Magnolia05 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Będę wdzięczna za rzucenie okiem :icon_smile2: 1. Co wnoszę z poprzedniego roku 2012- 4 miecze izolowanie się, chęć odpoczynku 2. Co wydarzy się w kontekście: a) działania, kreatywności - Słońce spełnienie, odwaga na realizację swoich planów 2. Co wydarzy się w kontekście: uczuć - Cesarzowa Będę spełniona i zadowolona 2. Co wydarzy się w kontekście: c) umysłu - As Buław pozytywna energia, zmiana myślenia 2. Co wydarzy się w kontekście: d) pracy - 9 buław bez zmian, dużo pracy 2. Co wydarzy się w kontekście: e) finansów - Koło fortuny hmm nic ciekawego 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia - Śmierć Sama w sobie się zmieniam, myślenie, podejście dożycia ludzi 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone - As mieczy Umiejętnośc odcinania się od tego czego nie chce i co mi nie odpowiada, 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku - Świat Praca nad sobą? 6. Gdzie jestem dziś? - 7 mieczy w kłamstewkach? 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - Kochankowie Decyzje do podjęcia, szanse 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę - Król monet Z jakims facetem bede koty darła o pieniądze? 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - Mag To o czym marze, i chce osiągnąc 10. Ogólna prognoza na ten rok - 9 monet zadowolenie, spełnienie zawodowe 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok - 3 Mieczy Rozstanie, które wyjdzie mi na bardzo dobrze Cytuj
Gość e Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 1. Co wynoszę z poprzedniego roku 2012- 4 miecze Spokój. Dużo odpoczynku - zastój. Stabilizację. Może trochę negatywnego - pesymistycznego myślenia. 2. Co wydarzy się w kontekście: a) działania, kreatywności - Słońce Będziesz działać to przede wszystkim, ale te działania także przyniosą dużo radości. Będziesz kreatywnie podchodzić do sytuacji, które napotkasz w 2013 roku. Tak jakby to Twoje negatywne myślenie obróciło się i zaczniesz widzieć świat bardziej kolorowy niż dotychczas. 2. Co wydarzy się w kontekście: uczuć - Cesarzowa Cesarzowa to na pewno spełniona kobieta. Na brak adoratorów nie powinnaś narzekać, ale tak jakbyś trochę się bała wyjść poza utarte schematy. Ale Ty psychicznie będziesz się czuła taką prawdziwą kobietą. Nie wykluczam, że z jakimś mężczyzną stworzysz związek, który będzie Cię w pełni satysfakcjonował (: c) umysłu - As Buław Tak jakbyś miała głowę pełną pomysłów i dużo energii aby te pomysły wcielać w życie. Jednak troszkę może Ci przeszkadzać słomiany zapał i brak odwagi - ale nie bój się wykorzystać tej szansy na otwarcie swojego umysłu i patrzenia na świat. To pozytywna karta więc szkoda byłoby ją zmarnować (; d) pracy - 9 buław Dużo pracy na pewno i to takiej ciężkiej i nadgorliwej, ale też jakbyś trwała na obecnym stanowisku, obawiała się zmian - dmuchała na zimne i raczej nie wyjdziesz z inicjatywą do szefa aby dał Ci podwyżkę, bo będziesz bardzo ostrożna aby ta propozycja nie zakończyła się dla Ciebie złym spojrzeniem pracodawcy. Jednak patrząc niżej... e) finansów - Koło fortuny Koło Fortuny mi kojarzy się z pieniędzmi - fortuna czyli finansowo, powinno być na prawdę dobrze. W końcu ciężko będziesz pracować w punkcie powyżej i Twoja praca pewnie zostanie doceniona przez pracodawców (: 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia - Śmierć Odchodzi smutne myślenie. Przeszłość, która sprawiała ból - jakbyś nauczyła się na nowo żyć - z nadzieją patrząc w przyszłość zachowując wspomnienia, ale nie trwając przy nich. 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 2012 - zadania ukończone - As mieczy Wydaje mi się, że ukończyłaś jakiś etap w swoim życiu. Smutny czas. Teraz powinno być tylko lepiej. 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku - Świat Cały świat stoi przed Tobą otworem. Co tylko zapragniesz powinno się spełnić. Prawdopodobnie na każdej płaszczyźnie życia powinno być bardzo dobrze. 6. Gdzie jestem dziś? - 7 mieczy Dziś odkrywasz swoje prawdziwe oblicze. Zrzucasz jarzmo przeszłości i myślenia. Rodzisz się na nowo (; 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - Kochankowie Ja w tej karcie zawsze widziałam miłość i mam nadzieję, że spotkasz wzajemną miłość w tym roku (: 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę - Król monet No i ten Król Monet - Pan poważny, dojrzały. Bardzo możliwe, że zwiążesz się z taką osobą, a przede wszystkim ten związek nie będzie przelotną znajomością, ale relacją poważną i stabilną. 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - Mag Radosny czas. Nowy początek. I mężczyzna. 10. Ogólna prognoza na ten rok - 9 monet I znów kolejna piękna karta - spełnienie, zadowolenie na każdej płaszczyźnie. Nie martw się bo ten rok powinien być dla Ciebie przełomowy, ale radosny przełom (: Pieniądze będą i miłość będzie. Tylko pozazdrościć (: 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok - 3 Mieczy A tą kartę raczej bym odczytała - jako koniec. Wszechświat kończy smutny czas a patrząc na karty powyżej ofiarowuje Ci radosny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi