Gość Lukrusia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 CELTYCKI NA UCZUCIA 20 To jest 4 kielichy -Uczuciowe wypalenie. Krzyżuje się MAG - Nastawienie 10 KIJOW - Cięzko mi ruszyć do przodu , wyjść z inicjatywą bo sytuacja zaczyna mnie przemęczać , nie widzę wyniku moich działań. Świadomość SPRAWIEDLIW Czuję , że nadszedł czas kiedy muszę podsumować wszystko co było i jest teraz , nastawić się na zmiany nowe i odciąć od przeszłośći. Podświadomość KROL KIJOW Chcę być z facetem silnym , który weżmie inicjatywę w swoje ręce i rozkręci znajomość . Niech da poczucie , że to on chce a nie tylko ja . Mija 7KIJÓW Okres kiedy to czułam się sprawdzana . Nadchodzi 3 KIELICH Okres nadchodzi zabawy , flirtu . Trafiać się zaczną faceci do tańca i różańca. Obawy SMIERC Boję się , że zmiana bo teraz jakoś wszystko zaczeło ruszać do przodu czuć zmiany z nowym rokiem numerologcznym może się skończyć . Nadzieje PAPIEZYCA Zę moja tajemniczośc nie będę musiała wraz z rozwijaniem znajomości odkrywać wszystkiego o sobie . Lubię czuć swoją część przesytrzeni tylko dla siebie . Otoczenie SWIAT Jestem jak z innego świata Wynik do końca 2013 r.8 KIELICHÓW (2MONET,RYCERZ KIJOW RYCERZ KIELICH,KROL MONET6 KIJOW RYDWAN Różnie z tymi uczucviami odejścia powroty będę mężczyzni różniący się od siebie ale mimo to dogadamy się będzie szacunek 6 monet i romans 2monety ,Starszy ale pewny takiprzy którym będę mogła czuć bezpieczeństwo , dwóch młodych . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 To jest 4 kielichy -Moment, w którym masz dość monotonii życia i tęsknisz za czymś co Ciebie zacznie w końcu pobudzać do życia Krzyżuje się Mag - chyba masz świadomość, że wokół Ciebie jeśli już ktoś się zjawia, to tylko nastawiony na korzyści cielesne, a nie na prawdziwą bliskośc Nastawienie 10 kijów - sytuacja Cię przerasta, dręczy i męczy, masz dość...Jesteś wewnętrznie zmęczona.. Świadomość Sprawiedliwość - realnie oceniasz rzeczywistość, trzeźwo spoglądasz na siebie i na to, co widzisz wokół..Wiesz czego chcesz.. Podświadomość Król Kijów - masz w podświadomości obraz mężczyzny, którego pragniesz, takiego, który będzie umiał wziąć sprawy w swoje ręce i Ciebie zdobywać, tak jak powinno być Mija 7 kijów walka, być może i jakieś zabieganie o kogoś, o zainteresowanie nim...Tak na marginesie, to mam przy jednym panu ciągle 7 buław na jego działania, zaciekawiło mnie Twoje stwierdzenie, że to może byc sprawdzanie - chyba coś w tym jest, bo zastanawiam się nad tym, czy on mnie też aby nie sprawdza? Nadchodzi 3 kielichów - czas radości i zabawy, czas wyluzowania Obawy Śmierć - boisz się, że nic się w Twoim życiu nie zmieni Nadzieje Papieżyca - wydaje mi się, że chciałabyś być dla kogoś bardzo bliska, ważna i ciągle przez niego odkrywana Otoczenie Świat - otoczenie jest do Ciebie przyjaźnie nastawione, ale ja czuję, że może być ktoś, z kim dzieli Ciebie droga Wynik do końca 2013 r.8 KIELICHÓW (2MONET,RYCERZ KIJOW RYCERZ KIELICH,KROL MONET6 KIJOW RYDWAN relacje oparte na rozstaniach i powrotach (przynajmniej mi tak ta karta mówi), wprawiające Ciebie w pewne rozdarcie emocjonalne, będzie kilku mężczyzn koło Ciebie, jeden porywczy, nieprzewidywalny, inny zauroczony, wzdychający, będzie też starszy od Ciebie konkretny, zdecydowany, Ty wśród nich brylująca, zadowolona.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Jest zobojetnienie uczuciowe, trzymanie sie tego, co jest, niechec do wyjscia poza swoje cztery sciany serca, o ile serce ma swoje 4 sciany. Takie trzymanie emocji w ryzach, nie wylewanie sie za bardzo z tym, co tam jest, nie ujawnianie swoich prawdziwych bogactw emocjonalnych, trzymanie ich dla siebie i nurzenie sie w nich. Krzyzuje sie chec przezycia czegos, byc moze jest ktow wlasnie w otoczeniu, kto Cie fascynuje a moze marzysz o kims takim. W kazdym razie chcialabys, aby ten marazm uczuciowy minal i zaczelo sie cos dziac, abys mogla aktywnie tworzyc swoja rzeczywistosci, w tym te uczuciowa. Twoje nastawienie - widzisz swoje jakies tam ograniczenia, ktore nie pozwalaja Ci teraz do konca otworzyc sie na te druga osobe czy ogolnie wyjsc jej na przeciw. Swiadomie starasz sie wszystko racjonalizowac. Za malo w Tobie uczuc, za duzo myslenia, analizowania. Podswiadomie czujesz, ze ta sytuacja meczy Cie i chcialabys wreszcie ruszyc do przodu, pozbyc sie tych ograniczen w 10 Bulawach. Mijaja jakies niesnaski z otoczeniem. Moze byl ktos niemily, kto nie zyczyl Ci dobrze i musialas wbrew tej osobie mimo wszystko dbac o siebie. Nadchodzi czas dawania i brania. Bedziesz mogla cieszyc sie towarzystwem ciekawych ludzi, moze tez pojawi sie jakis pan, ktory wlasnie odwzajemni Twoje uczucia. Obawy. Boisz sie zmian, bo nie wiesz tak naprawde, co one przyniosa. Widac to w tych 4 Kielichach, ktorych tak bardzo sie trzymasz i w tych 10 Bulawach, ktore mowia, ze te ramy sa ciasne, ale wlasne... ograniczenia, ale znane i przewidywalne. Masz nadzieje na poznanie kogos, kto bedzie Twoja druga polowka, bratnia dusza. Masz duze wymagania... Otoczenie. Byc moze jest ktos gdzies tam w swiecie, moze w innym miescie lub innym kraju, kto wlasnie zaczyna w Tobie budzic Maga. Do konca 2013 przejdziesz metamorfoze. Z tego poczatkowego marazmu przejdziesz w dzialanie. Pojawi sie pan, ktory bedzie o Ciebie zabiegal. Szykuje sie fajna znajomosc, mozliwe, ze takze podroz (do niego?) Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękuję Inez2503 i SacralNirvana :) Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 CELTYCKI NA UCZUCIA 20To jest 4 kielichy - skupiasz się na tym, co by było gdyby było, nie dostrzegasz tego co masz Krzyżuje się MAG - a tu widać, że sątu duże możliwości, Mag może oznaczać faceta, który dobrze wie, że ma na ciebie duży wpływ Nastawienie 10 KIJOW - bierzesz na siebie za dużo, skupiasz się na tym, zamiast cieszyć życiem Świadomość SPRAWIEDLIW pewne rzeczy trzeba uporządkować,zrzucić trochę z tych pleców Podświadomość KROL KIJOWmarzysz o kimś, kto sprawi, że poczujesz się kobietąspełnioną i dowartościowaną Mija 7KIJÓW mija okres walki o związek, jakiś w nim przepychanek Nadchodzi 3 KIELICH będziesz cieszyć się swoją kobiecością, jakieś częstsze wypady z koleżankami na miasto Obawy SMIERC obawiasz się zmian w swoim życiu, chociaż bardzo ich pragniesz Nadzieje PAPIEZYCA Na głębokie, szczere uczucie Otoczenie SWIAT twoje życie osiąga pełnie Wynik do końca 2013 r.8 KIELICHÓW (2MONET,RYCERZ KIJOW RYCERZ KIELICH,KROL MONET6 KIJOW RYDWAN tego wyniku nie rozumiem,za dużo tu chłopstwa Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 To jest 4 kielichy - aktualnie może pojawiać się lekkie znudzenie albo zniechęcenie. Marazm emocjonalny...zastój...ale myślę,że pragniesz obdarzyć kogoś uczuciem jakie w Tobie aż kipi i wylewa się z puchara...tak sobie myślę...bo ta karta często pokazuje mi ( w mojej talii) kobietę, która wysoko stawia sobie poprzeczkę...wie czego chce...i do tego dąży...odrzucając to co wie, że jej szczęścia nie przyniesie. Coś na zasadzie kalkulowania lokowania uczuć w odpowiednim partnerze, który wiemy, że da szczęście..nie idąc na półśrodki. Mówiąc sobie..albo wszystko, albo nic. Z jednej strony postawa godna podziwu, z drugiej może tzreba się też wykazać cierpliwością by uzyskać to czego się pragnie. Krzyżuje się MAG - tak i tu już pojawia się wyczekiwania na Maga, mężczyznę konkretnego, ktorego już znasz albo ogólnie pojętego właściwego Pana, jaki spełni Twoje oczekiwania i na widok którego serducho zadrży Nastawienie 10 KIJOW - myślę, że możesz mieć świadomość, że nie jest łatwo...może ciążyć Ci ta "selekcja uczuciowa" jakiej dokonujesz...bo już by się chciało tego właściwego i mieć spokój i relacje Świadomość SPRAWIEDLIWOŚĆ - masz świadomość czego potrzebujesz, wymagasz tego, co sama potrafisz również dać. Jesli więc wiele potrafisz dać to nie dziwię się, że unikasz "niekompletnych" relacji, w których czegoś brakuje.. Dasz wiele...jesli spotkasz odpowiednią osobę . Karta ta kojarzy mi się z tym, że tyle dam ja ile dasz mi Ty i odwrotnie. Życie zdaje sie nauczyło Cię racjonalizować uczucia i nie patrzeć poprzez zauroczenie. Podświadomość KROL KIJOW - podświadomość Twoja mówi, że potrzebujesz mężczyzny z ikrą..albo konkretnego upatrzonego, ktorego wcześniej symbolizował MAG. Przystojny, elokwentny, inteligenty i czarujący, a i energiczny ) Mija 7 KIJÓW - mija czas walki emocjonalnej...konfliktów... Nadchodzi 3 KIELICH Nadchodzi czas radości, zadowolenia i zmian wewnętrznych, które przyniosną ukojenie i spokój Obawy SMIERC - może troszkę zmian się obawiasz bo nie wiesz co będzie, jak sie potoczy. Ale warto spojrzeć inaczej na te wydarzenia. Wiedz, że nigdy nie wiadomo co będzie...a w naszych rękach jest nasz los i warto otwierać sie na nowe bo...umożliwia i zbliża nas do szczęścia...a jesli coś nie wyjdzie...i potkniesz się...to wstań...i idź dalej...bo za rogiem może czeka coś...co przyniesie nieoczekiwanie szczęście Nadzieje PAPIEZYCA - nadzieję masz na głęboką więź, relacje opartą na przyjaźni, na wartościach budujących bliskość, ale i duchowe porozumienie. Otoczenie SWIAT - otoczenie sprzyjać będzie otwarciu sie na zmiany. Może wokół Ciebie pojawi się ktoś kto swą osobą...tchnie w Ciebie ducha uczuć i tym samym zainspiruje do Nowego ) Wynik do końca 2013 r.8 KIELICHÓW (2MONET,RYCERZ KIJOW RYCERZ KIELICH,KROL MONET6 KIJOW RYDWAN będzie jakiś Pan zabiegał o Ciebie początkiem roku...pojawi sie również inny, który będzie adorował, pokochiwał sie skrycie...a i jeszcze jakiś Pan starszy od Ciebie, który będzie chciał Cię zdobyć. Jednym słowem minimum trzech Panów widze...wokół Ciebie...będzie się działo, zaimeszanie widać hehe, ale dobre zamieszanie...warto tu przemysleć czego sie pragnie i mądrze wykorzystać ten czas. Na końcu rozkładu widać,ze wybierzesz jednego z Panów i wówczas relacja ruszy do przodu dość szybko Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Mija 7 kijów walka, być może i jakieś zabieganie o kogoś, o zainteresowanie nim...Tak na marginesie, to mam przy jednym panu ciągle 7 buław na jego działania, zaciekawiło mnie Twoje stwierdzenie, że to może byc sprawdzanie - chyba coś w tym jest, bo zastanawiam się nad tym, czy on mnie też aby nie sprawdza? 7 Bulaw to wplyw osob trzecich, gdy jest jakis drugi mezczyzna w tle, o ktorego facet moglby byc zazdrosny. Wlasnie w 7 Bulawach tez sie zazdrosc pokazuje. Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Dziękuję agaMAJ , Daffne i SacralNirvana :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi