bo jest niezależna :)

Napisano

Za Tobą trudny okres. Obrałaś jakiś cel i skutecznie go realizujesz. Jestes pełna zapału i optymizmu. Pokonałaś własne lęki i kompleksy. Wnosisz w nowy rok radość, dobrą passę.

Królowa Buław jest pełna inicjatyw, zdecydowana i przedsiębiorcza, kreatywna. Może będziesz działać w kierunku Króla?

Dobrze jest, są kielichy , Pan i Pani to zakochiwanie się…

c) umyslu - 9 Kielichow

optymistycznie bardzo, głównie zadowolenie emocjonalne.

Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze.

Jeśli w tej sferze( ezo) pragniesz się realizować to pojawi się szansa.

w finansach będziesz zaradna. To może podejmiesz współpracę, która przyniesie Ci zyski.

Działanie po omacku. Wszystko stanie się jasne i oczywiste.

Zebrałaś w sobie siły. Rozwiązałaś to co niosło za sobą cierpienie. Myślę, że przykre doświadczenia sprawiły, że wejrzałaś w głąb siebie i wyznaczyłaś sobie własną drogę. Rozwinęłas się duchowo, magia, parapsychologia…sfera ezo tam się zagłębiłaś szczególnie? Samoterapia.

A może pomoc innym? Może będziesz oparciem dla potrzebujących? W każdym razie przyjdzie swoje sprawy uporządkować , konsekwentnie się rozliczyć się …

Na początku nowego etapu w zyciu.

Bezpieczny dom, rozsądne zarządzanie, uporządkowane życie.

Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. – dokładnie, patrz pkt 5.

Tego zestawu jakos nie czuje. Hmm... Kojazy mi sie z rodzina, malzenstwem (nadal?). Chyba nie, bo widac na gorze, ze jedno umiera.

Tez stawiam na podział majątku . Albo sposobem się wzbogacić?

Umiarkowanie to takze moja karta na ten rok (z daty urodzenia). W kazdym razie tu rozne kompromisy trzeba bedzie zawierac, zdecydowanie dzialac i widac rozliczanie sie z roznych spraw.

To rozliczenie depcze Ci po pietach :D

Uporządkujesz swoje życie, wyznaczysz swój kawałek podłogi i będziesz zadowolona.

Los Ci sprzyja

• Lubię to! 1
  • 11 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKUJE

Umiejetnosc skutecznego dzialania. Umiem realizowac cele, ktore sobie postawie.

Moja samodzielnosc i wiedze, co chce a czego na pewno nie.

Rowniez swoje zdanie i przebojowosc.

Powinno byc chyba dobrze. Krolowa Bulaw samorealizuje sie. Krol Bulaw dziala. W podsumie Cesarzowa. Kreatywnosc wiec.

No tu byla wspolpraca z pewnym panem. Znajomosc dosc rozwojowa, ciagle uczenie sie od siebie. Bardzo fajnie.

Jak przypuszczalam. Pieknie, cudnie, ale nic wiecej. Memlanie, ciamkanie, wszystko z cudnym biciem serca... ale... jw. dwoje mamelow.

c) umyslu - 9 Kielichow

Otwartosc na innych, otoczenie. Wewnetrzne uporzadkowanie, harmonia, zadowolenie.

Zadowolenie z bycia samej, cieszenie sie swoim wlasnym towarzystwem, odkrywanie w sobie coraz wiecej cennych rzeczy... Fajny czas.

Takze wiecej treningu umyslu... typu medytacja... itd.

Tak. Praca w domu starcow ze starszymi ludzmi.

Bede umiejetnie zarzadzac tym, co mam. Lawirowac pomiedzy wydatkami a potrzebami i tym, co mam.

No nie bylo zawsze pieknie i latwo. Trzeba bylo czasem kombinowac. Wybierac, co wazniejsze, co mniej. Ale ostatecznie zadowolenie.

Zakonczy sie etap dzialania po ciemku, niewiedzy, leku, co bedzie jutro.

Tak. Lek, niepewnosc, niewiedza, co dalej, czego chce.

Pokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie.

Zamartwianie sie i krecenie wokol wlasnego ogona. :)

Moja potrzeba wsparcia i stabilizacji.

No wspolpraca z (jeszcze) mezem. I kompromis, jezeli chodzi o dzieci. Do konca roku udalo nam sie to niezle wypracowac. Pogodzenia sie nie ma, jako ze zejscie itd, ale jest dobrze.

Tu gdzie jestem, akceptuje to w pelni i przyjmuje takie, jak jest.

Tak. Zaczelam doceniac kazda chwile swojego zycia, to, co juz mam. Przestalam gonic nie wiadomo co.

Ta piosenka trafnie to oddaje.

[video=youtube;D9wR7QEIYFk]

No chyba nie ciaza. U mnie Paz Monet to ciezarna Ksiezniczka. Te 4 Monet i Sprawka jakos tak dziwnie do tego. No ale mozliwe tez, po prostu bede sie cieszyc cieplem domowym, rodzinnym i rozliczac z roznych spraw.

Ciagly rozwoj. Nabywanie nowych umiejetnosci. Fajny czas pod tym wzgledem. Nawet czas w domu wykorzystywalam dla siebie.

Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie.

Tak, dokladnie. Trzeba bylo puscic stare... i nie lepic sie do niego jak mucha do lepu.

Wyruszyc w nowe... nie bylo (mentalnie) wcale takie proste i latwe.

Ozesz... problemy z mieszkaniem. Bardzo niefajny czas itd. Cos tam poszlo nie tak, musialam wykazac sie sporym sprytem i dzialac. Ostatecznie dobrze jest.

Ogolnie trzeba bylo dzialac. Nie poddawac sie. Czasem trzeba bylo szukac kompromisow, ale tez rozmowy. Nie poddawac sie, nie dac sie obawom i lekom. Ufac, ze wszystko bedzie dobrze.

Jakas nieformalna relacja? Hmm... w kazdym razie widac tu moje zadowolenie chyba w Cesarzowej.

Ja, moj dom, moje 4 sciany i to, co moje, rodzina, dzieci. To moj tegoroczny dar.

Serdecznie dziekuje wszystkim, ktorzy pomogli mi w interpretacji tego rozkladu... :bukiet:

Napisano

Calielciu... to juz koniec roku, wiec nie ma potrzeby... ;) Juz zweryficzony.

Jak pojawi sie na 2014 to zapraszam... :bukiet: