SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw Umiejetnosc skutecznego dzialania. Umiem realizowac cele, ktore sobie postawie. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa Powinno byc chyba dobrze. Krolowa Bulaw samorealizuje sie. Krol Bulaw dziala. W podsumie Cesarzowa. Kreatywnosc wiec. uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa Tu dwoch mamelow sie spotka. Ale widac w podsumie znowu, ze chyba bedzie zadowolenie. c) umyslu - 9 Kielichow Otwartosc na innych, otoczenie. Wewnetrzne uporzadkowanie, harmonia, zadowolenie. d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze. e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa Bede umiejetnie zarzadzac tym, co mam. Lawirowac pomiedzy wydatkami a potrzebami i tym, co mam. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc Zakonczy sie etap dzialania po ciemku, niewiedzy, leku, co bedzie jutro. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc Pokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad Moja potrzeba wsparcia i stabilizacji. 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce Tu gdzie jestem, akceptuje to w pelni i przyjmuje takie, jak jest. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc No chyba nie ciaza. U mnie Paz Monet to ciezarna Ksiezniczka. Te 4 Monet i Sprawka jakos tak dziwnie do tego. No ale mozliwe tez, po prostu bede sie cieszyc cieplem domowym, rodzinnym i rozliczac z roznych spraw. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez Tego zestawu jakos nie czuje. Hmm... Kojazy mi sie z rodzina, malzenstwem (nadal?). Chyba nie, bo widac na gorze, ze jedno umiera. 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie Umiarkowanie to takze moja karta na ten rok (z daty urodzenia). W kazdym razie tu rozne kompromisy trzeba bedzie zawierac, zdecydowanie dzialac i widac rozliczanie sie z roznych spraw. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa Jakas nieformalna relacja? Hmm... w kazdym razie widac tu moje zadowolenie chyba w Cesarzowej. Pokusilam sie o ten rozkladzik. Ciekawe, ze w podsumach tyle mi Cesarzowych wyszlo. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez SacralNirvana poprawilam 2012 na 2013 Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 Oczywiscie chodzi o rok 2013... Eh... Cytuj
LasMeninas Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw - jak dla mnie pewien sukces i pewność siebie 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa mi sie wydaje ze znajdziesz jakiegoś kolege, człwoieka z którym będziesz coś praktykować i to Cię bardzo rozwinie uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa Tu dwoch mamelow sie spotka. Ale widac w podsumie znowu, ze chyba bedzie zadowolenie. c) umyslu - 9 Kielichow tak zgodze sie zadowolenie i komfort ale też uważaj żeby nie osiąść na laurach żeby się nie rozleniwić d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze. Notak tu nic nie dopiszę możę sie jakieś przedsięwziecie szykować zwiazane z doradztwem, ezoteryka.... wróżąc dodatkowo spełnienie w tej cesarzowej e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa a ja tutaj widzę wlasnie jakieś dodtakowe zajęcie może się pojawić, które Cię jeszcze lepiej 'ustawi' 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc niepewności odchodzą, lęki i obawy 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc Pokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie. - zgadza sie ciemna stronę swoją pokonałas zobaczyłaś ze to tylko takie "nocne widziadła" 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad wydaje mi się ze jakaś Twoja charytatywna robota,doradzanie ludziom i wspieranie w cesarzu Ty jako opoka 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce na razie jest Ci dobrze wyszłaś z tego Ksieżyca tam u góry rozjaśniło się dookoła Ciebie 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc pazik monet to też takie praktyczne podejscie, popychanie sparw małymi kroczkami do przpdu z 4 monet wydaje mi się że chodzi o kwestie codzienności że tutaj tzreba będzie bardziej skupić się na przyziemnych sprawach 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. chyba nic tu więcej nie dopiszę 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez nie wiem jak w wynku rozwodu kwestie materialne między Tobą a małzonkiem będą wyglądać ale wiesz co... tak mi się skojarzyło ze jeśli wykarzeż się sprytem i pokombinujesz to wywalczysz więcej dla siebie z tego materialnego aspektu waszego małżeństwa... 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie Ten rok bardziej niz inny będzie mówił że tzreba isc droga środka, trzymac równowagę, kontrolowac się z rozwaga używac swojej mocy bo co posiejesz to zbierzesz... 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa No moze byc romans jakiś P.s. ja przepraszam, że tak ubogo ale w wiekszosci na tyle trafnie opisujesz sama dane pozycje ze nie trzeba za wiele dodawać ... Ten rok w tych cesarzowych to moim zdaniem znak że bedziesz spełniona.... Edytowane 21 Grudnia 2012 przez LasMeninas 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw Stałaś się kobietą sukcesu, jakikolwiek on by nie był, silna, pewna siebie, przede wszystkim wiesz czego chcesz od życia 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa pieknie, może jakiś mężczyzna będzie Ciebie wspierał w samorealizacji? uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa pieknie, rozwiniesz wrażliwość i intuicję, poza tym pisane Ci przezycie miłości - ciekawe, że ten Rycek też się u mnie pojawia, czyżby to ten sam facet? c) umyslu - 9 Kielichow zadowolenie, spełnienie, radosc, odblokujesz się na uciechy...cielesne d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa Tez uważam, że chyba zaczniesz się bardziej w ezo realizować. e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa zacznie się zarabianie, kto wie, czy nie na kilka sposobów, w każdym razie będziesz spełniona 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc odejdzie niepewność, lęki, takie myślenie w stylu : nie wiem co to w ogóle bedzie... 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc pokonałaś jakieś leki i obawy, mozesz spać spokojnie, bo to co najgorsze odeszło 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad Twoja stabilnośći i umiejętność radzenia sobie w zyciu, z pełną wiarą w siebie i swoje mozliwości 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce we właściwym miejscu i o właściwym czasie 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc wg mnie nowa znajomość, cenna dla Ciebie, ale chyba bez większego rozwoju 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc zakończysz ewidentnie jakiś etap swojego życia i zyskasz nadzieję i wiarę w to, że teraz to już tylko lepiej... 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez hmm, staniesz się bardziej cwana, będziesz umiała jeszcze lepiej wykorzystać swój potencjał, jaki posiadasz, nie tracąc przy tym siebie 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie wyciszysz się, osiągniesz harmonię i zapał, aby podążąć przed siebie zgodnie ze swoimi zasadami, na zasadach równości, nie zamierzasz być wykorzystywana, dasz tyle ile otrzymasz , nic ponadto, poza tym będziesz imponować innym swoją siłą, pewnością siebie i sex appealem:) 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa podobnie do mnie - jakaś relacja luźna co prawda się szykuje, ale taka, która Cię spełni jako kobietę 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Dziekuje LasMeninas... Dziekuje Inez... Przepiekne interpretacje. Ogromnie dziekuje Wam za Wasz czas i poswiecenie, jakie wlozylyscie w pomoc w interpretacji tego rozkladu. Ciekawe, co przyniesie mi ten rok. Ale czuje podswiadomie, ze bedzie wyjatkowy... A czuja mam dobrego. Rok temu w Sylwestra stalam w oknie, patrzylam na strzelajace petardy i czulam, ze pewne sprawy umra, ze odejda z mojega zycia, te zmiany bardzo powazne, jakby Smierc starego i tak sie stalo. Teraz czuje harmonie i zadowolenie i czuje, ze rok bedzie dla mnie dobry... Takie jakies wewnetrzne uczucie. Zobaczymy w praktyce, jak to sie sprawdzi. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 zostawiam ślad :_kwiatek:i zerknę może dziś,a jak nie to jutro Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw potrafisz doskonale radzic sobie sama- taka prawdziwa Zosia-Samosia 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa uuuu.... same działania, dajace poczucie bezpieczenstwa, władzy i spokoju uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa hm... trafi swoj na swego- najwazniejsze aby dobrze było c) umyslu - 9 Kielichow bedzie ci dobrze z tym jak jest, bedzie stabilizacja i zadowolenia uczuciowe d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa no wychodzi podobnie jak u Inez- tez mi sie skojarzylo, że twoja wiedza ulegnie pogłebieniu i to dosc sporemu - co oczywiscie pozytywnie wpłynie na samopoczucie e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa mam wrazenie, że nauczysz sie jeszcze bardziej dysponowac posiadanymi funduszami- byc moze znajdziesz jakas metode, ktora pomoze ci w doskonały sposób zarządzac domowym budżetem, lub tez po prostu bedziesz miala pracę, która w jakims stopniu bedzie wymagała swiezego spojrzenia, a takze bedzie to scisła wspolpraca z druga osoba 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc z pewnoscia zakoncza sie sprawy, ktore wymagały wyjasnienia, o niepewnym zakonczeniu, czas lęku i obaw 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc poszlas po rozum do głowy, ze na kiego ci te wyimaginowane strachy 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad wsparcie ze strony pana- ktos z rodziny? 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce prawie jak nowe zycie- bezpieczenstwo dobre relacje z otoczeniem i radosc zycia 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc mam wrazenie, że na nowo zbudujesz swoj wlasny swiat 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plany. Rozliczanie sie.- cos sie zakonczy- ale jednoczesnie zaswieci nadzieja na odciecie sie od przeszlosci i zbudowania wszystkiego wg wlasnego gustu i upodoban 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez stabilizacja w domu, chociaz bedzie to wymagało sporo wysiłku umysłowego 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie generalnie spokój, choc czasami podszyty nerwami- nie wiem czy nie zwiazane z twoim rozwodem i koniecznoscia dokonywania wyborów. mysle Sacral, że jesteś na bardzo dobrej drodze do spełnienia- cały czas działasz w tym kierunku........ 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa ooo... piekne karty- działaj a osiagniesz co chcesz Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw wnosisz własne działanie, energiczne i skuteczne oraz fakt, że jeśli obierasz cel, to się go trzymasz. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa bardzo ładnie, jest w Tobie mądrość, ale i duża kreatywność. Masz umiejętność łatwego wcielania w życie zamierzeń i myślę, że w przyszłym roku pojawi się ktoś kto będzie stanowić dodatkowo motywację i jednoczesnego dążenia do uszczęśliwienia się uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa oj, będziesz zakochana to nie ulega wątpliwości, zapragniesz obdarzać i otrzymywać uczucie. Pięknie spaja się to z dążeniami, kreatywnością. c) umyslu - 9 Kielichow Radość wewnętrzna przede wszystkim rzuca mi się w oczy...zadowolenie z tego co nadejdzie, również z siebie i podjętych działań d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa a pracy możesz otrzymać intratną propozycję, w której będzie trzeba wykorzystać umiejętności Kapłanki, a więc mądrości wnętrza, takiego troszkę "matkowania". Tak sobie myślę, że Ty zapewne w pracy dosłownej to żywiołowa jesteś, więc...może szykuje się dodatkowa praca z wykorzystaniem intuicyjności, mądrości i pomaganie innym? e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa Pieniążków myślę, ze nie zabraknie. Widać, że masz wiele pomysłów na realizację siebie. A może wprowadzisz w czyn swoje projekty, zamierzenia zawodowe? Albo zaczniesz się do tego przygotowywać. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc zakończy się czas niepewności, niewiadomej...czasu...gdzie nie wiemy jaką drogą podążać. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc zgadzam się z tym co napisałaś. Ładniej bym tego nie ujęła. Odnalazłaś siebie...wyzwoliłaś się z niepewności, lęków. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad do nowego roku przechodzi mąż i relacje z nim, które będą stanowić stały element w Twoim życiu. 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce Dziś jesteś sobą, czujesz że żyjesz tak jak chcesz, to daje Ci poczucie wolności, swobody i możliwość kreowania rzeczywistości codziennej tak jak tego pragniesz i jak chcesz by ono wyglądało. Potrafisz czerpać radość z życia. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc nowe doświadczenia czekają...tworzenie własnej przestrzeni...stabilizacji...powolutku, krok po kroczku, ale do celu. Jeszcze zaznaczają się tu sprawy urzędowe, więc do tego czasu taka mała stabilizacja będzie. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc wyzwaniem z pewnością będzie obdarzenie uczuciem albo wejście w nowy związek. Wnętrze będzie musiało być przygotowane, rozliczone, dzięki czemu przywitasz z radością nowy okres życia, który przepełni się ciepłymi uczuciami, jakich Ci trzeba. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez dążenie do stabilizacji...bezpieczeństwa finansowego, zawodowego i życiowego ogólnie. Potrzebujesz stałych, pewnych ram, zwłaszcza finansowych, które dadzą Ci poczucie stałości i komfort psychiczny. 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie czas rozliczeń, kojenia wnętrza, czekanie na rozliczenie się z tego co odejść powinno, odnalezienie w sobie silnej woli by zrealizować i tym samym umożliwić sobie nową drogę zgodną z wnętrzem. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa świat Ci sprzyja, los również, wystarczy tylko się otworzyć na szczęście jakie będzie wokół Ciebie się kręcić Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw Wnosisz swoją pewność siebie, gotowość do walki oraz wszelkiego rodzaju sukcesy. Los Ci sprzyjał i wiedziałaś co osiągnąć oraz w jaki sposób 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa sukces, połączenie aktywności i pasywności może będzie realizacja na wielu polach. Będziesz ambitna i jednocześnie skuteczna uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa będziesz otwarta na uczucia, będziesz empatyczna i ciepła, zrobisz się wrażliwsza na podrygi serduszka, może poznasz kogoś dzięki czemu zawiruje trochę świat c) umyslu - 9 Kielichow Piękna karta mówiąca o tej wrażliwszej stronie umysłu, być może będzie jakiś rozwój artystyczny i ezoteryczny (chociaż jak dla mnie, to już osiągnęłaś szczyty tej wiedzy ) Będzie się wszystko układać jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa Coś się zadzieje na plus, możliwy jakiś rozwój swojej wiedzy zamkniętej, wiązałabym to z 9 Kieli e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa z finansami nie powinno być najgorzej, chociaż widać, że wszystko jest na Twojej głowie, ale powinnaś umiejętnie zarządzać wszystkimi zasobami 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc Kończą się sprawy, które napawały Cię lękiem. Już nic nie będzie tajemnicze, będzie w końcu gra w otwarte karty. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc Udało Ci się przezwyciężyć lęk przed samotnością. Twoje obawy odnośnie tego czy poradzisz sobie sama (nie gniewaj się,tak mi się skojarzyło...) 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad Obdarzanie wsparciem Twoje dzieciaczki, jesteś im mentorem i taką kobietą, która musi nosić spodnie w tej rodzinie 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce Jesteś w miejscu, które daje Ci spełnienie i radość, w którym wiesz, że masz ciepło i akceptację, w miejscu, którym możesz przewodzić 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc będziesz przede wszystkim sama dla siebie oparciem. Będziesz też może mocniej skupiona na starszym dziecku 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc Czas zmierzyć się z czymś co się skończyło, ale widać, że sytuacja ta nie przyprawia Cię o strach tylko daje nadzieję, że będzie lepiej, jest takim pozytywnym znakiem. Zdajesz sobie sprawę z tego, że coś musi się skończyć, żeby mogło coś się zacząć 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez Jak będziesz dobrze kombinować to uda Ci się uwolnić od kogoś kto Cię ogranincza i daje surowe rady 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie Trzeba będzie panować nad swoimi emocjami, bo będziesz dostawać różne informacje, trzeba będzie się umieć do nich dostosować 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa Pięknie Twój świat to Twój dom, jest też szansa na ogólne porozumienie z ludźmi. Będziesz pełna harmonii uda Ci się wszystko to co sobie zaplanowałaś. Pomyślny rok Co do tych Cesarzowych, może one wskazują, że wiele zależy od Ciebie samej i może chodzi też o to, że to Ty jesteś pozostawiona sama sobie, ale na pewno dasz sobie radę, bo przecież Cesarzowa nie potrzebuje nikogo, bo jest niezależna Cytuj
Vivere Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 Bulaw Za Tobą trudny okres. Obrałaś jakiś cel i skutecznie go realizujesz. Jestes pełna zapału i optymizmu. Pokonałaś własne lęki i kompleksy. Wnosisz w nowy rok radość, dobrą passę. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa Królowa Buław jest pełna inicjatyw, zdecydowana i przedsiębiorcza, kreatywna. Może będziesz działać w kierunku Króla? uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III Cesarzowa Dobrze jest, są kielichy , Pan i Pani to zakochiwanie się… c) umyslu - 9 Kielichow optymistycznie bardzo, głównie zadowolenie emocjonalne. d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III Cesarzowa Jakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze. Jeśli w tej sferze( ezo) pragniesz się realizować to pojawi się szansa. e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III Cesarzowa w finansach będziesz zaradna. To może podejmiesz współpracę, która przyniesie Ci zyski. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII Ksiezyc Działanie po omacku. Wszystko stanie się jasne i oczywiste. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII Ksiezyc Zebrałaś w sobie siły. Rozwiązałaś to co niosło za sobą cierpienie. Myślę, że przykre doświadczenia sprawiły, że wejrzałaś w głąb siebie i wyznaczyłaś sobie własną drogę. Rozwinęłas się duchowo, magia, parapsychologia…sfera ezo tam się zagłębiłaś szczególnie? Samoterapia. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX Sad A może pomoc innym? Może będziesz oparciem dla potrzebujących? W każdym razie przyjdzie swoje sprawy uporządkować , konsekwentnie się rozliczyć się … 6 Gdzie jestem dzis - XIX Slonce Na początku nowego etapu w zyciu. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII Sprawiedliwosc Bezpieczny dom, rozsądne zarządzanie, uporządkowane życie. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc Koniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. – dokładnie, patrz pkt 5. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V Papiez Tego zestawu jakos nie czuje. Hmm... Kojazy mi sie z rodzina, malzenstwem (nadal?). Chyba nie, bo widac na gorze, ze jedno umiera. Tez stawiam na podział majątku . Albo sposobem się wzbogacić? 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI Kochankowie Umiarkowanie to takze moja karta na ten rok (z daty urodzenia). W kazdym razie tu rozne kompromisy trzeba bedzie zawierac, zdecydowanie dzialac i widac rozliczanie sie z roznych spraw. To rozliczenie depcze Ci po pietach 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III Cesarzowa Uporządkujesz swoje życie, wyznaczysz swój kawałek podłogi i będziesz zadowolona. Los Ci sprzyja 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Napisano 6 Grudnia 2013 WERYFIKUJE 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2012 - 6 BulawUmiejetnosc skutecznego dzialania. Umiem realizowac cele, ktore sobie postawie. Moja samodzielnosc i wiedze, co chce a czego na pewno nie. Rowniez swoje zdanie i przebojowosc. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Bulaw + Krol Bulaw ---> III Cesarzowa Powinno byc chyba dobrze. Krolowa Bulaw samorealizuje sie. Krol Bulaw dziala. W podsumie Cesarzowa. Kreatywnosc wiec. No tu byla wspolpraca z pewnym panem. Znajomosc dosc rozwojowa, ciagle uczenie sie od siebie. Bardzo fajnie. uczuc - Krolowa Kielichow + Rycerz Kielichow ---> suma III CesarzowaTu dwoch mamelow sie spotka. Ale widac w podsumie znowu, ze chyba bedzie zadowolenie. Jak przypuszczalam. Pieknie, cudnie, ale nic wiecej. Memlanie, ciamkanie, wszystko z cudnym biciem serca... ale... jw. dwoje mamelow. c) umyslu - 9 KielichowOtwartosc na innych, otoczenie. Wewnetrzne uporzadkowanie, harmonia, zadowolenie. Zadowolenie z bycia samej, cieszenie sie swoim wlasnym towarzystwem, odkrywanie w sobie coraz wiecej cennych rzeczy... Fajny czas. Takze wiecej treningu umyslu... typu medytacja... itd. d) pracy - As Bulaw + II Kaplanka ---> suma III CesarzowaJakas szansa, mozliwe, ze w ezo-tematyce. Podsum jak na upartego znowu... Cesarzowa. Powinno byc dobrze. Tak. Praca w domu starcow ze starszymi ludzmi. e) finansow - I Mag + 2 Bulawy ---> suma III CesarzowaBede umiejetnie zarzadzac tym, co mam. Lawirowac pomiedzy wydatkami a potrzebami i tym, co mam. No nie bylo zawsze pieknie i latwo. Trzeba bylo czasem kombinowac. Wybierac, co wazniejsze, co mniej. Ale ostatecznie zadowolenie. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - XVIII KsiezycZakonczy sie etap dzialania po ciemku, niewiedzy, leku, co bedzie jutro. Tak. Lek, niepewnosc, niewiedza, co dalej, czego chce. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2012 roku - 9 Mieczy + IX Eremita ---> XVIII KsiezycPokonac swoje wewnetrzne schizy i leki, przejsc przez niepewnosc i to, co nieznane i w koncu odnalesc siebie. Zamartwianie sie i krecenie wokol wlasnego ogona. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - 6 Monet + IV Cesarz ---> suma XX SadMoja potrzeba wsparcia i stabilizacji. No wspolpraca z (jeszcze) mezem. I kompromis, jezeli chodzi o dzieci. Do konca roku udalo nam sie to niezle wypracowac. Pogodzenia sie nie ma, jako ze zejscie itd, ale jest dobrze. 6 Gdzie jestem dzis - XIX SlonceTu gdzie jestem, akceptuje to w pelni i przyjmuje takie, jak jest. Tak. Zaczelam doceniac kazda chwile swojego zycia, to, co juz mam. Przestalam gonic nie wiadomo co. Ta piosenka trafnie to oddaje. [video=youtube;D9wR7QEIYFk] 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + 4 Monety ---> suma VIII SprawiedliwoscNo chyba nie ciaza. U mnie Paz Monet to ciezarna Ksiezniczka. Te 4 Monet i Sprawka jakos tak dziwnie do tego. No ale mozliwe tez, po prostu bede sie cieszyc cieplem domowym, rodzinnym i rozliczac z roznych spraw. Ciagly rozwoj. Nabywanie nowych umiejetnosci. Fajny czas pod tym wzgledem. Nawet czas w domu wykorzystywalam dla siebie. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - XIII Smierc + XVII Gwiazda ---> suma VIII SprawiedliwoscKoniec jednego i poczatek czegos nowego. Nadzieje, marzenia, moze nawet plamy. Rozliczanie sie. Tak, dokladnie. Trzeba bylo puscic stare... i nie lepic sie do niego jak mucha do lepu. Wyruszyc w nowe... nie bylo (mentalnie) wcale takie proste i latwe. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - 7 Mieczy + 10 Monet ---> V PapiezTego zestawu jakos nie czuje. Hmm... Kojazy mi sie z rodzina, malzenstwem (nadal?). Chyba nie, bo widac na gorze, ze jedno umiera. Ozesz... problemy z mieszkaniem. Bardzo niefajny czas itd. Cos tam poszlo nie tak, musialam wykazac sie sporym sprytem i dzialac. Ostatecznie dobrze jest. 10. Ogolna prognoza na ten rok - XIV Umiarkowanie + Paz Bulaw, VIII Sprawiedliwosc (wyciagnela sie dodatkowo XI Pasja) ---> suma XV Diabel i VI KochankowieUmiarkowanie to takze moja karta na ten rok (z daty urodzenia). W kazdym razie tu rozne kompromisy trzeba bedzie zawierac, zdecydowanie dzialac i widac rozliczanie sie z roznych spraw. Ogolnie trzeba bylo dzialac. Nie poddawac sie. Czasem trzeba bylo szukac kompromisow, ale tez rozmowy. Nie poddawac sie, nie dac sie obawom i lekom. Ufac, ze wszystko bedzie dobrze. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - XXI Swiat + 4 Bulawy ---> III CesarzowaJakas nieformalna relacja? Hmm... w kazdym razie widac tu moje zadowolenie chyba w Cesarzowej. Ja, moj dom, moje 4 sciany i to, co moje, rodzina, dzieci. To moj tegoroczny dar. Serdecznie dziekuje wszystkim, ktorzy pomogli mi w interpretacji tego rozkladu... Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Napisano 7 Grudnia 2013 Calielciu... to juz koniec roku, wiec nie ma potrzeby... Juz zweryficzony. Jak pojawi sie na 2014 to zapraszam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi